"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-25, 22:33   #2101
Antii89
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
no to ja już dostałam swój prezent pod choinke
Stary 2009-12-25, 22:34   #2102
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
no to ja już dostałam swój prezent pod choinke

Ins
przemyśl sobie to wszystko na spokojnie proszę! Nie pozwól żeby on mógł robić co mu się podoba..... wpadniesz przez niego w jakąś depresję! Nie daj się w ten sposób traktować!!!! Jesteśmy z Toba
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:36   #2103
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Elizka pisz kto to

To ja Wam napiszę, jak wyglądała moja wigilia. Cały wieczór przeryczałam w poduszkę z bólu i z tego, że wszyscy teraz łamią się opłatkiem, a ja leżę sama w swoim pokoju. Tak mnie brzuch bolał przez @, że nie byłam w stanie wstać z łóżka, a moja rodzinka pojechała do babci (oprócz ojca, który w pokoju obok oglądał TV). Tż nie złożył mi nawet przez telefon życzeń, więc zawiódł mnie na całej linii, jest mi strasznie przykro z tego powodu.
kochana

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
haha zapomniałam opowiedzieć Wam o najważniejszym....
Napisałam wczoraj smsa z życzeniami do przyszłych teściów że:
"Wesołych Świąt.....blablabla.....życzy kandydatka na Synową"

na co tata TŻta oddzwonił i takim ciepłym śmiechem zaczynając powiedział....:
"Elu...Ja Cię już uważam za swoją Synową... a nie tylko kandydatkę.... co ja poradzę że sobie tak późno wybraliście tą datę ślubu.... życzę nam żeby te półtora roku szybko minęło" i jeeeej
bardzo miło mi się zrobiło i w ogóle kocham tych ludzi....!!!
teściów to ja będę mieć super!
Ale fajnie, naprawde

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
NAJFAJNIEJSZA ??!! na pewno tak
Ooooo super by było, ale dziewczynki ją wymieniały

Kurde nadrabiałam właśnie produkcję z całego dnia i myślałam, że pod koniec już się dowiem, która to, a tu nic Ale adrenalinkę miałam nie powiem

TŻ poszedł do mojego brata grać na kompie w call of duty to Was nadrobiłam. Spędziłam dzis bardzo pozytywny dzień z tżtem od rana, potem z rodzicami i bratem i tżtem pojechaliśmy do jego rodzinnego domu w odwiedziny. Za namową tżta wzięłam swój flet i kolendowaliśmy wszyscy - ja grałam na flecie, teściowa na skrzypcach, a reszta śpiewała kolędy, całkiem sympatycznie to wyszło
No i pod choinką teściów czekał na mnie prezent srebrne kolczyki z perłami na końcach z Apartu i cieplutkie rękawiczki z h&m, jestem bardzo zadowolona, bo się nie spodziewałam żadnego prezentu, a tu jeszcze taki wypasiony

Kurde no ta zaręczona mogłaby już się ujawnić, czemu tylko Elizka wie, a my nie noooooooo

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Idę na pocztę pooglądać fotki no i widzę, że u Ins źle się dzieje
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:36   #2104
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

No, widać, że Cię po prostu kocha, szanuje, adoruje, piesci, wychwala itd Co za... Wydrukowałabym to, strzeliła go w twarz, sprała tym wydrukiem ze 3 razy, powiedziałabym że "drań jestes" i wyszła.... Jej... Ins.... To okropnie przykre, co pisał, jak pisał...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:39   #2105
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
o kurczę ale Jej nie ma na liście oczekujących dopiero zauważyłam.

trochę czasu tu jest ale nie za często się udzielała. to tyle powiem reszty Diablica już nie zdradzi
cieszcie się że chociaż jedna pewna narzeczona jest na reszte czekajcie
A ja obstawiam marthe330 - to moja pierwsza myśl Lecę czytać dalej, bo może zagadka już się rozwiązała

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:42   #2106
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A ja obstawiam marthe330 - to moja pierwsza myśl Lecę czytać dalej, bo może zagadka już się rozwiązała
Ooo a może?
Stary 2009-12-25, 22:50   #2107
Antii89
Zakorzenienie

Ins Zobacz jaką mu to radość sprawia... To, ze jesteś zazdrosna... Kumplom ma się czym pochwalić.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 22:51   #2108
Biska
Zakorzenienie

Claris

Insane Strasznie mi przykro jak to czytam Nie powinnaś z nim być...

Ja obstawiam, że naszą nową zapierścionkowaną jest albo Najfajniejsza, albo aaaneczkaaa.

Tż dziś też się nie zjawił, nie zadzwonił. Wymieniliśmy tylko kilka niemiłych smsów.

Carmi, nie martw się na zapas, wszystko się wyjaśni

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:56   #2109
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Biska, ale jak to... niemiłych? Przecież dopiero było cudownie..?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2009-12-25, 22:59   #2110
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Tż dziś też się nie zjawił, nie zadzwonił. Wymieniliśmy tylko kilka niemiłych smsów.
To co on taki?! juz mu się skończył okres starania się o Ciebie?

Ins jak ja czytam te teksty jego to normalnie mi się chce. To nie jest normalne
Stary 2009-12-25, 23:00   #2111
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Biska, ale jak to... niemiłych? Przecież dopiero było cudownie..?

Ostatni raz cudownie było 3 tygodnie temu, teraz znów zrobiło się beznadziejnie
Wiecie co jest najgorsze? Za każdym razem jak mi coś mówi, zastanawiam się czy to prawda, w nic mu nie wierzę zupełnie nic.

Tak się chyba nie da żyć...

Claris, najwidoczniej się skończył

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 23:02   #2112
Ilsa Lund
Zakorzenienie

ale jak to jest, Ty jesteś słodka a on atakuje ? dziwnie. Ja na 6 dni przed okresem przez 3 dni i na owu jestem paskudą

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:04   #2113
Claris
Zakorzenienie

Biska no to ja jestem w tym momencie nim bardzo zawiedziona. Nie tego się po nim spodziewałam
btw. doszła kartka ode mnie? pewnie nie,bo byś coś napisała
Stary 2009-12-25, 23:05   #2114
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Biska no to ja jestem w tym momencie nim bardzo zawiedziona. Nie tego się po nim spodziewałam
btw. doszła kartka ode mnie? pewnie nie,bo byś coś napisała
Ja też

Miałam nadzieję, że w święta naprawdę się postara i pokaże mi, że warto znów przyjąć ten cholerny pierścionek

Nie doszła, a ode mnie doszła?

Stary 2009-12-25, 23:07   #2115
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Jej... po prostu nie wierzę Po tym jak zachowywał się ostatnio, nie powiedziałabym nigdy, że mógłby być choć raz niemiły... Co mu odbiło?
A twoją nieufność uważam za zrozumiałą... Chociaż troszkę musisz się hamowac...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-25 o 23:09

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 23:09   #2116
crozee
Zakorzenienie

radosnych swiat dziewczynki bo jeszcze swieta przeciez mamy

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Aaaa pewnie Crozee się zaręczyła.U niej się zanosiło. Hmm no kto by mógł?
A może Rusałka? Kurcze ciężka sprawa
niestety nie zareczyłam sie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
cześć
przeczytałam ostatnio jedną mądrą książkę i tam było napisane żeby nie mieć oczekiwań tylko przyjmować rzeczywistość taką jaka jest bo potem siada nam na ramiona wielki smutek i siedzi i zleźć nie może... jeśli te nasze oczekiwania nie są spełniane.
No i to mądre jest. Tak się chciałam podzielić.
daj tytuł. powinnam przeczytac

Insane, ja wiem, ze nie mozna ludziom mowic wprost, co powinni zrobic, ale kochana, zostaw go w cholere! Co za pieprzony dziad!!! do zwiazku potrzeba dwoch osob, ktore beda sie starac. Twoja miłosc moze wystarczyc jeszcze na kilka lat, potem wroze wam niestety rozstanie, bo bedziesz sfrustrowana i rozgoryczona tym zwiazkiem pomimo miłosci, ja na Twoim miejscu zostawiłabym go, bo robisz sobie krzywde, bedac z nim. ON CIE KRZYWDZI. Dla mnie ten facet ma niemałe problemy ze sobą. nie mam słow, zeby ospisac go;/

a co do moich swiat:
wczoraj na wigilii narzeczony siostry odgrywał mikołaja bo mam jeszcze siostre 8 lat, wiec trzeba podtrzymywac tradycje
dzisiaj przyjechał moj tz i spedzilismy razem cały dzien
Bardzo ucieszył sie z portfela ode mnie i dostał jeszcze ksiazke kazika staszewskiego "niepiosenki". ja na szczescie nie dostałam zegarka, a mp3 Okazało sie, ze zegarek był dla siostry jego wspołlokatora, bo nie ma on konta na all choc podobno rozwazał kupno zegarka dla mnie, ale zauwazył, ze nie nosze:P

jutro jade do tzta.. troche sie stresuje, bo to dopiero moja druga wizyta w jego domu. pierwszy raz byłam rok temu na swieta.

Motylku, sliczna jestes!! Piękny avatarek Prawdziwy motylek z Ciebie taki delikatny, piekny

co zo zareczyn, to watpie, ze TO wydarzy sie jutro. chociaz cos widze, ze tz ruszył swoja mozgownica.... dostałam od niego piekne smsy wczoraj w wigilie.. ze myslal sobie o nas, kiedy to my bedziemy robic wigilie, łąmac sie opłatkiem, ubierac choinke itd..
no dobra, przepisze wam fragment smsa :
'na kolejne nasze swieta chciałbym ci kochanie zyczyc, zeby te swieta były jednymi z ostatnich spedzonych osobno zebysmy za jakis czas mogli łamac opłatek nad naszym stolem, ubierac nasza choinke, a Chrystus rodził sie w naszym domu Tego chciałbym zyczyc Tobie i sobie i koniecznie musimy szybko do tego doprowadzic.... "

KIEDY ON MI SIE KURCZE OSWIADCZY??? no helołłłłłłłłłłłłłłłłłłł.. ...............
Stary 2009-12-25, 23:11   #2117
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Jej... po prostu nie wierzę Po tym jak zachowywał się ostatnio, nie powiedziałabym nigdy, że mógłby być choć raz niemiły... Co mu odbiło?
A twoją nieufność uważam za zrozumiałą... Chociaż troszkę musisz się hamowac...

Dokładnie. Po tym co zrobił powinien na rzęsach stanąć bylebyś była zadowolona i szczęśliwa, nie wiem co mam napisać
od Ciebie też jeszcze nie mam, pewnie po świętach dojdzie poczta polska sux
Stary 2009-12-25, 23:11   #2118
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn, może przesadziłam trochę. Nie jest niemiły, po prostu jest obojętny bardzo Niby był dzień przed wigilią, pocieszał mnie i mówił, że postara się, żeby te święta były choć trochę miłe dla mnie. No i się postarał

Wczoraj nic się nie odzywał, a jak mu dziś napisałam, że jest mi przykro, że innym, obcym ludziom to chociaż smsa z życzeniami wysłał, a ja nawet takiego nie dostałam, nic. To mi napisał, że późno wrócił z wigilii i już po prostu o tym nie pomyślał. No i się sfochował na mnie dzisiaj i też się nie zjawił

Medeline, staram się nie myśleć, a już na pewno nie mówię mu o tym, że wcale nie wierzę w to, co mi mówi. No, ale jak jest tak obojętny wobec mnie, to od razu włącza mi się czerwona lampka i zaczynam swoje czarnowidztwo

Croze, słodki sms chyba nie będziesz już musiała długo czekać na pierścionek.

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-25 o 23:15
Stary 2009-12-25, 23:16   #2119
crozee
Zakorzenienie

Biska
Sanrio
Insane
Hawwa

smutno.... ze tak u Was sie dzieje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 23:18   #2120
frezyjka85
Zakorzenienie

crozee bardzo ładny sms!!
Biska przykro mi że Cię zawiódł może ma jakiś problem i dlatego jest chwilowo obojętny?
Stary 2009-12-25, 23:20   #2121
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość

Niestety nie mam czasu za bardzo nadrobic i jakbym nie dała rady wejśc już więcej, to chciałąm życzyć Gwizdaczkowi udanego wyjazdu
dziękuję

wpadłam się pożegnać przed wyjazdem, ale widzę że u Was źle się dzieje....
Insane, nic już pisać lepiej nie będę, żeby nie dobijać. Tylko tyle,że Twój facet, to nędzny pasożyt.

Biska

Strasznie dziewuszki zdołowane w te Święta jesteście. Smutno to czytać. Ja miałam b. udane Święta... Trochę u siebie, trochę u tż Było ciepło, rodzinnie, miło Ale jestem zbyt śnięta, żeby opisywać Właśnie się spakowałam na wyjazd. Lecę spać i ja to już się napewno dowiem dopiero za tydzień kto się zaręczył...

Życzę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej i wszystkiego naj, naj w Nowym, 2010 roku (rany.. a dopiero się bawiłam na sylwestrze 1999/2000).......
i lecę spać. Do poczytania za 10 dni
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:21   #2122
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
co zo zareczyn, to watpie, ze TO wydarzy sie jutro. chociaz cos widze, ze tz ruszył swoja mozgownica.... dostałam od niego piekne smsy wczoraj w wigilie.. ze myslal sobie o nas, kiedy to my bedziemy robic wigilie, łąmac sie opłatkiem, ubierac choinke itd..
no dobra, przepisze wam fragment smsa :
'na kolejne nasze swieta chciałbym ci kochanie zyczyc, zeby te swieta były jednymi z ostatnich spedzonych osobno zebysmy za jakis czas mogli łamac opłatek nad naszym stolem, ubierac nasza choinke, a Chrystus rodził sie w naszym domu Tego chciałbym zyczyc Tobie i sobie i koniecznie musimy szybko do tego doprowadzic.... "

KIEDY ON MI SIE KURCZE OSWIADCZY??? no helołłłłłłłłłłłłłłłłłłł.. ...............
Kurde, żeby mój tż miał takie marzenia. ZAmiast się wielce dziwić czemu jest mi smutno, że nigdy nie widzieliśmy się w święta. Myslę ze niebawem dostaniesz upragnione 'złotko'

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:22   #2123
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
crozee bardzo ładny sms!!
Biska przykro mi że Cię zawiódł może ma jakiś problem i dlatego jest chwilowo obojętny?
Nie sądzę. Jak go coś gryzie, to inaczej się zachowuje.

Zobaczymy co będzie jutro. Mój wujek z ciocią zaprosili nas na wigilię, Tż też zaprosili, nawet osobiście Wiedzieli, że jesteśmy zaręczeni, ale o tym, że oddałam pierścionek nie wiedzą, stąd pewnie to zaproszenie Tż. Zobaczymy jak będzie...

Gwizdak, Udanego wyjazdu!! I nie wracaj bez pierścionka!

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-25 o 23:23
Stary 2009-12-25, 23:22   #2124
Candy Killer
Zakorzenienie

tym facetom sie w dupach poprzewracalo...
Biska

Ins..ja kompletnie nie ogarniam...niby nic takiego mega zlego nie napisal no bo ja np czesto z kolegami sobie pisze w zartach jakies bzdurki gdzie wyrwane z kontekstu moga dziwnie wygladac no ale to ze on sie szczyci tym ze Ty zazdrosna i w ogole..ze hasla pozakladal noooo to chybaaa przegiecie jakies...
ja bym mu wtukla serio...zostawilabym dziada jednego i niech sie cieszy i umawia z pieknymi nozkami...pffffffffffffff ffffffffff .... masz cierpliwosc kobieto..ja bym nie wytrzymala serio !!

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:23   #2125
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
też jestem zazdrośnicą ale u mnie to nie dziwi; ja mam lat 20 a M. 18 - obiecał zaręczyny za dwa lata. To dla mnie szmat czasu a on wcale nie jest jak osiemnastolatek tylko dojrzały więc głupia mu gadam czasem dołujące teksty a przecież nawet dwóch lat razem nie jesteśmy. Chcę więc wesprzeć te które realnie powinny już mieć swoje pierścionki i mam nadzieję, że wkrótce przeżyją piękny dzień zaręczyn
Witaj

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem... Weszłam jednak na Tżta konto... wiem, że ubyło mu 200 zł a ta suszarka tyle nie kosztuje. Okazało się, że kupił coś w Yes za 80 zł tego samego dnia. Ale ja nic nie dostałam Mamie nie robi prezentów. Siostry nie ma, kuzynki też nie... Nie wiem co o tym sądzić.

Zanim mnie opieprzycie, że weszłam na jego konto, to napiszę tylko, że mamy swoje hasła, często wchodzimy na swoje konta, maile itp.... Ale teraz mam mętlik w głowie...
Kochana, przecież niedługo masz urodziny, potem Wasza rocznica... A może to jakaś zaliczka...? (nie znam się na sprzedażach u jubilerów...) Na pewno nie masz się czym martwić

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
buu! myślałam, że będzie już wiadomo która to zaręczona - a tu wchodzę na wizaż i nic nie ma no ale mam nadzieję, że jutro rano - ujawni się ta osoba no bo ileż to można czekać
Opowiedz nam lepiej o swoich świętach w małżeństwie

Cytat:
Wiecie co ? jest mi mega smutno.

Coś mnie podkusiło - i chociaż nie powinnam - to sobie zerknęłam do historii rozmów TŻta. Niby sobie hasło założył po ostatniej mojej "interwencji", ale aż tak głupia nie jestem, żeby sobie nie poradzić
I normalnie jest mi po prostu smutno nic się nie nauczył

W sumie, to wklejam na maila bez cenzurowania imion, etc. Skasuję to jutro. Żeby nie było

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

jak się nie pojawi w odebranych, to jest w wysłanych

Nie mam słów...
Nie płacz Insane... Szkoda łez na niego. Ciężko jest mi coś poradzić, bo zadziałałabym bardzo impulsywnie i mój TŻ miałby trudny żywot...
I niby on potrafi rozmawiać z kobietami? Szkoda, że ze swoją nie potrafi... Nie no, zdenerwowałam się

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

Ja chciałam podobne życzenia złożyć mojemu P. Ale wygrało postanowienie milczenia

Cytat:
Tzn, może przesadziłam trochę. Nie jest niemiły, po prostu jest obojętny bardzo Niby był dzień przed wigilią, pocieszał mnie i mówił, że postara się, żeby te święta były choć trochę miłe dla mnie. No i się postarał

Wczoraj nic się nie odzywał, a jak mu dziś napisałam, że jest mi przykro, że innym, obcym ludziom to chociaż smsa z życzeniami wysłał, a ja nawet takiego nie dostałam, nic. To mi napisał, że późno wrócił z wigilii i już po prostu o tym nie pomyślał. No i się sfochował na mnie dzisiaj i też się nie zjawił
Kochana

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-25, 23:24   #2126
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
dziękuję

wpadłam się pożegnać przed wyjazdem, ale widzę że u Was źle się dzieje....
Insane, nic już pisać lepiej nie będę, żeby nie dobijać. Tylko tyle,że Twój facet, to nędzny pasożyt.

Biska

Strasznie dziewuszki zdołowane w te Święta jesteście. Smutno to czytać. Ja miałam b. udane Święta... Trochę u siebie, trochę u tż Było ciepło, rodzinnie, miło Ale jestem zbyt śnięta, żeby opisywać Właśnie się spakowałam na wyjazd. Lecę spać i ja to już się napewno dowiem dopiero za tydzień kto się zaręczył...

Życzę Wam szampańskiej zabawy sylwestrowej i wszystkiego naj, naj w Nowym, 2010 roku (rany.. a dopiero się bawiłam na sylwestrze 1999/2000).......
i lecę spać. Do poczytania za 10 dni
wtedy to opowiesz o swoich zaręczynach

Stary 2009-12-25, 23:25   #2127
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc kochane!!! Wesolych, radosnych swiat zycze- spoznione ale zawsze...SPELNIENIA MARZEN
Ja na stanowisku w pracy, do nadrobienia mam was jakies 40 stron!!!!!!!!!!!!!I nie mam pierscionkaale nawet nie rozpaczam, poczekam jeszcze do konca roku cierpliwieAle Was tu duzo dzisiaj...fajnie...posied zcie ze mna jak najdluzej

A tak na szybkiego- podpowiedzcie czy ktos sie zareczyl????zanim doczytam , bo sie nie doczekam

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2009-12-25 o 23:28
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:28   #2128
Hawwa87
Zakorzenienie

Ach, no i Gwizdaczku, udanego wyjazdu I fantastycznego sylwestra Obyś wróciła szczęśliwa

A dziś do mnie dzwoniła koleżanka, która ślubowała w sierpniu i w lipcu będą mieli dzidziusia Ech, zazdroszczę im...

A mojego TŻta muszę pochwalić, bo sam zaproponował, że dziś do mnie przyjedzie i był nawet długo Zwykle w pierwszy dzień świąt się nie widzieliśmy, ale jego Mama powiedziała mu, że teraz musi mnie wspierać, więc pewnie to miało wpływ na jego obecność

A jutro ślubuje moja kolejna koleżanka, tym z razem z dzieciątkiem już w drodze i zastanawiam się, czy wybrać się do kościoła...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-25, 23:28   #2129
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem... Weszłam jednak na Tżta konto... wiem, że ubyło mu 200 zł a ta suszarka tyle nie kosztuje. Okazało się, że kupił coś w Yes za 80 zł tego samego dnia. Ale ja nic nie dostałam Mamie nie robi prezentów. Siostry nie ma, kuzynki też nie... Nie wiem co o tym sądzić.

Zanim mnie opieprzycie, że weszłam na jego konto, to napiszę tylko, że mamy swoje hasła, często wchodzimy na swoje konta, maile itp.... Ale teraz mam mętlik w głowie...
zazraz zaraz, a po obronie to nie dostałaś serduszka złotego czy coś? Czy ja już mylę fakty i osoby?

Stary 2009-12-25, 23:32   #2130
frezyjka85
Zakorzenienie

Gwizdaczku właśnie nie wracaj bez pierścionka bo ja na tą cześć odmówiłam sobie tę połowę makowca którą tak odradzałaś

Gwiazdeczko
!!!!!!! :beczy: a tak wierzyłam że to Ty wrócisz z opowieściami

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

aha! i chwilowo cisza o zaręczynach na forum... elizka wie o jednym pewniaku który się jeszcze nie ujawnił ale nic nie mówi czekamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości