Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-24, 10:08   #3721
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Abz, przykro mi z powodu jednej krechy Mi też zawsze taki paskudnik wychodzi Ale doczekamy się, zobaczysz.

Gabisun Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy. Jak rodzinka zareagowała? Ale masz cudowny prezent na gwiazdkę

Tity, dziś mam 24 dc. Rano sobie popłakałam, jakoś tak smutno mi się zrobiło, że nie wychodzi. Ale teraz powoli biorę się w garść, mam zamiar cieszyć się z świąt i nie zastanawiać się, dlaczego moje marzenia o brzuchatych świętach się nie spełniły.A tobie miłego robienia sałatki. Jak się nie chce, to pomyśl, jak będzie smakować wieczorem

Scarlett, dużo zdrówka

A my już prawie wszystko mamy zrobione. Mszę pochwalić naszą kochaną kotkę. To jej pierwsze święta, więc zastanawialiśmy się jak zareaguje na choinkę (słyszeliśmy historie o kotach rzucających się na drzewko). A nasza cudowna Proca obwąchała i zignorowała zarówno drzewko jak i stroiki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 10:21   #3722
gabisun
Zakorzenienie

Pomidorka mama najpierw była w szoku później się rozpłakała i najchętniej to by całemu światu rozgłosiła i muszę ją stopować tata się cieszy, mówił że to juz pora na mnie brat tak samo ( jest młodszy o 2 lata) mówił że z wózkiem będzie jeździł , wygadał się też swojej narzeczonej, miała udawać że nic nie wie ale nie wytrzymała i nam pogratulowała taka podejrzanie wesoła weszła do domu, aż oczy jej błyszczały Muszę teraz jakiegos lekarza wybrać
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 10:24   #3723
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Pomidorka mama najpierw była w szoku później się rozpłakała i najchętniej to by całemu światu rozgłosiła i muszę ją stopować tata się cieszy, mówił że to juz pora na mnie brat tak samo ( jest młodszy o 2 lata) mówił że z wózkiem będzie jeździł , wygadał się też swojej narzeczonej, miała udawać że nic nie wie ale nie wytrzymała i nam pogratulowała taka podejrzanie wesoła weszła do domu, aż oczy jej błyszczały Muszę teraz jakiegos lekarza wybrać
A mąż jak? Jakoś specjalnie mu powiedziałaś czy po prostu wypaliłaś? Cudownie, że wszyscy tak pięknie zareagowali

28.09.2014

Stary 2009-12-24, 10:33   #3724
agness813
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko na chwilkę żeby złożyć Wam świąteczne życzenia

Życzę Wam Nadziei, Uśmiechu, Własnego skrawka nieba i Szczęścia, gdy będzie Wam najbardziej potrzeba, Radości w każdej z chwili, filiżanki ciepłej kawy i Dobrego Mikołaja spełniającego wszystkie Wasze życzenia.

Edytowane przez agness813
Czas edycji: 2009-12-24 o 15:07
agness813 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 10:37   #3725
olayya
Raczkowanie

Cytat:
Abz jeszcze trochę za wcześnie test zrobiłaś, u mnie był taki sam a za dni cień kreski. Ja widzisz nie zawsze są 2 mega czerwone, ja 3 dzień po @ i dalej kreska blada. Teraz jestem już się cieszę, powiedziałam nawet rodzicom i bratu, normalnie nie mogłam wytrzymać, nosiło mnie
Jestem w szoku i tak jakoś do do mnie nie dociera, nie wiem co mam ze sobą zrobić
GRATULACJE to ci dopiero prezent na gwiazdkę

ABZ przykro mi, ale może jest tak jak gabisun pisze. Kto wie

Ja mam paskudny nastrój dziś. Płakać mi się chce non stop, troche mam problemów w pracy i strasznie to wpływa na mój nastrój. Wczoraj w nocy się poryczałam a mój biedny mąż nie wiedział o co chodzi. A ja jak sie rozczulę to nie ma szans ze mną porozmawiać. W ogóle ciążko mi się gada o moich problemach. Mam nadzeję , że mi sie poprawi humor bo nie chce ryczeć cały dzień.

A ja niedługo do domu z pracy wychodzę. Na szczęście szef kobiety zwalnia w wigilię o 11:00.

Jeszcze raz RADOSNYCH ŚWIĄT dla wszystkich

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 10:40   #3726
gabisun
Zakorzenienie

Mąż wiedział już o tych testach z cieniem cieszył się i też był w szoku chociaż przecież mógł się tego spodziewać mówił: "to już?" no i łezki zakręciły się w oczach mam tylko nadzieję że nie położą mnie do łózka na 9 miesięcy, bo już mówił, że teraz będzie musiał wszystko za mnie robić

A póki co to przesyłam świątecznie: :mag ia:: magia::magi a::m agia:
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 10:42   #3727
Ollliwka
Zakorzenienie

agness piękne życzenia.. wesołych świąt choć na pewno są i będą wesołe bo z najbliższymi.
abz ja tam wolę nie wyobrażać sobie jak I krecha będzie u mnie.. ( kiedyś)
gabisun prezent na święta masz wyjątkowy to fakt gratuluje!
a właśnie jak mąż zareagował?

a ja już wyszykowana i czekam na TŻ , zawiezie mnie do siebie i posiedzę trochę z przyszłymi Teśćmi i babcią TŻ. Póki co TŻ naprawia auto , znowu kierunkowskazy nie działają
Stary 2009-12-24, 10:53   #3728
Tity
Zakorzenienie

Pomidorka u nas ta sama historia z kotką Pokazałam jej wczoraj choinkę, weszła wyżej, żeby ją dobrze obwąchać, ale zaraz poszła obgryzać swój ulubiony kwiatek Nasza mała się nazywa Lola Wygląda jak wiewiórka. To ta co kiedyś jej zdjęcie wstawiałam, ale nie widać jej było w pełnej krasie. Ogon ma niczym strusie pióro

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 11:25   #3729
kretencja
Zakorzenienie

Gabisun Cudowny prezent na święta Bardzo się cieszę razem z Tobą
My po wigilii u moich Rodziców, było bardzo sympatycznie, wszystko pyszne (UWIELBIAM barszczyk z uszkami i kapustę z grzybami ) Prezentów dużo i oczywiście trafione Dostałam słuchawki do mp3; za***isty cieplutki szlafrok z kapturem; morski sweterek, o którym marzyłam, ale szkoda mi było kasy ; olejek do aromaterapii grapefruitowy; lakier do paznokci (piękny, czerwono-miedziany); moje ukochane czekoladki Lindor i razem z mężem dostaliśmy śliczne półprzezroczyste zielone talerze z IKEI. Bardzo fajne prezenty. Najwięcej chyba dostał Tata (w tym największy - krzesło do biurka z komputerem). Zjedliśmy śniadanko, wypiliśmy kawę, którą mój Brat dostał (kawosz z pełnym osprzętem, ekspres, spieniacz mleka itd) i wczesnym popołudniem jedziemy do Sieradza.
Nie wiem, kiedy znowu zajrzę, więc...
Życzę wszystkim pięknych, spokojnych, rodzinnych, zdrowych świąt, brzuchów wypełnionych smakołykami, trafionych prezentów i dobrych humorów

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 11:37   #3730
Kakusia
Zakorzenienie

Wpadłam chwilkę bo byłam ciekawa jak tam Gabisun i Jej teścik i tu taka piękna nowina!!!!!
GRATULUJĘ CI GABISUN Z CAŁEGO SERDUSZKA (nawet dwóch)

I chciałam Wam Wszystkim Kochane złożyć życzenia:
Spokojnych, Rodzinnych i Ciepłych Świąt Bożego Narodzenia
No i pysiuniej Kolacji Wigilijnej

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-24 o 11:38
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:45   #3731
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Abz jeszcze trochę za wcześnie test zrobiłaś, u mnie był taki sam a za dni cień kreski.
Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
abz powtórz za parę dni. A jak nie wyjdzie to pociesz się, że dopiero zaczęliście
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Abz, przykro mi z powodu jednej krechy Mi też zawsze taki paskudnik wychodzi Ale doczekamy się, zobaczysz.
Nie będzie kolejnego testowania @ nadchodzi, juz mam plamienie i nadchodzi znajomy ból brzucha. Wk*****na jestem strasznie, na wszystkich wkurzam sie bez powodu a jak mi zwrócą uwagę to mam ochotę się poryczeć, aktualnie tez mam łzy w oczach, a jak czytam o szczęściu gabisun to podwójnie mi się chce płakać.
No nic, jeszcze raz udanych Świąt a ja idę sie kąpać, muszę nadrobić wyglądem mój humor i zespół napięcia...

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:55   #3732
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Nie będzie kolejnego testowania @ nadchodzi, juz mam plamienie i nadchodzi znajomy ból brzucha. Wk*****na jestem strasznie, na wszystkich wkurzam sie bez powodu a jak mi zwrócą uwagę to mam ochotę się poryczeć, aktualnie tez mam łzy w oczach, a jak czytam o szczęściu gabisun to podwójnie mi się chce płakać.
No nic, jeszcze raz udanych Świąt a ja idę sie kąpać, muszę nadrobić wyglądem mój humor i zespół napięcia...
Kochana, nie tylko ty płaczesz od rana. Ja też zasmarkana, zapłakana, chociaż do @ jeszcze 4 dni. Ale postarajmy się przeżyć ten dzień jak najlepiej i wierzyć, że następne Święta będą już z maleństwem Miłej kąpieli, przede wszystkim odstresowującej. Będzie dobrze, musi być

28.09.2014

Stary 2009-12-24, 16:23   #3733
Awenturyn
Rozeznanie

_______________ /\
___________ __ >_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓_______ ____
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓______ ____

W Wigilię Bożego Narodzenia
gwiazda pokoju drogę wskaże.
Zapomnijmy o uprzedzeniach,
otwórzmy pudła słodkich marzeń.
Niechaj aniołki z Panem Bogiem,
jak Trzej Królowie z dary swemi,
staną cicho za waszym progiem
by spełnić to, co dotąd snami.
Ciepłem otulmy naszych bliskich
i uśmiechnijmy się do siebie.
Świąt magia niechaj zjedna wszystkich.
Niech w domach będzie wam, jak w niebie.

WSZYSTKIM WAM RAZEM
I KAŻDEJ Z OSOBNA ŻYCZĘ
WESOŁYCH ŚWIĄT
I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU!!!
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 17:16   #3734
marthinisa
Rozeznanie

Gabisun - gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
nie było nawet cienia drugiej kreski, smutno mi, bo mąż zareagował hasłem typu: a czego sie spodziewałaś, ale potem się przytuliliśmy (w sensie dosłownym a nie w sensie sexu) no i pojechał do pracy.
Trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
marthinisa Ty się nigdzie nie wybieraj na weterankowe wątki Damy radę w końcu Ja w przyszłym miesiącu sobie zrobię porządne testowanie owu. W tym zrobiłam test 3 razy ale już w drugiej połowie cyklu i nic ciekawego też.
Dziękuję ślicznie za słowa otuchy. Ech..w moim życiu to nic nie może być normalnie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Mi też zawsze taki paskudnik wychodzi Ale doczekamy się, zobaczysz.
Wiem co czujesz, te rozczarowanie bardzo boli, ale trzeba mieć nadzieję.

Tity, Pomidora Gratuluję tak spokojnych kociaków. U nas pewnego roku nasz młody tak się uwziął na choinkę, że była obrana tylko od połowy w górę i stała tylko do drugiego dnia Świąt

Nam nieco smutno bo za granicą i daleko od rodziny, na szczęście mamy tu przyjaciół do których idziemy na Wigilię.
Kupiliśmy za to bilety do Polski na Sylwestra, normalnie aż mnie wszystko swędzi żeby powiedzieć mamie, ale chcemy zrobić niespodziankę. Siostrze już się wygadałam

Buziaki!

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen

Edytowane przez marthinisa
Czas edycji: 2009-12-24 o 17:17
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 20:33   #3735
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Dzięki kobietki za mile słowa dotyczące mieszkanka. Kakusiu, opłacało się nam meblować, bo to i tak zabierzemy ze sobą kiedyś i tak, a meble w kuchni na wymiar już były, wiec mimo wszystko się opłaciło.
A teraz chciałam wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia, spokojnych i wesolutkich Świąt, spędzonych w rodzinnej atmosferze, wiele radości, szczęścia, spełnienia marzeń no i ślicznych, tłuściutkich dwóch kreseczek, a już zaciążonym spokojnego i bezproblemowego oczekiwania na maleństwo

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 22:32   #3736
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
ja 3 dzień po @ i dalej kreska blada. Teraz jestem już się cieszę, powiedziałam nawet rodzicom i bratu, normalnie nie mogłam wytrzymać, nosiło mnie
Jestem w szoku i tak jakoś do do mnie nie dociera, nie wiem co mam ze sobą zrobić
GRATULUJĘ

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 00:16   #3737
aldii
Zakorzenienie

Awenturyn jak sie czujecie ?? Jak Tamiflu to swinska jak nic
Kakusia za 4,5 i wizyte u gina.Magnez zmniejsza, badz niweluje skurcze.Pod koniec ciazy to dopiero sie go nalykasz :P
Zgadnij
Lindsley GRATULACJE !!!! Mowilam, ze bedzie siurek A clotrimazol mozna
Serduszkowata
Abz gina ma racje, pzrerobilam to....
Jasiulku suknia bedziesz przepiekna panna mloda Mieszkanko tez sliczne
Zgadnij myslalam, ze to ja doniose o porodzie Domi, ale widze, ze mnie wyprzedzilas
I dziekuje, ze o mnie pytalas 21 caly dzien spedzilam w drodze, bo mialam wizyte u gina - Lu zaczela parwidlowo przybierac i juz wszystko jest ok A ponziej juz totalne przygotowania do swiat - jutro mi sie zwala z 15 osob i musialam przygotowac duuuuzo jedzonka
Tity dziekuje za zainteresowanie - na szczecie jeszcze nie rodze Miewam juz skurcze przepowiadajace, ale na szczescie jeszcze jestem zamknieta na 4 spusty
Gabisun gratuluje - u mnie na poczatku tez byla blada, a po 2 dniach juz wyrazna
Olayya
Starlett zdrowiej
Abz moglo jeszcze nie wyjsc.Powtorz za 2 dni

Chcialam Was nadrobic, ale nie dalam rady.Kregoslup mnie strasznie boli.Doczytalam do wczorajszego dnia.Postaram sie jutro nadrobic reszte

Edytowane przez aldii
Czas edycji: 2009-12-25 o 00:31
aldii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 08:54   #3738
Tity
Zakorzenienie

aldi podziwiam, że Ty z takim brzuszkiem dajesz radę jeszcze 15-tu osobom przygotować jedzenie... Niedługo jedziemy do cioci w odwiedziny do Lublina. Wczoraj było bardzo miło. Tata się wyłamał i kupił prezenty. Każdy dostał perfumki, bardzo mi się podobają i dzisiaj się spsikam jak głupia Po kolacji obejrzeliśmy sobie "Moją wielką grecką wycieczkę". Także wieczór bardzo rodzinny Dzisiaj pewnie też będzie fajnie u cioci

L
J
Stary 2009-12-25, 09:58   #3739
aldii
Zakorzenienie

Tity jakos dalam rade wszystko przygotowac.Kregoslup mi sie troszke buntuje, ale nie jest najgorzej Milo dostac niespodziewany prezent i to jeszcze taki, ktory sie podoba

Milego dnia kochane
Stary 2009-12-25, 10:21   #3740
Ollliwka
Zakorzenienie

jasiulek pięknych świąt choć się powtarzam

awenturyn a święta spędzacie z Twoją siostrą , mamą , TŻ ?

Ja to jestem miło zaskoczona tymi świętami , wczoraj nawet częściowo na wigilii u mnie był TŻ , a jutro przychodzi na obiad szkoda tylko ,że przyszli Teście odrzucili zaproszenie no ale , jak nie pójdą do dziadków to będzie obraza wielka z ich strony a prezenty też piękne dostałam , a w szczególności od TŻ

A dzisiaj Boże Narodzenie więc kolejnego rodzinnego dnia życze
Stary 2009-12-25, 11:02   #3741
Pomidora
Zakorzenienie

Dziewczyny, jeszcze raz wesołych świąt

Dziewczyny, chyba jednak będę miała swój bożonarodzeniowy cud Na razie jest cieniem kreseczki, ale dziś mocniejszym niż wczoraj. Normalnie szaleję. Mąż nic nie wie, bo nie chcę nic mówić zanim nie zobaczę kreseczki. Gabisun, teraz dopiero cię rozumiem, jaka to męka tak czekać. Kochane, trzymajcie kciuki

28.09.2014

Stary 2009-12-25, 11:36   #3742
aldii
Zakorzenienie

Pomidorko to ja jako pierwsza GRATULUJE !!!! za 2 dni juz bedzie gruba krecha

Mowilam, ze bedzie wysyp teraz II kreseczek

Ollliwko czyli jednak nie takie zle te swieta, jak myslalas, ze beda- suuuper
Stary 2009-12-25, 11:48   #3743
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Pomidorko to ja jako pierwsza GRATULUJE !!!! za 2 dni juz bedzie gruba krecha

Mowilam, ze bedzie wysyp teraz II kreseczek

Na razie kochana nie gratuluj, żeby nie zapeszyć Ja to się boję, że to zniknie. Na razie proszę o kciuki
A teraz jadę do Torunia do teścia, więc miłego dnia życzę.

28.09.2014

Stary 2009-12-25, 11:56   #3744
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorka No nie wierzę! Cudowna wiadomość! Na razie nie gratuluję, trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno

Ja jestem dziko obżarta, obecnie odpoczywam Pogoda mało bożonarodzeniowa, ale najważniejsza jest rodzinna atmosfera, której nie zabraklo. Na obu wigiliach było bardzo miło, dziś jeszcze idziemy na podwieczorek do dziadków męża, a potem wracamy do Łodzi, nocujemy u moich Rodziców i jemy z nimi śniadanko w drugi dzień świąt

Miłego obżarstwa i leniuchowania!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-25, 12:17   #3745
aldii
Zakorzenienie

Pomidorko w takim razie trzymam gigantyczne kciukole ale ja juz i tak wiem, co oznacza ta blada krecha
Kretencja jak sie czujesz ?
Stary 2009-12-25, 15:22   #3746
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość

nie są złe

dziewczyny a czy pomidorka wkleiła jakieś zdjęcie ? bo ja to nie mam żadnego i nie wiem o co chodzi tzn wiem , ale nie widzę no
Stary 2009-12-25, 15:39   #3747
kretencja
Zakorzenienie

Olliwka, zdjęcia nie ma, jest tylko bladziutkimi literami napisane, że chyba widać cień kreseczki
Aldii, czuję się znośnie. Jeszcze kaszlę, ale powoli antybiotyk chyba działa. Najważniejsze, że ogólne samopoczucie mam przyzwoite Jesteśmy w Sieradzu, wieczorem wracamy do moich Rodziców na noc, ale jak jutro wieczorem wejdę do swojego mieszkanka, to chyba spod koca nie wyjdę przez 3 dni Tak na wszelki wypadek...
Ściskam Was wszystkie

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2009-12-25, 15:44   #3748
Ollliwka
Zakorzenienie

kretencja u mnie jest "miejsce" tak jakby coś było pomiędzy buźkami , ale literek nie widzę żadnych
Stary 2009-12-25, 17:36   #3749
Tity
Zakorzenienie

Pomodorka ale z Ciebie szczęściara. No to ja już gratuluję Ah dziewczyny to macie cudowne prezenty gwiazdkowe. Pewnie nie posiadacie się z radości Szczerze gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy
Ollliwko zaznacz sobie post Pomidorki to zobaczysz

L
J
Stary 2009-12-25, 18:12   #3750
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Gabisun, Pomidorko, ja również dołączam się do gratulacji Spokojnych i cudownych w oczekiwaniu już ośmiu miesięcy kochane:cm ok:

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości