Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-25, 19:55   #2581
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Dziewczyny piękne prezenty (nawet jak same wybierałyście), ja nie dostałam nic ale w sumie to wcale się nie zdziwilam bo mama mi to od kilku tygodni powtarza... Od siebie też nic nie dostałam (miał być masażer do stóp), miałam wygrane bony na niego przeznaczyć no ale moja mama stwierdziła że za bony to przydałoby sie coś innego... to inna historia.
Plusem jest to że nie przybyło mi kosmetyków

Hosenko dobrze Cię rozumiem, pewnie dlatego od 3 lat (w Wigilie mineło 3 lata) od kąd jestem sama i chyba już mi tak dobrze ...
Ale mnie dzis na smęcenie wzieło, pewnie dlatego że jestem sama i oglądam smutne filmy ..

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 20:14   #2582
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola co po włosku znaczy słowo "anice"?
Stary 2009-12-25, 20:32   #2583
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Cuciola co po włosku znaczy słowo "anice"?
Anyż

Stary 2009-12-25, 20:41   #2584
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Anyż
Dzięki. Swoją drogą nie wiedziałam że połączenie wanilii z anyżem może być tak zmysłowe. Mam taki żel pod prysznic Aquoliny i jest boski.
Stary 2009-12-25, 20:47   #2585
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakim stanie masz ręce? Bo ja mam popękaną skórę na rękach i szukam czegoś co je uleczy. Na razie wcieram maść z witaminą A ale bez większych efektów.
Ja też miałam po tych mrozach strasznie suche i szorstkie ręce, aż mi krew leciała i zaczęłam na noc smarować grubą warstwą tłustego kremu i spałam w rękawiczkach wiecie że pomogło!!! Po 2 nocach mam ręce jak u niemowlaczka. Spróbuj - może i Tobie pomoże.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!! jeszcze raz Wesolych Swiat!
Chwale sie prezentami
dostalam dwie przywieszki do mojej bransoletki Svarowskiego komplet naszyjnik plus kolczyki,lancuszek od Tz-ta i kosmetycze Diora a w srodku byl pojedynczy cien z limitowanej edycji w kolorze fioletowym,tusz diorshow iconic i shimmerek od babci pizamke

Nadal wzdycham nad prezentami
Ale prezenciory Dziś była u mnie jeszcze ciocia i dostałam duży zestaw Gosha!!!! Balsam 500 ml i antyperspirant w świetnym czerwonym opakowaniu. Strasznie mi się podoba.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja dostałam góre kosmetyków - które z resztą sama wybrałam i kupiłam (a jakże ). Oprócz tego owoce, słodycze, skarpetki ( ostatnio pół szuflady wytartych i dziurawych wyrzuciłam i nie miałam w czym chodzić), od TŻ (jeszcze TŻ ) dostałam drewniane Scrabble Deluxe, więc gwiazdka bardzo udana
Ale może jeszcze Ci się odmieni, co? I nadal bedziesz go lubić
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 20:55   #2586
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Ja też miałam po tych mrozach strasznie suche i szorstkie ręce, aż mi krew leciała i zaczęłam na noc smarować grubą warstwą tłustego kremu i spałam w rękawiczkach wiecie że pomogło!!! Po 2 nocach mam ręce jak u niemowlaczka. Spróbuj - może i Tobie pomoże.
A jakim konkretnie kremem smarowałaś? Bo ja używam tego z wit A od prawie tygodnia, śpię w rękawiczkach i nic nie pomaga.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
To cała ja. Z dnia na dzień potrafi mi się tak nastawienie i humor zmienić że wszyscy się dziwią. TZ tez zapytał dziś co mi się przez noc stało
Idź spać, może znów Ci się odmieni.
Stary 2009-12-25, 20:57   #2587
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
A jakim konkretnie kremem smarowałaś? Bo ja używam tego z wit A od prawie tygodnia, śpię w rękawiczkach i nic nie pomaga.

SSS z Avonu ale sądzę że i Ziaja oliwkowa taka zwykła czy Nivea świetnie się spiszą.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 21:00   #2588
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
SSS z Avonu ale sądzę że i Ziaja oliwkowa taka zwykła czy Nivea świetnie się spiszą.
Zapomniałam o klasycznej Nivei, zawsze ratowała mi skórę po spieczeniu na słońcu to może teraz też pomoże. Dzięki.
Stary 2009-12-25, 21:49   #2589
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:

Dłonie mam w stanie niezłym, ale zimą od rękawiczek i ogrzewania pierzchną, czerwienieją i łatwo zaciągam skórki wokół paznokci. Gdy posmaruję się tą Isaną na noc, rano budzę się z mięciutkimi dłońmi.

Na pęknięcia podobno dobrze działa maść propolisowa (o ile nie jest się uczulonym na wosk pszczeli) - działa jak naturalny klej - skleja pęknięcia i leczy.

Hosenko, no właśnie - skoro taka jesteś zmienna w nastrojach, to skąd wiesz, czy znów Ci się nie zmieni - ponownie na plus? Nie przekreślaj wszystkiego tak szybko z powodu kilku chwil.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 21:57   #2590
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie dostałam jak na razie ani jednego kosmetyku. Jutro się jeszcze okaże z czym TŻ wyskoczy.
ciekawe co Ci wskoczy
Cytat:
Czesc dziewczyny!!! jeszcze raz Wesolych Swiat!
Chwale sie prezentami
dostalam dwie przywieszki do mojej bransoletki Svarowskiego komplet naszyjnik plus kolczyki,lancuszek od Tz-ta i kosmetycze Diora a w srodku byl pojedynczy cien z limitowanej edycji w kolorze fioletowym,tusz diorshow iconic i shimmerek od babci pizamke

Nadal wzdycham nad prezentami
o łał ale zostałaś obdarowana! przyjeżdżaj do nas od następnego tygodnia ma sie robić znów zimno i chyba spadnie śnieg
Cytat:
Ja dostałam góre kosmetyków - które z resztą sama wybrałam i kupiłam (a jakże ). Oprócz tego owoce, słodycze, skarpetki ( ostatnio pół szuflady wytartych i dziurawych wyrzuciłam i nie miałam w czym chodzić), od TŻ (jeszcze TŻ ) dostałam drewniane Scrabble Deluxe, więc gwiazdka bardzo udana
Haha a jak trzeba się uszczęśliwiać poprzez innych też dostałam od kolegi skarpeciochy kocham scrable i wszelkie gry umysłowe
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
U mnie też Święta bardzo udane, nie tylko pod względem prezentowym. Jeżeli jednak chodzi o prezenty to dostałam spodnie i bluzkę (sama sobie wybierałam), pieniądze, zestaw mini kosmetyków (sól do kąpieli, żel, balsam) o zapachu róży, słodkości
A od TŻa szlafroczek Victoria's Secrets, komplet biżuterii (srebrna, kolczyki i łańcuszek z kamieniami) i mgiełkę do ciała Balea Sweet Berries.

Jutro czeka mnie fantastyczny dzień.
fuksjaa również prześliczne prezenty, Cię chłopak uszczęśliwił
a co Cię czeka ?

Cytat:
Irytuje mnie ostatnio i jestem zobojętniała całkowicie.
Dodatkowo czuję się "zmęczona" - jesteśmy razem niecałe 3 miesiące a czuję się jakby to trwało już ze 2 lata co najmniej.
Nie pojechałam dziś z nim do jego znajomych (nie chciało mi się, z resztą niezbyt ich lubie, nie mam o czym z nimi rozmawiac), w sumie to nie wiem czy pojechał w końcu czy nie- od 14 nie mamy ze sobą kontaktu. Jutro nie jade z nim do jego siostry i szwagra, mimo, że nas zapraszali - wizyta mojej siostry z rodziną jest tu dobrą wymówką (choć w sumie nie musze z nimi siedzieć cały dzień).
Oj
Cytat:
To cała ja. Z dnia na dzień potrafi mi się tak nastawienie i humor zmienić że wszyscy się dziwią. TZ tez zapytał dziś co mi się przez noc stało
Hosenko działasz pod wpływem impulsu chwili, było tak wspaniale, a jak już go poznałaś ciut bliżej Ci się znudził, może nie jesteś długodystansowcem lub ten facet nie jet dla Ciebie bo Ty jesteś świetną dziewczyną wszystko się ułoży
Cytat:
Za to moj Tz dolaczyl do prezentow wlasno napisane zyczenia,tak slodkie ze az serducho mi zabilo
jak słodko
Cytat:
Dziewczyny piękne prezenty (nawet jak same wybierałyście), ja nie dostałam nic ale w sumie to wcale się nie zdziwilam bo mama mi to od kilku tygodni powtarza... Od siebie też nic nie dostałam (miał być masażer do stóp), miałam wygrane bony na niego przeznaczyć no ale moja mama stwierdziła że za bony to przydałoby sie coś innego... to inna historia.
Plusem jest to że nie przybyło mi kosmetyków

Hosenko dobrze Cię rozumiem, pewnie dlatego od 3 lat (w Wigilie mineło 3 lata) od kąd jestem sama i chyba już mi tak dobrze ...
Ale mnie dzis na smęcenie wzieło, pewnie dlatego że jestem sama i oglądam smutne filmy ..
porzeczko każdy jest inny i ma inne potrzeby nieprawdaż?, szkoda tylko że siedzisz sama, mam nadzieje że polepszy Ci się jeszcze przez weekend humor
Cytat:
Dzięki. Swoją drogą nie wiedziałam że połączenie wanilii z anyżem może być tak zmysłowe. Mam taki żel pod prysznic Aquoliny i jest boski.
mmm ja kocham anyż!
Cytat:
a nóż jej się odmieni

Ja dostałam lustro do makijażu, żel i szampon YR, bluzeczkę, słodycze (min. czekoladę piernikową ) - wszystkie prezenty wybrane
skarpeciochy antypoślizgowe, kasiurę, grę w zapamiętywanie, a od TŻta tą saunę z inhalatorem i 10 olejków eterycznych już je testowałam w kominku- pachnie cały dom
Święta bardzo rodzinne, jeszcze szykuje mi się spotkanie z przyjaciółką, obiad u babci i wieczór u przyszłego szwagra i jego żony a wczoraj zaliczyliśmy z TŻtem 2 Wigilie bo każdy miał o innej godzinie najedliśmy się jak bąki i imprezowaliśmy do rana

Edytowane przez Shpilcia
Czas edycji: 2009-12-25 o 21:58
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:15   #2591
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
fuksjaa tak moj Tz zawsze na Swieta szaleje! no ale nie spodziewalam sie Diorkow..jeszcze nigdy nie kupowal mi kosmetykow bo on twierdzi ze na swieta prezenty musza byc wieczne a nie jak kosmetyki ktore sie koncza
No i w sumie ma rację. Bo taka rzecz zawsze zostanie na dłużej, a te Diorki to już w ogóle. Piękny ten shimmer!
Cytat:
Irytuje mnie ostatnio i jestem zobojętniała całkowicie.
Dodatkowo czuję się "zmęczona" - jesteśmy razem niecałe 3 miesiące a czuję się jakby to trwało już ze 2 lata co najmniej.
Nie pojechałam dziś z nim do jego znajomych (nie chciało mi się, z resztą niezbyt ich lubie, nie mam o czym z nimi rozmawiac), w sumie to nie wiem czy pojechał w końcu czy nie- od 14 nie mamy ze sobą kontaktu. Jutro nie jade z nim do jego siostry i szwagra, mimo, że nas zapraszali - wizyta mojej siostry z rodziną jest tu dobrą wymówką (choć w sumie nie musze z nimi siedzieć cały dzień).
Ojj Hosenko, może faktycznie przejdzie Ci za kilka dni i znowu będzie dobrze? Albo zróbcie sobie kilkudniową przerwę w randkowaniu, może zatęsknisz. Taka byłaś z nim szczęśliwa..
Cytat:
Co to za oglądanie smutnych filmów w taki dzień?
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
fuksjaa również prześliczne prezenty, Cię chłopak uszczęśliwił
a co Cię czeka ?
Obiad u rodziców TŻa, potem jedziemy do jego dziadków, a wieczorem impreza z przyjaciółmi.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-25, 22:20   #2592
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazlam w inernecie zdjecia moich Diorkow
1.kosmetyczka
2.cien
3.tusz
4.shimmerek
Piękności

Cytat:
Ja dostałam lustro do makijażu, żel i szampon YR, bluzeczkę, słodycze (min. czekoladę piernikową ) - wszystkie prezenty wybrane skarpeciochy antypoślizgowe, kasiurę, grę w zapamiętywanie, a od TŻta tą saunę z inhalatorem i 10 olejków eterycznych już je testowałam w kominku- pachnie cały dom
Święta bardzo rodzinne, jeszcze szykuje mi się spotkanie z przyjaciółką, obiad u babci i wieczór u przyszłego szwagra i jego żony a wczoraj zaliczyliśmy z TŻtem 2 Wigilie bo każdy miał o innej godzinie najedliśmy się jak bąki i imprezowaliśmy do rana
Też fajne prezenty i jak widać, święta spędzasz "po Bożemu" - tzn. w rodzinnej atmosferze i z pełnym brzuchem

Staram się trzymać na uwięzi swoją łakomą naturę, bo zdarzało mi się w poprzednich latach przytyć na Nowy Rok nawet 3 kilo przez świąteczne obżarstwo
A jak jest u Was?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:33   #2593
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ja na szczescie mam ten plus ze nie tyje...chyba mam to w genach wiec obzeram sie do woli zwlaszcza slodyczami..a powiem wam ze Wlosi bardzo lubia biesiadowac i siedziec od poludnia do poznego wieczora przy stole...no i jeden posilek po drugim serwuja..mozna peknac faktycznie. Nie ma to jak wieczorny spacer z psem po takiej wyzerce. A jutro powtorka!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:40   #2594
fuksjaa

Ja nie szaleję, ale też nie odmawiam sobie wszystkiego mimo że jestem w trakcie odchudzania. Póki co waga stoi, ale mam nadzieję, że po Świętach coś spadnie w dół.
Stary 2009-12-26, 10:23   #2595
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale może jeszcze Ci się odmieni, co? I nadal bedziesz go lubić
Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16051290]Hosenko, no właśnie - skoro taka jesteś zmienna w nastrojach, to skąd wiesz, czy znów Ci się nie zmieni - ponownie na plus? Nie przekreślaj wszystkiego tak szybko z powodu kilku chwil.[/QUOTE]
Poszłam spać już po 21 Póki co zmian w moim nastroju nie widzę

Cytat:
Hosenko działasz pod wpływem impulsu chwili, było tak wspaniale, a jak już go poznałaś ciut bliżej Ci się znudził, może nie jesteś długodystansowcem lub ten facet nie jet dla Ciebie bo Ty jesteś świetną dziewczyną wszystko się ułoży
Nie, nie znudził mi się. Zauwazyłam tylko, ze jak się nie widzimy to jest mi wszytsko obojetne, a jak jestem z nim to jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Nie wiem czemu taks ię dzieje

Cytat:
Ojj Hosenko, może faktycznie przejdzie Ci za kilka dni i znowu będzie dobrze? Albo zróbcie sobie kilkudniową przerwę w randkowaniu, może zatęsknisz. Taka byłaś z nim szczęśliwa..
Ostatnio rzadko się widzimy - nie widzieliśys ie w sobotę, niedziele, wtorek, środe, czwartek (tylko na chwilke dać sobie prezenty, może 10 minut), wczoraj, dzisiaj tez się nie zobaczymy. Niby tęsknię, już wczoraj mnie korciło żeby do niego zadzwonić jak wróciłam od rodziny i sama siedziałam w domu ale pomyślałam "aaa... po co".

Co roku święta i koniec roku mają na mnie zły wpływ ...
Może po Nowym Roku mi się odmieni

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 10:51   #2596
fuksjaa

Hosenko, mam nadzieję, że Ci się jednak odmieni.

Ja właśnie siedzę z maseczkami na twarzy, potem prysznic i robienie się na bóstwo przed dzisiejszymi spotkaniami rodzinno-imprezowymi.
Przy okazji mam sporo zużyć:
1. szampon żurawinowy Barwa
2. krem nawilżający AA Help
3. pasta wybielająca Blend a Med
4. peeling brzoskwiniowy Joanna
5. dezodorant Nivea
6. serum oliwkowe Verona (niewydajne jak nie wiem )
Stary 2009-12-26, 12:59   #2597
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Szalejesz, fuksja! Żurawinowy szampon Barwy jest mało wydajny, prawda? Bardzo szybko widać pustkę w butelce...

Siedzę właśnie z maseczką z glinki różowej na twarzy i wyglądam jak Indianin Jeszcze peeling i może moja cera będzie jakoś wyglądała - przez ten ogrom lekarstw, które ostatnio brałam strasznie pogorszył się jej stan...

EDIT: Oho, właśnie wypsikałam wodę termalną

Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Czas edycji: 2009-12-26 o 13:03
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 13:03   #2598
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dzis skromnie bo zużyłam próbke perfum spotlight ale zawsze w sumie starczyła mi na 5 użyć. Dziś może skończe jeszcze maseczke w saszetce bo mam zamiar małe spa sobie zrobić a jutro może pojade na zakupy na wyprzedaże

Stary 2009-12-26, 15:51   #2599
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dołączam dziewczyny do waszego wątku mam tyle zgromadzonych kosmetyków a tu jeszcze pod choinką znalazło sie kilka zestawów wiec odwyk w miesiącu styczniu od zakupów nie wiem jak to przeżyje bo juz miałam kilka zaplanowanych pozycji
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 16:00   #2600
KonikGarbusek
Zakorzenienie

mikakrolikowa witaj w naszym watku Z czym masz największy problem? może wrzuć zdjęcia swoich zbiorow
Stary 2009-12-26, 16:33   #2601
mikakrolikowa
Zakorzenienie

KonikGarbusek dziekuje za przywitanie w zasadzie to jakoś ostatnio nagromadził mi sie 3 pelingi do ciała nieotwarte i 2 aktualnie uzywane , 4 szanpony, chyba 3 balsamy z nowym ale wszystkich używam i 3 kremy do twarzy jeszcze nie otwarte masa saszetek próbek i maseczek ale wszystko przecierz kiedyś zużyje wiec mówie stop zakupom na następny miesiąc a zdjecie wrzuce może jutro jak tż czymś sie zajmie bo jakby to wszystko naraz zobaczył to a tak troche zachomikowane po szafkach
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 16:51   #2602
MadameButterfly6
BAN stały

Hej Wam kochane Dawno mnie nie bylo, ale moj odwyk chyba poszedl w odstawke... Nie mam w sumie juz az tylu mazidel. Mialam Wam obfocic moje nowe nabytki, ale nie moglam znalezc aparatu. Moze na dniach to zrobie.

Przyszlam zyczyc Wam Wesolych Swiat i w ogole wszystkiego co najlepsze I bede tu do Was zagaldac czasem, bo bardzo u Was milo

Ja pod choinka znalazlam z komsetykow puder mineralny z pedzlem z sephory. Od TZ zupelnie nie trafione Kenzo Jungle Elephant 100 ml Na drugi dzien powiedzialam mu ze to nie moj zapach zbytnio. I jak pokazal mi jakie perfumy kupil siostrze to myslalam, ze sie rozplacze... Kupil jeje Black XS, te o ktorych marzylam i ktore mu kilka razy pokazywalam... No ale trudno. Tz na mnie obrazony ( wiem, nie powinnam mu nic mowic...) jego mama tez oburzona, ze jak moglam mu powiedziec, ze mi sie nie podobaja... Ah tam, co za swieta...

Hosenko, dawno mnie tu nie bylo, ale czy Ty juz masz nowego TZ? Czy to ten sam do ktorego stroilas sie na impreze chyba urodzinowa i wklejalas tu zdjecia? O ile dobrze pamietam... No i czy to chodzilo o tego jak udzielalas sie na watku dla nimfomanek?
Przepraszam, ze pytam, ale juz mnie tak dawno nie bylo, ze moglam cos pomieszac.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 16:59   #2603
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dołączam dziewczyny do waszego wątku mam tyle zgromadzonych kosmetyków a tu jeszcze pod choinką znalazło sie kilka zestawów wiec odwyk w miesiącu styczniu od zakupów nie wiem jak to przeżyje bo juz miałam kilka zaplanowanych pozycji
Witaj Nie masz może szczególnie wiele kosmetyków w porównaniu z naszymi rekordzistkami, niemniej jeżeli uważasz, że odwyk jest potrzebny, to postaramy się pomóc odpowiednią motywacją

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 17:26   #2604
porzeczka2602
Zakorzenienie

No i poleciała maseczka w saszetce

Stary 2009-12-26, 17:46   #2605
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Dziewczyny wklejam juz moja grudniowa liste zuzyc bo w poniedzialek lece juz do Polski
nie zuzylam duzo ale pielegnacja juz w stanie minimalnych,zakupy robie przemyslane kolorowka ciezko sie konczy ale tez nie przybywa.

Grudzien 2009

pelnowymiarowe:
1.maslo kakaowe ziaja 50 ml
2.zel do biustu faberlic 75 ml
3.krem nivea mini 10 ml
4.zel Dove supreme crem oil wisnia&migdal 250 ml
5.krem h&m truskawkowy hello kitty 250 ml
6.zel do powiek i pod oczy swietlik flos lek

probki:
-fluid lirene city matt
-fluid astor mineral 16 h
-fluid eveline

mozecie zobaczyc w podpisie stan moich kosmetykow

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-12-26 o 17:50
Stary 2009-12-26, 17:53   #2606
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Obiad u rodziców TŻa, potem jedziemy do jego dziadków, a wieczorem impreza z przyjaciółmi.
a więc bedzie wspaniały dzień
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Też fajne prezenty i jak widać, święta spędzasz "po Bożemu" - tzn. w rodzinnej atmosferze i z pełnym brzuchem

Staram się trzymać na uwięzi swoją łakomą naturę, bo zdarzało mi się w poprzednich latach przytyć na Nowy Rok nawet 3 kilo przez świąteczne obżarstwo
A jak jest u Was?
Tak Święta zawsze z rodziną przyjaciółmi, toną jedzenia i alkoholu w końcu to jedyne takie święta w roku

ja tam jem co popadnie, TŻ nawet stwierdził że jestem jak odkurzacz, wczoraj rano pierwsze co to z łóżka wyciągłam ręką aby sięgnąć po grześka ale mam jeszcze @ więc jestem usprawiedliwiona, a od nowego roku znówi de na aerobik wiec się nie przejmuję, od ok. pół roku waga mi stoi w miejscu
Cytat:
Nie, nie znudził mi się. Zauwazyłam tylko, ze jak się nie widzimy to jest mi wszytsko obojetne, a jak jestem z nim to jestem najszczęśliwsza pod słońcem. Nie wiem czemu taks ię dzieje

Co roku święta i koniec roku mają na mnie zły wpływ ...
Może po Nowym Roku mi się odmieni
Hosenka może jesteś takim zimnym typem po prostu, mam nadzieję, że zacznie Ci mocniej bić serduszko nawet na odległość szczęście daje drugi człowiek
Cytat:
Ja właśnie siedzę z maseczkami na twarzy, potem prysznic i robienie się na bóstwo przed dzisiejszymi spotkaniami rodzinno-imprezowymi.
Przy okazji mam sporo zużyć:
1. szampon żurawinowy Barwa
2. krem nawilżający AA Help
3. pasta wybielająca Blend a Med
4. peeling brzoskwiniowy Joanna
5. dezodorant Nivea
6. serum oliwkowe Verona (niewydajne jak nie wiem )
Ano mówiłam musiałam się nim nieźle obsmarowywać gratki zużyć
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Witamy
Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Przyszlam zyczyc Wam Wesolych Swiat i w ogole wszystkiego co najlepsze I bede tu do Was zagaldac czasem, bo bardzo u Was milo

Ja pod choinka znalazlam z komsetykow puder mineralny z pedzlem z sephory. Od TZ zupelnie nie trafione Kenzo Jungle Elephant 100 ml Na drugi dzien powiedzialam mu ze to nie moj zapach zbytnio. I jak pokazal mi jakie perfumy kupil siostrze to myslalam, ze sie rozplacze... Kupil jeje Black XS, te o ktorych marzylam i ktore mu kilka razy pokazywalam... No ale trudno. Tz na mnie obrazony ( wiem, nie powinnam mu nic mowic...) jego mama tez oburzona, ze jak moglam mu powiedziec, ze mi sie nie podobaja... Ah tam, co za swieta...
Helo ,dziękujemy za życzenia i nawzajem
nie wiem czemu się na Ciebie poobrażali, to Ty masz tu racje. Nie słuchał Cię lub nie zapamiętał co lubisz. Jak ma jeszcze paragon to weź od niego i wymień bo szkoda żeby tak leżał flakonik tylko dlatego abyś nie sprawiła mu przykrości

A ja już po obiadku i kawce u babci, teraz idę do kumpeli na urodziny na troszkę a potem do przyszłego szwagra na balangę jak ja lubię Święta
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 18:09   #2607
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
a więc bedzie wspaniały dzień

Tak Święta zawsze z rodziną przyjaciółmi, toną jedzenia i alkoholu w końcu to jedyne takie święta w roku

ja tam jem co popadnie, TŻ nawet stwierdził że jestem jak odkurzacz, wczoraj rano pierwsze co to z łóżka wyciągłam ręką aby sięgnąć po grześka ale mam jeszcze @ więc jestem usprawiedliwiona, a od nowego roku znówi de na aerobik wiec się nie przejmuję, od ok. pół roku waga mi stoi w miejscu

Hosenka może jesteś takim zimnym typem po prostu, mam nadzieję, że zacznie Ci mocniej bić serduszko nawet na odległość szczęście daje drugi człowiek

Ano mówiłam musiałam się nim nieźle obsmarowywać gratki zużyć

Witamy

Helo ,dziękujemy za życzenia i nawzajem
nie wiem czemu się na Ciebie poobrażali, to Ty masz tu racje. Nie słuchał Cię lub nie zapamiętał co lubisz. Jak ma jeszcze paragon to weź od niego i wymień bo szkoda żeby tak leżał flakonik tylko dlatego abyś nie sprawiła mu przykrości

A ja już po obiadku i kawce u babci, teraz idę do kumpeli na urodziny na troszkę a potem do przyszłego szwagra na balangę jak ja lubię Święta
Wiem, ze mam racje, ale wez kochana im to przetlumacz. To ja zachowalam sie brzydko i jak tak w ogole mozna? Jak mozna powiedziec, ze sie komus prezent nie podoba, jeszcze taki drogi... Jestem z TZ 5 lat, wiec myslalam, ze nic wielkiego sie nie stanie,a tu taka afera... Tz ma paragon, ale zdjelam folijke, a bez folijki w sephorze nie przyjmuja... Poza tym zostawilam perfumy u TZ i ma je jego mama sobie wziac... A mi ma kupic te ktore mi sie podobaja. Ale powiedzialam, ze nie przyjme drugich. Nie bedzie sie drugi raz tak wykosztowywal. Najchetniej oddalabym mu kase albo tez kupila perfumy o podobnej wartosci. Tylko nie wiem czy jest sens...

Kurde jak mozna byc tak egoistycznym i kupowac komus 100 ml perfum, ktore nie wiadomo czy sie beda podobaly... I to jeszcze perfumy a nie wode toaletowa. Wiem, ze TZ chcial dobrze. Tylko czemu kupil perfumy ktore podobaja sie jemu a nie mi?
Ehh, zreszta, szkoda gadac.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 18:18   #2608
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Jestem z TZ 5 lat, wiec myslalam, ze nic wielkiego sie nie stanie,a tu taka afera...
tym bardziej powinien juz znac twoj gust. Dziwne ze kupil ci takie perfumy ktore ci sie nie podobaja. No ale trudno...najlepiej nie wracajcie do tego zeby dodatkowo nie sprawiac sobie przykrosci..

nikt nie pochwali moich zuzyc?

Stary 2009-12-26, 18:30   #2609
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

witajcie dziewczyny

oto lista moich zuzyc od 16 do 26:
* tonik nawilżający do twarzy Avon
* podkład Oriflame
* pasta do zębów (próbka)
* krem do stóp Oriflame
* krem do rąk Oriflame
* krem Nivea
* dezodorant do ciała Avon
* płyn do higieny intymnej Lirene
* żel pod prysznic Avon
* balsam do ciała Avon
* szampon Biosilk (próbka)
* odżywka do włosów Biosilk (próbka)
* żel do mycia twarzy Garnier
* podkład Soraya (próbka)

zakupione:
* krem do twarzy Eveline
* emulsja do twarzy Cetaphil
* baza pod cienie Virtual
* punktowy reduktor wyprysków Ziaja
* podkład Soraya
* woda toaletowa

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 19:10   #2610
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Yovitka super ci poszlo!!! tyyyle zuzyc w 10 dni!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości