|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
|
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
______________________$$$
_____________________$$$$ $ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$ $$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$ $$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$ $$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku. |
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
John Case, "Tańczący z diabłem", świetna sensacja
![]() Cytat:
i patrzę a tu coś sznurka nie widać, za to Mały żuje i żuje, pysk pełny zaczęłam ciągnąć, ciągnę i ciągnę i ciągnę, nie wiem jak on wsadził taki sznurek długaśny do środka
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka
![]() Jonawi T'ai a co czytasz? jak ksiazka wciaga to nie ma rady na to uzaleznienie cos o tym wiem---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- a no tak-pisalas, ze to czytasz... bede musiala to przeczytac jak skoncze sageto prawda-koty potrafia tyle wciagnac....ale dobrze, ze mu wyjelas teraz mi sie przypomnialo, ze ktoregos roku inny nasz kocur tak wciagnal wlos anielki, ze tylko niteczka krotka mi z pyska wystawala-wyciagnalam to, ale bylo to obrzydliwe![]() ide odzywke jeszcze na wlosy nalozyc i do kuchni w te "smrodki"-po co mylam ta glowe;p |
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3816 | |
|
Lena
|
Cytat:
............. a mnie dzis dopiero mega sprzątanie czeka... jak sie chorowało przez tydzień, to trxzeba teraz nadrabiać! i SIS do mnie przejechała... ale bez narzeczonego.... z choinki w nocy jakimś udem znikły prawie wszystkie cukierki.... i nawet jedna bombka została nadgryziona.. ale po śladach krwi teżet złapał złoczyńcę .... ![]() a teraz życzonka: Sniegu po pachy, smacznej kielbachy, prezentow kupe, rozgi na dupe, do nieba choinki i wedzonej szynki oraz szczesliwego wskoku do nowego roku. ps. teżet sam wybrał dla was życzonka, szczególnie z tą rózgą.. bo wizaż i wy dziewczyny pochłaniacie mi czas bez reszty!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-24 o 10:58 |
|
|
|
|
#3817 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() tz rano mnie obudził ja w łózku oczywiscie nieprzytomna i mówi przyjaechałem na chwile bo zaraz jedziemy masz tu cos a tu wielka paczka ![]() niespodziewanka![]() szkoda ze pojechał...bo juz tęsknie.. ja musze sie zebrac bo jeszcze nic nie zrobiłam a musze 1 isc do spowiedzi 2 isc po opłatki 3 zafarbowac włosy 4 zrobic pierogi 5 odkurzyc chyba sie nie wyrobie wiec biore dupe w kroki i uciekam sie ubierac ![]() Drogie Pm-ki zycze Wam wszystkim bez wyjątku: rodzinnych spokojnych i pełnych miłość Świat![]() i obyście wszystkie były nadal takie wspaniałe i pospełniały sie Wasze wszystkie marzenia
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Ide piec te ciasteczka, może jak sie uda to poźniej was odwiedzę jeszcze
|
|
|
|
#3819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem uzależniona od książek, dużo kasy na nie wydaję i od wszystkich je dostaję ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się wkurzyłam i jadę zaraz do domu. Siq mi się chcę a że wszyscy w koło co korzystam z ich łazienki mają dzisiaj zamknięte to nie moja wina
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka no usmiałam się
![]() Nicola oj współczuję i znam Twój ból...w sierpniu miałam stłuczkę i rozwaliłam w TŻa Audicy lewy przód i tak do drzwi po stronie kierowcy.Ale auto jest do zrobienia.Ale TŻ i tak teraz nie jeździ,więc stoi borocka. Taka fajna sportowa Audica. Acha-ale ten wypadek to nie była moja wina,tylko babka wymusiła pierwszeństwo. Ale Wam zazdroszczę tych przygotowań świątecznych
|
#3822 |
|
Lena
|
"futro" (czyt. kocisko) teżeta... sprytny to on jest!
a teraz ma za swoje! na szczęście skaleczenie w mordeczkę nie było duże...
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny u mnie przygotownaia do wigili cala para ida wiec wpadlam sie tylko przywitac moze pozniej bedzie torche wiecej czasu
|
|
|
|
#3824 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam do kościoła
|
|
#3825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezły z niego gagatek, nasz jest bardziej spokojny, tylko ściągał ciasteczka i cukierki i ładnie wsuwał pod szafki... |
||
|
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego Wam nie życzę Cytat:
uciekam bo jeszcze pracy sporo ponownie dziękuję za życzenia i Wesołych Świąt |
||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zaskoczony byl taka reakcja z Twojej strony ![]() ubralam choinke ![]() z brzuszkiem juz lepiej teraz tylko zmiesc i szykowac stol a co tam
|
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai jak sis czytala to sie niej smialam ,ze tak ja wciagnelo;p a teraz mnie wciagnelo na maksa;p i ona sie smieje, bo ona czytala,ale tak naprawde smiala sie z tych bohaterow i nie podobal jej sie sposob pisania autorki;p ale jak zaczela to stwierdzila, ze skonczyc wypada bo "historia fajna,ale do d...y opisana"wg niej i wez ja zrozum;p
ja tam jestem pochlonieta bez reszty tylko bez przeasy-fanclubu nie bede zakladacMustique ale lakomczuch z tego kota ![]() zrobilam 111 uszek tata patrzec nie moze jak mam robi te pierogi, mowi, z eprofanacja wigilii jegoz dziecinstwa;ppotem na cmentarz jeszcz i na zakupy, a na 16:30 sis z rodzinka przychodzi i siadamy do wigilii ![]() biore sie za prasowanie obrusu bo sie nie wyorbie...a jeszcze sledzia z ziemniakami w mundurkach chce pochlonac ![]() aaaa...wloski po tym oleju kokosowym bardzo fajne mimo, ze spac w czepku niewygodnie to warto bylo sie poswiecic;pale sie rozpisalam ![]() Wesolych! |
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wykapana
tata z mama walcza z karpiem i innymi rybopodobnymi a ja sie lenie narobilam sie juz wczoraj i mi starczy zaraz biore sie za pazurki a co musze byc piekna |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
a moje to "ja pier...."
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-24 o 12:55 |
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
jejku ja teraz popatrzyłam na Twój związkowy suwaczek
króciutko jesteście razem
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam i ja na chwilę jeszcze
![]() rodzice pojechali na pogrzeb bo jakiś wujek wczoraj zmarł. ja od 12 w domu. Zrobiłam już 2 sałatki i idę nałożyć maseczkę na włosy bo jak tata zobaczy ze chodzę z reklamówka na głowie to mi spokoju nie da
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Kotki jestem w pracy i mam takie zamieszanie ze szok
![]() ale daję rade strugam idiotkę czasem ale przynajmniej jest looz![]() Życzę wam przede wszystkim SPOKOJNYCH Świąt
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wszystko porobione
tylko ze sobą muszę zrobić porządek-prasowanie, mycie włosów itp
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie ubieram z mamą choinkę... W tym roku złoto-brązowa - jak ubierzemy to postaram wkleić fotkę
... A tak to sałatka już zrobiona, pieczarki pokrojone, babcia uszka już zrobiła i karp w galarecie gotowy. Chociaż karpia osobiście nie lubię...
|
|
|
|
#3837 | |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam z kościoła.... ale ksiadz był u spowiedzi...ciekawy ale nawet miły
teraz musze byc grzeczna ![]() kupiłam jemiołe tylko nie mam sie z kim całować teraz sobie słucham kolęd na polasacie... zaraz sie biore za pierogi ![]() wczesniej któras z Was pisała o zapachy które lubie...no takich jest multum jak sie pracuje w takim fachu..ale teraz sobie wybrałam takie na które polowałam : dior edict, dior hypnotic poison i euphorie ck a dla tz zegne---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
a tak to mamy jeszcze łososia mniammm
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
a my z ryb karpia i pstraga pod roznymi postaciami
choc tez za bardzo nie lubie;p a i wegorza wedzonego zazwyczaj,ale w tym roku sie nie udalo...sis ma to sprobuje jutro u nich;pwrocilismy z cmentarza, sumienie wnuczki uspokojone ![]() i biore sie z aobrus, bo tamten do d...y byl ![]() ale sligazwica u nas dzis na chodnikach! cobra ja Tobie tez spokojnych swiat przedw wszystkim zycze |
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie juz w zasadzie wszystko gotowe o 17:00 siadamy do stołu
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie wiem, o której będziemy mieć kolację - jak się zrobi
Za to u Piotrka będzie o 18:00, potem przyjedzie do mnie chwile posiedzimy, pojedziemy do niego i wrócimy do centrum z jego dziadkami i pójdziemy razem na pasterkę Jeszcze się odezwę za niedługo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

ale dzisiaj to sama siebie zaskoczyłam....jakoś mi się wydawało że się gapi ten budzik na mnie

bede musiala to przeczytac jak skoncze sage
teraz mi sie przypomnialo, ze ktoregos roku inny nasz kocur tak wciagnal wlos anielki, ze tylko niteczka krotka mi z pyska wystawala-wyciagnalam to, ale bylo to obrzydliwe

i obyście wszystkie były nadal takie wspaniałe i pospełniały sie Wasze wszystkie marzenia

Perfect Housewife