"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-25, 13:59   #1981
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

ale ładny szaliczek nie??
i on jest taki ciepluuutki
Bardzo ładny jest i do twarzy Ci w tym kolorze.
A i piesek rozkoszny.
Stary 2009-12-25, 14:11   #1982
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Bardzo ładny jest i do twarzy Ci w tym kolorze.
A i piesek rozkoszny.
noooo kochana myszka taka tylko strasznie hałaśliwa
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:49   #1983
justyna_dt
Zakorzenienie

Że niby mamy czaekać do po-świąt, żeby poznać zaręczoną!? o w życiu
No, u mnie nadzieja nr 1 padła na zaręczyny - czyli święta jeszcze miałam nadzieję, że TŻ jednak zrezygnuje z rocznicy i będzie element zaskoczenia ale cóż... nie będę jojcyć
Biska, bidulo a ten Twój paskudny TŻ, noo... ale myślę, że nie zrobił tego celowo, pewnie nawet sobie nie zdawał sprawy z powagi sytuacji

Ech, moja mama dzisiaj ma jakieś upierdliwe zawroty głowy, zażyła garść tabletek i chodzi/leży jak zombie zadzwoniłam do TŻa, że będę o 17:45 (przed mszą) zamiast o 16, bo mama źle się czuje. Wkurzył się i już zaczął się licytować, że w takim razie po mszy nie jedziemy do mnie tylko do jego rodzinki, ale opamiętał się i jest w porządku. I cieszy mnie to strasznie, bo z racji, że jesteśmy bardzo podobni do siebie wiem, jak ciężko powściągnąć taką złośliwość, mam to samo ;/ poprosiłam też, żeby nie pił, zgodził się, zobaczymy.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Frezyjko, świetne zdjęcia! Szalik wyborny, wygląda rzeczywiście jak taki czepiec od amiszów a pieso do góry kołami ( rozwaliło mnie to stwierdzenie ) jest bossssski
Motylku, mały jest cudowny z dzieciaczkiem Ci do twarzy

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 14:49   #1984
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Remedios, strasznie się ciesze, że wspólne zamówionko uważasz za udane

frezyjko, do twarzy Ci w tej czapie i szaliczku
I jaka choooinka prawdziwa ?

Mi się cały czas marzy taka wielka (no, może nie aż tak ), prawdziwa.. z własnoręcznie robionymi ozdobami chyba nigdy się nie doczekam

btw. we wtorek mamy kolędę. Ale TŻ w pracy (cwaniak), a ja mam wolne. Powiedziałam, że sama nie wpuszczę kolędy niech przełoży dzień pracy albo zmieni godziny. Ale on nie chce.
W ogóle już kombinował, co powiedzieć księdzu - że studentami jesteśmy i wynajmujemy. Albo że przyjmę sama i powiem, że sama mieszkam.
Pffffffff. Boi się, że go ksiądz wyklnie za mieszkanie bez ślubu
Powiedziałam, że to przecież on ślubu brać nie chce, więc niech teraz się spowiada z tego
I mówiłam wczoraj do niego "konkubinie", na co on dostawał białej gorączki ale cóż, w końcu mówimy do siebie po imieniu tak właśnie będę robić

aaa i jeszcze się bał, że nas ksiądz ochrzani za brak ozdób świątecznych, insygni, czegokolwiek. Ale to też jego wybór więc nie wiem o co mu teraz chodzi

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-12-25 o 14:51
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:10   #1985
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Remedios, strasznie się ciesze, że wspólne zamówionko uważasz za udane

frezyjko, do twarzy Ci w tej czapie i szaliczku
I jaka choooinka prawdziwa ?

Mi się cały czas marzy taka wielka (no, może nie aż tak ), prawdziwa.. z własnoręcznie robionymi ozdobami chyba nigdy się nie doczekam

btw. we wtorek mamy kolędę. Ale TŻ w pracy (cwaniak), a ja mam wolne. Powiedziałam, że sama nie wpuszczę kolędy niech przełoży dzień pracy albo zmieni godziny. Ale on nie chce.
W ogóle już kombinował, co powiedzieć księdzu - że studentami jesteśmy i wynajmujemy. Albo że przyjmę sama i powiem, że sama mieszkam.
Pffffffff. Boi się, że go ksiądz wyklnie za mieszkanie bez ślubu
Powiedziałam, że to przecież on ślubu brać nie chce, więc niech teraz się spowiada z tego
I mówiłam wczoraj do niego "konkubinie", na co on dostawał białej gorączki ale cóż, w końcu mówimy do siebie po imieniu tak właśnie będę robić

aaa i jeszcze się bał, że nas ksiądz ochrzani za brak ozdób świątecznych, insygni, czegokolwiek. Ale to też jego wybór więc nie wiem o co mu teraz chodzi
ehhh akurat sztuczna niestety :/ ale i tak całkiem klimatyczna

justynko
- nooo piesek do góry kołami śmiesznie brzmi moja mama zawsze tak mówi
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:29   #1986
justyna_dt
Zakorzenienie

Ja mam typ na nową narzeczoną nikt na to nie wpadł

Stary 2009-12-25, 15:30   #1987
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Ja mam typ na nową narzeczoną nikt na to nie wpadł
no mów, mów
Stary 2009-12-25, 15:36   #1988
justyna_dt
Zakorzenienie

Ins, u nas choinki prawdziwe tzn. jedna u nas, dwie u brata. Piękne, ale trzeba je umieć przystroić. U nas w domu akurat jest tak średnio, nie podoba mi się zbytnio, ale rekompensuję sobie w ten sposób, że wygląda, jak z czasów dzieciństwa albo u babci - pełna tych podłiżnych cukierków i wielokolorowych bombek u brata dwie - kremowo-złota i czerwono-złota, piękne są obie, choć mała problematyczna, bo żywica z niej kapie na podłogę

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Ale głupio mi trochę tak ten typ tu rzucać, żeby nie psuć niespodzianki

Stary 2009-12-25, 15:40   #1989
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Ins, u nas choinki prawdziwe tzn. jedna u nas, dwie u brata. Piękne, ale trzeba je umieć przystroić. U nas w domu akurat jest tak średnio, nie podoba mi się zbytnio, ale rekompensuję sobie w ten sposób, że wygląda, jak z czasów dzieciństwa albo u babci - pełna tych podłiżnych cukierków i wielokolorowych bombek u brata dwie - kremowo-złota i czerwono-złota, piękne są obie, choć mała problematyczna, bo żywica z niej kapie na podłogę

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Ale głupio mi trochę tak ten typ tu rzucać, żeby nie psuć niespodzianki
ale jesteś pewna tego typu ?

A co do choinek, to podobają mi się takie czerwono-złote, niebiesko-srebrne
Ale ja chciałam w tym roku sama ozdoby robić - z masy solnej i sama malować. Z orzechów, takie kulki dmuchane z wełną.... I w ogóle... Chciałam mieć i prawdziwą i włąsnoręcznie przyozdobioną kiedyś się może doczekam...
Stary 2009-12-25, 15:42   #1990
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
ale jesteś pewna tego typu ?

A co do choinek, to podobają mi się takie czerwono-złote, niebiesko-srebrne
Ale ja chciałam w tym roku sama ozdoby robić - z masy solnej i sama malować. Z orzechów, takie kulki dmuchane z wełną.... I w ogóle... Chciałam mieć i prawdziwą i włąsnoręcznie przyozdobioną kiedyś się może doczekam...
Nie czekaj długo tylko w przyszłym roku masz miec swoją, wymarzoną choinkę, bez względu na TŻta..
A jak będziesz marudzić to my przyjedziemy i ci kupimy i ustroimy choinkę, a co!
Stary 2009-12-25, 15:43   #1991
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Nie czekaj długo tylko w przyszłym roku masz miec swoją, wymarzoną choinkę, bez względu na TŻta..
A jak będziesz marudzić to my przyjedziemy i ci kupimy i ustroimy choinkę, a co!
wspólne strojenie choinki
TŻ by się zdziwił

W sumie, to nawet nie wiem, gdzie spędzimy kolejne święta. Umowę na mieszkanie mamy do lipca, a i jest zaznaczone, że wynajmujemy rok i ani dnia dłużej. Nie wiem, z czego to wynika, może właścicielka nie chce, abyśmy się przyzwyczajali
Stary 2009-12-25, 15:45   #1992
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
wspólne strojenie choinki
TŻ by się zdziwił

W sumie, to nawet nie wiem, gdzie spędzimy kolejne święta. Umowę na mieszkanie mamy do lipca, a i jest zaznaczone, że wynajmujemy rok i ani dnia dłużej. Nie wiem, z czego to wynika, może właścicielka nie chce, abyśmy się przyzwyczajali
A Ty gdzie chciałabyś mieszkać? Dalej to wynajmować czy myślisz o czymś innym?
Stary 2009-12-25, 15:49   #1993
justyna_dt
Zakorzenienie

Ins, no właśnie, co dalej? Mnie drażni to, że musisz rezygnować ze swoich świątecznych marzeń dla kaprysu Twojego faceta. A z tym dyskiem zewnętrznym to mnie osłabiłaś. Nawet jeśli zarobił te pieniądze sam, z Tobą w innym kraju, na innej planecie, cokolwiek, to teraz, jeśli widzi, że się nie przelewa i pieniądze są potrzebne na coś innego, to wydaje na pierdoły. Ja podzielam zdanie Kami, mimo świąt i tej całej otoczki. I też mi ciśnienie to podniosło nie, nie, nie, nie wyobrażam sobie czegoś takiego.
A co do mojego typu, to tak na 90% jestem pewna

Stary 2009-12-25, 15:50   #1994
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
A Ty gdzie chciałabyś mieszkać? Dalej to wynajmować czy myślisz o czymś innym?
Chyba chciałabym czegoś poszukać. Brak normalnej lodówki doprowadza mnie do szału
Taka to pierdoła, ale wiąże się z codziennymi zakupami i wymyślaniem obiadów.
Jak mieszkaliśmy w Gdyni, to nakupowałam mięcha u rzeźnika, poporcjowałam i do zamrażalki narobiłam pierogów, gołąbków, krokietów i sobie leżało - a TŻ mógł sobie podgrzać jak mnie nie było. No i ogólnie coś w tej lodówce było.
A tutaj to codziennie zakupy.... Bo lodówka taka mała
niby pierdół, a frustruje.

W sumie, to nie wiem, jakie zdanie ma TŻ. Ale chyba zdaje sobie sprawę, że trzeba będzie czegoś szukać.

Chociaż jak się zdarzy tak, że ceny mieszkań wzrosną, to będziemy chcieli zostać.... Tyle ile płacimy, to jest maksymalna kwota z jaką wyrabiamy
Stary 2009-12-25, 15:50   #1995
Candy Killer
Zakorzenienie

ze tez nikt mnie nie wytypowal ??:P obrazam sie!! :P

Ins...wiesz co wiesz co..ja sie nie bede rozpisywac zebys sie rozstawala itd bo kazdy zyje jak mu dobrze i jak mu pasuje alee troche mi przykro czytajac ze nie daje Ci prezentow i w ogole...jestes fajna babka i zaslugujesz na faceta ktory bedzie za Toba szalal z milosci!!

Luffka....wtluc mu??

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:52   #1996
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Ins, no właśnie, co dalej? Mnie drażni to, że musisz rezygnować ze swoich świątecznych marzeń dla kaprysu Twojego faceta. A z tym dyskiem zewnętrznym to mnie osłabiłaś. Nawet jeśli zarobił te pieniądze sam, z Tobą w innym kraju, na innej planecie, cokolwiek, to teraz, jeśli widzi, że się nie przelewa i pieniądze są potrzebne na coś innego, to wydaje na pierdoły. Ja podzielam zdanie Kami, mimo świąt i tej całej otoczki. I też mi ciśnienie to podniosło nie, nie, nie, nie wyobrażam sobie czegoś takiego.
A co do mojego typu, to tak na 90% jestem pewna
Nie no generalnie nie przelewa się ale też na razie na nic nie brakuje, dzięki Bogu. Jakoś żyjemy "od 1 do 1". Gdyby brakowało na rachunki, to pewnie by rozmienił, ale szczerze mówiąc głupio byłoby mi nawet o to prosić.
mimo wszystko jakby tak zsumować te 1500zł za płytę główną + serwisowanie + teraz jakieś 300zł za dysk, to miałby nowego lapka. No, ale on swojego kocha
Stary 2009-12-25, 15:53   #1997
carmelova
Zakorzenienie

tak jak myślałam, dostałam suszarkę z jonizacją babyliss Jestetm baaardzo zadowolona
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 15:54   #1998
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość

Ins...wiesz co wiesz co..ja sie nie bede rozpisywac zebys sie rozstawala itd bo kazdy zyje jak mu dobrze i jak mu pasuje alee troche mi przykro czytajac ze nie daje Ci prezentow i w ogole...jestes fajna babka i zaslugujesz na faceta ktory bedzie za Toba szalal z milosci!!

Luffka....wtluc mu??
Ciebie nikt nie wytypował, bo Twój TŻ jeszcze nie wróćił będziemy Cię typować za niedługo

Co do zasługiwania, to ja znam powiedzenie, że "każdy mężczyzna ma to, na co zasłużył... reszta zostaje starymi kawalerami"
Może ja też tak mam

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
tak jak myślałam, dostałam suszarkę z jonizacją babyliss Jestetm baaardzo zadowolona
Miłego suszenia

ja mam tą z konkursu Wizażowego ale używam w awaryjnych sytuacjach, bo jakoś zawsze uważałam, że suszenie niszczy kłaki
Stary 2009-12-25, 15:57   #1999
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no generalnie nie przelewa się ale też na razie na nic nie brakuje, dzięki Bogu. Jakoś żyjemy "od 1 do 1". Gdyby brakowało na rachunki, to pewnie by rozmienił, ale szczerze mówiąc głupio byłoby mi nawet o to prosić.
mimo wszystko jakby tak zsumować te 1500zł za płytę główną + serwisowanie + teraz jakieś 300zł za dysk, to miałby nowego lapka. No, ale on swojego kocha
Ale może nie będzie tak źle i znajdziecie coś w przyzwoitej cenie tylko poszukać trzeba. A z tym wiem, że jest trochę kłopotu, bo w wakacje mój TŻ szukał, ale znalazł, baaardzo ładne, w dość przyzwoitej cenie. Aż mi się zachciało z nim zamieszkać.

Niech on się nie wygłupia z tym 300zł, kupi sobie jak będzie wam się lepiej powodziło.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jejjj mi też się taka marzy. Muszę sobie sprawić.
Daj znać czy fajna!

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:

Luffka....wtluc mu??
A chciałaś pierścionek pocztą dostać? Wróci to będziesz typowana.
Stary 2009-12-25, 15:59   #2000
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Ale może nie będzie tak źle i znajdziecie coś w przyzwoitej cenie tylko poszukać trzeba. A z tym wiem, że jest trochę kłopotu, bo w wakacje mój TŻ szukał, ale znalazł, baaardzo ładne, w dość przyzwoitej cenie. Aż mi się zachciało z nim zamieszkać.

Niech on się nie wygłupia z tym 300zł, kupi sobie jak będzie wam się lepiej powodziło.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Jejjj mi też się taka marzy. Muszę sobie sprawić.
Daj znać czy fajna!

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

A chciałaś pierścionek pocztą dostać? Wróci to będziesz typowana.
ano wiem, że trzeba
Na razie płacimy 1000zł + wszystkie rachunki i jakoś to jest. Ale już więcej nie możemy
No, zobaczymy jak to będzie
Stary 2009-12-25, 16:01   #2001
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
Ciebie nikt nie wytypował, bo Twój TŻ jeszcze nie wróćił będziemy Cię typować za niedługo

Co do zasługiwania, to ja znam powiedzenie, że "każdy mężczyzna ma to, na co zasłużył... reszta zostaje starymi kawalerami"
Może ja też tak mam

kurdeeeeeeeee a moze mi zrobil niespodzianke i przyjechal?:P

ta taaaaaaaaaaaaaaaa marzycielka heheheh :P ale i tak sie obrazam :P hehehe

eeej nie ..tak nie masz...musisz znac swoja wartosc i on tez musi ja znac i ma doceniac Cie bo zabije !!
a co do tego czy on zarobil pieniadze dawno temu czy co..teraz zyjecie razem..mieszkacie razem..i zamiast wydac je na cos dla was to wrzuca kase bezmyslnie w kompa..i nieeeee tlumacz go ze on kocha komputer ...bo kochac ma Ciebie i koniec! ooooo zamiast zabrac Cie na randke to bedzie randkowal z kompem...pfffffffffffffff nie lubieeeeee bo moj tez tak mial dlugo..milam cierpliwosc ale juz mi sie wykonczyla i na takie rzeczy jestem przeczulona z tym ze moj nie mial problemu zeby zabrac mnie na kolacje..przyjecha w przerwie z pracy z bukietem kwiatow ,cytrynami i herbatka malinowa jak bylam chora itd itd.....aleeeeeeee reasumujac..komputer w rekach faceta to zuo !!

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 16:04   #2002
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
kurdeeeeeeeee a moze mi zrobil niespodzianke i przyjechal?:P

ta taaaaaaaaaaaaaaaa marzycielka heheheh :P ale i tak sie obrazam :P hehehe

eeej nie ..tak nie masz...musisz znac swoja wartosc i on tez musi ja znac i ma doceniac Cie bo zabije !!
a co do tego czy on zarobil pieniadze dawno temu czy co..teraz zyjecie razem..mieszkacie razem..i zamiast wydac je na cos dla was to wrzuca kase bezmyslnie w kompa..i nieeeee tlumacz go ze on kocha komputer ...bo kochac ma Ciebie i koniec! ooooo zamiast zabrac Cie na randke to bedzie randkowal z kompem...pfffffffffffffff nie lubieeeeee bo moj tez tak mial dlugo..milam cierpliwosc ale juz mi sie wykonczyla i na takie rzeczy jestem przeczulona z tym ze moj nie mial problemu zeby zabrac mnie na kolacje..przyjecha w przerwie z pracy z bukietem kwiatow ,cytrynami i herbatka malinowa jak bylam chora itd itd.....aleeeeeeee reasumujac..komputer w rekach faceta to zuo !!
Nooo dokładnie....
Ja to się dziwię, bo on ma pracę przy komputerze naprawdę podziwiam, że potrafi cały boży dzień przy nim spędzić.

Mnie np. już bolą plecy i wszystko. Nie przywykłam

W sumie i tak tyle dobrze, że już tyle nie gra za to zawsze se coś innego znajdzie może kiedyś wyrośnie. Tego mu przecież życzyłam na święta
Stary 2009-12-25, 16:04   #2003
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
ano wiem, że trzeba
Na razie płacimy 1000zł + wszystkie rachunki i jakoś to jest. Ale już więcej nie możemy
No, zobaczymy jak to będzie
A co z pracą Twojego TŻta miał się rozejrzeć za czymś nie?
Stary 2009-12-25, 16:06   #2004
justyna_dt
Zakorzenienie

Ins, żeby się wszystko układało wkurza mnie ten Twój chłop, ale bardzo bym chciała, żeby się opamiętał i żebyś była z nim bardzo, bardzo szczęśliwa, bo wiem, że go kochasz mówisz, że zmiany u niego to długi proces, ja tylko mam nadzieję, że kolejne będą przychodzić szybciej a suszarkę bardzo chętnie od Ciebie odkupię
Kamka, super, czyli życzenie spełnione jedno przynajmniej, to mniejsze daj znać, jak już ją wypróbujesz

A ja się jak głupek cieszę z tego bonu do H&M upatrzyłam kilka koszul i teraz będę mogła kupić! bo wypłaty by mi było trochę żal, zwłaszcza że ciuchy często kupuję. Chociaż przed świętami robiłam porządek w komodzie, która się łamała pod ciężarem różnych szmatek koniec końców w połowie jest pusta, reszta na śmietnik, a nawet nie ruszałam bielizny (z wyjątkiem biustonoszy, wywaliłam swoje ulubione, ale porozciągane, bo to dobra motywacja, żeby kupić nowe i dobre ).
Powiedzcie mi, gdzie są sklepy Dopasowanej albo czegoś w ten deseń? Chciałabym kupić dobry stanik osobiście, a już wiadomo, że w "zwykłych" sklepach typu Triumph takich rozmiarów jak 60 C czy D nie mają.

Stary 2009-12-25, 16:08   #2005
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
A co z pracą Twojego TŻta miał się rozejrzeć za czymś nie?
noo on wysyła CV z jakiegoś portalu na jakim jest zarejestrowany, ale w sumie tylko tyle.
Ostatnio ktoś do niego dzwonił, zobaczymy czy oddzwonią, coby się umówić.

Ja mu zresztą też powiedziałam, że jak dla mnie szukanie pracy polega na chodzeniu i szukaniu, ewentualnie przeglądaniu wielu stron, a nie jednej

Ale przynajmniej pracuje więcej godzin i nie zdarzyła się wypłata rzędu 500-600zł, bo chyba nie dalibyśmy rady.
Stary 2009-12-25, 16:13   #2006
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Ins, żeby się wszystko układało wkurza mnie ten Twój chłop, ale bardzo bym chciała, żeby się opamiętał i żebyś była z nim bardzo, bardzo szczęśliwa, bo wiem, że go kochasz mówisz, że zmiany u niego to długi proces, ja tylko mam nadzieję, że kolejne będą przychodzić szybciej a suszarkę bardzo chętnie od Ciebie odkupię
Kamka, super, czyli życzenie spełnione jedno przynajmniej, to mniejsze daj znać, jak już ją wypróbujesz

A ja się jak głupek cieszę z tego bonu do H&M upatrzyłam kilka koszul i teraz będę mogła kupić! bo wypłaty by mi było trochę żal, zwłaszcza że ciuchy często kupuję. Chociaż przed świętami robiłam porządek w komodzie, która się łamała pod ciężarem różnych szmatek koniec końców w połowie jest pusta, reszta na śmietnik, a nawet nie ruszałam bielizny (z wyjątkiem biustonoszy, wywaliłam swoje ulubione, ale porozciągane, bo to dobra motywacja, żeby kupić nowe i dobre ).
Powiedzcie mi, gdzie są sklepy Dopasowanej albo czegoś w ten deseń? Chciałabym kupić dobry stanik osobiście, a już wiadomo, że w "zwykłych" sklepach typu Triumph takich rozmiarów jak 60 C czy D nie mają.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303 tu masz spis stacjonarnych sklepów.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
noo on wysyła CV z jakiegoś portalu na jakim jest zarejestrowany, ale w sumie tylko tyle.
Ostatnio ktoś do niego dzwonił, zobaczymy czy oddzwonią, coby się umówić.

Ja mu zresztą też powiedziałam, że jak dla mnie szukanie pracy polega na chodzeniu i szukaniu, ewentualnie przeglądaniu wielu stron, a nie jednej

Ale przynajmniej pracuje więcej godzin i nie zdarzyła się wypłata rzędu 500-600zł, bo chyba nie dalibyśmy rady.
No praca sama nie przyjdzie, trzeba chodzić, szukać wysyłać CV, pytać znajomych. Ale może chociaż to jedno wypali.
Stary 2009-12-25, 16:13   #2007
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303 tu masz spis stacjonarnych sklepów.

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

No praca sama nie przyjdzie, trzeba chodzić, szukać wysyłać CV, pytać znajomych. Ale może chociaż to jedno wypali.
Dziękuję

Stary 2009-12-25, 16:25   #2008
Grapefrutka
Zakorzenienie

nadrobiłam was trochę tego było
ehhhh w końcu Święta i wolne
przez prace nie miałam kiedy wam nawet życzeń złożyć więc teraz nadrabiam

Dziś Mikołaj jest nie w sosie, Elf przeleciał mu gosposie.
W akcji zemsty dziad brodaty ruchnął wszystkie inne skrzaty.
Renifery oburzone, bo ich tyłki też ruszone.
A więc życzę Wam wszystkiego najlepszego,
by Mikołaj Cię nie "tego". Wesołych Świąt!!!!!!!!

Kawuszko
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 16:32   #2009
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Basiuuu.... doszły mnie słuchy, że Ty się na fryzjerkę kształcisz
Czy to prawda ?
Stary 2009-12-25, 16:37   #2010
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Basiuuu.... doszły mnie słuchy, że Ty się na fryzjerkę kształcisz
Czy to prawda ?
Oho klientka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości