![]() |
#991 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Prawdziwość emocji . Ja sam na sam ze sobą i mój chory imperatyw . Bez niego jak miłość, bez czułości . Rytm przypływu i odpływu ciszy i nie ciszy Między nami rytm słów odstępów między słowami . Rozdziera słów cisza bez werbla na raz . Widzę dźwięki, słyszę kształty, dotykam wspomnienia .. Kiedy się śmieję, kiedy płaczę i jest mi wszystko jedno . powieki kaleczy światło tamtych dni . pezet - wersy nocą . Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Raczkowanie
|
dreams_x33 - aa prosze ![]() Kamma1507 - jest mi cholernie miło. Bo to od Ciebie między innymi kradłam opisy, a tu pochwała od Ciebie . ughh tak tak. nieszczęśliwa i niespełniona miłość. ![]() _________________ idę, ale gdzie ja jestem? Boże, On za mną idzie! co ja teraz zrobię! dopadł mnie! ożeszkurde On mnie całuje! nie to nie możliwe!- pragnę Cię mała i koch... - wstawaj! - jezu, Mamo! dzisiaj sobota, chciałam dłużej pospać! eej,daj spokój chłopaku ! odpier.dalasz komedię . jak co wieczór moja duma walczy z tym czymś błyszczącym w kąciku oka, co tak mocno kuję. niektóre momenty liczą się podwójnie. rozpoznam cię w ciemności a nawet z zamkniętymi oczam, przecież znam cię na pamięć Jestem popieprzoną wewnętrznie masochistką, wobec czego spędzę stare lata, przesiadując samotnie w bibliotekach i podrywając pryszczatych studentów na intelekt. _______ on dzisiaj ma urodziny - siedemnaste. życzę mu,żeby jak najlepiej mu sięukładało. żeby osiągnął te sukcesy w hokeju.żeby nie zabrakło u niego nigdy tej ambicji,której zawsze tak cholernie mu zazdrościłam oraz aby miał to szczęście w miłosci,właściwie je ma . wiec niech bedzie szczesliwy... ja jakos zapomne i przeżyje ten ból . ON jest wspaniały... należy sie mu od życia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ile to już razy o Nim zapominałam? / Paralogiczna ;* / Nic nie smakuje tak cudownie jak świadomość, że się chudnie! Dam radę! Edytowane przez Chocolaaate Czas edycji: 2009-12-27 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Raczkowanie
|
Missi_16 - Pochwała była skierowana do mnie? Jeśli tak, to jestem ELLWINGA! (Nie mylić, jak proszę..)
lovers2friends - Czy jesteś jeszcze na tym forum? Przyznam szczerze, że od początku byłaś dla mnie najlepsza, dlatego się tęskni za Twoimi opisami. Bo kobieta nigdy nie wie czy woli napawać swoim widokiem rzeszę mężczyzn czy uszczęśliwiać istnieniem jednego. Ale bez nadziei człowiek podobno traci duszę, bądź życie z poczucia nicości, wiec warto ją mieć. Zły to bunt, który zamiast próby rekonstrukcji, grania konwencją pozostawia za sobą zgliszcza starego. Choć w głębi duszy, ludzie zazdroszczą tym "szaleńcom" , że mają na tyle odwagi by stawić czoła regułom tej śmiesznej gry. (...) nie miłości potrzebuję, ale wiary w nią. Kiedy dni jak ten film wedle Twoich marzeń. Z przelotu szkicu same stają się obrazem. Skarbem jest znaleźć kogoś z kim można porozmawiać nie wysłuchując banałów i komunałów, kogoś dla kogo kulturą jest coś więcej niż specjalistyczny bełkot fachowca i umiejętność posługiwania się sztućcami. Będziemy siedzieć w nierozkwitłych wrzosach, liczyć chmury, liczyć gwiazdy, przypadkowe spotkania naszych rąk, nieprzypadkowe spotkania naszych ust. Chłopcze tylko pamiętaj, że dla Ciebie wszystko w moim życiu jest trujące. W chwilach gdy okazujemy prymitywne i pierwotne uczucia,które za wszelka cenę staramy się ukryć pod maską opanowania i ogłady,możemy dostrzec że świat pełen jest neandertalczyków w przebraniach. Właśnie wtedy przyrzekłam sobie, że już na zawsze pozostanę wyrachowaną suką. Będę się śmiać ludziom prosto w twarz, imprezować do rana, uwodzić zajętych mężczyzn, pić najdroższe whisky, palić setki papierosów i przede wszystkim-odnosić same sukcesy. Będę ranić ludzi z ironicznym uśmiechem. Wszystko mi się udało. Z wyjątkiem jednego. Nigdy jednak cię nie odzyskałam. Zamykam się w sobie i zaciągam powieki niczym rolety, by nie wyglądać przez okno na ten przygnębiający mnie świat.
Edytowane przez ellwinga Czas edycji: 2009-12-27 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Raczkowanie
|
ty też wiedz. ![]() ___________________ j e s t n o w y r o k , s ą n o w e n a d z i e j e . ludzie krzyczą ze szczęścia, wiesz... czuję to w powietrzu. a ja rozklejam się i płaczę. nie dam rady przeżyć następnego roku pełnego rozczarowań. zegar odlicza czas, restart życia. minuty zamieniają się w sekundy. znowu będę się starała, znowu zawiodę. znowu nadszedł nowy rok. takie sylwestrowe i noworoczne. ; )
![]() |
#995 |
Rozeznanie
|
lekko przychodzi mi co tobie sprawia trudność.
rap niezależny z niczym innym tego nie myl.
#996 |
Konto usunięte
|
xxxLOLKAxxx Diva069 : )
a skoro dziewczynki nie powinny się brudzić, mam prawo udawać, że mi na Tobie nie zależy. kanałami pod Warszawą płyną ścieki Naszych słów. nie za ręce chwyta jak każdy. jak już, to chwyta mnie za serce. z sufitu cieknie obojętnością. moje miejsce na ziemi jest tuż obok Twojego. może o to w tym wszystkim chodzi. by być dla kogoś ważnym. może na tym to wszystko polega. by znaczyć dla kogoś wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Rozeznanie
|
Więc tak, mam już dosyć wysłuchanych rad, mam już dosyć narzuconych ram. Dziękuję wam ale mam wewnętrzny głos i nim mówię sama, nie potrzebuje cudzych norm bo posiadam własne, jasne?
Najbardziej boję się właśnie tego, że nic się nie zmieni! mam już w połowie zniszczone serce. nie chce żeby to w jakiś sposób wpłynęło na dalszy los mojego życia. w sercu poraz kolejny mam to, czego mieć nie powinnam i czego nienawidzę mieć. po prostu mam dzień, w którym kompleksy przyciągam do siebie jak magnes pinezki. spróbuj zasnąć ze złamanym sercem. czekałam na rozmowę.. na cokolwiek
![]() |
#998 |
Zadomowienie
|
__________________ zmęczona pustką dnia.. czekaj na mnie. W pogoni traciła swój rozum.. Dziś moją twarz okrywa fałsz maskując żal.. Na jego widok mówiła same oh i ah, by potajemnie wbić mu nóż ze swoich słów.. Jej wątły umysł ogarniał szał.. nieodwracalny czas.. Dziś na 100 pytań swych odpowiedź jedną znam.. (...) bo prawda o niej niosła ból, tylko ból. monotonia dnia. Nie mogła patrzeć jak kolejny raz gubiła swój rozsądek.. iluzja świata. _________________
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-12-27 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Rozeznanie
|
cause you're everywhere to me, and when I close my eyes it's you I see.
Bo dla mnie jesteś wszędzie, a kiedy zamykam oczy to właśnie Ciebie widzę.
#1000 |
Raczkowanie
|
to tylko krok by pomyśleć i się cofnąć, zatrzymać w gardle słowo, które może kogoś dotknąć.
#1001 |
Konto usunięte
|
xxxLOLKAxxx _Panna_Migotka Siatkarka18 blondii69 - okradzione.
_________________________ _________________________ _________________________ ___ Bo jeśli umrzesz, zostanę sama. |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
o tak. Z tym to się zgodzę . strasznie mnie wkurza, kiedy wszyscy mówią, że czas leczy rany, a jednocześnie powtarzają, że im dłużej kogoś nie ma, tym bardziej się za tym kimś tęskni.
Miał na sobie te same rzeczy co poprzedniego dnia, pogniecione i zaniedbane. Była to dziwnie- przypadkowa myśl, która sprawiła, że chciałam robić głupie rzeczy, jak czesanie jego włosów i wybieranie mu odzieży na każdy dzień. I wtedy nakarmić go. I przytulić. I pocałować. I… w duchu przewróciłam oczami. Każdy nowy rok jest szansą by coś zacząć. Podobnie jak każdy miesiąc, każdy dzień, każda godzina, każda chwila. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Wspomnienia jak labirynt chwil otaczają noce i dnie. Wbrew wszystkiemu, sobie wbrew szukam wczorajszego dnia. Gdzie jest ten świat co miał być jak dziecka sen… Niepewni jutra, za wczoraj nam wstyd. Słodki jest w tym siódmym niebie grzech.. ...To spojrzenie, co daje wiarę w lepsze jutro. Pamiętaj, aby nie przedawkować własnych marzeń, ale nie pozwól im też tak po prostu odejść. „Śmieję się niekiedy, żeby nie płakać.”Byron
#1004 |
Wtajemniczenie
|
Missi_16 - Słoneczko, ja Ciebie też <3
Extremalna - być okradzionym przez Ciebie to zaszczyt ![]() I nie dziękuj, że się martwię.
Ani nie proś,bym tego nie robiła, bo wiesz, że to niemożliwe. Popatrzyła w górę na ciemnoszare chmury, przesyłając promyk szczęścia i miłości temu Kochanemu. Czy kiedykolwiek drżałeś przy Niej?
![]() |
#1005 |
Raczkowanie
|
Nikt panu nie da tyle, ile ja mogę panu obiecać ;]
– Czasem mam problemy z pamięcią. – A, amnezja. – Nie, po prostu lubię się czasem zapomnieć...
![]() |
#1006 |
Raczkowanie
|
suve ?
![]() _____ potrzebuję Cię mieć gdzieś, nie przy sobie ale' dla siebie a Ty. nie zapomnij, że tęsknię ja tylko chciałam być mimo tego wszystkiego może być tak, że poznamy się na nowo kiedyś, gdzieś i pokochamy. może może być tak, że poznamy się na nowo kiedyś, gdzieś i. może , że nie można przeżyć czegoś 'równie dobrego' albo czegoś 'lepszego'. po prostu nie można między wszystkie rzeczy, które mamy wciąż do nadrobienia najtrudniej być piękną dla siebie złapałabym Cię za rękę i nigdy nie puściła motyw samotności uwolnić siebie, od siebie. o to chodzi w zasadzie
#1007 |
Zadomowienie
|
Extremalna
![]() ![]() ![]() Zamknęłam oczy i zanurzyłam się w swoim wielkim żalu do całego świata. Mam takie wrażenie, jakbym była pogodzona ze swoim życiem. Zgłoś się w biurze rzeczy znalezionych mojego serca. Będę na Ciebie czekać, ile tylko potrzeba..
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
I tak macham rękami, nogami, rzęsami - pozoruję, że w machaniu tym jest cel.
Byłam pewna tego, że jestem w stanie dużo wytrzymać ale popełniłam błąd myśląc że zniosę wszystko. ...i dzielimy świat po połowie- ja mam miłość, a ty nienawiść Przypadkowe spotkanie, podmuch wiatru.Twój zapach znowu zaprowadził mnie na granicę obłędu. Lubię kończyć wszystko, gdy mam te dni całkowicie na nie, bo później jeszcze większą przyjemność sprawiają mi powroty. Tak, lubię wszystko zaczynać od nowa, bo to takie przyjemne. Mogłabym tak w nieskończoność. Zjadł wszystkie języki, a w swój się nigdy nawet, nie ugryzł. Spojrzałam na to zdjęcie, a wszystkie tamte chwile uderzyły we mnie ze sto razy większą mocą. Jakby zdarto ze mnie skórę, zostawiono mięśnie i kości i żyły i wszystko na wierzchu. Dotknij a zaboli, przyciśnij a zabijesz. Ale nie, jest jakaś tarcza ochronna. Jakiś głosik w głowie mówi "och, siedź cicho, to tylko chwilowe". Są kobiety do oglądania i kobiety do słuchania.
#1009 |
Zakorzenienie
|
Witam. Postanowiłam przestać Was bezkarnie okradać i dodam coś od siebie
![]() Widzisz, ten kwiat? Rozkwitł specjalnie dla Ciebie. Widzisz moje serce? Gdybym Cię stracił, przestałoby bić. Stonoga ma sto nóg, stokrotka - sto płatków, a dlaczego ja mam tylko jedno serce, które rozpadło się na setki kawałków?
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Martynko nawzajem Skarbie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ____ zobaczyć żal w oczach byłego - bezcenne Nie możesz się wypalić, iskra nie jest zastąpiona przez kolejną iskrę Beznadziejny nie zmienia się całkowicie, jeszcze nie teraz, i nie we wszystkim. Nie pozwól zaniknąć duchowi walki w twej duszy. Świat jakiego pragniesz jest możliwy do osiągnięcia. On istnieje. Jeśli rzeczywiście stanowię część Twojej legendy, to kiedyś do niej...wrócę. Nie ma nic co mógłbyś powiedzieć, by mnie skrzywdzić. produkujemy iluzje, bez szans na spełnienie.
![]() |
#1011 |
Wtajemniczenie
|
obłęd sercowy Nie pojdziesz droga zycia . nieznając drogi Milosci ... barwa szarości przez wszystko przenika... Pan Rozum na lewo, Pani Serce na prawo. I milczeć! Mógłbyś mnie posadzić na najwyższym dachu Nowego Jorku? zamknąć się w pudełku z tęczą W proporcjach doskonałych połykam Cię .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zadomowienie
|
dziwadło..
- jesteś niezwykłą dziewczyną.. - dlaczego wszyscy tak myślą ? to jest nieprawda. ! - nigdy z twojej twarzy uśmiech nie znika , zawsze tryskasz radością .. - może po prostu umiem udawać szczęście ? : ( weź mnie za rękę i wypowiedz te dwa magiczne słowa.. : * połamane serce wciąż jeszcze kocha ostatkami sił.. wystarczy uwierzyć w siebie. istne szaleństwo =) żucie gumy mnie uspakaja. rozczarowana .. daj mi szansę <3 przegrałam wszystko.. przesłodzona , udawana miłość . cholerny perfekcjonizm . !
![]() |
#1013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________ miłość jest wyłącznie wymysłem poetów i mimo wszystko nie umiem żyć samotnie Ona bała się przeciwstawić temu uczuciu Nie umiała z nim walczyć. Bez niego chyba nie potrafiłabym oddychać. Bo nawet siekiera nie pomoże gdy dwa serca się połączą. Teraz chcę tylko, byś dobrze zrozumiał moje intencje.
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Wtajemniczenie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;16070738]xxxLOLKAxxx _Panna_Migotka Siatkarka18 blondii69 - okradzione.
[/QUOTE] ![]() ![]() ________________ Unikasz odpowiedzialności za moją arytmię serca. Jestem z Tobą. Nie ma żadnych ale,lecz,lub może. Zastanawiam się czy kiedykolwiek byłam ważniejsza. Bo ona planem 'B' być nie chciała..
#1015 |
Raczkowanie
|
nie pytać, by nie słuchać kłamstw
Tylko o jedno Ciebie prosze powiedz raz , ale szczerze kiedy, kiedy mnie stad zabierzesz? Jakaś część Ciebie we mnie żyje. Nawet gdybyś Ty odszedł, ta część by pozostała. Tkwisz we mnie. Jestem Twoim odbiciem, Ty jesteś moim. chciałabym móc przewinąć do tyłu i napisać na nowo każdo zdanie historii o mnie i o tobie
![]() |
#1016 |
Wtajemniczenie
|
teraz stale bylo jej zimno. jakby zamarzala od srodka.
i to ciagle zmeczenie. juz rano musiala walczyc ze soba, zeby wstac z lozka, a potem bylo jeszcze gorzej. z kazdym dniem bylo gorzej. a ona nie umiala tego powstrzymac. Obecnie moim największym marzeniem jest zamknięcie się w ciemnym pokoju, z grubymi zasłonami w oknach, i spędzenie kilku najbliższych miesięcy w łóżku, w pozycji płodowej, w kokonie z luźnej piżamy i ciepłych koców. kochala tylko dwie rzeczy. swoje dlugie wlosy i latwosc z jaka dawaly sie scinac .. bezbolesnie. a jedyne światło i ciepło, mam na końcu papierosa. Jestem uzależniona od twojego sposobu patrzenia w moje oczy, i głaskania mojego policzka .. - wiesz, że Bóg gdy zamyka drzwi, to... - to łamie serca. - to szło inaczej. - nie dziś. To on zawsze był tym od gadania, pocieszania i mówienia, że wszystko będzie za***iste jak stepujące misie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
BAN stały
|
ForNothing & xxxLOLKAxxx dziękuję za docenienie starej cherriies ![]() Bóg zsyłając mi Ciebie albo miał zły humor albo chciał zabawiać się moim kosztem . Piszę wiersze w sekretnym zeszycie , wiedz kochany - ułożyłam sobie życie . - Kocham Cię . - ![]() Więc jeśli Bóg zrobić mógł głupi żart , to po co tyle straconych w życiu lat ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Przyczajenie
|
Jesteście Nizastąpione Wszystkie<3
Teraz ode mnie : Długo analizowałam stan swojej duszy I wcale mi sie nie spodobały wnioski, jakie wyciągnełam. nie chodzi o to, że nie ufam miłości. chodzi o to, że ja już nie wiem co to jest miłość. Kiedy uśmiechnął się do mnie po raz pierwszy, poczułam, że jego uśmiech pęka na tysiąc kawałeczków. A każdy z tych kawałeczków przeszywa moje ciało i daje mi szczęście nie do opisania <3 i udało ci się sprawić, że znów czuje się taka beznadziejna i bezwartościowa. nie umiejąca w życiu do niczego dojść.gratuluję. ![]() zrozum co chcę Ci powiedzieć, przez tę ciszę. kiedyś ktoś mnie zapytał : Co dla ciebie w życiu jest najtrudniejsze? Odpowiedziałam , że nie wiem. Że chyba nie ma takiej rzeczy. Teraz już umiem odpowiedzieć na to pytanie. Gdy dziś mnie zapytacie Co jest dla mnie najtrudniejsze, odpowiem : -Najtrudniej w życiu patrzeć jest w oczy ukochanej osoby i widzieć pustkę. Zupełne nic. Obojętność , zero tęsknoty. Najtrudniej czuć że się ją kocha cała sobą i wiedzieć że bez niej nie można żyć ale ona bez ciebie jest szczęśliwa. Najtrudniej kochać bez wzajemności...` Tak. Tak bym odpowiedziała.. ![]() piszę na twoich plecach swoje myśli. ty zaglądniesz mi przez ramię, żeby oddechem wytatuować to, co czujesz. Znalazłam Twoje zdjęcie w zaginionym albumie.O dziwo moje serce milczy. w skupieniu czekam na szept - jesteś? `I łzy popłyną skala mórz Jak setki róz, tysiąc słów... |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;16070738]
House ![]() ![]() ______________ Kobieta, która ma jednego kochanka jest aniołem, która ma dwóch jest potworem, która ma trzech jest kobietą
Czy wygrywam, mimo że stale przegrywam? kocham cię, to nic i wszystko zarazem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Rozeznanie
|
dontgivemenames - dziękuje! i zachwycasz! <3
chocolaaate, envious - ![]() Nie uciekam. Po prostu nie chcę się narzucać. pograjmy w otwarte karty. ja cię kocham, a ty mnie? ranisz.odejdź. Zafarbujmy nasze życie na czerwono. Końce przygnębiają i nigdy nie chcemy w nie uwierzyć. Zawsze liczymy na jutro. bo jak za dziesiątym razem się nie uda, to będzie do jedenastu razy sztuka. A co mam jeszcze zrobić?! Wysłać Ci serce w różowej kopercie? Pewnie i tak byś pogniótł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.