|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
ooo ja myslalam ze tu juz ktos bedzie
obudzilam sie i gralam w simsy. Teraz poszlam na sniadanie i zaraz ide sie kapac i wogole.Caly dzien pewnioe bede grac bo nigdzie sie nie wybieramy a TZ jedzie do siostry ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nie stresuj sie kobieto
|
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3963 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny!
ja dopiero co tyłek z łóżka zwlekłam... teżet przyjechał... jak obiecał! byłó fajnie... pod wieczór jeszcze zdążył z całą swoją bandą po wsi latać z kolędą... w tym roku zgłową Turonia gonił... ślicznie wyglądał. a mnie jeszcze jeden "prezent", że sie tak wyrażę czekał. przyjechał mój dobry kumpel; na co teżetowi nie było do śmiechu. bo go nie lubi. ale z daleka chłop przybył to trzeba było go gdzieś ulokować! a dziś mamy w planach kulig.... jeśli oczywiście wyjedziemy w wyższe partie gór. już sie doczekać nie mogę.
|
|
#3964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja własnie siedze, standardowo z kawą, i sie zastanawiam jak to jest być głodnym, bo kurde nie pamiętam a gyros mi pyszny wyszedł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w każdym razie udanej zabawy Karolinko ![]() Cytat:
że Sławek wrócił, że kulig będzie. Jednak Święta maja jakąs moc ![]() ---------------------- My byliśmy wczoraj u mojej babci od strony mamy, która mieszka naprzeciwko nas. Była cała rodzinka. Popiliśmy, pośmialiśmy się. Super! A dzisiaj jedziemy chyba do Grześka siostry,,,, Miłego dnia Dziewuszki
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewcyznki
![]() Tż napisal po 4, ze przeprasza ,ze sie nie odzywal,ale padl z przepicia... coz, kuracja chyba pomogla bo sie juz dobrze czuje, ale wolalabym taka serie "grzań" mu zaaplikować jak Micia![]() skoro te simsy take fajne to dokupie sis ten dodatek;p i tak ja wiecej gram od niej to na tym skorzystam heheh oczywiscie jak prace napiszekarolinusienka powodzenia!!!!! ![]() cobra ale jaja z ta ksiazka Mustique no niezle pewnie Twoj TŻ wygladal ![]() kulig...siedze jeszcze w szlafroczku od M i sie zastanwiam co do niego napisac, bo jeszcz emu nie odp na tamtego SMSa;p mamy zaproszenie do sis na 15,ale on raczej nie da rady przyjechac ![]() ogarniam sie bo na 12:30 do kosciola ide
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-12-26 o 11:01 |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie piekna pogoda
slonko swieci i az milo sie na sercu robi ![]() Mój TZ odpiero wstal smutno mi troche bo zawsze w swietra p[rzychodzil, w Wigilie dluzej siedzial... no ale coz.. przezyje.. nie przyszłą Wigilie tylko nastepna to juz bedziemy malzenstwem i sami sobie zrobimy
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Cytat:
będzie dobrze piękna pogoda dzisiaj akurat na zaręczyny
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
az sie rozmarzylam
Fajnie jakby mi sie K drugi raz oswiadczyl ::P albo i 10 razy
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka ja też ju nie pamiętam jak to jest
Lusesita to niezle popil ze jeszcze choruje ![]() Mustique kulig ![]() Micia mnie wczoraj ojciec nastrojem zaskoczył (oczywiście wypity był) bo mówi do mnie "a wiesz ze to nasza przed ostatnia wigilia razem" jakoś mi się smutno zrobiło... już za nimi tęsknię no i się dowiedziałam że jestem ulubionym dzieckiem
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Micia, Stysik ale Wam zazdroszczę tej pogody..u mnie wieje, pokrapuje i jakoś ponuro
ale mam słońce w sercu ![]() ![]() Stysik u mnie też było mówione że za 2 lata to już będzie inna Wigilia. Generalnie to mój ojciec mówił do dziadka że za 2 lata będzie nas o 2 osoby więcej. A ja że z tego co mi wiadomo to na razie tylko jedna (Grzesiek)
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-26 o 11:29 |
|
|
|
#3971 | |
|
Lena
|
Cytat:
niestety narty nie dla mnie!
|
|
|
#3972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj koniecznie musimy iść na spacer wczoraj 1,5 godziny spacerowaliśmy ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
ten tekst ![]() u mnie to raczej smutny wydzwiek byl ojciec mi powiedzial ze bedzie mu bartdzo ciezko w zwiazku z moim slubem...![]() Cytat:
![]() Powiem Wam ze u mnie na wiosce to malo domow jest przystrojonych... tak dziwnie.. kryzys chyba
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-26 o 11:36 |
|||
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie dobijacie z ta ladna pogoda u Was;p
u nas zimno,wieje,pada i sniegu juz zero,ech M. mi napisal, ze zatoki wyleczyl, ale 3 godz w nocy wymiotowal-ladnie sie urzadzil...ale zamiast sie wkurzac na niego to go zaluje i chetnie bym do niego pojechala gupia jestem![]() u nas nikt nic nie mowil o tym, ze tylko dwie wigilie jeszcze...moze dlatego, z emimo tego, z enawetjak sie pobierzemy w tym terminie i tak bede do mamy przychodzic i jej pomagac przed swietami i swieta beda u nas, tzn u rodzicow;p u nas w rodzinie tego sie tak nie odczuwa, bo sis prawie caly czas u nas jest ![]() nie wyobrazam sobie swiat bez rodzicow...ale tez marzy mi sie tylko nasza, we dwojke, taka wigilia ![]() dobr aide sie w koncu ubrac, bo jeszcze czytalam...nieiwle zostalo do konca
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik, a daleko od rodziców będziecie mieszkać?
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam Wszystkie w świąteczny...."poranek" Już opowiadam jak to wczoraj było. A było CUDOWNIE pisałam już że to będzie moje pierwsze Boże Narodzenie u Tża, a te święta jak wiadomo są rodzinne więc nie wiedziałam jak to będzie wszystko... Przez 3lata owszem spędzałam świeta z Tż ale na takiej zasadzie że on przyjeżdżał do mnie i że tak powiem "tylko do mnie"-zmykaliśmy do mojego pokoju i tam świętowaliśmy sobie we dwoje...prezent jako prezent faktycznie nie był od Tża a od jego mamy ) i czekoladą na osłodęjednak nie to było najlepszym prezentem dla mnie...a samo to zaproszenie, otóż do stołu usiadło nas razem 10 osób- cała rodzina Tża: mama, brat z żoną i synem, pozostali bracia i to był pomysł teściowej by do tego "zaszczytnego rodzinnego grona" zaprosic mnie i jeszcze dziewczynę drugiego brata to naprawdę był dla mnie zaszczyt bo samej rodziny już było dużo a jednak teściowa poczuła potrzebę by tą rodzinę "trochę rozbudowac" była świetna atmosfera i czułam się jak w rodziniepotem Tż mi powiedział że jego mama bardzo chciała to zrobic żeby "dwie przyszłe synowe" poczuły się docenione sama kupiła dla nas te upominki i wszystko tak pięknie zorganizowałabyło tak super że zostałam najdłużej ze wszystkich gości (w sumie jakieś 6 godz.), przy okazji mogłam choc trochę się odwdzięczyc robiąc "na zmywaku" wysprzątałam teściowej i doprowadziłam wszystko do stanu sprzed imprezy
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-26 o 12:30 |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, tęskniłam za wami normalnie i o was myślałam
U mnie niestety deszczowo i wichura Zatem Wigilię mielismy na 18 i chyba jako jedyna z was się nie objadłam od TŻ-ta bieliznę i książkę od babci książkę i 2 pary majtek bordo od rodziców bluzeczkę, kapcie, żel i płyn do kąpieli, rajstopki, cienie do powiek, kalendarz od siostry książkę kuchnia polska (chyba jakaś aluzja...) od teściowej książkę ![]() Na 22 byłam z TŻ na Pasterce a później on przyszedł do mnie i do 3 piliśmy z moimi rodzicami , bardzo wesoło byłoWczoraj TŻ był u mnie do 18.30, znowu było picie i smiechy a potem do jego siostry skoczyliśmy znowu na picie. Ależ te święta są męczące . Ale kaca nie miałam ani razu Dziś to jeszcze nie wiem, posiedzę pewnie z rodzinką a wieczorem może do TŻ bo już mi brakuje ![]() No i fajnie że jeszcze tydzień wolnego |
|
|
|
#3977 | |
|
Lena
|
Cytat:
ja sama już 6 grudnia na balkon mikołaja wywaliłam na drabinie... i będzie sie tak Miki "wspinał" aż do lutego! a tak to noramlnie... żadnych jakiś lampek, świecących dachów.. tak po amerykańsku.. to nie... tylko choinki przed domem, jakaś wiązanka na drzwiach przybita... tak po naszemu...
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam nadzieję że dokładnie za rok, w 2.dzień świąt (bo wtedy oboje rodzice będą w domu) odbędą się moje oficjalne rodzinne zaręczyny to moje marzenie pomyślane przy pierwszej gwiazdce...
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-26 o 12:50 |
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
niedaleko- kilka wiosek dalej
jakies 13 km jak powiedziałam wczoraj Tomasowi "ten ślub to pal licho ale ta wyprowadzka będzie najgorsza" ![]() Cytat:
Cytat:
dzisiaj sprawdze jak sie maja sprawy na wsi u Tomasa ![]() a wczoraj zaszpanowałam w rodzinie wiedza czym jest kulebiak
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-26 o 12:58 |
||
|
|
|
#3980 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę i trzymam za udany wieczór![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam juz u TŻ, chciałam jechać do kościóła, ale TŻ nie chciał, więc byliśmy się przejachać do miasta ![]() Za 2 godz. jadę do kumpeli zobaczyć jej niedobrego bratanka a potem z TŻ do znajomych, bo nas zaprosili
|
||||
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo że rodzice przeżywają. Ale dacie radę Mabi no super! Należały Ci się takie chwile szczęścia A ja się zbieram powoli do Grześka. Na 15 do kościoła a potem do tej jego siostry
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego dnia
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z kosciola-pogoda okropna u nas, zaraz zasne...dajcie troche slonca dziewczyny
![]() M. dzownil,ale w kosciele bylam.a w ogole to sie dowidzielam ostatnio, z ejego mama zawsze do m. mowila, zeby mnie do nich przywiozl na swieta,ale on zawsz emowil, ze ja u sis.kamien spadl mi z serca, bo naprawd emyslalam ,ze ta p.zosia mnie nie lubi;p joanwi no niech strace...utulilam go przez sms;p mabi fajnie, ze tak sie udalo spedzic ten dzien ![]() dziewczyny milych spotkan wam zycze ![]() ja na 15 do sis - mniam,mniam;p oszczedzam brzuch i nic nie jem, zeby u nich tych rarytasow skosztowac |
|
|
|
#3984 |
|
Lena
|
a jak się zapytałam skąd wie.. to powiedział tylko tyle; że on jest dobry w zdobywaniu informacji! jesli chodzi o obrączki... mamy już na oku jedne.. choć jak chodziliśmy po lubilerach to teżetowi strasznie sie spodobały .. takie trój kolorowe.. ale brzydki fason.. będę go przekonywać że nie chcę tsakich... mi się bardzo podobały Aparta z białego złota..
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-26 o 14:11 |
|
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
My też mamy już upatrzone obrączki - w Aparcie wiemy dokładnie jakie chcemy
|
||
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja siedzę u teściów teraz, heh...
Buziaki. |
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3988 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno sie wszystko uda!!daj znaka odrazu jak wrócisz! Cytat:
zazdroszcze teściowej ![]() widzisz i nastały lepsze chwile... TŻ WRÓCIŁ cały dzień u mnie teraz lezy na łóżku i gada głupoty kochany mój pojedzie dopiero jutro odemnie do pracy super ok 18 chcemy isc do kina z rodzicami ![]() ![]() buziaki
|
|
|
#3989 |
|
Lena
|
nie , napewno nie! myslę że dzownił do lekarza, albo pohakerzył sobie.. komputery nie mają dla niego tajemnic...
|
|
#3990 |
|
Wtajemniczenie
|
co teraz fajnego w kinie leci?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

obudzilam sie i gralam w simsy. Teraz poszlam na sniadanie i zaraz ide sie kapac i wogole.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

w każdym razie udanej zabawy Karolinko
że Sławek wrócił, że kulig będzie. Jednak Święta maja jakąs moc 

smutno mi troche bo zawsze w swietra p[rzychodzil, w Wigilie dluzej siedzial... no ale coz.. przezyje.. nie przyszłą Wigilie tylko nastepna to juz bedziemy malzenstwem i sami sobie zrobimy
będzie dobrze 

ale mam słońce w sercu