|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
ale tu sie zyczeniowo zrobilo
![]() my juz mamy wszystko gotowe i lezy w piekarniku zeby nie wystyglo smazylam ryby i pierozki ![]() teraz juz sie wszyscy stroja i tylko czekamy na rodzinke i niedlugo TZcik przybedzie
|
|
|
|
#1172 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
oj Kasiek, Kasiek
![]() tak zapłacili za te wydurnianie się.. co do dzisiejszej kolacji Wigilijnej, nie wiem czy teściów odwiedzę.. okaże się..
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laseczki
to z mojej strony też Nam wszystkim życzę przede wszystkim zdrówka, bo bez tego nie damy rady, a wszystko inne jakoś sie poukłada trzymajcie sie cieplutko kurczę Black szkoda, że tego nie widziałam, jak będziesz na youtube to daj znać
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia
wszystkim użytkownikom WIZAŻU życzę wielu radosnych przeżyć, spotkań z bliskimi, odpoczynku od trosk i wyzwań życia codziennego a Nowy 2010 Rok niech będzie dla Was rokiem pomyślności, sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń. życzy Ultraradiolka ![]()
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Merry Christmas everyone
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt Dziewczyny, aby ten rok był najpiękniejszy i żeby wszystkie Wasze marzenia się spełniły
![]() ![]() ![]()
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po wieczerzy Wigilijnej... Mikołaj Święty rozdał dzieciom zabawki ale frajdy miały
Ale tyle prezentów to sama bym chciała haha... Teraz czekam zeby pojechac na Pasterke. Papusie Misiaczki
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu puchy
ja wlasnie wyslalam TZa do domu, bo trzeba sie wyspac przed jutrem. najpierw jedziemy odwiedzic babcie TZa, a potem swiateczna posiadowka u tesciow![]() ale milo bylo siedziec w trakcie wigilii obok TZcika oczywiscie centralnym punktem wszystkich zyczen byl slub, milosc i szczesliwe wspolne zycie ![]() i o dziwo sie nie obzarlam nalozylam sobie na talerz tyle ile zamierzalam zjesc, zjadlam, po czym talerz wrzucilam do zmywarki i finito wiec dieta nie byla za bardzo zagrozona... no ale jeszcze 2 dni swiat, w tym spotkanie rodzicow, wiec roznie moze byc za to sama wypilam chyba polowe butelki wina... na trawienie ![]() a w przyszlym roku moze nawet nie bedzie dylematu gdzie jechac na wigilie, bo mama stwierdzila, ze pieprzy i w przyszlym roku to ona z ojcem wyjezdza na swieta hen daleko i nie siedzi w garach to pojedziemy do tesciow chyba, ze sami dojdziemy do podobnych wnioskow jak mama ![]() a teraz ide polezec w wannie z olejkiem relaksujacym
|
|
|
|
#1179 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki
![]() Witam Was w świąteczny poranek. Bardzo objedzone? Ja na szczęście nie hihi. Byłam wczoraj na dwóch wigiliach, u mnie w domu 5 osób z TŻcikiem włącznie a u TŻ 19 osób włącznie ze mną, niesamowity kontrast Ale bardzo fajnie było Teraz słodkie lenistwo, a na obiad jadę z rodzicami i dziadkiem do TŻcika. Pozdrawiam Was świątecznie
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już po śniadanku ![]() Wczoraj liczyły sie tyko uszka i pierogi Bez reszty bym sie obeszła![]() Oczywiście wszyscy życzyli mi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, która przede mną A najfajniej powiedział mój tata, bo jak mu składałam życzenia i powiedziałam, żeby był zawsze zadowolony ze mnie i brata to dodał, że z tżta też, bo to będzie jego drugi syn To było najmilsze co tego tego wieczoru usłyszałam![]() A na kolejną wigilie moi rodzice chyba zaproszą rodziców tż i upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu hehe ![]() A zaraz spadamy do kościoła, lubię chodzic do kościola w Boże Narodzenie, ale odkąd sie przeprowadziłam zawsze sie wnerwiam, bo w tym kościele kaleczą jedną kolędę
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja już dawno na nogach. Wstaliśmy o 9:00 a o 2 poszliśmy spa dopiero po Pasterce Do śniadanka po kieliszku i heja. Tż jest kierowcą także... Byliśmy już na cmentarzu. Ja objedzona ale w święta można nie można sobie odmawia. A po za tym ja moge jeś i tak nie przytyję![]() Zapomniałam się Wam pochwali wczoraj jak pojechaliśmy do TZ mamy połama się prezentem, to ja też dostałam prezent (A wiecie jakie mam relacje z tesciową) to jeszcze po lampce wina wypiłyśmy:P |
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
hey
Witam Was w swiateczne południe. Ja dopiero co wstałam Która z Was na pasterce była co?
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych świąt spędzanych z Tż
my sie zobaczymy dopiero jutro, także w sumie już po świętach I tak mi jakoś smutno i przykro wczoraj było, że Tż z nami nie ma... Aleza to koleżanka przyjęła wczoraj Wigilijne oświadczyny i przysłała mi zdjęcie pięknego pierścionka I tak się cieszę z jej szczęścia (super z niej dziewczyna i po wielu palantach trafiła w końcu na normalnego faceta), że chodzę dziś uśmiechnięta od ucha do ucha
|
#1184 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Była też na 24,ale dla nas za późno,noi nie chciało nam się poprostu. Cytat:
No to pogratulowac koleżance. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Najlepsze to były życzenia od mojego przyszłego męża,życzył nam pomyślności na nowy rok i takie tam,alee również pociechy z przyszłego męża.
|
||
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeej Wam
![]() Ja już po kościółku Nawet się wczoraj tak bardzo nie objadłam, oczywiście obie z babcią się popłakałyśmy okropnie jak mi składała życzenia bo ona tylko podeszła i zaczęła płakać a potem mówiła że tak strasznie by chciała dożyc do naszego wesela no to znowu ja się popłakałam i potem powiedziała tylko żebyśmy dobrze żyli i tyle tych życzeń było... Przytulałyśmy się potem.. maskara.. Potem TŻ po wigilii przyjechał, też sobie złożyliśmy życzenia a potem leżeliśmy brzuchami do góry hehe Ogólnie wigilia na pozytyw Dziś popołudniu chyba do teściów jadę ![]() Pozdrowionka dziewuszki
|
|
|
|
#1186 |
|
Adwokat diabła
|
hejka!
ja też Wam zazdroszczę Świąt z tż, ja ich nie spędzam z nim =(
|
|
#1187 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie wróciłam z rodzicami i dziadkiem od teściów, fajnie było jak zawsze wesoło, także jak narazie Święta zaliczam do udanych. Do dziewczyn, które Wigilię spędziły bez TŻtów- kochane, każde kolejne święta będziecie spędzały już z TŻtami, także uszy do góry! Ja mam to szczęście, że każde święta spędzam z TŻtem, ale wyobrażam sobie, że Wam jest smutno bez swoich połówek.
Teraz mam zamiar poleniuchować. Jutro również, dzień lenistwa, nigdzie nie jedziemy, TŻ przyjedzie do mnie i będziemy się byczyć W niedzielę za to u mnie w domu kolejne spotkanie naszych rodziców
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja tam do kosciola nie chodze, a TZ chyba tez weny nie mial na pastere (po tym wigilijnym winku ). z reszta u niego na osiedlu pod nazwa "pasterka" figuruje cos innego (aczkolwiek o tej samej porze ). byl normalnie dzis na mszy ![]() pamietam jak kiedys w dziecinstwie poszlam z dziadkiem, siotra i kuzynka na pasterce. prawie zasnelam na stojaco przy tych spiewach Cytat:
a tak to przez te lata zawsze spotykalismy sie zaraz po wigilii ![]() wlasnie wrocilam od tesciow w pewnym momencie az mialam wypieki na policzkach a jutro kolejna imprezka - tym razem spotkanie rodzicow u mnie moja salatka przegryza sie w lodowce, a skoro swit zacznie sie gotowac rosol na kaczce z makaronem z chlopskich jaj a na drugie nie wiem co bedzie ![]() a tak w ogole to siostra TZa kupila swojemu mezowi na 30. urodziny (ktore beda na wiosne) lot szybowcem i skok ze spadochronem i stwierdzilismy z TZem, ze na wiosne skoczymy ze spadochronem razem z nim juz kiedys chcielismy skoczyc, ale byla opcja, ze na Slowacji i drozej. a teraz bedzie tu na miejscu i taniej, bo po znajomosci bedzie bosko |
|
|
|
|
#1190 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc!
|
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Ja już po śniadanku i zaraz idę się myć i zabieram się do puzzli które dostałam od taty (1500 kawałków) ale już się nie mogę doczekać jak będe mieć ułożony cały obraz - dwa piękny lwy. Poza tym wymiary ma całkiem niezłe co 85cm x58 cm ![]() lain a gdzie i za ile można takie coś wykupić? z chęcia sie dowiem bo TŻ o tym marzy a w 2010 w czerwcu ma się bronić i ma urodzinki więc super byłby taki prezent będę wdzięczna za infoa dziś wycieczka do wuja z rodziacami
|
#1192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet ulozone juz obrazki przyklejalismy i wisialy jak obrazy na scianie a potem nam sie znudzilo Cytat:
najlepiej poszukac przez google i zglosic sie do tego najblizszego tu np. jest opcja wykupienia voucherow na prezent http://www.strefajumpera.pl/voucher.php aczkolwiek na pewno mozna znalezc troche taniej cisza jak makiem zasial widze, ze wszystkie PMki intensywnie swietuja a u mnie dzis
|
||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A ja dziś będę miała tżcika u siebie W ogóle czas leci jak szalony, do nowego roku zleci szybciorem i ledwo sie obejrzymy i będziemy mieli 5 miesięcy Powiem Wam, że strasznie się cieszę, że już wszystko co ważne związane ze ślubem mamy załatwione, bo ja teraz nie wiem w co mam ręce włożyć. Dobrze, że tż ma tak tą pracę, że ma jeden dzień w tygodniu wolny, bo nie wiem jakbyśmy tego mieszkania inaczej szukali. Teraz też mamy iść oglądać mieszkania a jeszcze trzeba te zaproszenia wybrać, później rozdać, ja nie wiem kiedy my ro zrobimy, całe szczęście, że do częśći osób możemy wysłac pocztą, bo byśmy nie wyrobili A musimy wybrac te zaproszenia jak najszybciej, bo tydzien po tygodniu leci i w końcu będzie za późno. Teraz jak się zacznie sesja ja się obudze pewnie dopiero w lutym a wtedy 4 miesiące A jak jeszcze kupimy to mieszkanie to będzie totalna masakra, strasznie bym chciała, ale juz sie boje![]() ![]() Lain Wy to macie pomysły, daj znać kiedy skaczecie to będziemy trzymac kciuki, żeby lądowanie się udało Ja tam takich potrzeb nie mam. Wczoraj sobie rozkminiałam nurkowanie na Cyprze, jest sporo centrów nurkowych i oprócz nurkowania z butlą można też snurkować Także albo jedno albo drugie zaliczymy. Przejrzałam sobie na stronie decathlona sprzęt do snorkelingu i nie ma zestawów z płetwami, jak juz to tylko maska i fajka a płetwy osobno, myślalam, że normalnie są razem do kupienia. No i jak czytałam o tym nurkowaniu z butlą to są jakies kursy i inne historie, nie wiem czy będzie nam sie chciało robić kurs, chyba lepiej najpierw wziąc pojedyncze nurkowaie jako totalny amator i zobaczyć czy nam sie spodoba. We'll see.
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy czuje, ze zyje choc np. do takiego skoku na bungee mam mieszane odczucia i jakos mnie nie pociaga wole ze spadochronem ![]() jak bylismy w Chorwacji to tez bylo duzo centrow nurkowych (to podobnie jak z Egiptem i Tunezja slyszalam, ze lepiej najpierw jechac do Tunezji a potem do Egiptu, bo w innej kolejnosci mozna sie zawiesc Tunezja )do Decathlona najlepiej sie przejsc osobiscie, bo czasem wlasnie leza cale zestawy i to na fajnych promocjach, ktorych w sieci nie widac (TZ tak kupil swoj zestaw w tym Decu kolo Plazy, podczas gdy kolo Zakopianki takiej promocji nie bylo )ja tez w koncu musze kupic swoj ABC, bo zawsze pozyczalam od kolezanki ale to juz nie w Decathlonie chce kupic widzialam kilka fajnych modeli w Nautice jak kupowalam podrecznik do PADI. jeszcze tam wroce ![]() i jeszcze pianki sobie z TZem musimy kupic co do nurkowania to lepiej najpierw wziac INTRO. jak bylismy w Egipcie to wlasnie jedna laska byla z nami na jachcie, ktora chciala z mezem zrobic INTRO. nie dala rady nawet zejsc glebiej pod wode ![]() hahahaha wlasnie TZ wyszedl spod prysznica i stwierdzil, ze na slub bedzie jak ze Slonecznego Patrolu a wczoraj szwagier mu rzucil wyzwanie (chyba kryzys 30-ki na karku ) i w przyszlym roku biegna razem w maratonie bo TZ w tym roku juz sobie daruje ciekawe... bo szwagier poki co to taki misiowaty bardziej niz maratonczyk Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-26 o 10:54 |
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam takie coś jak discover scuba diving, tam jest jedno nurkowanie i zobaczymy wtedy czy nam się podoba a w Egipcie później mozna zrobic open water course jak sie strasznie napalimy albo scuba diver jak tylko trochę Wprawdzie nie sądzę, że się na to nurkowanie specjalnie napalę, ale kto wie, może mi sie spodoba, w każdym razie chce spróbować. Wydaje mi się, że wystarczy mi snorkeling w Egipcie i juz będe wniebowzięta![]() A Wy jak juz sobie zrobicie ten kurs to możecie jechac na Cypr, bo tam jest wrak statku http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f A tu jest filmik z centrum nurkowego http://www.cydive.com/news/enjoy-wor...ckage-for-2009 chociaz ja bym wolala poogladać rybki i roślinki
|
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tyle, ze do nurkowania wrakowego nie wystarczy ten zwykly kurs OWD, ktory zrobimy. trzeba by zrobic dodatkowy kurs na specjalizacje wrakowa, bo to jednak bardziej niebezpieczna sprawa ja bym chciala chyba zrobic specjalizacje jaskiniowa a TZ by chcial nurkowanie nocne ale na razie sobie ponurkujemy poprostu na rafach i z rybkami/zolwiami/delfinami/rekinami - w dzien pozniej bedziemy myslec o wyzszych stopniach i urozmaiceniu
|
||
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym najbardziej chciała takie nurkowanie, żeby zrobic ładne zdjęcia, dlatego uważam, że w zupełnosci zadowoli mnie snurkowanie, zwłaszcza, że specjalnej adrenaliny w życiu nie szukam ![]() Zaplanowałam sobie wstępny jadłospis na najbliższy czas, bo czas powrócić do zdrowego odżywiania Od poniedziałku zaczynam fitness i basen, bo juz trzeba zacząć pracować nad formą na plażę![]() No i wiecie co się okazało, że mam wysoki cholesterol...I zrobiłam badanie drugi raz z podziałem na frakcje i się okazało, że mam strasznie wysoki poziom dobrego cholesterolu Dlatego musze ograniczyć nawet dobre tłuszcze, czyli żegnajcie oliwo i carotino dodawane do wszystkiego co się da ![]() Ale dzis śliczna pogoda, słoneczko świeci, pogoda jak na wiosnę aż chce się wyjąć rower i pojeździć
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-26 o 12:05 |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz jedziemy na obiad do rodziców TZ a potem do jego brata na rodzinną imprezkę... Ale zajrzę do Was wieczorkiem Miłego popołudnia Dziewczynki |
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nurkujac fajniej sie robi zdjecia, bo mozna sie zblizyc i zrobic makro. w ogole nurkujac widzi sie duzo wiecej, a snurkujac widzi sie wszystko w dole (bo tak zaraz pod powierzchnia to takie rybeczki male tylko plywaja) i nie zawsze da sie fajne ujecie zrobic. no ale do takiej specjalizacji wypadaloby miec dobry sprzet i wtedy juz sie robi foty jak marzenie no ale trzeba bedzie cos koniecznie kupic przed wyjazdemCytat:
ide wypolerowac kieliszki do wina a wlasciwie to kielichy, bo dzis bedzie czerwone winko, wiec wyciagnelismy te wielkie ![]() wyszlo slonce i widac jakie sa zaciapane okna od tej pogody a patrzac po kamerkach to z wyjazdu na deske we wtorek nici w ogole kiche maja ludzie, ktorzy pojechali na swieta w gory... na stokach taki syf sie zrobil, ze az przykro mam nadzieje, ze po nowym roku cos sie poprawi...
|
||
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
ja na pasterce tradycyjnie byłam ale oczywiscie bez tz bo on woli sie wyspac, jego sprawa, wczoraj bylismy u rodziny, obejrzelismy plyte z wesela mojego brata, fajnie jak sa tak wszyscy razem ![]() u mnie po nowym roku zmiany tzn przenosza mnie do innej placowki, bede robic co innego, bardzo sie boje ale co sie zrobi, wazne ze umowe mi na stale przedłuzyli do reszty bede musiala sie jakos przyzwyczaic,
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

smazylam ryby i pierozki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja wlasnie wyslalam TZa do domu, bo trzeba sie wyspac przed jutrem. najpierw jedziemy odwiedzic babcie TZa, a potem swiateczna posiadowka u tesciow
nalozylam sobie na talerz tyle ile zamierzalam zjesc, zjadlam, po czym talerz wrzucilam do zmywarki i finito 

my sie zobaczymy dopiero jutro, także w sumie już po świętach 

Powiem Wam, że strasznie się cieszę, że już wszystko co ważne związane ze ślubem mamy załatwione, bo ja teraz nie wiem w co mam ręce włożyć. Dobrze, że tż ma tak tą pracę, że ma jeden dzień w tygodniu wolny, bo nie wiem jakbyśmy tego mieszkania inaczej szukali. Teraz też mamy iść oglądać mieszkania a jeszcze trzeba te zaproszenia wybrać, później rozdać, ja nie wiem kiedy my ro zrobimy, całe szczęście, że do częśći osób możemy wysłac pocztą, bo byśmy nie wyrobili