|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
hej dziewczynki ja juz po wigili:0 normalnie sie nie moge ruszyc;/
|
|
|
|
#3872 |
|
Lena
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
ja też już dawno po wigilii... wszyscy rozjechali się na "drugie" wigilie do swoich teściów...
u nas została tylko teściowa mój tato i najmłodsze rodzeństwo.
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi smutno jest
jak sobie pomsle ze cale swieta nie bede sie widz\iec z Tz to plakac mi sie chce
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz po
az oddychac nie moge ale sie najadlam, ze szok pekam jak wszyscy u mnie hehehe dobra ide posiedziec z rodzinka
|
|
|
|
#3875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ju po...dostalam laptopa!!!!!!!!
![]() ide sie dalej obzerać z mami tata;p jenny sliczna choinka
|
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie ja już po...tylko ja,mama,babcia i siostra bo tata w pracy te już najedzone i te jeszcze czekające na...![]() ![]() to bratowa Tża przysłała mi życzenia a on nic... ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- lula177 u mnie się zapowiada to samo
|
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwilę zanim mój TŻ przyjdzie, bo jak On jest to jestem na odwyku od komputera
a teraz aż do 12 stycznia![]() życzę Wam wszystkim szczęścia i dużo, dużo, dużo miłości, bo bez tego ani rusz
|
#3878 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak wrocila
![]() hehe3 ja tez.. tak sie njajadlam ![]() Cytat:
![]() Ja teraz czekam na TZ. Mowil, ze bedzie kolo 20... czekamy na niego z odpakowywaniem przentow ![]() Teraz ide Kevina obejrzec hihi jak co roku Napisze pozniej ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie TŻ bedzie po 23 i idziemy na pasterke
![]() ide z mam spiewac koledy;p elllmi wesolych swiat! lula, mabi Micia oj ja bym tak dlugi nie mogla czekac z tym odpakowywaniem ;p
|
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
każdego wywiało..
![]() do ślubu zostało mi 590 dni!! |
|
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam i wysłałam Tż-owi życzenia, nie jakieś tam wytnij-wklej jak z nk tylko takie ode mnie prosto z serca
w odpowiedzi dostałam jakiegośtam "gotowca" no ale ok...a teraz Tż pisze że jutro mnie zabiera do siebie bo...czeka tam na mnie jakiś prezent..... ??? ??---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- to zaskoczenie wielkie dla mnie ani nie mam pojęcia co to by mogło byc bo my nie robimy sobie prezentów na Gwiazdkę, no i mi głupio bo ja nic dla niego nie mam zaskoczył mnie i teraz nie wiem jak mam się zachowac bo jestem nieprzygotowana na taką ewentualnoścjak go podpytuje co to? to mówi że drobiazg... nie od niego tylko od Mikołaja ![]() zresztą to jest pierwsze Boże Narodzenie kiedy u niego będę bo zawsze on był u mnie |
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ja też tylko na chwilę, bo zaraz przyjdzie D. Kulebiak wyszedł! ![]() też jestem najedzona :| to wesołych raz jeszcze! już chyba w te Święta tu nie zawitam, bo jutro u mnie rodzinka, w piątek u D. |
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
mabi fajnie sie zachowal
![]() ja wlasnie mierzylam ciuskzi jakie dostalam i wszystkie sa dobre na szczescir;p ach ja ja lubie Swieta
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita23 tak mu właśnie powiedziałam
hmm..czyżby teściowa wyskoczyła z czymś dla mnie? |
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie obdarowano w te swieta :P jak zwykle zreszta hihi jutro Wam wkleje a tymczasem ide spac bo jakas dziwnie zmeczona juz jestem
Dobranoc
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie biedny Mikołaj był ale to nic
od rodziców nie dostałam nic a od siostry serum do zniszczonych końcówek i kalendarz cieszę się z tego że babcia miała "dobry dzień"
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-24 o 22:07 |
|
|
|
#3887 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jadłam optymalnie..ale dobre to było i nadal jestem pełna, chce mi sie spać a jeszcze na pasterke z kolezanka ide... oczywiście ogladałam kevins to juz tradycja
![]() a teraz siedze i mysle o tż..
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
mabi zdrowie babci najwaniejesze...
mimo, ze zawsze staramy sie stworzyc swiateczna atomosfere to troszke swiet stracily swoj urok odkad babcia zmarla.przez 21 lat byla byla zawsze obok. odczuwa sie to puste miejsce przy stole i zadne przenty i jedzenie tego nie zastapi...takze cieszmy sie bliskimi, no co dzien nie tylko od swieta
|
|
|
|
#3889 |
|
Wtajemniczenie
|
a od rodziców dostałam kaske i ksiazke kubusia puchatka
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- mabi- ciekawe co za prezent ma dla Ciebie ?? ale z drugie strony dziwne zachowanie z tymi życzeniami... ale ciesze sie razem z Tobą ze ma dzis dobry dzień
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
meg b.dobrze Cie rozumiem kochana
smutne,ale prawdziwe...ech juz nie smutkuje bo M. ma przyjecha co 23, wiec nie chce zeby zobaczyl mnie zaplakana.zreszta w wigilie nie mozna plakac!!!![]() ja od sis (chyba? bo wszystkie przenty leza pod choinka i tradycja u nas taka, ze tata je wyciaga glosno wyczytujac karteczki;p) dostalam jeszcze dwie tuniki i perfumy dolce gabana |
|
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam powoli na pasterkę
![]() branoc
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz po pasterce-TŻ juz pojechal, znow go boli chyba zab, bo az pod okiem go boli
dalam mu mocny lek, powinno pomoc...dostalam od M. szlafrok i perfumy Celine Dion...a ksiazke dostane po swietach, bo nie przyszla... dobranoc kochane |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny. ja od pół godziny w domu, po Pasterce.
Zosia to mały łobuziak. Ale zrobiła pierwsze samodzielne kroki !!!!!!! aaaaa Na kolacji się obiadłam, a potem jeszcze ciasta :P za to przez dzień zjadłam tylko jedną kanapkę i 3 kawy ![]() prezenty mi się bardzo podobają ![]() dostałam od A: kosmetyki z Ziaji i piżamę od rodziców rajstopy i deodorant od brata i jego rodzinki: kolczyki i kulkę Ferrero Roche ![]() i od siostry Adama świeczkę a we wtorek na basenie 2 świeczniki ![]() dzisiaj się schodzą do nas na obiad. Nie będzie tylko brata, jego żony i Zosi - idą do drugich rodziców. Ale przychodzi najstarszy brat, Adam i narzeczona brata
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Narodził się Jezus Chrystus, bądźmy weseli.
Chwalę Mu na wysokości nucą Anieli: Gloria, gloria in excelsis Deo! Niedawno wróciłam z Pasterki ![]() Kurcze, na wigiliach było b.fajnie. U B. tradycyjnie z kolędami, a u mnie zwariowanie. Była nawet sesja foto (jak się uda wkleję focie) Prezenty: -od B. szlafroczek czerwony w giazdeczki -od. mamy kpl. kosmetyków do buzi -od brata i przyszłej bratowej książkę Grocholi - od teściów słodycze i ceramiczny pojemnik hermetyczny Ale przyjemniej dawać niż brać, więc najbardziej mnie cieszyło że prezenty się spodobały Teraz chyba pójdę spać, ale jutro nadrobię. DOBRANOC
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() W Święta przynajmniej stopujecie z produkcją i mam szanse się wbić ![]() Po Wigilii u Nas byliśmy u mojego brata. I trzymałam mojego Bratanka. Ma prawie 2 miesiące i już nie jest takim niemowlakiem,tylko fajnym dzidziusiem ![]() Brat ostatnio dostał taką fajną huśtawkę z Fisher Price-małego się tam wkłada i ona sama się buja. Mały śpi i jest przynajmniej pół godziny spokoju i można się zająć różnymi rzeczami. Także polecam wszystkim przyszłym Mamusiom!! ![]() A prezenty dostałam takie: Od Rodziców: kosmetyki Guerlain Od Babci: broszkę i słodycze Od TŻa (jak byłam w pracy to przyniósł prezent i położył pod choinką cwaniak): myślałam,że będzie jakaś biżu,a on mi kupił RADIO SAMOCHODOWE ![]() ![]() Od Teściów (nie spodziewałam się miło mi się zrobiło): Portfel z Benettona.Od Brata i Bratowej nic,ale oni Nam nigdy nic nie dają hmm.I wiedziałam o tym,ale ja i tak wolę dawać prezenty niż dostawać,bo nigdy nie wiem co bym chciała. A ja Bratu i Bratowej kupiłam taką ramkę na 12 zdjęć małego + odcisk stopy lub rączki (jest zestaw do robienia odlewu). A dla Małego Karuzelkę nad łóżko z melodyjkami,projektorem - na pilota ![]() Koło południa jadę do Szwagierki na urodziny jej Synka i dzieciakom tez kupiłam zabawki. Jeju!!! O ile radośniejsze są święta,kiedy są małe dzieci!! Naprawdę!! No to się napisałam,a nie wiem czy ktoś to przeczyta Miłego dzionka Wam życzę i czekam z niecierpliwością na relacje Mabi cóż to też dostanie
|
#3897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten świąteczny poranek
![]() ![]() Ale wczoraj był dzień kolację wyjątkowo późno mieliśmy bo nie umiałyśmy ze wszystkim zdążyć i też się oczywiście najadłam same pychoty były potem przyjechał Tomas posiedzielismy z 2 godzinki i pojechalismy na pasterke Ja dostałam od Tomasa kurtkę narciarską, spodnie narciarskie i drukarkę laserową ( no i raffaello a od rodzinki książkę (którą sama kupiłam) i sweterek Bardzo się cieszę że moje prezenty się podobały ![]() ![]() Cytat:
dobrze ze nie zrobili dużych szkód... bylyby nieciekawe swieta... pewnie nie zdazyli ju nic cenniejszego zabrac ![]() Cytat:
" też tego nie lubie...świetny tekst do budzika Cytat:
na darmowe jedzenie chcial sie zalapac ![]() Cytat:
widocznie zasluzylas ![]() jak ja nie cierpie kevina... lubilam go raz, drugi, trzeci ale ilez mozna ogladac ten film... w tv mowia ze ludze chca to ogladac... ale na co innego patrzec jak nic innego nie leci ![]() Cytat:
tak jak mowisz... wez jakies dobroci i tyle... w koncu Mikołajowi się nie daje prezentów
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj
![]() ![]() TZ wczoraj sie wczesnie zmyl bo sie zle czul i szedl spac. Prezent baaardzo mu sie podobal a kupilam mu słuchawke Bluetooth i wsadzilam mu czekolade Toblerone.Ja dostalam: Od K: The sims 3 Wymarzone podróze (sama chcualam) i paczke Toffiefee mmm Od rodzicow: -satynowy szlafrok Secret Possesions -perfumy Naomi Campbell -Top Atmosphere caly w cekinach a z tyłu gładki kremowy -komplet bransoletek -czarne legginsy -suszarke do wlosow bo mi sie spalila ![]() A tu macie foteczki:
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique a jak tam prezencik dla Twojego TZ?
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja wrocilam juz z kosciolka i sobie Was podczytuje i wiecie co chyba zrobimy TZcikowi niepsodzianke i pojedziemy do nieo tylko to zqlezy od tego jak mama bedzie sie czula al enam nadzieje ze uda sie jechac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

jak sobie pomsle ze cale swieta nie bede sie widz\iec z Tz to plakac mi sie chce
az oddychac nie moge
pekam jak wszyscy u mnie 

te już najedzone i te jeszcze czekające na...
u mnie się zapowiada to samo

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

kolację wyjątkowo późno mieliśmy bo nie umiałyśmy ze wszystkim zdążyć