|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Super prezent!
Cytat:
Cytat:
No właśnie co w końcu wymyśliłaś ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jaja z tymi komputerami ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
za zaręczyny i pracęCytat:
A na czym byliście w kinie ? Cytat:
A byliście w kinie, co ciekawego grają ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ważne, że już masz konto odblokowane. Dzięki za życzenia i również wesołych
|
||||||||||||||||||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
napisze tylko tak:
BYŁO SUPER jutro wiecej zmykam
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że wszystko się udało, ale czekamy na więcej ![]() --- Cześć Świąteczne zaległości nadrobione Wigilię mieliśmy o 18:00 - był pyszny barszcz i pierogi (tak się objadłam, że dopiero po pasterce przestał mnie boleć brzuch ), potem przyjechał Piotrek na chwilę, potem do niego i jadłam pierwszy raz kopiec kreta i pojechaliśmy z jego dziadkami do domu, bo na pasterkę szliśmy z dziadkiem już o 23:15 ... Po pasterce zjedliśmy szyneczkę (taki mają zwyczaj) i do domu. Wczoraj był jakiś taki leniwy dzień... pod wieczór dopiero Piotrek przyjechał - w sumie chwilę posiedzieliśmy z moimi, a potem pojechaliśmy do znajomych i tam jedliśmy ciasto słonecznikowo-karmelowe (było dobre, ale baaardzo słodkie). Za to dziś zabiegany dzień - najpierw w domu, potem odwiedzić dziadka na cmentarzu, w odwiedziny do drugiej babci (koło Cieszyna) i wieczorem siedzieliśmy z moimi i Piotrkiem. Trochę się nam wypiło i Piotrek musiał do domu na piechotkę wracać... Zaraz zmykam się myć i spać, bo jutro o 4:00 jedziemy na wycieczkę do Zakopanego Prezenty: W tym roku były symboliczne, bo tak sobie postanowiliśmy, Piotrek dostał czekoladę krówkę, a ja cieplutkie skarpetki ![]() A z prezentów od rodzinki to dostałam: pieniądze, zestaw majteczek, golf fioletowy, książkę i czerwoną torebkę oraz zestaw zimowych herbatek, aniołka i takiego mikołaja zawieszkę na butelki (wino, wódka) - pochwalę się przy okazji... To do usłyszenia w poniedziałek. Dobranoc Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-26 o 23:21 |
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
ha dzisiaj juz sie dobrze czul
![]() oooo w takim razie czekamy na relacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jenny jak zwykle walnela postem hehhe Udanej wycieczki Zazdroszcze Ci nawet tez bym sobie pojechala na taka wycieczke z TZ mykaj spac bo nie wstaniesz ![]() Ja tez juz ide. Dobranoc wszystkim ![]() ![]()
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Jenny - byliśmy właśnie na Avatarze Co do obrączek to tylko tam nam się podobają i do tego Tż ma kartę zniżkową do nich (za zakupy błyskotek dla mnie ![]() Cytat:
![]() Kurcze jestem tak zabiegana że nie mam kiedy do Was wejść... Do tego Tż 24h ze mną w domku i aż jakoś "dziwnie" Tyle nam ciasta zostało w domu ze chyba teściową obdaruje - chyba nie bedzie zachwycona no ona nam tez by chętnie nadwyżki wcisła Dobranoc
|
|
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zabierz mnie mam nadzieje ze Wam się uda wyjazd koniecznie rób zdjęcia ![]() Dobranoc ![]()
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
przyszłam się przywitać. Już jestem po kościołku i niestety zaraz wychodzę do pracy. muszę tylko kanapki dokończyć. idę sobie dzisiaj spieniężyć bony, które mi zostały - za pomocą kupna kinkietów siostrze Adama. kasa przyda się na sylwestra. No ![]() buziaki i miłego dnia Wam życzę aaa dzisiaj mamy 1 rok i 8 miesięcy do ślubu, czyli 608 dni
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Niunia no to mi też zostało 608 dni.Dużo ![]() Karolinusienka napisz potem jak spotkanie z Teściami.Moi przychodzą dzisiaj.Stresa maaaaam
|
#4029 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek!A chrzestną jesteś do chłopczyka czy dziewczynki ? Miłego świętowaniaA na Chrzciny do chlopczyka-Wiktorka,chrześniaczkę już mam,4 latka ma Julcia
![]() Aj te Swięta są taaakie męczące...hihi W ogóle to super prezenciki dostałyście,a ja od tż dostałam sukieneczkę z bolerkiem,mnóstwo miłości i buziaczków.Od teściów przyszłych tortownicę z przepisami i słodycze;-)Tylko,że ja nie umiem gotować zbytnio i nie wyrywam sie ku temu,to dostałam tak na zachętę,żebym sie przyzwyczajała co mnie czeka O synusia mamusi żeby dbać Hihi.
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki
![]() jem jajecznice na swojskiej szyneczce i was nadrabiam Jenny milego wyjazdu.zazdraszczam Wam ![]() Karolinusienka czekamy na relacje szczegolowa kochana! niunia fajnie amszz tymi bonami mam mnie wczoraj rozwalila:mowi, ze jedziemy na duze zakupy w poniedzielka!ja na to, ze przeciez bbylysmy w srode przed wigilia...a mama:no ale przeciez sylwester zaraz dotta mowisz, ze ten avatar fajny?sis wlasnie dzis jedzie z mezem na to.ale ponoc 3 godziny trwa!!!!!a my z malym w domu, umre chyba;p sniadanko zjedzone czas sie ogarniac, bo zaraz sis przywiiezie mikolaja do nas-mam nadzieje, ze ten film troche krotszy bedzie jednak;p idizemy z nim do kosciola-ciekawe jak sie zachowa??juz sie boje;p bo on jak kogos nie zna to od razu podlatuje z lapami i krzyczy:nie nie nie.jak ksiedza zlinczuje to bedzie dopiero!;p milego dnia |
|
|
|
#4031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ta 912 jest fajna super na ślub cywilny ![]() Cytat:
to czekam na całą transmisje ![]() dzień dobry ale było wczoraj super... ehhhh tż przyjechał o 12.30 pociagiem , odebrałam go z dworca...przyjechał do mnie na obiadek,na 19.30 -bylismy w kinie z rodzicami na prawie zemsty- super film POLECAM! dottta- co do tego filmu avatar to nie dla nas nikt z nas nie lubi takich filmów. potem kolacyjka i nyny, teraz pojechał juz do pracy ale o 19 pojade go odebrac ![]() musze sie dzis wybrac na basen... trzeba spalic conieco
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobrry
![]() Przyszłam sie przywitać i zaraz zmykam do Koscioła, a później odwiedzimy wujka Mariana Miłego dnia dziewuszki
|
#4033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz potem reakcję teściówki ![]() A ja wczoraj spotkałam dawna koleżanka na dyskotece i mi się zaczęła przedstawiać bo mnie nie poznała Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To mnie też co dwie przyzwoitki to nie jedna
|
|
#4034 |
|
Lena
|
oooo tak! monopol! my mamy jeszcze taką wrsję z lat 80~! superrr zabawa! ![]() kulig sie udał. choc ja tylko chwilunię jechałam... bo moj teżet lubi większe wrażenia i cała ekipa przeniosła sie na jazdy w wyższe partie gór... a to nie dla mnie! ja robiłam za fotografa- kamaerzystę i dokumentowałam ostatnie wybryki tego roku! a teraz bo sycącym śniadaniu- wata cukrowa- czas na pozywniejsz ejedzenie...
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja mam do ślubu 629 dni i wcale nie uważam, że to dużo zmykam grać w simsy bo później P. wróci i nie pogram
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:12 |
|
|
|
#4036 | |
|
Wtajemniczenie
|
elunka88- teściowa musiała sie z tym pogodzic bo tz wczoraj rano wstał i powiedzial ze wraca...to jego tata powiedział to wrócimy wracem popołudniu ale tz powiedział ze nie wraca teraz bo chce byc u mnie juz na obiad no matka go odwiozła na pociag.zalił sie siostrze matki i babci ze tak jest bez sensu...poróbowały tłumaczyc ale chyba same nie trzymały jej strony... no zobaczymy co z nia teraz bedzie.. ja nie mam ochoty sie z nia narazie widzieć.bo nadal czuje żal a tz nie rozmawia z nia dalej..
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
87_meg moim zdaniem trochę to dziwne, że w święta TZ się z mamą nie odzywa to jego mama jaka jest taka jest
ja też musiałam znosić teściową, ale o dziwno tylko 2x mi podpadła pomyśleć, że początkowo planowaliśmy ślub na 17.04.2010 i dobrze, że będzie później
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:20 |
|
|
|
#4038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie sprawiedliwe ze ona cos nie wiadomo co ubzdurała sobie w głowie a my musiamy to tolerowac, kazdy ma swoje granice i ilez mozna plakac przez kogos ?
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też postanowiłam, że ok teściowa jest jaka jest, ale to mama mojego P. i trudno...ale do tego, że jesteśmy razem powinna już dojść, szkoda gadać, zaczynając od głupiego prezentu na święta-mój P. dostał od moich rodziców prezent, a ona mi nawet życzeń nie złożyłą już nie mówiąc o jakimś drobnym upominku-dostałam wielkie G. i to nie chodzi o jakąś rzecz tylko o pamięć, ale widocznie ja jestem tylko koleżanką nie ważne, że jesteśmy już tyle zaręczeni i planujemy ślub
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:28 |
|
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona taka poprostu jest i tyle... rozmów to było tyle ze nie policze tego ![]() a nas podobno akceptuje a mnie lubi ![]() hahahha i tak w kółko macieju mówi jedno robi drugie, za nią nie nadązysz..
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już chyba pytałam, ale nie pamiętam ile Twój Tz ma lat? Pracuje już na stałe?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:37 |
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dołączam do grona średnio-zadowolonych z teściów. tata mojego G. coś się zmienił ostatnio na dużo gorsze...czepia się o wszystko. A G uparty i sobie nie daje. Wczoraj teściu do mnie (chciał się pożalić biedny) że Grześ do niego pyskuje i te de. A ja mówię "Wy żeśta kur** oba dobre" i go pożałowałam
|
#4043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale studiujemy dziennie wiec ciezko jest znalezc stała prace ale oboje pracujemy ile sie da.
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oplaca sie w 3d isc bo podobno efekty sa super (brat byl-ja na kompie widzialam )No Jenny my bedziemy grzeczne a Jenny już w zakopcu na pewni skoro o 4 wyjezdzali
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teścia niestety nie zdążyłam poznac...ale podobno był nie za ciekawy...a teściowa to złota kobita jest! |
|
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=mabi84;16071676]a ja jestem bardzo zadowolona z teściowej
teścia niestety nie zdążyłam poznac...ale podobno był nie za ciekawy...a teściowa to złota kobita jest![/QUOTE] to sie ceni! moja moze kiedys była złota w kazdym razie teraz jest ostro zardzewiała
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój P. na teściową nie może narzekać ma dobry kontakt z moimi rodzicami :yes: szkoda, że ja nie mam takiego
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to moje przewrazliwienie bo jesczze nic mi nie zrobili no moze poza tym ze lubia plotkowac ale tak poza tym to nie mam sie czego przyczepic, ale denerwuje mnie strasnie ze oni obok siebie wszyscy mieszkaja i ciagle jeden do drugiego z *******ami przychodzi...---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Pierdoły to zakazane słowo?? Pierwszy raz mi się coś zakreskowalo... pierdołami przez "l"
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-27 o 11:54 |
|
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=87_meg;16071726]
Cytat:
zresztą jest od moich rodziców sporo starsza bo aż 7-8 latza to z punktu widzenia Tża jego teściową to rdza już dawno zeżarła... kaska87 wczoraj Tż był u mnie i też moja matka mu nawet życzeń nie złożyła... aż mi wstyd
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:58 |
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Więc zaczynam relacje : Zaprosiliśmy Rodziców Piotrka na 14. Przyjechali z lekkim poślizgiem ale niezauważalnym dla rodzicow Zaparkowali przed klatką, a my mamy akurat okna z kuchni na podwórko więc zauważliśmy i tata wpadł w panikę, że Tata P. jest pod krawatem, a moj w spodniach i koszuli, ale na szczeście tylko źle zobaczyl hehehe więc idą, powoli wchodzą, a mnie już kręci w brzuchu. Od samego rana nic nie jadłam tylko latałam do kibelka, bo chyba mi też się stresik udzielał więc mała panika, ale jak zobaczyłam bardziej zestresowanego Piotrka, to ja odpusciłam, bo nie chciałam żeby się bardziej zestresował. Więc weszli. Piotrek mamie wręczył kwiatka-storczyka, taie winko a mnie 2o mega wielkich róż, aż mi szczęka opadła i powiedział, "oto ogrom miłości dla Ciebie Kochanie "moja reakcja -> .Więc zasiedliśmy do rosołu jemy a tutaj cisza i mnie znowu stres wziął. Więc tata polał (a rano Piotrek mowił mi, że się oświadczy albo przy pierwszym nalaniu alkoholu, albo na deser ) więc jak zobaczyłam, że polał to się zestresowałam. A tutaj z Piotrka strony cisza jak makiem zasiał i nasi ojcowie zaczęli gadać, więc tak dziwnie się zrobiło hehe bo sie rozgadali jakby przyszli tu na pogaduchy więc przeszło drugie danie, herbata z ciastem, kolejna herbata. I na stół wylądowały wędlinki. Jemy, jemy a tutaj cisza nadal z Piotrka stołu, a ja sobie myślę, kurde co jest i w końcu się Piotrek spiął i zaczął:wstał i "więc przejdźmy do meritum sprawy, bo po to tutaj się znaleźliśmy" stanął za mną objął mnie(ja siedziałam bo nie wiedziałam co mam zrobić czy wstać czy siedzieć, więc wybrałam to drugie ) i zaczął (dokładnie Wam tego nie przytoczę bo w szoku byłam i do tej pory jestem ) "Chciałbym podziękować Państwu za wychowanie tak wspaniałej i kochanej osóbki, o tak dobrym serduszku. Szukałem swojego Kwiatusza i znalazłem. Dlatego proszę Państwa o córkę w komplecie z prawą ręką, obiecując miłość, szazcunek, zaufanie, opiekę aż do ostatnich chwil." chyba nie zapomniaałam o niczym jak sobie przypomnę i poukładam w główce wszystko to dopisze więc mój tata wstał, łzy w oczach i powiedział:"co ja mam do powiedzienia, chyba niewiele. skoro się kochacie i jest Wam dobrze, to oddaję moją córkę w Twoje ręce. Sam widzisz, że przyjeliśmy Ciebie z otwartymi rękoma i traktujemy Ciebie jak rodzinę". i się popłakał i płakali wszystcy jak się odwróciłam od taty i patrzę, mama zapłakana, Piotrka tata zaczerwienione oczy i mama Piotrka tez. ale już było z głowy,. więc powiedzieliśmy, że mamy jeszcze jedną niespodziankę, a Piotrka rodzice myslieli, że jestem w ciąży ale neistety ich zawiodłam ![]() więc dalismy im te zaproszenia i też się wzruszyli jak czytali tekst, moja mama czytała na głos to jej się głos załamywał i przeszło później nie mogli uwierzyć, że to sama pisałam i same ochy i ahy były ![]() więc poźniej szybkie obgadanie co i jak i doszli do menu a my z tekstem-chcecie zobaczyc hehhe zaskakiwalismy ich na kazdym kroku ![]() wiec siedzieli i w ogole przeszli na "ty" i gadali o wsyztskim i o niczym i wyszli przed 23 hehehe tak im sie spodobało ![]() chyba o wszystkim napisałam
Edytowane przez karolinusienka Czas edycji: 2009-12-27 o 12:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

za zaręczyny i pracę

(tak się objadłam, że dopiero po pasterce przestał mnie boleć brzuch
), potem przyjechał Piotrek na chwilę, potem do niego i jadłam pierwszy raz kopiec kreta i pojechaliśmy z jego dziadkami do domu, bo na pasterkę szliśmy z dziadkiem już o 23:15
i Piotrek musiał do domu na piechotkę wracać... Zaraz zmykam się myć i spać, bo jutro o 4:00 jedziemy na wycieczkę do Zakopanego
Zazdroszcze Ci nawet tez bym sobie pojechala na taka wycieczke z TZ
mykaj spac bo nie wstaniesz
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Tyle nam ciasta zostało w domu ze chyba teściową obdaruje - chyba nie bedzie zachwycona no ona nam tez by chętnie nadwyżki wcisła

ja robiłam za fotografa- kamaerzystę i dokumentowałam ostatnie wybryki tego roku!
i dobrze, że będzie później
.