|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
A trudno nałozyłam juz teraz olej od długości..... i tak zakładam czapkę w zasadzie to ja jestem gotowa juz do spania, bo górę z piżamy tez mam juz na sobie. Idę posiedziec na dole z Martini.
Dobranoc dziewczyny
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
krusyna ja też tylko w gonie rodzinnym
ok to ja spadam picować sę na pasterkę
|
#1593 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, miała któraś z Was maseczkę oliwkową z Avonu? Bo dostałam od Mikołaja
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki składzik ma?
|
|
#1596 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja dostałam waniliowy żel pod prysznic i balsam do ciała z Yves Rocher. Ale fajnie, że Mikołaj pamiętał, że nie używam kosmetyków testowanych na zwierzętach
No i wanilia. Moja obsesja
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam do wyboru tylko telefony, które są w Orange, myślałam właśnie nad Avilą, Corby i SE Jalou. Nie ma co ukrywać, dla mnie najważniejsze jest, żeby telefon był ładny .U Was Mikołaj przynosi prezenty pod choinkę? U mnie Gwiazdka . Wiem, że co rodzina, to inna tradycja
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Skład: Aqua, Stearyl Alcohol., Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Oil, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Hydrogenated Olive Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Qaternium-18, Glutamic Acid, Methylparaben, Dicetyldimonium Chloride, Glycolic Acid, Amodimethicone, Propylparaben, Olea Europaea Leaf Extract, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Dimethiconol, Isopropyl Alcohol, Benzophenone-3, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, Glycerin, Panthenol, Tricedeth-12, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Phytantriol, Ci 15510, Ci 19140, Ci 42090.
Strasznie długi Z tego, co widzę, to chyba może być dobra. Ciocia bardzo chwaliła, mówiła, że córka jej koleżanki (a moja koleżanka), która codziennie prostuje włosy, bardzo ją chwaliła. A jak na tak mocno palone przez tyle lat ma w niezłym stanie. |
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego, że mama Warmianka, skoro zjeżdża się cała rodzina taty. Oni wcześniej mieszkali w Lubelskim, ale nie wiem, czy to jest tamtejsza tradycja. Tak samo, jak to, że nie jemy barszczu![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- W KWC jest inny, sprawdziłam na wszelki wypadek A przynajmniej wygląda na inny dla moich zmęczonych oczu
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja babcia ciagle kaszle juz mówi że nie doczeka naszego ślubu (nic babci nie mówiłam o X...) dała mi i siostrze po 50zł, ale ciagle mówi że tego nie doczeka, ze słabo sie czuje to moja jedyna kochana babciaCytat:
hm... nieładnie sie chwalić ale i ja pochwalę sie swoimi prezentami, dostałam ich w tym roku dużo bo siostra ze Stanów wróciła i porobiła dużo prezentów i tak od niej: ipod prostownica, mała prostowniczka do torebki piżamka fajna, bluzeczka, serum do włosów (ale z alkohol. denat. ) dwie odżywki, jedna z herbal essences a druga z garniera, ale ma duzo ekstraktów w składzie (te odżywki to amerykańskie) u nas tego garniera reklamują jako 3 olejki, avokado i cos tam, a tak to od mamy standard ciapy ptasie mleczko, tata czekolade dołożył... coś tam jeszcze dostałam ale wszytskiego nie spamiętam. W tym roku było tyyyle prezentów, jak nigdy. Szok![]() też się wybieram na pasterkę
|
|
#1603 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- dzieciaki sie zbiegają pod choinkę i szok ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- a mnie w****ia ten caly mikolaj. duzo lepiej by bylo gdyby kazdy porobil sobie prezenty i powręczaŁ razem z życzeniami ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- ide spac, jutro mnie nie bedzie, jade do rodzinki, wiec buziaki i bede niebawem
|
|
#1604 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
No widzę, że nie próżnowałyście i dwie strony wyprodukowałyście
![]() Mona, Smerfetka Ja nawet nie chcę myśleć co bym przeżywała, gdyby coś nie tak było z moją babunią ale ona póki co świetnie się trzyma - dzwoniła dzisiaj chyba z 10 razy i zdawała nam dokładne relacje ze wszystkiego co robi w sanatorium i za każdym razem składałyśmy sobie życzenia ![]() Dwuosobowa Wigilia wypadła bardzo fajnie, a później przyszli do nas sąsiedzi - matka z synem i tak siedzieliśmy prawie do północy magia świąt chyba w końcu zadziałała, bo poczułam się tak jakoś magicznie (a może to tylko wino )Jeszcze raz wesołych świąt wszystkim i spokojnej nocy
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała poczuć magię świąt, ale jakoś tak mi dziwnie, jakbym znajdowała się zupełnie w innym świecie, ale to chyba z niewyspania A teraz siedzę i słucham dołujących piosenek i oglądam najsmutniejszy teledysk, jaki w życiu widziałam i jedyny, na którym ryczałam jak bóbr. AFI "Silver and Cold", jakby ktoś chciał obejrzeć, ale nie polecam
|
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchanie smutnych piosenek, płakanie, myślenie o tym, co by było gdyby to były moje główne zajęcia, kiedy miałam 13 lat
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz tez po swietach. Od 17 do 24
ale wypadly super, cala rodzinka sie pogodzila ( ja z 1 osoba tez w koncu Ja mam samsung corby i moim zdaniem jest fajny. Lekki delikatny podstawowe funkcje, latwy w obsludze. Chodzi super, jedynie pare razy zacial mi sie przy pisaniu smsow ( ale w kom z klawiatura tez nie raz sie zacinalo). A do dotykowego trzeba po prostu sie przyzwyczaic. Teraz to ja jak lapie za kogos telefon to od razu dotykam ekranu ![]() Ale wiadomo, nie dla wszystkich odpowiada dotykowy ![]() Lece spac bo jestem padnieta, jeszcze sobie popilismy to teraz senna jestem.
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam czasem podobnie (no bez płakania) puszczam jedną piosenkę w kółko, patrzę na ekran, mechanicznie układam pasjansa albo walczę z excelem a w myślach układam scenariusze alternatywnych rzeczywistości
|
|
#1611 |
|
Zadomowienie
|
doczytalam: U nas prezenty oczywiscie przynosi i przynosil mikolaj.
Jak bylismy mali ( a nas czyli dzieciakow bylo 5) to ktos z rodziny wychodzil z domu, zobaczyc czy mikolaj juz nie idzie. Ta osoba sie przebierala, pukala w okno no i przychodzi mikolaj My male dzieci, balysmy sie mikolaja i po prezenty podchodzilismy z rodzicami![]() A u drugich dziadkow, wysylali nas do 2giego pokoju zobaczyc czy jest pierwsza gwiazdka i szybko podkladali prezenty. No i potem wolali, ze chyba mikolaj przyszedl bo juz sa prezenty
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak mam, ale wtedy muzyki nie słyszę |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zawsze prezenty były pod choinką, pojawiały się w nocy z 23 na 24 grudnia, ale można było je otworzyć dopiero po kolacji wigilijnej
Mikołaja nigdy dla mnie nie zatrudnili zresztą już jako cztero- czy pięciolatka zorientowałam się, że to mama podkłada prezenty Cytat:
Ja byłam taka naiwna...jahh...czasem niewiedza jest błogosławieństwem ![]() Miałam iść spać...
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-25 o 01:25 |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A male dzieci bylismy i nie poznawalismy kto to. Dopiero teraz jak sie zdjecia oglada widac kto sie przebral![]() To bylo kiedys, teraz tylko kladziemy pod choinka. Ale i tak chodza hasla, ze to prezenty od mikolaja ![]() Hehe ja tez mialam isc spac, ale czekam na TŻ jak wroci z pasterki
........... życie jest piękne ![]() 8minute arms, buns, legs, abs 19/11 Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2009-12-25 o 01:27 |
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
źle mnie wychowali - bez dwóch zdań
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
przyszłam właśnie z Pasterki, zaraz kłade się spać
![]() Dymka co Ty ostatnio tak wino i wino ![]() mam nadzieję że humor jutro będę mieć, tak czy siak, jutro dzień z Dexterem ![]() Dobranoc dziewczyny
|
#1617 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie w 1 domu bylo 5 dzieciakow i kazdy sie nakrecal nawzajem , ze to prawdziwy mikolaj No i kazdy sie bal mikolaja, pamietam, ze siedzielismy w 1 rzadku jak mikolaj przychodzil
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że między kolejnymi epizodami spożycia alkoholu w moim przypadku mija czasem kilka miesięcy to tak mi jakoś...dobrze ![]() Smerfetko musi być dobry ![]() Ja jutro jadę na cmentarz do taty i dziadka, więc rano jeszcze jakieś wieńce zrobię, włosy umyję i znów dzień będzie zapełniony
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-25 o 01:39 |
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Nas była tylko trójka niestety, ale i tak czekaliśmy na Mikołaja
A teraz jest tylko dwójka i jakoś tak się chyba trochę zmieniło od mojego dzieciństwa. Kiedyś się niecierpliwie czekało całą kolację, a teraz dzieciaki od razu krzyczą, że chcą Mikołaja i się zachowują jakby miały autyzm, to wszyscy ustępują.
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra materialne najważniejsze w konsumpcyjnym świecie XXI wieku
Teraz już naprawdę i ostatecznie zmykam spać Słodkich snów
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

ok to ja spadam picować sę na pasterkę 
I to w przyblizeniu.

Co z tego, że mama Warmianka, skoro zjeżdża się cała rodzina taty. Oni wcześniej mieszkali w Lubelskim, ale nie wiem, czy to jest tamtejsza tradycja. Tak samo, jak to, że nie jemy barszczu

prostownica, mała prostowniczka do torebki
magia świąt chyba w końcu zadziałała, bo poczułam się tak jakoś magicznie (a może to tylko wino