Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-25, 13:09   #1231
A_D
Raczkowanie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Motylku gdyby mi TŻ albo ktokolwiek powiedział ze niepodoba mu sie prezent na który bym sie jeszcze tak wykosztowala to zrobiloby mi sie bardzo przykro, szczególnie, że mam wrażenie że Twoj TŻ chciał tez zabłysnąc i pokazać, że też go "stać". Sama nie wyobrażam sobie nawet dać komuś do zrozumienia, że nie podoba mi się prezent.. Po prostu wg mnie tak się nie robi i tyle..

Dziewczyny poradźcie, bo jestem na dzisiaj umówiona z moim TŻ, który mieszka niecały km ode mnie i chce żebym ja do niego przyjechała, co wcale mi sie nie podoba, bo jak to wyglądą, żeby dziewczyna jezdziła w święta do faceta, chciałabym żeby to on po mnie przyjechał Czy bardzo przesadzam?
A_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 13:11   #1232
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A_D Pokaż wiadomość
Motylku gdyby mi TŻ albo ktokolwiek powiedział ze niepodoba mu sie prezent na który bym sie jeszcze tak wykosztowala to zrobiloby mi sie bardzo przykro, szczególnie, że mam wrażenie że Twoj TŻ chciał tez zabłysnąc i pokazać, że też go "stać". Sama nie wyobrażam sobie nawet dać komuś do zrozumienia, że nie podoba mi się prezent.. Po prostu wg mnie tak się nie robi i tyle..

Dziewczyny poradźcie, bo jestem na dzisiaj umówiona z moim TŻ, który mieszka niecały km ode mnie i chce żebym ja do niego przyjechała, co wcale mi sie nie podoba, bo jak to wyglądą, żeby dziewczyna jezdziła w święta do faceta, chciałabym żeby to on po mnie przyjechał Czy bardzo przesadzam?
To się umówcie , ze ty dziś do niego, a jutro on do Ciebie

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 13:15   #1233
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:

pzresadzasz. a co za roznica kto do kogo przyjedzie? jesli Cie zaprosil to jedz. nie widze zadnego problemu. ja miedzkam 10km od mojego tż i jade do niego jutro a tez sa swieta. wiec ... co za problem?

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 13:21   #1234
A_D
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
pzresadzasz. a co za roznica kto do kogo przyjedzie? jesli Cie zaprosil to jedz. nie widze zadnego problemu. ja miedzkam 10km od mojego tż i jade do niego jutro a tez sa swieta. wiec ... co za problem?
Po prostu wydało mi się, ze to tak troche "nie pasuje" ale zadzwonilam do Niego i powiedziałam, ze ok przyjade a On na to "wygrałem "
Stary 2009-12-25, 13:22   #1235
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu wydało mi się, ze to tak troche "nie pasuje" ale zadzwonilam do Niego i powiedziałam, ze ok przyjade a On na to "wygrałem "

ale dlaczego ma nie pasowac? swieta to czas ktory spedza sie z bliskimi. a ty dla tż jestes bez watpienia bliską osoba. wiec pasuje

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:10   #1236
KroplaDeszczu
Rozeznanie

Cytat:

Przesadzasz, nie widzę w tym nic niestosownego. Sama jutro jadę do Tż.
On miał się zjawić u mnie, ale się rozchorował i ja śmigam do niego.
KroplaDeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:14   #1237
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Coca-

uuu ja tez bym sie nie złe zdenerwowała... nie lubię takich dziewczyn.. a mój TZ zna dużo takich i tez tam sobie piszą.. ale dobra niech ma tam jakieś koleżanki. kiedyś byłam o nich zazdrosna ale teraz mi przeszło. chyba ze na oczach ich widzę to jejku.. ale nic nie mowie. ja udaje ze jestem bardzo mila i chce poznać nowych ludzi. a w myślach co innego

ale dobrze ze sie pogodziliście.. a twój TZ dobrze zrobił ze tak nagle Cie przytulił.. ah jak słodko

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:

przesadzasz bo ja jak bym miała prawo jazdy w Polsce to bym jeździła do niego cały czas.. jakoś mi to nie przeszkadza, chyba ze TZ by już nigdy do mnie nie chciał przyjeżdżać
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:21   #1238
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
e tam. przesadzacie. po prostu nie trafil. trudno. wiem ze wydal kase. ale to sie zdarza ze prezent nie byl trafiony. ja bym w twojej sytuacji po prostu delikatnie zwrocila uwage ze zapach nie podoba mi sie i ze chetnie sie albo zamienie albo oddam. ale podziekowala bym jeszcze raz bardzo serdecznie za prezent. trudno. zdarza sie. robienie afery i pretensji z nietrafionych perfum jest wg mnie nietaktem. (swoja droga dostalam pol roku temu tez perfumy od tż. zapach nietrafiony. poczatkowo uzywalam a potem sluzyl jako odswiezacz w toalecie ) no trudno. cos musialam z nimi zrobic.
Nie no ja tez podziekowalam i docenilam, powiedzialam mu to. I on pozniej w koncu stwierdzil, ze bardzo dobrze, ze mu powiedzialam, bo tak to by mi je znowu kupil... A ja bym tego nie przezyla
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:22   #1239
Cocaine essence
Zakorzenienie

To chodzi o to, że ona jest dosyć...specyficzna:rolle yes:
Nie to, że jestem zazdrosna, tylko jestem zła.

Zawsze daje TŻtowi moje rękawiczki jak ich nie nosze,bo mam małe kieszenie w kurtce i glupio wyglądają wypchane.
Potem podchodzę i ,,Xxxx daj mi moje rękawiczki"
A wczoraj stoimy, jak byliśmy jeszcze pokłoceni, w kółku ze znajomymi i ja naprzeciwko TŻta. I nagle ona podchodzi i ,,Daj mi moje rękawiczki" a ten wyjmuje ze swoich kieszeni i jej daje.
Myślałam , że padne.
Takimi zachowaniami ona mnie w****ia.
Zachowuje się jakby miała te same prawa co ja.

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:29   #1240
A_D
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
To chodzi o to, że ona jest dosyć...specyficzna:rolle yes:
Nie to, że jestem zazdrosna, tylko jestem zła.

Zawsze daje TŻtowi moje rękawiczki jak ich nie nosze,bo mam małe kieszenie w kurtce i glupio wyglądają wypchane.
Potem podchodzę i ,,Xxxx daj mi moje rękawiczki"
A wczoraj stoimy, jak byliśmy jeszcze pokłoceni, w kółku ze znajomymi i ja naprzeciwko TŻta. I nagle ona podchodzi i ,,Daj mi moje rękawiczki" a ten wyjmuje ze swoich kieszeni i jej daje.
Myślałam , że padne.
Takimi zachowaniami ona mnie w****ia.
Zachowuje się jakby miała te same prawa co ja.
Czy dobrze zrozumiałam, że Ona dała Twojemu TŻ na przechowanie swoje rękawiczki? Jejku tez nienawidzę takich dziewczyn co sie pchają między dwoje Ciekawe czy im satysfakcję sprawie fakt, że potem przez nie para się kłóci Bo chyba nie są aż takie "głupiutkie" zeby się tego nie domyślić
Stary 2009-12-25, 14:40   #1241
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy dobrze zrozumiałam, że Ona dała Twojemu TŻ na przechowanie swoje rękawiczki? Jejku tez nienawidzę takich dziewczyn co sie pchają między dwoje Ciekawe czy im satysfakcję sprawie fakt, że potem przez nie para się kłóci Bo chyba nie są aż takie "głupiutkie" zeby się tego nie domyślić
tak... maja z tego satysfakcje dlatego nie można sie poddawać.. ja tez tak miałam.. i dlatego napisałam ze ja teraz udaje taka słodziutką kochana dziewczyna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 14:54   #1242
yellowsunshine
Zadomowienie

o, idealny wątek dla mnie witam Was i dołączam, jeśli można
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:00   #1243
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
o, idealny wątek dla mnie witam Was i dołączam, jeśli można
to pisz teraz ile jesteś z TZ i jaki masz problem z zazdrością itp.
Stary 2009-12-25, 15:08   #1244
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
to pisz teraz ile jesteś z TZ i jaki masz problem z zazdrością itp.
jesteśmy razem ponad rok ale nie dużo ponad, czuje, że naprawdę się dobraliśmy najgorsze jest to, że jestem zazdrośnicą, a on jest naprawdę w porządku ! Czasami, zrobi małe głupstwo, ale to jak każdy z nas... więc, pracuję nad sobą przez ostatnie miesiące, doszłam do na pewno jednej ważnej rzeczy - że rozmowa to podstawa musicie mnie tutaj pilnować jakby coś się działo narazie jest okej, ale niestety w święta nie jesteśmy za bardzo razem.. więc troche tęskno.
Stary 2009-12-25, 15:17   #1245
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
jesteśmy razem ponad rok ale nie dużo ponad, czuje, że naprawdę się dobraliśmy najgorsze jest to, że jestem zazdrośnicą, a on jest naprawdę w porządku ! Czasami, zrobi małe głupstwo, ale to jak każdy z nas... więc, pracuję nad sobą przez ostatnie miesiące, doszłam do na pewno jednej ważnej rzeczy - że rozmowa to podstawa musicie mnie tutaj pilnować jakby coś się działo narazie jest okej, ale niestety w święta nie jesteśmy za bardzo razem.. więc troche tęskno.
no to dobrze ze pracujesz nad sobą tak wcześniej w związku bo ja dopiero po 2 lat tak robię i rozumiem ze może tęsknisz ale ja z moim się tylko widzę raz na rok.. ale dobrze ze prawie co dziennie przez 3 miesięcy I CO JA MAM POWIEDZIEĆ?! nie no, z czasem sie przyzwyczaiłam
Stary 2009-12-25, 15:20   #1246
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
no to dobrze ze pracujesz nad sobą tak wcześniej w związku bo ja dopiero po 2 lat tak robię i rozumiem ze może tęsknisz ale ja z moim się tylko widzę raz na rok.. ale dobrze ze prawie co dziennie przez 3 miesięcy I CO JA MAM POWIEDZIEĆ?! nie no, z czasem sie przyzwyczaiłam
ojjojoj podziwiam ! bo Ty USA, a on? Polska, tak? I na ile taka sytuacja? Matko, naprawdę, naprawdę podziwiam
Stary 2009-12-25, 15:22   #1247
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ojjojoj podziwiam ! bo Ty USA, a on? Polska, tak? I na ile taka sytuacja? Matko, naprawdę, naprawdę podziwiam
tak
a już tak jest trzeci rok ale jeszcze jeden i już nie będzie nas dzielić ta głupia odległość.. mam nadzieje ze przetrwamy
Stary 2009-12-25, 15:24   #1248
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
tak
a już tak jest trzeci rok ale jeszcze jeden i już nie będzie nas dzielić ta głupia odległość.. mam nadzieje ze przetrwamy
no tego Wam życzę, ale teraz to powinno być już z górki a to jak się poznaliście, że teraz tak na odległość? Na początku byliście obydwoje w Polsce, tak ?
Stary 2009-12-25, 15:28   #1249
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
no tego Wam życzę, ale teraz to powinno być już z górki a to jak się poznaliście, że teraz tak na odległość? Na początku byliście obydwoje w Polsce, tak ?
rodzina jest bardzo bliska i kiedyś jak była taka mała impreza to moja ciotka zaprosiła jego rodzice i on potem przyjechał na chwile... miał wtedy 16 lat a ja sie w nim tak zakochałam.. ja nie wiele młodsza tak mi sie spodobał.. chyba ja mu tez bo zaczął co dziennie przyjeżdżać i tak jakoś stało sie a ja w USA kończę liceum i potem wracam z rodzicami. ja pójdę na studia, chce z nim, zobaczymy co to dalej będzie nie chce tak o tym myśleć i planować.. bo jeszcze sie coś wydarzy
Stary 2009-12-25, 15:34   #1250
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
rodzina jest bardzo bliska i kiedyś jak była taka mała impreza to moja ciotka zaprosiła jego rodzice i on potem przyjechał na chwile... miał wtedy 16 lat a ja sie w nim tak zakochałam.. ja nie wiele młodsza tak mi sie spodobał.. chyba ja mu tez bo zaczął co dziennie przyjeżdżać i tak jakoś stało sie a ja w USA kończę liceum i potem wracam z rodzicami. ja pójdę na studia, chce z nim, zobaczymy co to dalej będzie nie chce tak o tym myśleć i planować.. bo jeszcze sie coś wydarzy
no racja, racja, ale nie kracz, wszystko będzie pięknie oo, czyli liceum w USA? Powiem Ci, że ja to marze o wyjeździe do USA jak tam jest, jak te szkoły tam? Tak jak opisują? Przepraszam, że zbaczam z tematu zazdrośnic, ale bardzo mnie interesuje to jak to w Ameryce opisują to ciekawie, ale słyszałam też opinie, że jak już się tam jest to nie ma szału
Stary 2009-12-25, 15:46   #1251
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
no racja, racja, ale nie kracz, wszystko będzie pięknie oo, czyli liceum w USA? Powiem Ci, że ja to marze o wyjeździe do USA jak tam jest, jak te szkoły tam? Tak jak opisują? Przepraszam, że zbaczam z tematu zazdrośnic, ale bardzo mnie interesuje to jak to w Ameryce opisują to ciekawie, ale słyszałam też opinie, że jak już się tam jest to nie ma szału
hmmm.. no wiesz mi sie lepiej podoba Polska. wiem ze ludzie narzekają ze nie ma tam pracy... mało sie zarabia.. ale USA wcale nie jest taki raj. trzeba być po prostu bogatym aby powiedzieć ze tutaj życie jest piękne. tez trzeba bardzo ciężko pracować aby coś mięć, tak jak moi rodzice np. i jest takich rodzin mnóstwo. ja osobiście nie narzekam bo mam tutaj dużo. ale wiem ze szczęśliwa byłabym w Polsce, bo dla mnie kasa nie jest najważniejsza. no nie wiem, taka moja opinia. w szkole nie jest tak źle, tez zależy od szkoły. ja mieszkam w mieście gdzie jest ponad 4,000 uczniów w liceum bo miasto nie ma kasy żeby zbudować drugie. ale przecież tyle miliony dolarów maja. poziom nauki jest niski, ale tez nie jest łatwo. studia bardzo drogie, a żeby sie dostać za darmo trzeba być numer jeden w szkole. fakt ze moze potem sie te studia opłacają, ale nie każdy może być lekarzem albo adwokatem. trzeba być po prostu bardzo madrym albo juz trzeba miec duzo kasy i znajomosci. i tak chyba jest wszedzie. aha no i jedyna rzecz co jest dobra w USA, można zacząć prace od wieku 14-16 lat. ja pracuje i zbieram pieniędzy do Polski.

przepraszam za off-topic
Stary 2009-12-25, 15:49   #1252
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
hmmm.. no wiesz mi sie lepiej podoba Polska. wiem ze ludzie narzekają ze nie ma tam pracy... mało sie zarabia.. ale USA wcale nie jest taki raj. trzeba być po prostu bogatym aby powiedzieć ze tutaj życie jest piękne. tez trzeba bardzo ciężko pracować aby coś mięć, tak jak moi rodzice np. i jest takich rodzin mnóstwo. ja osobiście nie narzekam bo mam tutaj dużo. ale wiem ze szczęśliwa byłabym w Polsce, bo dla mnie kasa nie jest najważniejsza. no nie wiem, taka moja opinia. w szkole nie jest tak źle, tez zależy od szkoły. ja mieszkam w mieście gdzie jest ponad 4,000 uczniów w liceum bo miasto nie ma kasy żeby zbudować drugie. ale przecież tyle miliony dolarów maja. poziom nauki jest niski, ale tez nie jest łatwo. studia bardzo drogie, a żeby sie dostać za darmo trzeba być numer jeden w szkole. fakt ze moze potem sie te studia opłacają, ale nie każdy może być lekarzem albo adwokatem. trzeba być po prostu bardzo madrym albo juz trzeba miec duzo kasy i znajomosci. i tak chyba jest wszedzie. aha no i jedyna rzecz co jest dobra w USA, można zacząć prace od wieku 14-16 lat. ja pracuje i zbieram pieniędzy do Polski.

przepraszam za off-topic
no czyli tak jak wszystko, plusy i minusy ale z pewnością żeby zobaczyć warto pojechać o, to żeby nie wypadać z tematu, jak Ty z TŻtem sobie radzicie jeśli chodzi o zazdrość? Domyślam się, że Ty też zazdrośnica? W sumie na odległość, to nie trudno o malutką zazdrość
Stary 2009-12-25, 15:52   #1253
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

cześć dziewczyny
podczytuje was od dawna, dwa razy chyba nawet cos napisałam ale dzis podjełam decyzje o przyłaczeniu sie do was....bo sama już wymiękam....
wczoraj bylismy z tżtem na psterce - było super [nasze relacje]..nawet nie byłam zła o to że mielismy jeszcze po swoich wigiliach sie zdzwonic na chwile a okazało sie ze czasu nie ma bo gra z mama i babcią w karty [mysle ok, niech sobie posiedzi z rodziną , do mnie przyjedzie później]. Mieliśmy sie spotkac jutro w drugi dzien swiąt i ustalone to juz było od tygodnia. Dzis sie dowiaduje ze koledzy do niego zadzwonili ze wpadną do niego do domu na popijawe [ niby to z okazji jego imienin które były na poczatku tygodnia]. No i mu poryczałam do telefonu, kilka razy mnie odrzucał po czym znów odbierał... Wiem, poskomliłam mu a w sumie nie powinnamm. Powiedziałam mu nawet ze jak jutro nie bedzie go u mnie to niech nawet w niedziele nie przyjeżdza...a on że ok, tylko niech sie jeszcze ra zastanowie czy napewno chce tego...
i totalna rozpacz bo ja nie rozumiem jak mozna odmówic spotkania które sie zaplanowało ze swoją dziewczyną i to jeszcze w Święta!!

edit: i jeszcze mi coś zaczął o zrozumieniu gadac...aha i jeszcze dzis nie przyjedzie bo sie mu nie chce..

Edytowane przez Laetitia89
Czas edycji: 2009-12-25 o 15:54
Laetitia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:52   #1254
Myszunia19
Zakorzenienie

o rany... poltorej godziny spałam a teraz czekam na TZa no a potem idziemy do znajomych
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:57   #1255
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laetitia89 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
podczytuje was od dawna, dwa razy chyba nawet cos napisałam ale dzis podjełam decyzje o przyłaczeniu sie do was....bo sama już wymiękam....
wczoraj bylismy z tżtem na psterce - było super [nasze relacje]..nawet nie byłam zła o to że mielismy jeszcze po swoich wigiliach sie zdzwonic na chwile a okazało sie ze czasu nie ma bo gra z mama i babcią w karty [mysle ok, niech sobie posiedzi z rodziną , do mnie przyjedzie później]. Mieliśmy sie spotkac jutro w drugi dzien swiąt i ustalone to juz było od tygodnia. Dzis sie dowiaduje ze koledzy do niego zadzwonili ze wpadną do niego do domu na popijawe [ niby to z okazji jego imienin które były na poczatku tygodnia]. No i mu poryczałam do telefonu, kilka razy mnie odrzucał po czym znów odbierał... Wiem, poskomliłam mu a w sumie nie powinnamm. Powiedziałam mu nawet ze jak jutro nie bedzie go u mnie to niech nawet w niedziele nie przyjeżdza...a on że ok, tylko niech sie jeszcze ra zastanowie czy napewno chce tego...
i totalna rozpacz bo ja nie rozumiem jak mozna odmówic spotkania które sie zaplanowało ze swoją dziewczyną i to jeszcze w Święta!!

edit: i jeszcze mi coś zaczął o zrozumieniu gadac...aha i jeszcze dzis nie przyjedzie bo sie mu nie chce..
rozumiem, że swięta są męczące też z jednej strony, bo dużo szykowania, ale chłopak, który mówi swojej dziewczynie, że nie chce mu się do niej na święta przyjechać? nie, nie, nie to tak nie powinno wyglądać
Stary 2009-12-25, 15:59   #1256
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

Cytat:
rozumiem, że swięta są męczące też z jednej strony, bo dużo szykowania, ale chłopak, który mówi swojej dziewczynie, że nie chce mu się do niej na święta przyjechać? nie, nie, nie to tak nie powinno wyglądać
ale on siedzi w domu dzis cały dzien...więc nawet mógł to odespać po południu
Stary 2009-12-25, 16:00   #1257
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
no czyli tak jak wszystko, plusy i minusy ale z pewnością żeby zobaczyć warto pojechać o, to żeby nie wypadać z tematu, jak Ty z TŻtem sobie radzicie jeśli chodzi o zazdrość? Domyślam się, że Ty też zazdrośnica? W sumie na odległość, to nie trudno o malutką zazdrość
no pewnie ze warto pojechać zobaczyć świat
ale jak ktoś chce tu życie zacząć i myśli ze od razu będzie miał kasę na wszystko bo przecież każdy mówi ze tu jest tyle pracy.. oj.. załamie się ta osoba. chyba ze sie komuś uda od pierwszego razu, są takie przepadki. ludzie co maja dobrze w USA siedza tu wiele lat i pracują ciężko aby coś mieć.

a jeżeli chodzi o zazdrość to czas mnie dużo nauczył, dużo z nim przeżyłam i teraz prawie mnie nic nie boli. ale dalej tam patrze z kim pisze na nk i takie tam fakt ze teraz mi nie daje żadnych powodów do zazdrości, ale kiedyś, O MATKO

EDIT: ja ide do kościoła, u mnie dopiero po 11 wiec jak wrócę nadrobię wszystko

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2009-12-25 o 16:02
Stary 2009-12-25, 16:03   #1258
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laetitia89 Pokaż wiadomość
ale on siedzi w domu dzis cały dzien...więc nawet mógł to odespać po południu
no to tymbardziej... a posłuchaj, jak się zachowuje na codzień? W porządku? Czy często ma takie akcje? Że mówi, że mu się nie chce, albo zamiast spotkania z Tobą które miało być idzie z kumplami? Wiesz, osobiście nie mam nic przeciwko kumplom, bo to daje swobodę, ale jak są święta i para ma się zobaczyć a tu takie coś, to nie bardzo.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
no pewnie ze warto pojechać zobaczyć świat
ale jak ktoś chce tu życie zacząć i myśli ze od razu będzie miał kasę na wszystko bo przecież każdy mówi ze tu jest tyle pracy.. oj.. załamie się ta osoba. chyba ze sie komuś uda od pierwszego razu, są takie przepadki. ludzie co maja dobrze w USA siedza tu wiele lat i pracują ciężko aby coś mieć.

a jeżeli chodzi o zazdrość to czas mnie dużo nauczył, dużo z nim przeżyłam i teraz prawie mnie nic nie boli. ale dalej tam patrze z kim pisze na nk i takie tam fakt ze teraz mi nie daje żadnych powodów do zazdrości, ale kiedyś, O MATKO
u mnie taka znajoma, Kaśka wyjechała szukać pracy - wyszło tragicznie, tak samo jak moja siostra cioteczna.. Także racja, to wcale nie jest takie proste.

eh, ale liczy się to co jest teraz, wiesz, ja cieszę się, bo czuję, że pomimo paru zdarzeń ja z TŻtem jesteśmy bliżej i wiesz... pewniej się czujesz kiedy wiesz co drugiej osobie odpowiada, a co nie, o czym trzeba powiedzieć itd. Trzeba się, że tak powiem " dotrzeć " w związku
Stary 2009-12-25, 16:03   #1259
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

Cytat:
no to tymbardziej... a posłuchaj, jak się zachowuje na codzień? W porządku? Czy często ma takie akcje? Że mówi, że mu się nie chce, albo zamiast spotkania z Tobą które miało być idzie z kumplami? Wiesz, osobiście nie mam nic przeciwko kumplom, bo to daje swobodę, ale jak są święta i para ma się zobaczyć a tu takie coś, to nie bardzo.
wiesz....mnie najbardziej boli że mnie wystawił dla kumpli.... jakby dzis przyjechał to ok, niech sobie idzie...a tak to święta bez niego?? nie licząc pasterki...to nie tak to miało wyglądać
a takie coś mu sie za często nie zarza...no ale co innego chyba w zwykły dzień a co innego święta...i to takie w których czas poswięca sie dla najblizszych...

Edytowane przez Laetitia89
Czas edycji: 2009-12-25 o 16:05
Stary 2009-12-25, 16:07   #1260
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Czeeeść Nowe Zazdrośnice

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości