|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Jak juz pisalam TZ dzisiaj do mnie przyjechal, wiec na szczescie nie musialam przyjezdzac do jego domu... No i niby bylo milo. Tz sie przytulal i w ogole, ale tak mi jakso dziwnie... Nie smiesza mnie jego zarty, irytuje mnie jego obecnosc i sposob bycia. Juz tylko czekalam az sobie pojedzie... Nie wiem, moze to dlatego, ze mam okres i mam straszne bole miesiaczkowe, w dodatku choroba mnie dzisiaj tak zlozyla, ze masakra. Nie moglam patrzec na oczy i glowa mi pekala. Nie mowiac juz o tym, ze nie moglam oddychac... Przed chwila dzwonil moj TZ i mowil, ze jedzie na miasto zdjecia noca porobic... Ma bzika na tym punkcie totalnego. A ze to male miasteczko i chce jechac w takie miejsce, gdzie akurat masa ludzi przechodzi i boje sie, ze spotka znajomych wracajacych albo idacych na impreze..... |
|
|
|
|
#1532 |
|
Zadomowienie
|
zgadzam się z Cocaine, że jeśli udaje, to niezbyt. Zobaczymy jaką będzie tą jurorką w YCD. co prawda nie oglądałam ostatnio, ale chętnie zobacze jak tam się zachowuje ;-) Ale kobieta z niej ładna
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inaczej by chyba tak szybko nie skończył za 1 razem? ![]() A potem to już stracił wene czy coś ![]() Jeżeli ogólnie jest ok, to ja bym się nie martwiła.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2009-12-27 o 00:13 |
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzeki za odpowiedzi piekne
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2009-12-27 o 00:18 |
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
Muszka wygląda świetnie, tylko jej zachowanie mnie trochę irytuje i fakt, że wszędzie ją wciskają, ale nie dziwię się, ma swoje pięć minut, tylko tak na dobrą sprawę znana jest z tego, że schudła a nie sukcesów zawodowych. Niemniej, kasa wpływa na konto, a ona się nie musi wysilać, też tak chcę
co do Natashy, ma niezdrowe parcie na sukces podsycane przez mężusia, ona naprawdę nie potrafi przegrywać, a szkoda. Jak Natasha się uśmiecha to mam wrażenie, że ją to boli.Matko jestem sama w domu o tej porze zwijam się zmyć odżywkę i do łóżka, nie chcę siedzieć tu sama, niech już rodzice wrócą! Dobranoc ![]()
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
poprawilam, zeby bylo ladnie, nie
![]() wy pewnie tez dzis na maxa wykorzystaliscie czas? xD
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wakacje tak się rozpuściliśmy , mieliśmy mój dom wolny parę dni, więc spanko, śniadanko, kolacyjki, zakupy wszystko razem. Więc strasznie denerwujące jest kiedy nawet nie możemy się położyć do łożka na dlugo, bo jak ktoś w domu to zaraz coś chce. Jeszcze brakuje mi nocy z Nim i to nie chodzi o seks, tylko bez kitu, potrzebuje się z nim przespać i będę zadowolona. Ale dzisiaj mieliśmy duuuużo czasu i było baaaardzo miło
|
|
|
#1539 |
|
BAN stały
|
Pozostalam niezauwazona
Ale nie dziwie sie jak tu takie Zboczuchy siedzia i tylko o jednym gadaja! ![]() Moj TZ w kazdym badz razie juz wrocil. Mam zadzwonic jak bede szla spac, a zaraz sie wlasnie wybieram, bo ta choroba mnie wykancza. Jeszcze od rana byli u nas goscie, pozniej przyjechal TZ, a ja mam okres i jestem chora. Wszystkie plagi egipskie na mnie spadly ![]() No nic, milego wieczorku i milej nocki
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale my też wakacje mieliśmy fajne, ale na trochę się rozstaliśmy, w sensie wyjazdów moich, a nie nas jako nas lecę poczytać ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
ZBOCZUCHY?! GDZIE?!
![]() Dobranoc śpiącym królewnom
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu jeszcze ktos?
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem , cholerke i koszke-kokoszke widzę
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
kokoszka sie nie odzywa
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
To czekamy aż przemówi
|
|
#1546 |
|
Copyraptor
|
A jestem
![]() Rany julek, mój TŻ mi dziś zaczął przeztelefonicznie sugerować, że mi się kiedyś zamierza oświadczyć, i że nawet ma dla mnie pierścionek, bo w rodzinie jest taki przechodzący z matki na córkę (czy tam syna Wie, paszczak, że mnie takie rozmowy przerażają |
|
|
|
#1547 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem czy to dobry dział na podzielenie się anegdotą, ale nie opłaca się nowego wątku zakładac
. No więc chłopak, z którym teraz się spotykam kiedyś kręcił z jedną niewiastą. Jednak były to toksyczne relacje i się burzliwie to skończyło. Ona ma już faceta od jakiegoś czasu, ale coś mi tu śmierdzi. Nadal czasem zagaduje do mojej sympatii, a w te święta to normalniee przeszła całą siebie. Dzisiaj pokazał mi, co do niego ostatnio napisała, a mi kopara opadła, że ją z ziemi zbierac musiałam, bo treści te były wręcz śmieszne. Otóż rzekomo wypiła ona sobie trochę szampana, chciała pogadac i "padło na niego". Zrzędziła trochę na swojego chłopinę i chwaliła się, że dostała na gwiazdkę bardzo skąpą koszulinę, przy czym padały teksty "mam ją teraz na sobie", "chociaż a więcej materiału niż bikini, to czuję się bardziej skąpo ubrana", "mój tyłek wygląda w niej super", "jak patrzę w lustro to sama mam na siebie sama ochotę". Na końcu napisała "sorry, że akurat do Ciebie się z tym zwracam". Dziwne jakieś sztuczki... tu chodzi o narzucanie komuś obrazów w wyobraźni czy jak? W dodatku za kilka dni składa ona wizytę w naszym mieście i chce się z nim spotkac. Proponowała mu nawet basen etc. Co o tym myślicie? Ona jest nim zainteresowana czy raczej szuka zwykłej męskiej adoracji... czy co? Nie rozumiem tego, jak można jednocześnie kogoś miec i wypisywac takie farmazony komuś innemu. Jeden nie starczy czy jak? Pochwaliła się nawet, że ten jej facet to nie ma nawet nic przeciwko, żeby ona się kleiła do innych. Sick...
Edytowane przez Dziadyga Czas edycji: 2009-12-27 o 01:11 |
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prosta sprawa , jeżeli by mu nie odpowiadaly takie esy, to by jej tak odpisał, że więcej by mu nie pisala ![]() Jak jesteś z nim możesz jej odpisać jako Ty, coś niefajnego.
|
|
|
#1549 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż skoro tak się narzucała, to może rzeczywiście za dużo wypiła.
Ja bym od razu ją zjechała, ale inna sprawa, że z nim nie jesteś, więc nie masz prawa ingerować w ich kontakty, bo oficjalnie facet jest wolny, a to , że ona robi w ch... swojego , za jego pozwoleniem czy bez to też niczyja sprawa.
|
|
#1551 |
|
Wtajemniczenie
|
Zabijcie mnie
wlasnie wrocilam z imprezy ze starymi znajomymi i byl moj ex ex. Oczywiscie razem tanczylismy, potem odwiezlismy znajomych i zostalismy sami. Calowalismy sie. Jaka ja jestem glupia!! Teraz piszemy smsy, jest milo sympatycznie.... idzie sie zalamac... kurde tak tesknilam
|
|
#1552 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
APELUJĘ O PRÓBĘ PRZECZYTANIA MOJEGO MEGADŁUGAŚNEGO POSTU, BO PISAŁAM GO PONAD GODZINĘ
![]() Cytat:
jestem strasznie pamiętliwa i potrafię czasem wypomnieć TŻtowi jego głupotę, co go strasznie denerwuje. sama sobie tym robię krzywdę, bo czasem nie potrafię iść dalej, dręczą mnie sytuacje z przeszłości. ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
albo oni chcą być przesadnie uprzejmi, albo my sobie coś dodajemy. ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
ale nie przejmuje się tym. ty też swojego TŻta znasz długo i macie wiele wspólnych wspomnień. to jest najważniejsze. ja się wczoraj katowałam tym, że mój TŻ "obskoczył" wszystkie najgorsze szlaufy we wsi. strasznie głupi był w technikum. i teraz mi tak łyso trochę, że bajerował takie pustaki, każda z nich może powiedzieć, że miała go chociaż na chwilę, a teraz on jest ze mną... jeszcze usłyszałam od TŻta coś takiego w ramach tłumaczeń Cytat:
to tak a propo tego, że jak facet miał wiele partnerek to jest fajny i nie mamy prawa mieć do niego pretensji. a kobietę, która miała wielu partnerów od razu nazywa się dz**ką. można to też odnieść do problemu Cynamonki. takie tam głupoty, już mi przeszło ![]() boże, niewyobrażalnie ciężko jest walczyć ze skłonnością do analizowania wszystkiego. ale jakoś daję radę. nie ruszyło mnie to, że odpisał koleżankom na życzenia świąteczne, że klepie z kimś smsy. Madame, ostatni punkt dekalogu! i do przodu ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Cytat:
wiesz Madame.. ja od mojego TŻta nie dostałam nigdy AŻ tak drogiego prezentu gdybym dostała takie perfumy i nie podobałyby mi się oddałabym mamie, cioci? napisałaś, że jemu się one podobały, a przecież to on przede wszystkim będzie te perfumy czuł. także nie możesz go krytykować za to, że ma inny gust, zwłaszcza że to facet. wiesz jaki to dla nich wysiłek znaleźć coś na prezent? ![]() generalnie ja więcej wydaję na prezenty dla mojego TŻta, niż on na prezenty dla mnie. widzę czasem jak on się stresuje, jak czeka na moją reakcję czy prezent mi się podoba. i ta radość i satysfakcja w jego oczach, kiedy mówię "śliczne perfumy kochanie". jak w reklamie MasterCard - bezcenny widok ![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- [1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;16061258]lbo jak już jestem z nimi to ona mówi, że już idzie a on od razu się zbiera i chce wychodzić, chociaż ja mam jeszcze dużo czasu i chcę z nim jeszcze pobyć... ;/ ![]() [/QUOTE] kopnij go w dupę, będzie miał więcej czasu dla koleżanki. ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
![]() nie zrozum mnie źle, ale pogubiłam się w tych twoich exach. nie chodzi o tego ostatniego, ani o A. tylko o tego co się tak zastanawiał czy z tobą być i w końcu cię zostawił, po bodajże 2 latach? (mogłam coś pokręcić) ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
o! ![]() ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
ale się nauczyli i nie wchodzą a dziś mnie TŻ wymacał po pijaku przy kolegach, niezły ubaw mieli z niego, a ja myślałam, że go strzelę. ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Cytat:
![]() u mnie już 30 ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Cytat:
niektórzy faceci nie lubią/nie mogą tak raz po razie. ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
* właśnie doczytałam, że to twój przyszły niedoszły. to w sumie nie masz się co czepiać, skoro oficjalnie nie jesteście parą. a dziewczyna żałosna jest i tak. ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- to minie, jak lepiej poznasz członków jego rodziny. chyba, że już ich poznałaś i nie polubiłaś ich ![]() a u mnie: TŻ był u mnie na obiadku, oglądaliśmy Kogel-Mogel i była akcja, że ojciec głównej bohaterki obiecał przepisać na zięcia ziemię, jak zrobi jej dziecko. i mój tata wypalił z tekstem do mnie i TŻta "tylko wy tu nie próbujcie ziemi przejmować!". i się zaczęły aluzje o ślubie ![]() potem poszliśmy do kolegi TŻta, misio mój się nabzdryngolił i poszedł spać, a ja razem z nim. i dopiero z godzinę temu wróciłam do domu. już się cholernik poumawiał na cały tydzień z kolegami. chociaż niby im mówił jedno, a mi na ucho, że on tak żartuje. (wiecie były to teksty typu "no to weźmiemy flaszkę i pójdziemy do lasu", albo że mój TŻ pójdzie z tym kolegą na imprezę i będą grać z dziewczynami w butelkę. to już lekka przesada była, mimo że żartowali) nie rozumiem facetów ![]() trochę się poirytowałam, bo zaczyna przeginać, widuje się z tymi kolegami średnio 2 razy w tygodniu. i za każdym razem jakieś piwko albo co. poszyjewchmurach mamy podobne cele jeśli chodzi o wagę ![]() (to tak na marginesie) Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-27 o 07:53 |
|||||||||||
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
Reb ex to jest ten ostatni co zerwalam ex ex to jest ten polroczny a ex ex ex to jest trzyletni
ja wiem ze jestem glupia, ale kurde nie moglam sie powstrzymac singielka nadal jestem wiec wiesz....
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Wtajemniczenie
|
jejku mi to juz sie smiac chce z tego wszystkiego
hehe
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
ale koleżanki nawijacie, musiałam zaległości czytać;p
---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- ja jestem z moim od kilku lat, jakoś wczesniej pojawiał sie jakiś ale nie byłam zainteresowana, może czekałam na tego jedynego??? jakieś przeczucie czy coś ale ważne ze sie doczekałam i wam dziewczynki też tego życzę ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- a najbardziej jestem zaskoczona z tego , że tak bez bariery rozmawiacie o wszystkim nawet o sprawach intymnych, moze też się przełamie , zobaczymy
|
|
|
|
#1557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo nowych avatarów widzę
fajnie, że ten wątek jest tak interesujący a u mnie to samo, a nawet gorzej...TŻ już w ogóle nic nie piszę i prawie nic do mnie nie mówi. Ja myślę że on chce to zakończyć, tylko czeka aż będzie po Świętach i w ogóle mam tego dość, a jak coś się go zapytam to robi takie miny ździwione i "zmarszczone" że ja nie wiem czy mam w ogóle coś do niego mówić jestem w potrzasku...
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też w młodosci kochałam sie w takich nieodpowiednich a teraz jak jestem starsza wstyd mi za mój gust :p
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zadomowienie
|
Niestety dziewczyny to nie wigilia i kokoszka po 24 nie przemówiła
Nie no już poszłam spać, ja nie dobra się nie pożegnałam ![]() Wybaczcie ![]() Byłam tak uradowana pożegnaniem TŻ-ta, że o Was nie pomyślałam Nie bijcie Cytat:
![]() Mega długiego posta napisała, a mi to nic nie odpisała niedobra
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

One są takie świeże, pachnące, zadbane, idealny strój, makijaż, a ja... pożal się Boże.

co do Natashy, ma niezdrowe parcie na sukces podsycane przez mężusia, ona naprawdę nie potrafi przegrywać, a szkoda. Jak Natasha się uśmiecha to mam wrażenie, że ją to boli.

Ale nie dziwie sie jak tu takie Zboczuchy siedzia i tylko o jednym gadaja!
lecę poczytać 
51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg
..wogóle to teraz nie mam powodów do zazdrosci bo mi ich nie daje pozatym ograniczyła, naprawde ograniczył kontakty z nimi....no ale ja jestem z natury pamiętliwa i nie umiem sie pozbyc tego uczucia....