|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Abz, przykro mi z powodu jednej krechy
Ale doczekamy się, zobaczysz.Gabisun Tity, dziś mam 24 dc. Rano sobie popłakałam, jakoś tak smutno mi się zrobiło, że nie wychodzi. Ale teraz powoli biorę się w garść, mam zamiar cieszyć się z świąt i nie zastanawiać się, dlaczego moje marzenia o brzuchatych świętach się nie spełniły.A tobie miłego robienia sałatki. Jak się nie chce, to pomyśl, jak będzie smakować wieczorem ![]() Scarlett, dużo zdrówka A my już prawie wszystko mamy zrobione. Mszę pochwalić naszą kochaną kotkę. To jej pierwsze święta, więc zastanawialiśmy się jak zareaguje na choinkę (słyszeliśmy historie o kotach rzucających się na drzewko). A nasza cudowna Proca obwąchała i zignorowała zarówno drzewko jak i stroiki |
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka
tata się cieszy, mówił że to juz pora na mnie brat tak samo ( jest młodszy o 2 lata) mówił że z wózkiem będzie jeździł , wygadał się też swojej narzeczonej, miała udawać że nic nie wie ale nie wytrzymała i nam pogratulowała taka podejrzanie wesoła weszła do domu, aż oczy jej błyszczały Muszę teraz jakiegos lekarza wybrać
|
|
|
|
#3723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudownie, że wszyscy tak pięknie zareagowali |
|
|
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wpadłam tylko na chwilkę żeby złożyć Wam świąteczne życzenia ![]() Życzę Wam Nadziei, Uśmiechu, Własnego skrawka nieba i Szczęścia, gdy będzie Wam najbardziej potrzeba, Radości w każdej z chwili, filiżanki ciepłej kawy i Dobrego Mikołaja spełniającego wszystkie Wasze życzenia.
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-12-24 o 15:07 |
|
|
|
#3725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ABZ przykro mi, ale może jest tak jak gabisun pisze. Kto wie ![]() Ja mam paskudny nastrój dziś. Płakać mi się chce non stop, troche mam problemów w pracy i strasznie to wpływa na mój nastrój. Wczoraj w nocy się poryczałam a mój biedny mąż nie wiedział o co chodzi. A ja jak sie rozczulę to nie ma szans ze mną porozmawiać. W ogóle ciążko mi się gada o moich problemach. Mam nadzeję , że mi sie poprawi humor bo nie chce ryczeć cały dzień. A ja niedługo do domu z pracy wychodzę. Na szczęście szef kobiety zwalnia w wigilię o 11:00. Jeszcze raz RADOSNYCH ŚWIĄT dla wszystkich |
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wiedział już o tych testach z cieniem
cieszył się i też był w szoku chociaż przecież mógł się tego spodziewać mówił: "to już?" no i łezki zakręciły się w oczach mam tylko nadzieję że nie położą mnie do łózka na 9 miesięcy, bo już mówił, że teraz będzie musiał wszystko za mnie robić ![]() A póki co to przesyłam świątecznie: |
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
agness piękne życzenia.. wesołych świąt
choć na pewno są i będą wesołe bo z najbliższymi.abz ja tam wolę nie wyobrażać sobie jak I krecha będzie u mnie.. ( kiedyś) gabisun prezent na święta masz wyjątkowy to fakt gratuluje!a właśnie jak mąż zareagował? a ja już wyszykowana i czekam na TŻ , zawiezie mnie do siebie i posiedzę trochę z przyszłymi Teśćmi i babcią TŻ. Póki co TŻ naprawia auto , znowu kierunkowskazy nie działają
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka u nas ta sama historia z kotką
Pokazałam jej wczoraj choinkę, weszła wyżej, żeby ją dobrze obwąchać, ale zaraz poszła obgryzać swój ulubiony kwiatek Nasza mała się nazywa Lola Wygląda jak wiewiórka. To ta co kiedyś jej zdjęcie wstawiałam, ale nie widać jej było w pełnej krasie. Ogon ma niczym strusie pióro
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Gabisun
Cudowny prezent na święta Bardzo się cieszę razem z Tobą My po wigilii u moich Rodziców, było bardzo sympatycznie, wszystko pyszne (UWIELBIAM barszczyk z uszkami i kapustę z grzybami ) Prezentów dużo i oczywiście trafione Nie wiem, kiedy znowu zajrzę, więc... Życzę wszystkim pięknych, spokojnych, rodzinnych, zdrowych świąt, brzuchów wypełnionych smakołykami, trafionych prezentów i dobrych humorów
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam chwilkę bo byłam ciekawa jak tam Gabisun i Jej teścik
i tu taka piękna nowina!!!!! GRATULUJĘ CI GABISUN Z CAŁEGO SERDUSZKA (nawet dwóch ) I chciałam Wam Wszystkim Kochane złożyć życzenia:
No i pysiuniej Kolacji Wigilijnej Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-24 o 11:38 |
|
|
|
#3731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No nic, jeszcze raz udanych Świąt a ja idę sie kąpać, muszę nadrobić wyglądem mój humor i zespół napięcia...
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Rozeznanie
|
_______________ /\
___________ __ >_<_ _____________Ѽ.\/ Ѽ ___________;->( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ '(█) ♥ *$ ________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@""-Q '♥~@' ______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '* ___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓_______ ____ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓______ ____ W Wigilię Bożego Narodzenia gwiazda pokoju drogę wskaże. Zapomnijmy o uprzedzeniach, otwórzmy pudła słodkich marzeń. Niechaj aniołki z Panem Bogiem, jak Trzej Królowie z dary swemi, staną cicho za waszym progiem by spełnić to, co dotąd snami. Ciepłem otulmy naszych bliskich i uśmiechnijmy się do siebie. Świąt magia niechaj zjedna wszystkich. Niech w domach będzie wam, jak w niebie. WSZYSTKIM WAM RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU!!! |
|
|
|
#3734 | ||
|
Rozeznanie
|
Gabisun - gratulacje!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Wiem co czujesz, te rozczarowanie bardzo boli, ale trzeba mieć nadzieję. Tity, Pomidora Gratuluję tak spokojnych kociaków. U nas pewnego roku nasz młody tak się uwziął na choinkę, że była obrana tylko od połowy w górę i stała tylko do drugiego dnia Świąt ![]() Nam nieco smutno bo za granicą i daleko od rodziny, na szczęście mamy tu przyjaciół do których idziemy na Wigilię. Kupiliśmy za to bilety do Polski na Sylwestra, normalnie aż mnie wszystko swędzi żeby powiedzieć mamie, ale chcemy zrobić niespodziankę. Siostrze już się wygadałam ![]() Buziaki!
Edytowane przez marthinisa Czas edycji: 2009-12-24 o 17:17 |
||
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki kobietki za mile słowa dotyczące mieszkanka. Kakusiu, opłacało się nam meblować, bo to i tak zabierzemy ze sobą kiedyś i tak, a meble w kuchni na wymiar już były, wiec mimo wszystko się opłaciło.
A teraz chciałam wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia, spokojnych i wesolutkich Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze, wiele radości, szczęścia, spełnienia marzeń no i ślicznych, tłuściutkich dwóch kreseczek, a już zaciążonym spokojnego i bezproblemowego oczekiwania na maleństwo
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn jak sie czujecie ?? Jak Tamiflu to swinska jak nic
![]() Kakusia za 4,5 i wizyte u gina.Magnez zmniejsza, badz niweluje skurcze.Pod koniec ciazy to dopiero sie go nalykasz :PZgadnij Lindsley GRATULACJE !!!! Mowilam, ze bedzie siurek Serduszkowata Abz gina ma racje, pzrerobilam to.... Jasiulku suknia Zgadnij myslalam, ze to ja doniose o porodzie Domi, ale widze, ze mnie wyprzedzilas I dziekuje, ze o mnie pytalas ![]() Tity dziekuje za zainteresowanie - na szczecie jeszcze nie rodze Miewam juz skurcze przepowiadajace, ale na szczescie jeszcze jestem zamknieta na 4 spusty ![]() Gabisun ![]() Olayya ![]() Starlett zdrowiej Abz moglo jeszcze nie wyjsc.Powtorz za 2 dni Chcialam Was nadrobic, ale nie dalam rady.Kregoslup mnie strasznie boli.Doczytalam do wczorajszego dnia.Postaram sie jutro nadrobic reszte Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-25 o 00:31 |
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
aldi podziwiam, że Ty z takim brzuszkiem dajesz radę jeszcze 15-tu osobom przygotować jedzenie...
Niedługo jedziemy do cioci w odwiedziny do Lublina. Wczoraj było bardzo miło. Tata się wyłamał i kupił prezenty. Każdy dostał perfumki, bardzo mi się podobają i dzisiaj się spsikam jak głupia Po kolacji obejrzeliśmy sobie "Moją wielką grecką wycieczkę". Także wieczór bardzo rodzinny Dzisiaj pewnie też będzie fajnie u cioci
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Tity jakos dalam rade wszystko przygotowac.Kregoslup mi sie troszke buntuje, ale nie jest najgorzej
Milo dostac niespodziewany prezent i to jeszcze taki, ktory sie podoba ![]() Milego dnia kochane |
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulek pięknych świąt
![]() awenturyn a święta spędzacie z Twoją siostrą , mamą , TŻ ? Ja to jestem miło zaskoczona tymi świętami , wczoraj nawet częściowo na wigilii u mnie był TŻ , a jutro przychodzi na obiad szkoda tylko ,że przyszli Teście odrzucili zaproszenie no ale , jak nie pójdą do dziadków to będzie obraza wielka z ich strony a prezenty też piękne dostałam , a w szczególności od TŻ A dzisiaj Boże Narodzenie więc kolejnego rodzinnego dnia życze
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeszcze raz wesołych świąt
Dziewczyny, chyba jednak będę miała swój bożonarodzeniowy cud Na razie jest cieniem kreseczki, ale dziś mocniejszym niż wczoraj. Normalnie szaleję. Mąż nic nie wie, bo nie chcę nic mówić zanim nie zobaczę kreseczki. Gabisun, teraz dopiero cię rozumiem, jaka to męka tak czekać. Kochane, trzymajcie kciuki |
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko to ja jako pierwsza GRATULUJE !!!!
![]() Mowilam, ze bedzie wysyp teraz II kreseczek Ollliwko czyli jednak nie takie zle te swieta, jak myslalas, ze beda- suuuper |
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to się boję, że to zniknie. Na razie proszę o kciuki A teraz jadę do Torunia do teścia, więc miłego dnia życzę. |
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka
![]() Ja jestem dziko obżarta, obecnie odpoczywam Miłego obżarstwa i leniuchowania!
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny a czy pomidorka wkleiła jakieś zdjęcie ? bo ja to nie mam żadnego i nie wiem o co chodzi , ale nie widzę no
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka, zdjęcia nie ma, jest tylko bladziutkimi literami napisane, że chyba widać cień kreseczki
Aldii, czuję się znośnie. Jeszcze kaszlę, ale powoli antybiotyk chyba działa. Najważniejsze, że ogólne samopoczucie mam przyzwoite Jesteśmy w Sieradzu, wieczorem wracamy do moich Rodziców na noc, ale jak jutro wieczorem wejdę do swojego mieszkanka, to chyba spod koca nie wyjdę przez 3 dni Ściskam Was wszystkie
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Pomodorka ale z Ciebie szczęściara. No to ja już gratuluję
Ah dziewczyny to macie cudowne prezenty gwiazdkowe. Pewnie nie posiadacie się z radości Szczerze gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy ![]() Ollliwko zaznacz sobie post Pomidorki to zobaczysz
|
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Gabisun, Pomidorko, ja również dołączam się do gratulacji
![]() :cm ok:
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

Ale doczekamy się, zobaczysz.

tata się cieszy, mówił że to juz pora na mnie

mówił: "to już?" 

Nasza mała się nazywa Lola
) Prezentów dużo i oczywiście trafione