Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-24, 11:49   #1081
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Motylku, to było oczywiste, że się odezwie. Dziś Wigilia, to niemożliwe gdyby przemilczał ten piękny czas.
Mandy, główka do góry.
Ja się powoli powoli szykuję. Najpierw TŻ przyjeżdża do mnie na kolacje, później przenosimy się do niego. Próbuję wyzbyć się negatywnych odczuć co do jego rodziców, ale naprawdę jest mi ciężko. No nic, chyba pzoostaje mi tylko robić "dobrą minę".
Mam nowy kolor na włoskach. Trochę mógłby wyjść jaśniejszy, ale to pewnie dlatego,że trzymałam 15 min za długo
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:00   #1082
MadameButterfly6
BAN stały

Nom az sie zdziwilam, ze napisal. Bo niby wczoraj juz mialo byc ok, ale ani jak szedl spac, ani jak szedl do pracy to nie dal znaku zycia. A jak jest ok to ZAWSZE daje... Wiec pomyslalam, truno. Ja nie odezwalam sie ani wieczorem ani rano, a tu prosze. Tylko ze... mam wrazenie, ze on to zrobil... hmm... no nie wiem z litosci? Bo sa swieta? Nie wiem... Nie czuje tych swiat jakos. A jak robilam porzadki kilka dni temu to cieszylam sie jak glupia. A teraz? Mam to wszystko gdzies.

Dziewczyny mam do Was pytanie bardzo nie na temat, ale wy jestescie wszystko wiedzace, wiec moze mi pomozecie. Chce sobie ufarbowac wlosy, przyceimnic o ton, dwa, farba casting loerala do 28 myc. No ale ja mam juz takie tluste wlosy () ze chcialam je umyc. Tylko, ze na opakowaniu pisze, zeby farbe nalozyc na nieumyte wlosy. I nie wiem czy cos sie stanie jak ja zaloze na swieco umyte albo jak zaloze ja na takie tlusciochy... Co radzicie?
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:10   #1083
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Nom az sie zdziwilam, ze napisal. Bo niby wczoraj juz mialo byc ok, ale ani jak szedl spac, ani jak szedl do pracy to nie dal znaku zycia. A jak jest ok to ZAWSZE daje... Wiec pomyslalam, truno. Ja nie odezwalam sie ani wieczorem ani rano, a tu prosze. Tylko ze... mam wrazenie, ze on to zrobil... hmm... no nie wiem z litosci? Bo sa swieta? Nie wiem... Nie czuje tych swiat jakos. A jak robilam porzadki kilka dni temu to cieszylam sie jak glupia. A teraz? Mam to wszystko gdzies.

Dziewczyny mam do Was pytanie bardzo nie na temat, ale wy jestescie wszystko wiedzace, wiec moze mi pomozecie. Chce sobie ufarbowac wlosy, przyceimnic o ton, dwa, farba casting loerala do 28 myc. No ale ja mam juz takie tluste wlosy () ze chcialam je umyc. Tylko, ze na opakowaniu pisze, zeby farbe nalozyc na nieumyte wlosy. I nie wiem czy cos sie stanie jak ja zaloze na swieco umyte albo jak zaloze ja na takie tlusciochy... Co radzicie?
ja zawsze nakładam na tłuste, bo i tak po farbowaniu ze dwa razy je myję, żeby farbę spłukać. szybciej będzie jak nałozysz na tłuste
Stary 2009-12-24, 12:13   #1084
garfieldek
Zakorzenienie

madame lepiej na nieumyte, wtedy masz dodatkowao ochrone dla wlosow i tak nie niszcza sie podczas farbowania

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:14   #1085
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Tak, ja też zawsze nakładam na takie może nie tłuste, ale "dwudniowe" włosy. W końcu Casting to SZAMPON koloryzujący. Na jaki kolor chcesz farbować? Ja uwielbiam Castingi!
Stary 2009-12-24, 12:18   #1086
MadameButterfly6
BAN stały

Castingi sa super i dodaja do nich genialna odzywke Tylko, ze moje wlosy sa naprawde tluste, bo nie wychodzilam z domu przez 4 dni :P I dla wygodnu ciagle nosze je spiete

Farbuje na hebanowa czern Mam nadzieje, ze nie wyjdzie granatowa...
Stary 2009-12-24, 12:20   #1087
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Hmm... szczerze mówiąc, to nigdy nie farbowałam takich mega tłustych włosów. Ja jestem uczulona na tym punkcie i nawet gdy mam gorączkę i ledwo co żyję to włosy jako takie muszą być. Ale na Twoim miejscu chyba bym jednak położyła na tłuściochy.
Ja mam na łbie Bursztyn Piękny jest
Stary 2009-12-24, 12:21   #1088
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:

Na włosach się nie znam bo nie farbuje, ale co do TŻta to wiedziałam że bedzie dobrze Nie wmawiaj sobie że to z litości, wyszykuj się, idź z nim na tą pasterkę i głowa do góry Uśmiechaj się, jakiś czas temu miałaś doła bo myślałaś ze to koniec, teraz się okazało że bedziecie mieli jednak szansę, więc pokaż że się cieszysz Przecież go kochasz, nie moze byc inaczej...

Dziewczyny ode mnie zdrowych, pogodnych świąt, bez fochów i zazdrości
Oby nasi TŻ byli hmm... grzeczniejsi

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:26   #1089
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Mój TŻ póki co milczy. Ale nie mam mu za złe - do 12 pracował, pewnie coś tam pomaga. Poza tym wczoraj był taki kochany, romantyczny, że nie sposób się gniewać. Aż się wczoraj wzruszyłam. Cieszę się, że te święta spędzimy razem. Pomyśleć, że o mały włos a nie bylibyśmy już razem. No...ale na szczęście wszystko się zaczyna układać! Mam nadzieję, ze Wam wszystkim dziewczynki również wszystko się ułoży, a świąteczna atmosfera rozpali w Was i Waszych TŻtach płomień miłości.
Stary 2009-12-24, 12:30   #1090
garfieldek
Zakorzenienie

Moja fryzjerka stwierdzila, ze najlepsza dla wlosa kuracja to nie myc ich przez tydzien oczywiiscie, wtedy to najlepiej z domu nie wychodzic

A ja wlasnie dostalam zyczenia od kumpla z naglowkiem "dla mojej kochanej blondiny" yyy... ciekawe co by na to TZ powiedzial

Wymianka
Stary 2009-12-24, 12:45   #1091
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość

zajeżdża dramatem Szekspira nie?
prawie jak Romeo i Dżulia

nie no sprawa jest poważna, ale uważam, że do rozwiązania!

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:56   #1092
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
Moja fryzjerka stwierdzila, ze najlepsza dla wlosa kuracja to nie myc ich przez tydzien oczywiiscie, wtedy to najlepiej z domu nie wychodzic

A ja wlasnie dostalam zyczenia od kumpla z naglowkiem "dla mojej kochanej blondiny" yyy... ciekawe co by na to TZ powiedzial
Jak to co?! To:

A my wczoraj tak sobie leżymy na kanapie i gadamy, nagle TŻ dostaje smsa. Podałam mu komórke ale nie patrzyłam kto to, bo chciałam zeby sam mi powiedział Ale nie chciał Ja wtedy 'aha, nie chcesz to nie mów'...
Za chwile następny sms. Tym razem złapałam za komórke pierwsza i co widzę?! Od jakiejś Kaśki. Się zdenerwowałam... Nie chciałam mu oddać tego telefonu a w myślach liczyłam po cichu do 10 i wstecz żeby jeszcze bardziej sie nie zestresować.
Hehe no i udało sie Oddałam mu tel i coś tam zaczęłam gadać o jakimś filmie, cokolwiek, nawijałam byle mówić. No i jak TŻ zobaczył ze tak spokojnie do tego podeszłam to powiedział 'a co, nie chcesz wiedzieć kto to???' Ja oczywiście że nie, że to jego sprawa, ale mysle ze to tylko jakas koleżanka i sie nie martwie bo jestem go pewna
I w tym momencie sam pokazał mi tego smsa, przeczytał, wytłumaczył od kogo (a to sie okazało ze od żony brata)

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 13:02   #1093
*wanilia*
Zadomowienie

Ależ dawnooo mnie nie było...

Ale podczytuję Was regularnie tylko nie mam kiedy napisać. U mnie z TŻ w miare dobrze.. Szału nie ma, jest jakoś tak dziwnie ale mam nadzieje że to przejściowe.
Wczoraj TŻ był u mnie dać mi prezent.. I sie wkurzyłam bo myślałam że jak co roku damy sobie prezenty w Wigielie a nie wcześniej albo później. Zapytałam czy jutro nie przyjedzie to powiedział ze jeszcze nie wie, ale postara się. A ja jakoś w to wątpie...
Dzisiaj niby powiedział że przyjedzie ale mam glupie przeczucie ze jednak sie wymiga. Eh troche chyba niepotrzebnie sobie wkrecam.

Poza tym dowiedziałam sie zę "kochana" teściówka definitywnie jest przeciwko mnie. I wiem ze duzo nieprzyjemnych sytuacji jest przez nią. Bo gdyby TŻ z nia nie rozmawiał byłoby inaczej. Ale powiedział Jej że się pokłociliśmy ale ze próbujemy jeszcze raz a Ona niestety nie bardzo jest za mna. Wiele rzeczy Jej nie odpowiada.. moja praca, wykształcenie itp. I kurde wiem że gdyby TŻ miał wątpliwości i ja bym z Nim porozmawiała to byłoby dobrze. Ale "mamusia" działa. Zawsze tak było. Niby miła i pomocna a tak naprawde wiem że uwaza ze nie jestem odpowiednia dla Jej syna.. I mnie to dołuje.

I świeta też mnie dołują..
Znowu się wyżalalam a miałam tylko wejść poradzić Madame żeby farbe definitywnie nakładała na tłuste włosy. Zawsze się tak robi. Frzyjer jak umawiasz sie na farbowanie też zawsze każe przyjśc z tłustymi włosami. Farba lepeij łapie a poza tym nie niszyczysz tak włosów.

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 13:16   #1094
MadameButterfly6
BAN stały

Ok, to poslucham sie Was i zaloze na moje mega tlusciochy Mam nadzieje, ze po farbowaniu te wlosy nie beda juz takie tluste prawda?? Bo przeciez zaraz po farbowaniu chyba nie mozna ich myc od razu szmaponem, zeby kolor za szybko nie zszedl?
Wanilka, wiem co czujesz. Pewnie to co moj TZ... Wspolczuje, ale przeciez TZ Cie nie zostawi tylko dlatego, ze nie odpowiadasz jego mamie. Glowka do gory, nie przejmuj sie nia. Wiem, ze latwo mowic, ale jestem w podobnej sytuacji, tlyko po drugiej stronie i uwierz, ze pewnie jemu tez jest bardzo ciezko. Wspieraj go, a on niech wspiera Ciebie.

Kurcze, ale jestem ciekawa jak to bedzie dzisiaj z TZ... Opowiem Wam pewnie ok. 1 w nocy...
Stary 2009-12-24, 13:28   #1095
*wanilia*
Zadomowienie

Madame - zostawi, nie zostawi nie wiem.. Ale przykre jest to ze ktoś kto zna mnie tylko z kilku wspolnych rodzinnych imprez gdzie wiadomo raczej trzymaliśmy się z TŻ z mlodzieza rodzinna ocenia mnie i to źle. Nie rozmawialam z nia nigdy szczerze, nie zna moich poglądów itp wiec jak może mnie oceniać. W dodatku mąci w głowie TŻ-owi
Ja wiem że jak On miał wątpliwości ja bym Go odrazu przekonała że się zmienie, ze bedzie dobrze. A On rozmawiał z mamą Ona mu mówiła żeby nie robił nic pochopnie, zeby dobrze to przemyślał itp. No przepraszam bardzo ale z kim ja jestem w związku? Z Nim czy Jego mama? Nie mam do Niego pretensji dla niej tez staram sie byc miła ale czasem wymysla takie głupoty, i wyciaga tak dawne sprawy ze mnie to najzwyczajniej w swiece drażni.
Zanim zaczęłam byc z TŻ-em tak sobie mysłałam ze chciałabym miec fajny kontakt z ewentualna przyszła tesciowa, zebysmy mogły ze soba miło porozmawiać, wypić razem kawke i poplotkować... A teraz czuje jakbym musiała z Nią rywalizować.
Powiedziałam TŻ-owi ze ja nie chce walczyc z Jego mama ale czasami nie rozumiem Jej postepowania. Zawsze ją szanowałam to wkoncu Jego matka a Ona po ponad 3 latach nie potrafi powiedzieć o mnie dobrego słowa..
Nie wiem czy ja naprawde jestem taka zła czy co?

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 14:00   #1096
Rebelious
Zakorzenienie

Wanilia niektórzy rodzice już po prostu tacy są, że lubią się wtrącać w życie swoich dzieci.
to świadczy o tym, że w relacjach między członkami danej rodziny jest coś nie tak.
wiadomo, że rodzice chcą za wszelką cenę chronić swoje dzieci od złego, ale tak jak napisałaś - nie można oceniać kogoś, kogo się tak naprawdę nie zna.
to przykre, jak bardzo czasami krzywdzi się własne dziecko.
a o jakie wykształcenie i pracę chodzi?
cieszę się w tym momencie, że moja przyszła niedoszła teściowa mnie lubi.

Madame cieszę się, że u ciebie dobrze

p.s. tak na marginesie wczoraj TŻ się oburzył jak powiedziałam, że znając moje szczęście to mi się trafi taki mąż, co mnie będzie zdradzał na prawo i lewo. wiem, palnęłam głupotę, ale dla mnie temat zdrad jest bardzo drażliwy i niepotrzebnie go zaczynał.
on wziął to do siebie, ja mówię że nie o niego chodzi, tylko o mojego męża. a on "to ja nie będę twoim mężem?" (tak na poważnie, aż mnie zaszokował)
także on chyba już zaplanował, że będę jego żoną i urodzę mu dzieci, ale o tym nie mówi.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2009-12-24 o 14:04
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 14:23   #1097
Myszunia19
Zakorzenienie

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Pełnych spokoju i radości. Szczęścia i ciepła. Niech te kilka dni, pozwoli Wam zapomnieć o codziennych troskach i problemach, niech będą one odpoczynkiem od tego szalonego i szybkiego tempa życia jakie wiedziemy. Życzę Wam również wspaniałych prezentów i sytej kolacji wigilijnej.

Świąteczne pozdrowienia!
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 15:18   #1098
oh Mandy
Zakorzenienie

mam dosyc , nawet w wigilie musze plakac ;(
Stary 2009-12-24, 15:27   #1099
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Co sie stalo????? Opowiadaj ale mi to juz!
Stary 2009-12-24, 15:30   #1100
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Co sie Slonce stalo??

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 16:16   #1101
Cocaine essence
Zakorzenienie

Mandy- co jest?!

Ja też idę na ,,pasterkę" z TŻtem i znajomymi

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 17:18   #1102
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Dziewczyny juz chce zeby bylo po swietach kilka dni temu ustalilysmy z mama ze dzis pomaluje jej wlosy, jeszcze rano potwierdzila. Potem zadzwonila do mnie siostra i pytala kiedy bede u siebie to by do mnie wpadla. Powiedzialam ze pewnie 29. Od razu mamie zaczalczylo sie myslenie znowu o Sylwestrze. No i juz awantura. Automatycznie odechcialo jej sie malowania wlosow. Jakos sie uspokoila. Wigilia. Ja kupilam jej taki komplet szalik+czapka a tata rekawiczki w tym samym kolorze. I znowu narzekanie, ze czapka za duza (a byla dobra bo nawet na siebie mierzylam), a w rekawiczkach ona nie bedzie chodzila. Ehhhh. Dalej. Tata specjalnie dla mnie zrobil sledzie w smietanie bo wie ze lubie. Mama sprobowala... mina kwasna ze ochydne, po co je robil itp... To nie wszystko. Z tata powiesilismy na okno gwiazde betlejemska jak co roku. No i gadanie mamy ze to juz nie modne, ze nigdzie nie ma, ze pradu duzo ciagnie. Wrrr ciagle tylko narzekanie. Zdazyla zjesc od razu mowila ze juz jej niedobrze. Masakra. Juz mam dosyc tych swiat. Na szczescie jutro jedziemy do rodziny to moze troche sie rozerwe. I znowu wszystko mi sie przypomnialo....swieta z TZ. Kurde

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2009-12-24, 17:25   #1103
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny juz chce zeby bylo po swietach kilka dni temu ustalilysmy z mama ze dzis pomaluje jej wlosy, jeszcze rano potwierdzila. Potem zadzwonila do mnie siostra i pytala kiedy bede u siebie to by do mnie wpadla. Powiedzialam ze pewnie 29. Od razu mamie zaczalczylo sie myslenie znowu o Sylwestrze. No i juz awantura. Automatycznie odechcialo jej sie malowania wlosow. Jakos sie uspokoila. Wigilia. Ja kupilam jej taki komplet szalik+czapka a tata rekawiczki w tym samym kolorze. I znowu narzekanie, ze czapka za duza (a byla dobra bo nawet na siebie mierzylam), a w rekawiczkach ona nie bedzie chodzila. Ehhhh. Dalej. Tata specjalnie dla mnie zrobil sledzie w smietanie bo wie ze lubie. Mama sprobowala... mina kwasna ze ochydne, po co je robil itp... To nie wszystko. Z tata powiesilismy na okno gwiazde betlejemska jak co roku. No i gadanie mamy ze to juz nie modne, ze nigdzie nie ma, ze pradu duzo ciagnie. Wrrr ciagle tylko narzekanie. Zdazyla zjesc od razu mowila ze juz jej niedobrze. Masakra. Juz mam dosyc tych swiat. Na szczescie jutro jedziemy do rodziny to moze troche sie rozerwe. I znowu wszystko mi sie przypomnialo....swieta z TZ. Kurde
a ja myslalam ze liczy sie pamiec. czemu twoja mama tyle narzeka??
Stary 2009-12-24, 17:37   #1104
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez sie ciesze...
Chcialam jeszcze z nim o tych rodzicach pogadac, no ale narazie sie wstrzymam... Chyba ze on zacznie znow wracac do tematu.

Dzieki Wam wszystkim za wsparcie
ahh ciesze się ze jest już dobrze u Was

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość
Ależ dawnooo mnie nie było...

Ale podczytuję Was regularnie tylko nie mam kiedy napisać. U mnie z TŻ w miare dobrze.. Szału nie ma, jest jakoś tak dziwnie ale mam nadzieje że to przejściowe.
Wczoraj TŻ był u mnie dać mi prezent.. I sie wkurzyłam bo myślałam że jak co roku damy sobie prezenty w Wigielie a nie wcześniej albo później. Zapytałam czy jutro nie przyjedzie to powiedział ze jeszcze nie wie, ale postara się. A ja jakoś w to wątpie...
Dzisiaj niby powiedział że przyjedzie ale mam glupie przeczucie ze jednak sie wymiga. Eh troche chyba niepotrzebnie sobie wkrecam.

Poza tym dowiedziałam sie zę "kochana" teściówka definitywnie jest przeciwko mnie. I wiem ze duzo nieprzyjemnych sytuacji jest przez nią. Bo gdyby TŻ z nia nie rozmawiał byłoby inaczej. Ale powiedział Jej że się pokłociliśmy ale ze próbujemy jeszcze raz a Ona niestety nie bardzo jest za mna. Wiele rzeczy Jej nie odpowiada.. moja praca, wykształcenie itp. I kurde wiem że gdyby TŻ miał wątpliwości i ja bym z Nim porozmawiała to byłoby dobrze. Ale "mamusia" działa. Zawsze tak było. Niby miła i pomocna a tak naprawde wiem że uwaza ze nie jestem odpowiednia dla Jej syna.. I mnie to dołuje.

I świeta też mnie dołują..
Znowu się wyżalalam a miałam tylko wejść poradzić Madame żeby farbe definitywnie nakładała na tłuste włosy. Zawsze się tak robi. Frzyjer jak umawiasz sie na farbowanie też zawsze każe przyjśc z tłustymi włosami. Farba lepeij łapie a poza tym nie niszyczysz tak włosów.
miałam pisać co sie z tobą stało nic nie pisałaś hehe
ja tez myślę ze sobie coś wkręcasz... daj sobie spokój.. ciesz się!
święta są! ciesz sie razem z TZ

Cytat:
co jest?

a u mnie dobrzeee z TZ rozmawiam prawie caly czas
i zaraz ide robić rogaliki
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 17:38   #1105
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
a ja myslalam ze liczy sie pamiec. czemu twoja mama tyle narzeka??
Ona zawsze narzeka odkad pamietam. O wszystko, jak chodzilam do szkoly o to ze dostalam 5- a nie 5, jak mialam chlopaka to ze mial 190 wzrostu a nie 180, o to ze w lato chodzil w spodenkach, teraz tez sobie wymysla jakies glupoty i ciagle narzeka. Moze to ten wiek (50 lat), menopauza te sprawy... nie wiem. Ale nawet nie macie pojecia jak jest mi przykro...

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2009-12-24, 17:45   #1106
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Ona zawsze narzeka odkad pamietam. O wszystko, jak chodzilam do szkoly o to ze dostalam 5- a nie 5, jak mialam chlopaka to ze mial 190 wzrostu a nie 180, o to ze w lato chodzil w spodenkach, teraz tez sobie wymysla jakies glupoty i ciagle narzeka. Moze to ten wiek (50 lat), menopauza te sprawy... nie wiem. Ale nawet nie macie pojecia jak jest mi przykro...
wspolczuje ci bardzo.
Stary 2009-12-24, 17:48   #1107
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
wspolczuje ci bardzo.
Te swieta sa tym gorsze ze nie spedzam ich z TZ. Zawsze nawet z dasami mamy jakos wytrwalam bo wiedzialam ze na drugi dzien przyjedzie TZ i bede szczesliwa. A teraz juz nie mam na co czekac...

..
Podejdź jeśli chcesz,
Stary 2009-12-24, 18:03   #1108
asienka1702
Zadomowienie

GG do asienka1702

Wesołych Świat moje kochane

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

A ja czekam na odpowiedz tż czy idzie ze mna na pasterke bo sie troche posprzeczalismy rano ale juz go przeprosilam

Nie jestem idealna ale idealnie sobie z tym radze

Wymiankaaa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post38311154
asienka1702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 18:18   #1109
garfieldek
Zakorzenienie

Ja chyba tez pojde z TZ-tem na pasterke, ale nie wiem czy na pewno

Wymianka
Stary 2009-12-24, 18:25   #1110
Lagunaaa
Wtajemniczenie

No i jest jeszcze gorzej niz bylo. Caly dzien dostaje jakies smsy z zyczeniami i za kazdym razem mam pyta od kogo. Szczerze powiedziawszy wkurzalo mnie to troche. No i teraz znowu dostalam zyczenia w formie wierszyka smieszne wiec czytajac usmiechnelam sie. Mama od razu od kogo, a ja bezmyslnie palnelam 'oj niewazne, wszystko bys chciala wiedziec'. Teraz siedzi w pokoju obok i placze. Jak zawsze wszystko musze popsuc
I ciagle slyszle standardowe teksty ze tez bede w zyciu plakala tak jak ona, ze bede miala taka corke jak ja i bedzie sie na mnie mscila...

Skonczylo sie tak ze mama rzucila prezentem ode mnie do mojego pokoju.
Boze czemu ja musze taka byc. Nie dosc ze potrafie spieprzyc kazdy moj zwiazek to nawet dobra corka nie potrafie byc. Nic dziwnego ze nikt nie potrafi ze mna wytrzmac. Jestem okropna i mama ma racje ze nigdy nie znajde nikogo kto mnie pokocha i wytrzyma ze mna...

..
Podejdź jeśli chcesz,

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2009-12-24 o 19:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości