|
|
#3331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
A tak na powaznie to mi sie wydaje,ze musza byc na biezaco z tym watkiem, bo przeciez co by bylo gdybysmy np. nagle zaczely pisac ze te torebki sa bleeee i zlej jakosci, a oni na swojej stronce wesolo: " mamy swoje fanki na wizazu" Nie pozalujecie
|
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pół dnia nie ma mnie w domu, wracam, a tu 3 strony a właśnie. kiedy nowa kolekcja?
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie na razie nie spieszy - musze wykupic jeszcze ze 2 z tej kolekcji Chociaz moze jakby nowa weszla to te torebki, ktore chce by przecenili...
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() aaa i daje moje obiecywane kiedys zdjecia Amber, sorki za jakość. oczywiscie kolor juz standardowo przeklamany zostala juz przetestowana i oceniam ja celująco
"... Bądź przy mnie blisko, bo tylko wtedy nie jest mi zimno..." http://s6.suwaczek.com/200606082341.png Edytowane przez amdzia8 Czas edycji: 2009-12-25 o 23:00 |
|
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dlatego lepiej będzie jak osoby zainteresowane napiszą do nich maila w stylu " słuchajcie podoba mi się bardzo różowa Andi, przywróćcie ją ".Jak dostaną 10 takich maili to chyba jednak da im to do myślenia. W końcu im zależy na tym, aby to co oferują się sprzedało, a po takim mailu mają w jakimś stopniu zagwarantowaną sprzedaż ... tym bardziej, że napisanie maila nic nie kosztuje, a może tylko pomóc
|
|
#3336 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#3337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czytanie tego watku powinno byc w ich interesie i powinni go czytac od deski do deski, przynajmniej ja na ich miejscu bym tak robila |
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jakby nie patrzeć, ale reklamę to oni tutaj mają świetną i to kompletnie za darmo.
|
|
#3339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Kto wie może się to wkrótce zmieni
|
#3341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogliby dać też tą pudrową Andi wiele dziewczyn zdeklarowało chęć jej kupna nie pożałowaliby Ja się bardzo cieszę że się na nią załapałam jeszcze Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kilka podpowiedzi dla etorebki
![]() i jeszcze inne może komuś sie spodobają: http://www.net-a-porter.com/Shop/Bags/All |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3345 |
|
catch me if I fall.
|
a mnie sie marza jakies ładne kopertowki/ 'mydelniczki'
albo cos z lancuchami
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
Fajne te torebeczki
![]() :pros i: Vivien i Simon są wzorowane na Miu Miu |
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja żałuję że nie kliknęłam pudrowej Andi bo jest śliczna
![]() Jestem tak zadowolona z szarej Emilki , stała się moją ulubioną torebką. Po 3 miesiącach intensywnego użytkowania dalej wygląda jak nowa. Teraz chodzi mi po głowie Elvie , ale kolejna szara torebka do kolekcji ?
|
#3348 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I uwazam, ze nie tylko swietnie wyglada, ale tez swietnie sie ja nosi![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(zdecydowanie to jest inny kolor niż Emilki - mogę zrobić zdjęcia porównawcze jak chcesz )... ja bym powiedziała, że jej kolor to taki beżowy, ale też nie do końca
|
|
#3350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3351 |
|
Zadomowienie
|
Iduś czyli Elvie jest troszkę jaśniejsza od Emilki ?
Jedynie w Emilce mam problem z tym paskiem bo jest za długi. Czasami idę tak obładowana na uczelnię albo do pracy więc było by mi zdecydowanie lepiej zawiesić ją na pasku.
Edytowane przez paullinanh Czas edycji: 2009-12-26 o 11:35 |
|
|
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ma dołączony dodatkowy regulowany pasek, ale według mnie torebka nie wygląda na nim korzystnie. Mi on nie potrzebny bo Elvie bez problemu wchodzi mi na ramię
|
|
#3353 |
|
Zadomowienie
|
Wykorzystuję zdjęcie z katalogu mam nadzieję że właścicielka się nie obrazi
Na nim wyraźnie widać różnicę sama mam Emilke także mogę sobie kolor Elvie mniej więcej wyobrazić
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przyłączam się do tych życzeń ... A co do Twoich podpowiedzi - są świetne, powinni wziąć z nich przykład ![]() No i oczywiście przejrzałam ostatnie kilka stron wątku - świetne prezenty dostałyście Dzięki za super fotki - wszystkie śliczne ale najbardziej Elvie Wklejajcie dalej
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze pytanie do właścicielek Elvie wiem że skorka jest mięciutka ale czy jest cienka taka flakowata? bo ja za bardzo nie lubię takich
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Właśnie problem w tym, że ja bym jej do żadnej nie porównała. Emilka i Andi mają podobną eko skórę, a Elvie taką inną ... jest delikatna i mięsista w dotyku (trudno to wytłumaczyć), ale myślę, że będziesz zadowolona jak ją kupisz
|
|
#3357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taka jak np. mają niektóre worki, moim zdaniem Iko ma taką skórkę cienka i trochę taka że jak nie jest niczym wypchana dziwnie wygląda jak taki flak , troszkę rozczarowała mnie swoją jakościąTak jak opisujesz to napewno będę zadowolona, ale tak bardzo cienka ta skórka w Elvie nie jest i dobrze się układa ? Raczej tak bo dziewczyny są zadowolone |
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Anah ja również się przyłączam
tzn podobne![]() szczególnie ten: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1261822017 (najlepiej jakby jeszcze w karmelkowym kolorze ) i ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261822063 No i nie to że się powtarzam lub coś sugeruję ale Etorebko moglibyście jakieś małe torebki na łańcuszku sprowadzić
|
|
#3359 |
|
Wtajemniczenie
|
relacja mari - najpierw napiszę że chyba zbyt pochopnie ją oceniłam , przyszła w środę ja byłam zabiegana wiecie prezenty , ogarnięcie mieszkanie itp i właściwe wczoraj się jej przyjrzałam
duży minus : - zbyt krótkie rączki mniejszy minus : -zamek nie jestem pewna co do niego nie widzę żadnego uszkodzonego "ząbka" , materiał też nie podchodzi , myślę że z czasem się wyrobi bo nie chce mi się bawić w odsyłanie - dodatkowy pasek , na ramię jest nawet w porządku ale jakoś dziwnie torebka wygląda jak się ma pasek przez ramie ( a właśnie na tym mi zależało) duży plus + bardzo pakowna ( można zabierać ją jako torbę podróżną na wyjazdy 1-2 dniowe ) + fajna faktura skóry, leciutko błyszcząca , dość solidna + gruby dodatkowy pasek + kolor zupełnie inny niż na stronie taki ciemno-szary przykładowa ilość rzeczy żeby wizualnie pokazać pakowność wybaczcie troszkę niewyraźne zdjęcia na ramieniu - i jeszcze nie patrzyłam jak wygląda z mniejszą ilością rzeczy tylko specjalnie na potrzeby wizazu naładowałam ![]()
Edytowane przez karolinaa Czas edycji: 2009-12-26 o 17:26 |
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Etorebeczko, prosimy o karmelkową Emilkę i może Vivien, ale w takim delikatniejszym karmelku
nacieszmy oczy: http://images.google.pl/imgres?imgur...3D324%26um%3D1 Ale bardziej podoba mi się ten kształt: http://images.google.pl/imgres?imgur...%3D54%26um%3D1 Edytowane przez agusia642 Czas edycji: 2009-12-26 o 12:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

.
Nie pozalujecie