|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
Ja też życze Wam Wesołych Świąt
Ja zaraz zabieram się za ćwiczenia, bo ostatnio sobie odpuściłam i czas wrócić do nawyków
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki, ja już w końcu w domku u rodziców... Jak małe dziecko się stęskniłam...
Zyskowa gratulacje A ja byłam na studniówce swojej i byłego TŻ-ta... A za klasą swoją też nie przepadałam... Studniówka taka sobie, nie podobało mi się zbytnio. Eh... Kiedy to było... ![]() Za to na TŻ-ta (byłego) bawiłam się super ![]() Dziewczynki, któraś z Was tutaj albo w poprzedniej części dawała taki filmik na yoytube jak dziewczyna robiła makijaż i tak dużo przy tym mówiła Możecie mi podać link jeszcze raz? Bo nie umiem tego znaleźć...
|
#4984 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() I wszystkie mi się podobały i na każdej się super bawiłam ![]() Co do filmików to ja pewnie wrzucałam bo jak makijaż i YT to myślę że ja ale napisz o czym mówiła to podeślę linka
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mówiła po angielsku, taka chudziutka z dłuuuugimi włosami, miała też filmiki jak układa włosy itp. Pokazywała się też się bez makijażu całkiem i po kolei jak się maluje, aż do pełnego makijążu... Kurcze... Że ja tego sobie nie zapisałam gdzieś w zakładkach...
|
|
#4986 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#4987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Idę spać, jutro się odezwę
|
|
#4988 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeej
![]() ![]() wczoraj wrocilismy po 23 ze sklepu, nie pomalowalam scian ale wezme sie za nie zaraz, poczekam az troche sasiadow wstanie bo jak mi walek wypadnie to jeszcze halasu narobie wlasnie gotuje bigos taki z winkiem, pieczareczkami i takimi tam , mmmm jak pieknie pachnie ![]() Cytat:
![]() >>klik!<< w dla jasnosci w sz-n mikolaj ![]() Cytat:
o matko ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- bigos mozna powiedziec gotowy , srednio doprawiony, ale z tym poczekam na tz'ta bo jak ja doprawiam to mi pozniej nie smakuje a tym czasem spadam malowac
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-12-24 o 08:07 |
||
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie też Mikołaj przychodzi ![]() Idę lepić uszka i pierogi Tak więc, do później
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Udało mi się Was wreszcie nadrobić. Zyskowa - gratuluję zdania prawka. Pewnie wielką radość miałaś. Cieszę się tym bardziej, bo wiem jak CI na tym zależało. Poziomko - nie wiem czy wpadnę, raczej wątpię, bo brat do mnie nie wpada na Wigilię tylko w święta i już od dawna wmawiam się z przyjaciółkami. Ja na swojej studniówce też nie byłam, bo miałam beznadziejną klasę i nie żałuję. Byłam wtedy na studniówce mojego chłopaka i mi wystarczyło. Żadna rewelacja. A ja jestem zmęczona. Ostatnie 2 dni pracowałam po 11 godzin i padam. Nawet rozkłada mnie i boję się żeby się nie rozchorować. Dziewczynki też składam Wam najlepsze życzenia:
Niech te święta będą jasne, ciepłe i pełne śmiechu, niech wypełnią Wasze serca radością, a w Nowym Roku - samych szczęśliwych kart od losu.' |
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja tez zaraz zabieram sie do roboty bo jestem sama w domu i musze wszystko przygotowac ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Bedziemy miec prezent na swieta -> VIII czesc watku
|
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
z.a.j*******e juz sobie pomalowalam
![]() nakladam fabre na sciane i uzmyslowilo mi sie, ze nie zgruntowalam teraz zgruntowalam i czekam az wyschnie , moze przeciag zrobie ![]() w sumie to moze mnie tylko przewiac dobra czekam az samo wyschnie, mam nadzieje ze o 13 juz bede malowac ![]() airish szkoda
|
#4993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wpadłam tylko na chwilkę chcąc życzyć Wam :
Świąt szczęśliwych, w gronie rodziny, Wszystkiego co najlepsze - żebyście miały znakomitych Tż, mężów (Kasiu ) wspaniały rok 2010, żeby był tak samo dobry, albo o niebo lepszy od 2009, smacznych posiłków i oczywiście DUŻO PREZENTÓW ! ;*
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4995 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja również życzę Wam dziewczyny Wesołych Świąt, uśmiechu na twarzy, radości każdego dnia, życia przepełnionego miłością, kochanych TŻów i duuużo zdrówka ![]() ![]()
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
wczoraj tz jak patrzyl jak zabralam sie za robte to mowi ze mu by sie tak nie chcialo ![]() ale tym razem mam ogrodniczki ![]() i tak wczoraj robiac, odkrylam ze to jest to co lubie dziekujemy za zyczonka
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-12-24 o 11:34 |
|
|
|
#4997 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane wpadłam tylko życzenia złożyć
![]() Zdrowych,Wesołych Świat, dużo rodzinnego ciepła ,dużo miłości i szczęścia oraz wystrzałowego sylwestra!
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
rowniez życze wesołych, rodzinnych świat, wiele milosci(bo to najwazniejsze) pogody ducha i radosci
|
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
moge zalozyc nastepna
? bo lotty nie ma---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- nie to nie ![]() ide malowac
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Mialam popsuty komputer, mogłam Was tylko czytac, ale jestem na bieżąco! ![]() WESOŁYCH ŚWIAT!
|
|
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5004 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych świąt kochane
..zeby siana w nowym roku bylo wiecej niz w stajence.. nie zapomnijcie o mandarynkach, to one nadaja atmosfere świat.. a no i Kevin dzis znow bedzie sam! ;D |
|
|
|
#5005 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem kto u mnie prezenty rozdaje....
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2009-12-24 o 12:47 |
|
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, moje dzisiejsze postanowienie to :
- godzina 19:30, polsat, kocyk masa słodyczy, orzeszki w papryczce iiiiii... KEVIN !
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#5009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5010 |
|
Zakorzenienie
|
to ide zalozyc
zaraz wracam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Za to na TŻ-ta (byłego) bawiłam się super 

, 

, moze przeciag zrobie 
) wspaniały rok 2010, żeby był tak samo dobry, albo o niebo lepszy od 2009, smacznych posiłków i oczywiście DUŻO PREZENTÓW ! ;*