|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XX - w pałacu Nibylandzkich księżniczek
nie moge zasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaac
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
licz barany
![]() ---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- dobra dyluje do wyra bo tata na mnie krzyczy
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1174 | |||
|
Zakorzenienie
|
A chcesz liczyć te na baterie w szufladzie ?
![]() to Cię nie ulula ![]() ---------- Dopisano o 03:06 ---------- Poprzedni post napisano o 03:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 03:07 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Mamy gościa ![]() czym chata bogata ---------- Dopisano o 03:13 ---------- Poprzedni post napisano o 03:07 ---------- Nikt nie chce ze mną gadać ![]() ![]() być albo nie być oto jest pytanie ![]() ---------- Dopisano o 03:16 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ----------
![]() ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- nikt mnie nie kocha Majkol, a Ty ![]() ---------- Dopisano o 03:23 ---------- Poprzedni post napisano o 03:19 ---------- Majkol, co to za milczenie ? ![]() ---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:23 ---------- "Rękawiczki" To on Ma w oczach jasne światła wszystkich wielkich miast Zna nocnych stolic lekki gwar, Na drogach świata buty starł I przed nim drogi gną się uniżenie w pas Ja Przez pelargonie w oknie widzę ulic zbieg I tego świata tyle znam Co topografię czterech ścian Siwy horyzont zawsze budził we mnie lęk Orzeł z reszką, plecy o plecy Nierozłączni jak światem świat Ja on ? on ja Nie podzielisz na dwa no bo jak To ja Tramwaj zarzucił na mnie pętlę no i znów Trzeba wydukać parę zdań I kołejk z drewna włazi w krtań W cesarskich cięciach rodzę każde z własnych słów On Na oklep zjeździł całe stajnie rączych aut A kiedy raczy wydać głos Ofiara wielka ? płonie stos A w każdym zdaniu błyszczy rozum oraz kształt Orzeł z reszką, plecy o plecy Nierozłączni jak światem świat Ja on ? on ja Nie podzielisz na dwa no bo jak Bo jak Rękawiczki i wina i kara Awers , rewers to dobre i złe Jak wskazówki jednego zegara Mają sens tylko wtedy gdy dwie Orzeł z reszką, plecy o plecy Nierozłączni jak światem świat Ja on ? on ja Nie podzielisz na dwa no bo jak Nie podzielisz na dwa no bo jak Bo jak a ja taka samiuteńka rękawiczka ![]() ---------- Dopisano o 03:32 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ---------- "Rękawiczki" To on Ma w oczach jasne światła wszystkich wielkich miast Zna nocnych stolic lekki gwar, Na drogach świata buty starł I przed nim drogi gną się uniżenie w pas Ja Przez pelargonie w oknie widzę ulic zbieg I tego świata tyle znam Co topografię czterech ścian Siwy horyzont zawsze budził we mnie lęk Orzeł z reszką, plecy o plecy Nierozłączni jak światem świat Ja on ? on ja Nie podzielisz na dwa no bo jak To ja Tramwaj zarzucił na mnie pętlę no i znów Trzeba wydukać parę zdań I kołejk z drewna włazi w krtań W cesarskich cięciach rodzę każde z własnych słów On Na oklep zjeździł całe stajnie rączych aut A kiedy raczy wydać głos Ofiara wielka ? płonie stos A w każdym zdaniu błyszczy rozum oraz kształt Orzeł z reszką, plecy o plecy Nierozłączni jak światem świat Ja on ? on ja Nie podzielisz na dwa no bo jak Bo jak Rękawiczki i wina i kara Awers , rewers to dobre i złe Jak wskazówki jednego zegara Mają sens tylko wtedy gdy dwie Orzeł z reszką, plecy o plecy Nierozłączni jak światem świat Ja on ? on ja Nie podzielisz na dwa no bo jak Nie podzielisz na dwa no bo jak Bo jak a ja taka samiuteńka rękawiczka ![]() ---------- Dopisano o 03:35 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ---------- zdublowały mi się posty ![]() czy to jakiś znak ? za dużo Samafaji dwoi się i troi w ślipkach ![]() ---------- Dopisano o 03:39 ---------- Poprzedni post napisano o 03:35 ---------- Jestem nudna Wypłoszylam ostatniego gościa ![]() To było celowe ofkors chyba nie myślalyście, że z innego powodu piszę sama ze sobą i jeszcze tak od rzeczy ![]() Z kim jak z kim, ale ze sobą tylko poważnie gadam Najchętniej o polityce ![]() ---------- Dopisano o 03:52 ---------- Poprzedni post napisano o 03:47 ---------- sialalalala, sialala.... ![]() ---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ---------- Dobra, ostatni kielonek (flaszka ? ) i idę spać Wasze zdrowie Śpiące Królewny ![]() ---------- Dopisano o 04:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:03 ---------- Dobra, ostatni kielonek (flaszka ? ) i idę spać Wasze zdrowie Śpiące Królewny ![]()
Edytowane przez crystal glove Czas edycji: 2009-12-27 o 04:00 |
|||
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Crystal rozwaliłaś mnie
![]() ja obejrzałam koncert Dżordża i stwierdzam, że on jest emejzing ![]() ![]() ![]() a teraz szuram do wyra, i Ty Crystal też to zrób Branoc
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Widzę, że po moim odejściu dyskusja przybrała... dość ciekawy obrót
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam nadrabianie i oto, co mi się rzuciło w oczy:
Cytat:
Z tego wnoszę, że ani chybi Lu trafiła na swoistego kolekcjonera. (I tu należy się cieszyć, że nie kości a zwykłego, skromnego kolekcjonera damskiej bielizny). ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- A tak poza tym a raczej przede wszystkim, to... Dzień Dobry!
![]() |
|
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
hej robaczki
![]() Pisarko snilas mi sie całująca Afro choc za cholere nie wiem jak on wyglada
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Nie żebym szukała przez 20 minut linku do wątku, który był poprzedzony mega czerwonymi wołami.
![]() Helloł po świętach! Nie mogę się ruszać. Zaraz idę na spacer, bo zaczynam nie mieścić się w drzwiach. No i jak to w mojej rodzinie dzisiaj także świątecznie, bo niedziela, więc u wujka też wyżerka. Chyba tego nie przeżyję.
|
#1180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
Święta - Masakra.
![]() Ale naskrobałyście przez te święta! No fajnie. Kiedy ja to nadrobię.
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
witam was drogie panie
ale miałam sen akcja się działa w gimnazjum przeszłam przez korytarz koło takiego chłopaka i zrobiło mi się zimno spojrzałam na nego , on był cały blady, oczy miał czarne i sapał przestraszyłam się go więc przyspieszyłąm kroku nagle się odwracam, on idzie za mną i zacząłmi sapać do ucha, że czuje, że ja się go boje, że czyta w moich myślach i wie o mnie wszystko i teraz mu nie uciekne ![]() schowałam się do łazienki, tam spotkałam nauczyciela i ...........się zbudziłam ![]() oh naoglądałam się Zmierzchu i teraz mi się śni
You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm? Edytowane przez Milla2408 Czas edycji: 2009-12-27 o 10:51 |
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
moze kawy dziewczyny??
![]() kawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Ankakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Pisarkakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Anisiakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Biedronkakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Lukawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Katrinakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Myszkawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Asiakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Motylekkawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Kamuhakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Millakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Ashkawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Crystalkawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Bafikawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Groszekkawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Historjonkawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Madiekawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Ilioskawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Justysiakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - Agulindakawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - ranne i popoludniowe ptaszkikawka Załącznik 2743639 i losowe ciasteczko Załącznik 2743640 - inne ptaszki
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- ale sen mialas okropny
|
|
#1186 |
|
Zakorzenienie
|
Nono pikne ciacho - ech brech i co ja teraz zrobie
|
#1187 |
|
PIP.
|
helol
![]() jest taki komiks polski smieszny "wilq superbohater", jakis czas temu zostawilam tam swojego maila do spamowania i teraz dostalam info, ze maja jakis kalendarz. taki smieszny rysunek na kazdy dzien sie pojawia. i dzisiaj jest Załącznik 2743646... znowu ????????? ![]() Anisia a ciasteczko to takie bardziej lodowe niz losowe ![]() biegne nadrabiac
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, dziekuję za kawkę
nie pijam, ale dziś zrobię wyjątek, bo ciacho jest A Majkol pił kawę? ciekawe....... I wybaczcie moje zachowanie, że nie dałam Majkusia na początek już sie poprawiam Załącznik 2743649
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Anisia- ta losowość ciasteczek tylko na dobre wychodzi.
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Trzeba mu było odpyskować, że przy tak małym ptaszku to wszystko mu się będzie wielkie wydawało. ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Bialusi jak aniołek. Albo jak pielęgniarz. Hello! Panie pielęgniarzu! Czas mi zrobić zastrzyk, masażyk i zmierzyć ciśnienie.
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:01 |
||
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
Milla jaka fota
![]() Iliosku a ciasteczko moze byc iscie lodowe Anka wciagaj kawe i ciacho przynajmniej poliz
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Anisia
![]() Dzień dobry, na chwię wpadłam Bede robić co wczoraj...czyli TopWszechczasów i puzzle ![]() Pamiętajcie o Jakiej to melodii ( jesli chcecie ogladac of koz ) o 18:10 ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() Wygląda jakby na mnie czekał ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Najlepszy jest japonek i skarpeta Tez tak chodze |
|
|
|
|
#1192 | ||||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a swoja droga to mam jedna kumpele, starsza ode mnie o 2 lata, ktora sie zakochala w tym kolesiu ze zmierzchu.. najlepsze jest to, ze mowi, ze teraz to najlepiej sie dogaduje z corkami kumpel z pracy ide na spacer z psem. wroce ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Kisiel ![]() Majkol zobaczył, że Ty tak chodzisz & mu się spodobało czuj się inwigilowana [trudne słowo]
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
przecież nie wiadomo jakie specjalizacje ma jeszcze Majkol
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciacho polizałam i zostawiłam na nim ścieżkę. I zupełnie nie rozumiem, co Mike w tym widzi śmiesznego. No ej! Jaka minka! ![]() Załącznik 2743690 |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
HIPI, chciałamCi zakomunikować, że................. NIE ZBUDZIŁ MNIE TEN PORANNY SMS, BO WYŁĄCZYŁAM DZWIĘK
wybacz, ale doceniam Twoje starania, rozumiem, że tęskniłaś i....... pięknie rymujeszz ![]() dziękuję za uwage
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry [dla kogo dobry, dla tego dobry]
Anisiu dziękuję za kawę i ciacho W ogóle dzień zaczęłam od zjedzenia pudełka Toffifee
|
#1200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to w miejscu publicznym ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Ja dzien zaczelam od filizany kawy i karpia w galarecie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

mial cała szafe damskiej bielizny - czaicie...

Bede robić co wczoraj...czyli TopWszechczasów i puzzle