|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
- Czy poczęstuje mnie pan soba..?
Brakuje mi odwagi, a tak bardzo zależy... Chcesz budować ze mną babki z piasku...? -- chce byś bawił się moimi włosami ... byś gładził mnie po twarzy ... Ty moja landrynko słodka...!!!!!! ![]()
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Lubię być psychiczną masochistką, to smakuje jak czekolada.Niech się poukłada, no niech. Przecież ja chcę. Teraz, zaraz, już. A nadzieja znów wstąpi w nas,nieobecnych pojawią się cienie..
|
|
#633 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=paranormalnax33;160 33435]Talenciary macie może coś o pustych idiotkach?
Bo szukam i szukam i takiego nie znalazłam. Same o nieszczęśliwej miłości, facetach itp.. ;*. Nie wiem czy pomoge,bo mam tylko wierszyk.... Słuchaj kotku... Nie wiesz jaka jestem w środku [!] Nie oceniaj mnie po wyglądzie [!] Nie wiesz nawet jak i co, i gdzie... Myślisz, że wielka jest Twoja kariera [?] Ojj... ze mną się nie zadziera [!] Zastraszyć mnie teraz próbujesz [?] Pfff....tylko troszkę denerwujesz... Zaraz możesz dostać w dziób [!] Lepiej już składaj kasę na swój grób [!] Myślisz, że we wszystkim masz racje [?] Zawsze czekasz na owacje [?] Nie doczekasz się kotku [!] Ty masz watę w środku [!!] Ach... już mi chcesz rękę podać [?] Ups... Zapomniałam dodać, iż PUSTAKÓW NIE DOTYKAM [!!] No to ja już mykam... (i pamiętaj...) Musi wyjść na moje [!] Ach Ty...[?] Przecież nie liczy się Twoje [!] Więc podskocz miKotku!;* Jak będziesz mieć coś w środku [!] ......................... ......................... ......................... ......................... ........................ Chcesz mnie uważać za PLASTIK, Za PUSTĄ LALĘ bez własnego zdania, Chcesz nie znać a oceniać, Chcesz mówić jaka to jestem zła, Chcesz puszczać ploty na mój temat, Chcesz chwalić się jak to mnie poniżysz, chcesz mnie zniszczyć, możesz w twarz się śmiać, nie ma sprawy, zazdrościsz!? mam wiele do powiedzenia, twoje sŁowa nie mają znaczenia.. żal mi Ciebie, gdy tak sie bawisz, nie znasz a oceniasz, chcesz sie pozbyć kompleksów na swój temat i myślisz, że jesteś lepszy, że jesteś taki idealny, że taki świetny, nie nie nie koCHanie.. nie jestem idiotką, mam swoje cele, jestem konsekwentna a takich jest niewiele chyba nie pomogłam.....no ale tylko to miałąm...;d sorry... ![]() .
|
#634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:puder na nos, pokręcony włos, troszkę słodkich min i uważa się za queen. patrzy tymi umalowanymi oczami, uśmiecha się tępo i udaje, że cokolwiek rozumie. tusz, róż i tyłkiem rusz.. nie na każdego to działa moja Droga. echo od ucha do ucha - taka tępa ta dziewucha. z mózgu woda, chowam się, po co czas marnować. jesteś idiotką, rozumiesz? ha, nie, nie rozumiesz, zapomniałam. ile miało ją tego wieczoru długo by wymieniać. dla niej wartością faceta jest jego samochód i portfel. gumowa lalka ma więcej w głowie. takie o miałam. może coś sobie wybierzesz
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2009-12-24 o 13:50 |
|
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
Bo chyba każdy ma chwile że się po cichu żegna i prosi Boga żeby życia swego nie przegrać To wygląda jak byś odchodził i jeśli tak na prawdę jest , to ja nie chce o tym wiedzieć . Wesołych ! < 33
|
#636 |
|
Przyczajenie
|
♥
Byłeś. Nie ma cię ! Będziesz? Banan . Zrób bnana ! Dla mnie ! Brylantowy uśmiech . - pff . wolę żółty a szczery ! _♥_______________________ ___♥_ Wszystko czego potrzebuję na święta , to Ty ! (24.12.09) ♥♥ To przez cb, teraz ciągle malujęę serduszkaa ! ![]() |
|
|
|
#637 |
|
xoxo
|
Chce ci napisać co u mnie słychać ze tak mi ciężko bez Ciebie oddychać. Co to jest oksymoron?-Wesołych Świąt. Nawet dwie połówki jabłka różnią się między sobą. Jeszcze nigdy nie czułam się tak uwięziona we wnętrzu własnej głowy, jeszcze nigdy nie pragnęłam tak bardzo być kimś innym.. Znowu święta, znowu składanie słodziutkich, czasem nieprawdziwych życzeń podczas dzielenia się opłatkiem, znowu ta sztuczność bycia wyjątkowo miłym, znowu nie jesteśmy sobą.. Wszyscy staliśmy się bezbłędnymi aktorami, którzy idealnie opanowali sztukę grania dychotomii słów i myśli. Kiedy usta mówią "wszystkiego najlepszego", głowa myśli "a żebyś zdechł". Szukam człowieka. makijaż, ciuchy, dobre auto, pieniądze, mamona, kasa a w środku? pusto i głucho tak wielu ludzi dopuściło się zabójstwa swojej duszy.. - Co jest nie tak? - Teoretycznie nic, praktycznie wszystko. Najgorsze uczucie w życiu : Gdy ktoś wyciera buty o Twoje marzenia... Wytwór zachłannej wyobraźni. Poruszanie jednego tematu w kółko robi go nudnym i zatraca jego wyjątkowość.
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
_Panna_Migotka_ - kradnij kradnij! <3
kee - niezastąpiona, wspaniała, kochana! To ja Wam życzę przeradosnych i przemiłosnych świąt! ;* abrakadabra. bo podobno czaruje. albo jestem czarująca. jakoś tak. Czemu serce nie ma kształtu serca? Czy biedronki latają do nieba? Po co kochamy bez wzajemności? zakręciłam włosy. mogę być Twoim świątecznym barankiem. ![]() |
|
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
Chocolaaate hmm. czuj się wielce okradziona
! ![]() poprostuAsiss- ciesze się że się podoba I na dzień dzisiejszy, nie mam usprawiedliwienia za moją głupią miłość. ![]() ♥
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
nydee - kocham Cię bardziej. ;*
kee, Plotkaraaa - nareszcie. ;* _________________________ _ kochane moje, wesołych i spokojnych świąt Wam życzę. i oczywiście, żeby rok 2010 był lepszy od tego. ;* _________________________ __ `spier dalaj z mojego życia. `poprzez uśmiech do mnie przyjdziesz, przygryzłszy wargi. `tego co w sercu nikt nie jest w stanie stłamsić. `pozwól odnaleźć siebie.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-12-24 o 14:14 |
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja korzystając z okazji każdej z was z całego mojego serducha życzę:
-dużo szczęścia -kasy -wymarzonych mężczyzn -weny, co by było co czytać -żeby wróciły te stare krowy też, bo trochę ich brak -udanego sylwestra, bez kaca i żebyście wszystko z niego pamiętały -udanych świąt też, co by się najeść i nie przytyć -dobrych ocen w sql, bądź dobrej pracy -zdrowia -tym co piszą maturę żeby ją zdały na 100% -spełnienia wszystkich waszych marzeń I dziękuję za wszystkie życzenia ![]() <3 _________________________ ________________________ Będę stała pod tą jemiołą nawet i do sylwestra, bylebyś się w końcu pojawił. O nie.!
Katastrofa.! Moje serce przestało bić. Gwiazdka przyniosła mi w prezencie słodycze zamiast Ciebie. Już nigdy jej o nic nie poproszę.! Ostrożnie, powoli. Nie chcę poparzyć się żarem twojego serca. Wiesz co? Roz.pierdalasz moje uczucia. |
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Talenciary moje!
W tym szczególnym czasie życzę Wam... szczęścia. Tak. Tylko tyle. Bo szczęście to wszystko to, co najlepsze _________ Stała przednim, z iskrami w oczach. Cała roztrzęsiona. Składała mu życzenia. Życzyła mu dużo miłości. Chociaż wcale nie musiała. Już ją miał. Powinna życzyć mu raczej przejrzenia na oczy, bo choć trzymał w objęciach kobietę, która darzyła go wielkim uczuciem, nie zdawał sobie z tego sprawy...
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych świąt, kochane ![]() i witam bo baaaardzo długiej nieobecności ![]() _____ no powiedz, że we dwoje damy rade... miał okropny bałagan w oczach. słyszę cię, bo nie przestajesz wykrzykiwać mego imienia. czuję cię, bo nie przestajesz dotykać mej skóry. potrzebuję cię. dużo mnie kosztowało zacząć od początku, inaczej. nie miałam go, ale czułam, że z dnia na dzień jego ciało, umysł i dusza stawały się bardziej moje, niż jego. chodź chłód mnie przenika, to wszystko jest nieważne. krew, pot, sperma i łzy.
|
|
#644 |
|
Raczkowanie
|
*
Dlaczego rezygnować? Tyle nieba mamy ponad nami. Wierność- wykluczenie konkurencji. Miłość to miłość po prostu. Nie możesz winić lustra za to, że odbicie Ci się nie podoba. Istnieją kobiety, które nie są piękne, lecz tylko tak wyglądają. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Byłam kiedyś Aniołem, dziś nie potrafię powiedzieć, gdzie leży niebo. * WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE <3
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
_Panna_Migotka_ - zaszczyt.!
. i Ty też czuj się okradana , notorycznie. ;D. wszystkim dziękuję za życzenia. <3. i ja też chciałabym Wam życzyć tego, co najlepsze. zdrowia, szczęścia, miłości, mnóstwa uśmiechów, braku słonych łez, spełnienia marzeń, nawet tych najmniejszych i tego wszystkiego, czego chciałybyście sobie życzyć, a czego nie jestem w stanie wymienić. ; ***. <3. ----- a ostatnio złapałam szczęście na wyprzedaży, dosłownie w ostatniej chwili. widać, że to ostatnia sztuka, bo jest trochę pocerowana, z rozerwaną metką, popękanym sercem w kieszeni. ale to nic, wolę takie szczęście, moje szczęście, niż nadal tkwić w smutku.
mam schowaną w słoiku, prywatną nieśmiertelność. kiedy w końcu będziesz mój, dodam Ci ją do soku, abym nigdy nie musiała patrzeć jak umierasz.
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
Diva069- ooo matko dziękuje kochanie
______________________ czasem mam wrażenie, że żyjemy we własnym świecie, prawda to, kochanie? jeśli ten świat nie jest prawdziwy, to trudno. ja go kocham, bo On w nim jest. a teraz chcę, żeby cały świat się dowiedział, jak bardzo cię kocham. ten chłopczyk ma ładniejsze oczy niż ja, a ja nie jestem zazdrosna. .miłość, to jest wtedy, jak się kogoś lubi za bardzo czy się tylko tu i teraz! z tobą.<3 Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań To trzyma za rękę jak prawdziwy mężczyzna. Jego dłonie sprawiają że mam dreszcze Jego język sprawia że jęczę Pozwalam by robił ze mną wszystko Chce być jego żoną chce być jego dzi.wką. Nie odbiera telefonów czasem poza zasięgiem Ale wiem że tylko po to bym myślała o nim częściej Więc udaję pretensję, płaczę, krzyczę Chociaż wiem że ma mój numer Jako pierwszy na liście. I to ja będę matką jego dziecka! wesołych!
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-12-24 o 15:05 |
|
|
|
#647 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bez ciebie tym bardziej <33 Cytat:
kocham kocham kocham <33 _________________________ ________________________ Połóż swoją głowę tam, gdzie kiedyś było moje serce. Zrobie sobie wesołe małe święta Przytrzymaj niebo nade mną rozpamiętując moment, w którym się we mnie zakochałeś. Teraz jestem bańką mydlaną unoszącą się w Tobie. Skacząc na wysokiej trampolinie widzę wszystko czego potrzebuję Jedno słowo łamie chłód ciszy We wstającym szarym świcie Odnajduje drogę ku tęczy ____________ i jeszcze raz weeesołych
Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-24 o 15:12 |
||
|
|
|
#648 |
|
BAN stały
|
to teraz mam okazje życzyć Wam kochane talenciary wszystkiego co najlepsze !
przede wszystkim wesołych, spokojnych świąt w gronie tych, których kochacie najbardziej. Wszystkiego najlepszego, przemegadużo zdrowia, szczęścia [ zarówno w miłości , jak i w szkole czy pracy ] spełnienia WSZYSTKICH marzeń, i wszystkiego tego czego pragniecie ! ;**** Nie jestem obca.. Twoja jestem. Odszedł jak każdy. Ostatni ` każdy ` w moim życiu. Odkochaj nas. Kiedyś nazwałeś mnie swoim życiem.. Dziś mówisz, że je niszcze. Nierozsądni, nieuważni, lekkomyślni. Byliśmy. |
|
|
|
#649 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby co dam znać. ![]() Cytat:
moja. <333 czemu tak rzadko cię tu widzę, co? ![]() Cytat:
bez Ciebie również, więc może z łaski swojej poudzielałabyś sie częściej i trochę nas wsparła? cudowne masz opisy. <333333333333333333333333 3333333_________________________ -jak to się nazywa? -to.. trująca jemioła. -pokażę ci. - zbliżyłam swoje usta do twoich, pocałowałeś mnie.-a co jak ktoś pod nią stanie? -hmm. ale dlaczego akurat trująca? -właśnie tak.-bo.. pewnego dnia może cię skrzywdzić. -twój pocałunek? stoję na krześle, wieszam tę cholerną jemiołę. nagle go zobaczyłam. olśnił mnie jak zwykle. podszedł do dziewczyny, która stała koło mnie i... i ją pocałował. bałam się, że powiesz 'nie', więc po prostu nie pytałam. p o d a r u j m i s w o j e s e r c e .
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-24 o 15:28 |
|||
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
w tym roku Gwiazdka będzie inna niż zwykle
all i want for christmas is you bądź moim świątecznym m&msem
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
I jesteś najpięknieszym brzydalem na świecie.
Bardziej od białych świąt pragne Ciebie. Zawsze mówiłeś, że chcesz abym kochała Cie tak bardzo jak kocham mleko czekoladowe. Doskonale wiesz, że je uwielbiam. Jednak nie wiesz, że to Ciebie uwielbiam najbardziej.
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że nie jest to zbytnio prośba do tego wątku,
ale wiem że macie talent co do wymyślania wierszyków. ;* Potrzebuje czegoś w stylu życzenia bożonarodzeniowe + okazanie moich uczuć do ukochanego. Nie spędzamy razem świąt, a chciałabym wysłać mu jakieś śliczne życzenia, tyle, że sama nie potrafię nic wymyślić. ;( Proszę bardzo o pomoc. ;* _________________________ _______________ ... to właśnie dzięki Tobie się uśmiecham słoneczko. ;** <3 potrzebuje Cię jak... powietrza do życia. ;**
"- Czemu wolisz kanapę? - ponowił pytanie. - Ja tam uważam, że to łóżko to świetna sprawa. - Niepotrzebne nam łóżko - zdołałam wykrztusić. (...) - No nie wiem, no nie wiem. Na kanapie nie dałoby się zrobić tego i owego." ![]() You want be mine? |
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane <3
od dawna czytam wasze opisy , które tworzycie . są boskie . baardzo mi się podobają . spróbowałam zarejestrować się tutaj i pewnie często będę tu zaglądać i dopisywać moje opisy ; * _________________________ _______ a tu coś ode mnie na początek : kochanie , pozory mylą. bezproblemowy świat , który istnieje tylko dla dzieci .. nauka kochania . i kill you . ! ; p może z czasem zapomnę . ? naucz mnie odkochiwać się .. sztuka miłości porwij me serce , zabierz stąd , od tych czterech pustych ścian. ! z telefonem w dłoni czekam na esa od ciebie . < 33 może ty nadasz koloru mojemu światu ? pustka w sercu mym . ; ( zahipnotyzuj mnie ! niszczysz mnie </3 pluszowy miś.. tak , tylko on mnie rozumie , choć nie mówi.. _________________________ _____________
dziewczynki . ; * z okazji świąt życzę wam przede wszystkim weny , szczęścia w miłości , zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń. i czego tam sobie chcecie <33 |
|
|
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
po co odchodzić od Siebie skoro i tak powrót jest pewny.
mile, kilometry, strefa czasowa, pogoda- to nasza obecna bariera. hm, widzisz nawet ona nie ma wpływu na przyciąganie ziemskie, które nas do siebie przysyła. zawsze chciałam móc kochać rozumem. jednak pokochałam sercem. (do naukowców: byliście w błędzie mówiąc, że mózg odpowiada za nasze uczucia.) tak się zastanawiam: czy szybciej byś poleciał na mojego nogi, czy może jednak skusisz się na mój rozum ? wiesz czasem patrzę na Twoje zdjęcie i nie widzę w nim nic. Tylko złość, że jesteś tam, a Ciebie zastępuje mi monitor. przez Ciebie zawsze czuje się jak kretynka. wolno mi Cię kochać, ale nie wolno mi z Tobą być. znakomicie. zgoda miała naprawić wszystko, ale nie wyszło. jednak lepiej będzie gdy każde z nas pójdzie w swoją stronę. jesteś jak zasięg. migasz i migasz. raz Cię nie ma, raz jesteś.
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Miłość jest stanem tak dalekim od refleksji, że gdy sytuacja się zmienia, nie bardzo wiadomo, co ze sobą począć.
Jednak minimalizm ówczesnego świata nie jest odpowiedzią na wszystko. Brak tematów czy podział ponad porozumieniem? Przesadzasz z tą bliskością, przecież nawet cząstki elementarne trzymają się zwykle od siebie daleko. Ślubuję Ci zazdrość wieczną. Spędzam dni na wspominaniu, słucham przyśpieszonego bicia serca i błądzę, pomiędzy rzeczywistością, a tęsknotą. A tęsknota silniej mnie wabi. Wściekłe choróbsko osłabia organizm, męczy umysł, łamie w kościach i sprowadza multum odwiedzających. Zupełnie jak w muzeum... ludzie oglądają coś, co nie posiada żywego stanu ducha. Serce to jedyny organ, który można stracić lub złamać w sensie psychicznym. Są takie dni, kiedy myśli nie układają się, wyprzedzają słowa. Kocham wyobrażenia o Tobie. Znowu zapukam nie do tych drzwi co trzeba, i pęknie tak jak ostatnio pękło, styrane serce utkane z marzeń. "Zabijamy" się nawzajem małymi rzeczami, nie do końca przemyślanymi czynami, które tak naprawdę nigdy nie musiały się przydarzyć. Mam dziś swój prywatny piątek 13-nastego.
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
Merry Christmas everyone
|
#657 |
|
Przyczajenie
|
Od dawna jedyną rozrywką był dla ciebie urok zachodów słońca.
On nigdy nie wąchał kwiatów. Nigdy nie patrzył na gwiazdy. Nigdy nikogo nie kochał. Uwielbiaj mnie mimo wszystko.
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
'Szczęście było na 5 sekund ,było i zniknęło .
'kontrowersyjna optymistka . ![]() 'wybaczcie ,kocham Go .
|
#659 |
|
Zadomowienie
|
♥ Owszem. Nie krzyczałam wtedy ‘nie odchodź!’ za Tobą, ale to wcale nie znaczy, że mi na Tobie nie zależy.. Do dziś powtarzam po cichutku ‘wróć’, moje serce pękło i głośno jęknęło z rozpaczy, puste oczy płakały, przesuszone wargi drżały, dłonie zacisnęły się w pięść, ręce opadły, nogi skamieniały, całe ciało przeszły dreszcze, zrobiło się zimno, szaro i pusto w około.. ale Ty nie widziałeś. Odchodząc, nie obejrzałeś się ani jeden raz.. ♥ Wesolutkich Kochani ! ; *
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
...i proszę spraw żebym to dla ciebie rysowała serduszka w zeszytach...
I nawet jak zadzwonię od 2 nad ranem, to on nie będzie zły .. Możesz czuć się wyjątkowy... Nikt mnie nigdy tak bardzo jak ty nie zranił... Ja wiem, że ty tylko udajesz, ze ty wcale nie jesteś zły Schowam cię w szafie bo wszyscy mi ciebie zazdroszczą Magia? A tak wiem... TO jest to między nami Tan naprawdę to ty już na zawsze będziesz trochę mój ~~~~~~~~~~ Dawno mnie tu nie było ![]() Jej wy jak zawsze cudowne gdybym miała wymieniać której co ukradłam to by mi to tydzień zajęło chyba... Uwielbiam was
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

cudowne masz opisy. <333333333333333333333333 3333333