etorebka.pl część IV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-25, 22:45   #3331
karolag22
Zadomowienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No, ale może faktycznie są w trakcie wybierania modeli i jeszcze nie wiedzą kiedy to wszystko się pojawi .

Chciałam zwrócić uwagę na to, że może i Nas czytają, ale kto by miał czas się przekopać przez tyle stron ... przecież tutaj codziennie pojawia się po kilka stron, więc wątpię żeby im się chciało to wszystko czytać .
Powinni sobie zatrudnic kogos na przynajmniej te pol etatu,zeby to wszystko czytal i zdawal relacje
A tak na powaznie to mi sie wydaje,ze musza byc na biezaco z tym watkiem, bo przeciez co by bylo gdybysmy np. nagle zaczely pisac ze te torebki sa bleeee i zlej jakosci, a oni na swojej stronce wesolo: " mamy swoje fanki na wizazu" Dlatego wierzac, ze oni nas czytaja apeluje raz jeszcze: przywroccie Andi pudrowa Nie pozalujecie
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:48   #3332
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
No, ale może faktycznie są w trakcie wybierania modeli i jeszcze nie wiedzą kiedy to wszystko się pojawi .

Chciałam zwrócić uwagę na to, że może i Nas czytają, ale kto by miał czas się przekopać przez tyle stron ... przecież tutaj codziennie pojawia się po kilka stron, więc wątpię żeby im się chciało to wszystko czytać .
ja jestem żywym przykładem
pół dnia nie ma mnie w domu, wracam, a tu 3 strony często czytam, ale odpisać na te 3 strony już nie dałabym rady, dlatego wtrącam się czasami ni stąd ni z owąd...

a właśnie. kiedy nowa kolekcja?
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:52   #3333
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
pół dnia nie ma mnie w domu, wracam, a tu 3 strony często czytam, ale odpisać na te 3 strony już nie dałabym rady, dlatego wtrącam się czasami ni stąd ni z owąd...

a właśnie. kiedy nowa kolekcja?
Dziewczyny wczesniej pisaly ze w okolicach kwietnia
Mi sie na razie nie spieszy - musze wykupic jeszcze ze 2 z tej kolekcji Chociaz moze jakby nowa weszla to te torebki, ktore chce by przecenili...
Stary 2009-12-25, 22:58   #3334
amdzia8
Rozeznanie

GG do amdzia8

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
hehe mam dokladnie tak samo
aaa i daje moje obiecywane kiedys zdjecia Amber, sorki za jakość. oczywiscie kolor juz standardowo przeklamany zostala juz przetestowana i oceniam ja celująco

07.09.2013

http://s6.suwaczek.com/200606082341.png

Edytowane przez amdzia8
Czas edycji: 2009-12-25 o 23:00
amdzia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:03   #3335
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Powinni sobie zatrudnic kogos na przynajmniej te pol etatu,zeby to wszystko czytal i zdawal relacje
A tak na powaznie to mi sie wydaje,ze musza byc na biezaco z tym watkiem, bo przeciez co by bylo gdybysmy np. nagle zaczely pisac ze te torebki sa bleeee i zlej jakosci, a oni na swojej stronce wesolo: " mamy swoje fanki na wizazu" Dlatego wierzac, ze oni nas czytaja apeluje raz jeszcze: przywroccie Andi pudrowa Nie pozalujecie
Ale ja nie mówię, że Nas nie czytają tylko tutaj przy takim tempie pisania postów bardzo łatwo jest niestety coś przeoczyć . Dlatego lepiej będzie jak osoby zainteresowane napiszą do nich maila w stylu " słuchajcie podoba mi się bardzo różowa Andi, przywróćcie ją ".
Jak dostaną 10 takich maili to chyba jednak da im to do myślenia. W końcu im zależy na tym, aby to co oferują się sprzedało, a po takim mailu mają w jakimś stopniu zagwarantowaną sprzedaż ... tym bardziej, że napisanie maila nic nie kosztuje, a może tylko pomóc

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 23:08   #3336
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Ale ja nie mówię, że Nas nie czytają tylko tutaj przy takim tempie pisania postów bardzo łatwo jest niestety coś przeoczyć . Dlatego lepiej będzie jak osoby zainteresowane napiszą do nich maila w stylu " słuchajcie podoba mi się bardzo różowa Andi, przywróćcie ją ".
Jak dostaną 10 takich maili to chyba jednak da im to do myślenia. W końcu im zależy na tym, aby to co oferują się sprzedało, a po takim mailu mają w jakimś stopniu zagwarantowaną sprzedaż ... tym bardziej, że napisanie maila nic nie kosztuje, a może tylko pomóc
racja, jak sie skonczy ta ich przerwa swiateczna to napisze maila
Stary 2009-12-25, 23:20   #3337
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem o co ci chodzi I rzeczywiscie pod tym wzgledem chyba lepiej wysylac do nich maile osobiscie
A czytanie tego watku powinno byc w ich interesie i powinni go czytac od deski do deski, przynajmniej ja na ich miejscu bym tak robila
Stary 2009-12-25, 23:33   #3338
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem o co ci chodzi I rzeczywiscie pod tym wzgledem chyba lepiej wysylac do nich maile osobiscie
A czytanie tego watku powinno byc w ich interesie i powinni go czytac od deski do deski, przynajmniej ja na ich miejscu bym tak robila
Myślę, że oni mogą wychodzić z takiego założenia, że my i tak te torebki od nich kupimy bez względu na wszystko .
Jakby nie patrzeć, ale reklamę to oni tutaj mają świetną i to kompletnie za darmo.

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-25, 23:37   #3339
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Myślę, że oni mogą wychodzić z takiego założenia, że my i tak te torebki od nich kupimy bez względu na wszystko .
Jakby nie patrzeć, ale reklamę to oni tutaj mają świetną i to kompletnie za darmo.
I za ta reklame zero wdziecznosci... I jeszcze nam najlepsze modele tak szybko zabieraja
Stary 2009-12-26, 00:00   #3340
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
I za ta reklame zero wdziecznosci...
Kto wie może się to wkrótce zmieni

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 08:41   #3341
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Ok w takim razie spróbuje jutro jakieś pstryknąć .
Co do pudrowej Andi to sama już nie wiem czy wróci ... mam cichą nadzieję, że tak .
Możemy do nich napisać w tej sprawie. Gdyby zobaczyli ile osób na nią czeka to pewnie by się zmobilizowali .
Aaa dziewczyny dostałam maila w sprawie nowej kolekcji, ale niestety nic konkretnego nie wiadomo :

"Witaj.
Jesteśmy w trakcie wyszukiwania modeli nie znamy jeszcze konkretnych dat."
Mam nadzieję że nowa kolekcja będzie bardziej udana i więcej perełek niż w jesienno zimowej Mogliby dać też tą pudrową Andi wiele dziewczyn zdeklarowało chęć jej kupna nie pożałowaliby Ja się bardzo cieszę że się na nią załapałam jeszcze

Cytat:
Napisane przez amdzia8 Pokaż wiadomość
hehe mam dokladnie tak samo
aaa i daje moje obiecywane kiedys zdjecia Amber, sorki za jakość. oczywiscie kolor juz standardowo przeklamany zostala juz przetestowana i oceniam ja celująco
Wydaję mi się że nawet dobrze oddałaś jej kolor, dla mnie też ocena celująca jest świetna
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 10:51   #3342
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Ok w takim razie spróbuje jutro jakieś pstryknąć .
Co do pudrowej Andi to sama już nie wiem czy wróci ... mam cichą nadzieję, że tak .
Możemy do nich napisać w tej sprawie. Gdyby zobaczyli ile osób na nią czeka to pewnie by się zmobilizowali .
Aaa dziewczyny dostałam maila w sprawie nowej kolekcji, ale niestety nic konkretnego nie wiadomo :

"Witaj.
Jesteśmy w trakcie wyszukiwania modeli nie znamy jeszcze konkretnych dat."
oby wyszukali jak najlepsze i najbardziej nam odpowiadające. Tego możemy sobie i etorebce życzyc w nowym roku
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:09   #3343
anah
Zakorzenienie

Mam kilka podpowiedzi dla etorebki

i jeszcze inne może komuś sie spodobają:
http://www.net-a-porter.com/Shop/Bags/All
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:18   #3344
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Mam kilka podpowiedzi dla etorebki

i jeszcze inne może komuś sie spodobają:
http://www.net-a-porter.com/Shop/Bags/All
Oj mi się tam bardzo dużo podoba...
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:22   #3345
starlit
catch me if I fall.

a mnie sie marza jakies ładne kopertowki/ 'mydelniczki'
albo cos z lancuchami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 11:23   #3346
PaulinaPPP
Zadomowienie

Fajne te torebeczki Dla mnie mogliby przywrócić Vivien:pros i: Vivien i Simon są wzorowane na Miu Miu
Stary 2009-12-26, 11:27   #3347
paullinanh
Zadomowienie

Jak ja żałuję że nie kliknęłam pudrowej Andi bo jest śliczna
Jestem tak zadowolona z szarej Emilki , stała się moją ulubioną torebką. Po 3 miesiącach intensywnego użytkowania dalej wygląda jak nowa. Teraz chodzi mi po głowie Elvie , ale kolejna szara torebka do kolekcji ?
Stary 2009-12-26, 11:27   #3348
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Wydaję mi się że nawet dobrze oddałaś jej kolor, dla mnie też ocena celująca jest świetna
Moja Amberlyn tez wczoraj zostala "uzyta" po raz pierwszy I uwazam, ze nie tylko swietnie wyglada, ale tez swietnie sie ja nosi I trzyma fason Nawet niewypchana nie traci ksztaltu

Cytat:
oby wyszukali jak najlepsze i najbardziej nam odpowiadające. Tego możemy sobie i etorebce życzyc w nowym roku
Stary 2009-12-26, 11:33   #3349
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paullinanh Pokaż wiadomość
Jestem tak zadowolona z szarej Emilki , stała się moją ulubioną torebką. Po 3 miesiącach intensywnego użytkowania dalej wygląda jak nowa. Teraz chodzi mi po głowie Elvie , ale kolejna szara torebka do kolekcji ?
Wiesz co ona nie jest szara (zdecydowanie to jest inny kolor niż Emilki - mogę zrobić zdjęcia porównawcze jak chcesz )... ja bym powiedziała, że jej kolor to taki beżowy, ale też nie do końca

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 11:33   #3350
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Ja też jestem bardzo zadowolona z szarej Emilki , myślę że elvie jest taka beżowo -szara ma inny odcień także jak ci się podoba to się skuś bo jest na wyprzedaży i niedługo może zniknąć,a pudrową Andi mam i jest śliczna
Stary 2009-12-26, 11:33   #3351
paullinanh
Zadomowienie

Iduś czyli Elvie jest troszkę jaśniejsza od Emilki ?
Jedynie w Emilce mam problem z tym paskiem bo jest za długi. Czasami idę tak obładowana na uczelnię albo do pracy więc było by mi zdecydowanie lepiej zawiesić ją na pasku.

Edytowane przez paullinanh
Czas edycji: 2009-12-26 o 11:35
paullinanh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:37   #3352
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Iduś czyli Elvie jest troszkę jaśniejsza od Emilki ?
Jedynie w Emilce mam problem z tym paskiem bo jest za długi. Czasami idę tak obładowana na uczelnię albo do pracy więc było by mi zdecydowanie lepiej zawiesić ją na pasku.
Elvie jest zdecydowanie jaśniejsza od Emilki . Ma dołączony dodatkowy regulowany pasek, ale według mnie torebka nie wygląda na nim korzystnie. Mi on nie potrzebny bo Elvie bez problemu wchodzi mi na ramię

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 11:39   #3353
PaulinaPPP
Zadomowienie

Wykorzystuję zdjęcie z katalogu mam nadzieję że właścicielka się nie obrazi Na nim wyraźnie widać różnicę sama mam Emilke także mogę sobie kolor Elvie mniej więcej wyobrazić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 11:45   #3354
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
racja i przyłączam się do tych życzeń ... A co do Twoich podpowiedzi - są świetne, powinni wziąć z nich przykład

No i oczywiście przejrzałam ostatnie kilka stron wątku - świetne prezenty dostałyście Dzięki za super fotki - wszystkie śliczne ale najbardziej Elvie

Wklejajcie dalej
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:50   #3355
PaulinaPPP
Zadomowienie

Ja mam jeszcze pytanie do właścicielek Elvie wiem że skorka jest mięciutka ale czy jest cienka taka flakowata? bo ja za bardzo nie lubię takich do jakich torebek można ją porównać ? Czy jest podobna do jakości skórki np. w Emilce albo Andi?
Stary 2009-12-26, 11:58   #3356
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze pytanie do właścicielek Elvie wiem że skorka jest mięciutka ale czy jest cienka taka flakowata? bo ja za bardzo nie lubię takich do jakich torebek można ją porównać ? Czy jest podobna do jakości skórki np. w Emilce albo Andi?
Nie wiem za bardzo co to znaczy flakowata skóra, ale w życiu bym jej tak nie określiła .
Właśnie problem w tym, że ja bym jej do żadnej nie porównała. Emilka i Andi mają podobną eko skórę, a Elvie taką inną ... jest delikatna i mięsista w dotyku (trudno to wytłumaczyć), ale myślę, że będziesz zadowolona jak ją kupisz

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-26, 12:04   #3357
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem za bardzo co to znaczy flakowata skóra, ale w życiu bym jej tak nie określiła .
Właśnie problem w tym, że ja bym jej do żadnej nie porównała. Emilka i Andi mają podobną eko skórę, a Elvie taką inną ... jest delikatna i mięsista w dotyku (trudno to wytłumaczyć), ale myślę, że będziesz zadowolona jak ją kupisz
Dla mnie flakowata to taka która dobrze się nie układa taka jak np. mają niektóre worki, moim zdaniem Iko ma taką skórkę cienka i trochę taka że jak nie jest niczym wypchana dziwnie wygląda jak taki flak , troszkę rozczarowała mnie swoją jakością.
Tak jak opisujesz to napewno będę zadowolona, ale tak bardzo cienka ta skórka w Elvie nie jest i dobrze się układa ? Raczej tak bo dziewczyny są zadowolone
Stary 2009-12-26, 12:23   #3358
farfalla
Zakorzenienie

Anah ja również się przyłączam świetne pomysły wkleiłaś mogliby skorzystać z Twojej pomocnej ręki i któreś z tych modeli sprowadzić tzn podobne
szczególnie ten: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1261822017 (najlepiej jakby jeszcze w karmelkowym kolorze )
i ten https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261822063

No i nie to że się powtarzam lub coś sugeruję ale Etorebko moglibyście jakieś małe torebki na łańcuszku sprowadzić
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:29   #3359
karolinaa
Wtajemniczenie

relacja mari - najpierw napiszę że chyba zbyt pochopnie ją oceniłam , przyszła w środę ja byłam zabiegana wiecie prezenty , ogarnięcie mieszkanie itp i właściwe wczoraj się jej przyjrzałam
duży minus :
- zbyt krótkie rączki
mniejszy minus :
-zamek nie jestem pewna co do niego nie widzę żadnego uszkodzonego "ząbka" , materiał też nie podchodzi , myślę że z czasem się wyrobi bo nie chce mi się bawić w odsyłanie
- dodatkowy pasek , na ramię jest nawet w porządku ale jakoś dziwnie torebka wygląda jak się ma pasek przez ramie ( a właśnie na tym mi zależało)
duży plus
+ bardzo pakowna ( można zabierać ją jako torbę podróżną na wyjazdy 1-2 dniowe )
+ fajna faktura skóry, leciutko błyszcząca , dość solidna
+ gruby dodatkowy pasek
+ kolor zupełnie inny niż na stronie taki ciemno-szary

przykładowa ilość rzeczy żeby wizualnie pokazać pakowność wybaczcie troszkę niewyraźne zdjęcia na ramieniu - i jeszcze nie patrzyłam jak wygląda z mniejszą ilością rzeczy tylko specjalnie na potrzeby wizazu naładowałam

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/

Edytowane przez karolinaa
Czas edycji: 2009-12-26 o 17:26
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:36   #3360
agusia642
Zakorzenienie

Etorebeczko, prosimy o karmelkową Emilkę i może Vivien, ale w takim delikatniejszym karmelku
nacieszmy oczy:
http://images.google.pl/imgres?imgur...3D324%26um%3D1
Ale bardziej podoba mi się ten kształt:
http://images.google.pl/imgres?imgur...%3D54%26um%3D1

Edytowane przez agusia642
Czas edycji: 2009-12-26 o 12:46
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości