|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piekna VIII
Cytat:
Rzęs jednak nie doklejam, stwierdziłam że i tak są długie (koleżanki mi nie wierzą że to mojeA co do włosków, może posłuchaj się Tzta Ja lubię czasem na jakieś wyjścia posłuchać się go i zrobić tak jak on chce bo on wie w czym mnie najbardziej lubiAle w tym roku robię niespodziankę
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu cokolwiek !
Będę miała błekitną, bardzo dopasowaną sukienkę, za tyłek bez ramiączek ![]() Włosy mam ciemny brąz i nie wiem Postaraj się mnie jakoś wyobrazić bo główkuję już dobre 2 miesiące i cały czas jestem na etapie : nie mam pojęcia !
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu mam problem
![]() Bo robię sobie tym sposobem co ty pisałaś tą pudrową buźkę. I mam puder sensquiq czy jakoś tak prasowany matujący I mi wychodzi taka pudrowa buzia ale ona wygląda bardzo niezdrowo, jakbym była chora Potem nakładam jakiś świetlisty z brokatem na policzki bronzer ale nadal jest taki efekt i ja nie wiem co robić
|
|
|
|
#94 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A co do brwi masz rację w 100%Włosy może i bym upięła ale mam do tego 2 lewe ręce a Sylwka mam w mieście w którym nie byłam więc fryzjer odpada. Nie będe miała pod ręką kogoś kto by mi pomógł z tyłu dopracować fryzurką więc zarówno fryzura jak i make up musi być dość proste i szybkie do zrobienia bo nie wiem ile osób na raz się będzie szykowało, ile czasu będzie na przygotowania itp. A nie chce zrobić fryzury która siądzie po godzinie. A wiem że proste włosy albo loki mogę sama zrobić szybko i w z miarę dobrym efektem Ja bym stawiała na jakieś upięcie ale takie niedbałe, z powypuszczanymi lokami/ pejsami. Może coś ala moja ślubna inspiracja
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
A wkleiłabyś ją Kasiu jeszcze raz ?
Wybiorę się do fryzjera
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a może wytapiruj i zrób sobie wysoką kitkę?
|
|
|
|
#97 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Napisz dokładniej co ci nie pasuje w tym efekcie to coś poradzimy ![]() PS. mess zapomniałam dopisać że te ala fale z linka to efekt po warkoczu z dnia poprzedniego a nie lokówka - po lokówce/falownicy są dużo bardziej efektowne loki
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym takie niestety raczej nie będzie mi taki kolor pasował...Tylkokasiu powiedz jak te loki/fale na włosach z MM zrobiłaś?? Lokówka wystarczy? czy papiloty? chciałabym jutro takie delikatne fale sobie zrobić własnie i nie wiem jak |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zbyt matowa
![]() buźka nie jest taka świeża Red ja loki lubię robić na termoloki
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-12-25 o 23:15 |
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu - ale myślę, że w lokach będzie Ci ładnie bo masz bardzo anielską, dziewczęcą urodę
![]() Pora na mnie - idę do łóżka ![]() Słodkich Snów
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam termoloków
![]() nic uciekam spać dobranoc
|
|
|
|
#102 | ||
|
Moderator
|
Wklejam. Moja fryzjerka poupinała mi włosy z tyłu, nie miałam żadnego koka tylko popodpinane włosy. Ale tyłu nie widać więc od ciebie zależy jakby miał wyglądać tył.
To moja codzienna fryzura do pracy - tapir i kitka (ale nie aż taka wysoka bo taka mi się nie chce trzymać) i już mi się znudziło. Poza tym dla mnie upięcia to tylko takie niedbałe, potargane. Nie lubię gładkich fryzur a poza tym wolę się w rozpuszczonych włoskach. Cytat:
Cytat:
Ps. najszybciej można zrobić fale falownicą ale nie każdy taką posiada.
|
|
|
#103 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Na wigilię miałam loki z całych włosów robione na całej długości. A dziś tylko większość pasm (ale nie wszystkie) i robione tak na 3/4 długości - wyszło tak ala ag, i bardziej naturalnie i chyba tak bym wolała. Górę podnieść tapirem a dół w falach
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
spróbuję
![]() A makijaż na sylwka postaram się zrobić taki tylko w innych kolorach http://www.youtube.com/watch?v=ZKf5C...eature=channel |
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu a może zrobisz sobie koczka? Jest bardzo fajny i zarazem łatwy.
Związujesz włosy w kitkę, rozwarstwiasz na dwie częsci tego kucyka i dociskasz, żeby gumka była dość ciasno, potem zawijasz tak tą kitkę w lewo np. i formujesz koczka i przypinasz wsuwkami. Można dopiąć jakiś ładny kwiatek, bądź fajną spineczkę
|
#106 | |
|
Moderator
|
Idę skoro nikt nic nie pisze. Jutro kolejny zalatany dzień. Stwierdzam że za mało ubrań zabrałam :P
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
I serio jestem antytalencie do upięć i fryzur - przód zrobię cacy ale z tyłu masakra Kiedyś jeszcze w LO miałam trwałą i zawsze piękne loki z przodu a kiedyś przyjaciółka mi powiedziała żebym zobaczyła za pomocą lusterka jak mam z tyłu a tam masakra - takie gniazdo i kołtuny a nie loki i od tej pory mam fisia na punkcie tyłu włosów
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wieczór ?
![]() wrocilam właśnie od Tżta.. przeczytalam, temat fryzur i makijazy- moj temat jutro powklejam co mi sie podoba, tzn dzisiaj jak wstane, teraz juz nie mam siły.. ![]() Wręczylismy jego synkoowi prezenty, od taty, od wujków, od dziadka, prababci, mnie.. radosc dziecka to coś najpiekniejszego na swiecie ![]() i najwaniejsze... ten dzieciak mnie tak lubi,że aż mi lżej
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jeszcze tylko dzisiaj i koniec tych świąt ![]() Jak dobrze bo tyle dni obżarstwa to nic dobrego. Mi Mikołaj przyniósł depilator, rajstopki i pieniążki. Dzisiaj albo jutro będę próbowała go. |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Popijam herbatke i jeszcze dzisiaj sobie poleniuchuje U mnie nie ma zwyczaju żeby dawać sobie prezenty. Tzn jak byłam mała to zawsze coś dostawałam, ale teraz juz nie Cytat:
Co do ich cieni to ostatnio już tylko z inglota kupuje i jestem zadowolona długo się trzymają i mają ładne kolory.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry !
![]() zaczynam dzień od sałatki i cappucino
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest tak samo. Raczej nie dajemy sobie wszyscy prezentów - tylko ja daję rodzicom a oni mi
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś bede kombinować z tymi falami a ja miałam okazje być na warsztatach z oriflame, na dodatek wzieli mnie na modelke i pokazywali na mnie kroki jak sie kolejno malowac itp ale ja jakbym miala tego wszystkiego uzywać codziennie pod makijaż to masakra, musiałabym wstawac 1,5h wczesniej zrobila mi fajnymi sliwkowymi cieniami makijaż karnawałowy wczesniej jakieś zabiegi na twarz, serum krem itp.Wstapilam do klubu teraz i bede częściej chodzić na takie szkolenia, poduczę się może uda mi się tak fajnie malować jak Ty Kasiu a ja dostalam biżuterię, tżtowi udało się trafić w kosmetyki których mi było trzeba (a mówiłam nie kupuj mi kosmetyków bo i tak nie wiesz co mi trzeba... ), pieniążki i trymer damski o takie coś
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Moderator
|
Hej
U mnie wigilia jest w najbliższym gronie. I w tym gronie zawsze są prezenty. A że byłam na 2 wigiliach to prezentów zebrałam sporo ![]() Wy już mówicie o końcu świąt a ja mam wolne do 4 stycznia i do tego czasu świętowanie dla mnie trwa ![]() Renatko co do miny dzieci podczas prezentów to wiem o czym mówisz bo u TZ siostra ma 2 maluchów (prawie 3 i 5 lat). Ale widzę że coś poważniejszego ci się kroi z tym panem skoro zapoznał cie z synkiem.
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
też do 4mam wolne
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- na opakowaniu (nie pisze nic po polsku oczywiście ) namalowane są brwi, biniki i wąsik ja tam raczej bede go do bikini używać, wąsika nie mam a do brwi używam pęsety |
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo styczeń będzie straszny
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

Rzęs jednak nie doklejam, stwierdziłam że i tak są długie (koleżanki mi nie wierzą że to moje
Ja lubię czasem na jakieś wyjścia posłuchać się go i zrobić tak jak on chce bo on wie w czym mnie najbardziej lubi
Postaraj się mnie jakoś wyobrazić bo główkuję już dobre 2 miesiące i cały czas jestem na etapie : nie mam pojęcia !