|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Almost lover - kochanie ;* jakże mi miluutko, uwielbiam Cię i okradam. Mam nadzieję że nie masz mi tego za złe <3
Zbyt poważnie traktuję miłość. Powinnam była trzymać się z dala od tych oczu. Opętały mnie.
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
I oto stał przede mną, moje cudo, mój młody Bóg.
Miasto dwóch serc Napełniałam się tobą po brzegi, by potem rzygać łzami. Podobno cztery stopnie dziś, podobno cię nie kocham... przyprawiasz mnie o lot bez tchu , o stan na podobieństwo snu czasem za dużo już wiem i nie chcę więcej wiedzieć, i wydaję mi się, że to pier.dolony bezsens.. czasami mam takie dni których się wstydzę, a czasami patrzę w lustro i sama siebie nienawidzę Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2009-12-27 o 18:36 |
|
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
morphine_-
Gdzieś w gazecie, w horoskopach było napisane,
iż siódemka to niby jej szczęśliwa liczba. Coś jej cuchnęło to na kilometr. 7 razem wracali do siebie i tyleż samo od siebie odchodzili. Powrotów już nie będzie. Tylko trzeba zacząć wystrzegać się jego oczu. Znaczy spojrzenie. Magii, mocy i czaru, w nich zawartych.
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Budzę się oczywiście za późno. Na szczęście na kalendarzu widzę wyraźnie – sobota.
Nie mam specjalnej ochoty na uczestnictwo w świecie, ale przyzwoitość nakazuje podnieść się. I tak czas uleczy rany i świeże łzy zatrą ślady starych, a nowe radości, których imienia nie znasz ust wąską linie wygną w słodki kształt serca." "- A gdyby ją często rzucano? -Często? Trudny przypadek.. Myślę, że idealnym facetem byłby taki: mógłby podróżować po całym świecie, ale wolałby być z nią, bo życie byłoby lepsze dzięki niej." "Czasami ludzie zgrywają niedostępnych, żeby upewnić się, że uczucia tej Drugiej osoby są prawdziwe. " "Czasami ból stanowi tak dużą część naszego życia, żźe uważamy, iż tak zawsze będzie. Bo nie możemy przypomnieć sobie czasów, gdy go nie było. Lecz potem, pewnego dnia, czujemy coś innego. Coś miłego, bo wydaje się znajome. W tamtej chwili zdajemy sobie sprawę.. że jesteśmy szczęśliwi." "Spójrz w lustro. Kogo widzisz? Czy to osoba, którą chcesz być? Czy to ktoś, kim powinieneś być? Ktoś, kim miałeś być, ale czegoś Ci zabrakło? Czy ktoś mówił Ci, że nie możesz lub nie chcesz? Ale możesz. Uwierz w to, że miłość na Ciebie czeka. Uwierz w to, że marzenia się spełniają i to każdego dnia. Ponieważ tak jest. Czasem szczęście nie zależy od pieniędzy, sławy czy władzy. Czasem zależy od dobrych przyjaciół i rodziny, i szlachetnego prowadzenia życia. Uwierz, że marzenia spełniają się każdego dnia, ponieważ tak jest. Więc spójrz w lustro i przypomnij sobie, żeby być szczęśliwym, bo zasługujesz na to. Uwierz w to. I uwierz, że marzenia spełniają się każdego dnia. Ponieważ tak jest. " Błądziły nocą trzy życzenia, nikt ich nie chciał bo nie miały imienia. Zobacz mnie a będę kim chcesz… wiem jak trudno iść przed siebie. Wiem jak jest gdy nie ma słów. Nie muszę bać się gdy jest obok. Ktoś kto wierzy we mnie tak jak nikt. "Nie zna się prawdy o drugim człowieku, nawet jeżeli mówił Ci coś o sobie, to jest niemożliwe. Prawdy o Tobie również nikt nie pozna, człowiek jest nieprzekładalny na słowa." "Teraz już wiesz- powiedziałam ze swobodą wzruszając ramionami- nikt niegdy nie kochał nikogo tak jak ja kocham Ciebie "Trafiłam do nieba w samym środku piekła" "Nigdy nie zastanawiałam się nad tym jak umrę, ale umrzeć za kogoś kogo się kocha wydaje się być dobrą śmiercią" "Śmierć jest spokojna, łatwa, życie jest trudniejsze" "- I znowu zmierzch - zamruczał pod nosem. - Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc". Nie przejmuj się - szepnął mi do ucha - Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego." 'To bardzo zabawne – moje serce nie bije od niemal dziewięćdziesięciu lat, ale kiedy wyjechałem, nagle przypomniałem sobie o jego istnieniu, a raczej uświadomiłem sobie, że go nie ma. Poczułem się tak jakby je wyrwano. Jakbym zostawił je tu, przy Tobie.' "Byloby roztropniej, gdybysmy nie zostali przyjaciolmi - wyjasnil - Ale mam juz dosc zmuszania sie do ignorowania Ciebie, Bello." (Edward) "Otworzyl oczy i bylo w nich widac glód, nie przestraszylam sie jednak (...) - Zaluje - powiedzial cicho - zaluje, ze nie mozesz poczuc tego , co ja czuje. Tej zlozonosci targajacych mna emocji, tego zametu, jaki mam w glowie(...). Z jednej strony jest glód, pragnienie. Pozadam Twojej krwi. To Takie zalosne. Sadze, ze to akurat jestes w stanie zrozumiec, przynajmniej do pewnego stopnia. Byloby Ci latwiej, gdybys byla nakromanka czy kims takim. Ale to nie wszystko - dotkal palcami moich warg - do tego dochodza inne pragnienia. Pragnienia, których nie znam i których nie rozumiem.... (Stephenie Meyer - ZMIERZCH) Czas przemija nawet wtedy, kiedy wydaje sie to niemozliwe. Nawet wtedy, kiedy rytmiczne drganie wskazowki sekundowej zegara wywoluje pulsujacy bol. Czas przemija nierowno - raz rwie przed siebie, to znow niemilosiernie sie dluzy - ale mimo wszystko przemija. Nawet mnie to dotyczy.......... (Ksiezyc w nowiu - Stephenie Meyer) "Powoli, cały czas patrząc mi prosto w oczy. pochylił się do przodu. Przez chwilę opierał się lodowatym policzkiem o wgłębienie pod moim gardłe, a ja, wsłuchana w jego wyrównany oddech, obserwowałam iskierki światła ogrające w jego bujenj czuprynie. Najbardziej ludzkie były w nim właśnie te włosy. Dłonie Edwarda zaczęły ześlizgiwać sie niespiesznie ku mojej szyj. Wstrzymal na moment oddech,a jego dlonie nie przerwaly swojej wedrówki i spoczely na moich ramionach. Wreszcie, musnąwszy nosem obojczyk, oparł głowę na mojej piersi. Sluchał jak bije mi serce." "Prawda jest taka, ze ludzie maja pewna wspaniala ceche. Zmieniaja sie." "Mam wrazenie ze zabralas ze soba polowe mnie" "Jestem... jestem nieswój, kiedy nie ma Cię w pobliżu.." "jednego tylkonie pojmję-dlaczego twoja wiara w moja miłosć byla taka krucha? jak moglas we mnie zwatpic? po tym wszystkim co razem przeszlismy, po wszystkich moich zapewnieniach ..." "... poinformowalem cie przeciez ze Cie nie chce , ! czy mogłem powiedziec cos bardziej nieprawdopodobnego, coś bardziej absurdalnego?POTRZEBOWALA CIE KAZDA KOMORKA MOJEGO CIAłA!"
|
#1085 |
|
dream big
|
- Czego chcesz? - Przepraszam, że Cię obudziłem. - Nie spałam. - Co za szczęście. - Możesz mi powiedzieć, co tu robisz? - Musiałem się z Tobą zobaczyć. - Ponieważ...? - Uspokajasz mnie. Lepiej się czujesz siedząc na krawężniku przed Twoim domem niż gdziekolwiek indziej na świecie. - Przestań, dlaczego nie mogę mieś normalnego chłopaka? Zwykłego faceta, który nie byłby wariatem? - Wszyscy tego pragną, ale taka miłość nie istnieje. - Wejdź, tylko postaraj się wyjątkowo nie być sobą. - Obeszlibyśmy się bez Twoich życiowych mądrości. - Może... - Ciasno tu. Chodźmy na spacer - Jest czwarta rano. To jakieś szaleństwo. Nie uważasz? - Jeśli potrzebna Ci wymówka... - Niedługo otwierają piekarnię na rogu. To będzie całkiem normalne. Udamy wielbicieli ciepłych rogalików - Ok.
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
-Dlaczego kochamy tych, co nie potrzebują naszej miłości?
-A Ona wzięła Jego zdjęcie w dłonie,całowała je... -`To, że Twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni.! -I chciałabym aby: czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, mikołaj istniał, przyjaźń była szczera, nigdy nie spadł śnieg, mieć dla siebie gwiazdkę z nieba, złotą rybkę..... i chciałabym abym była w końcu kimś ważnym dla Ciebie... - Musisz przyjechać, potrzebuje pomocy! - Co się stało? - Mój miś jest w praniu i nie mam z kim spać, a jestem pewna, że dzisiejszej nocy wielkie potwory wyjdą z szafy i będą chciały mnie zjeść!
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
Tonę w codzienności. Kolejny oddech
coraz bardziej boli rzeczywistością, a wczorajsze pragnienia wygasły zdmuchnięte kurzem skostniałych palców. Miłość - mówią, że istnieje, że żyję pod powiekami, wplata się w mózg i jak wirus opanowuje każdą komórkę ciała. Czy cię kiedyś znajdę? Pogrąż mnie w odmętach słodkiej pustki, w nicości daj mi zanurzyć oczy i utul kołysanką splecionych warg. Dzień po dniu przemierzam lodowate góry ludzkich wyobrażeń. Wspomnienia - nerwy zaciskają się na przegubach dłoni - nie tlenem żyję. Miłość? Mówią, że istnieje, że spala każdy krwiobieg, niszczy rozum i niczym choroba rozprzestrzenia się drogą oddechową. Więc będę oddychać sobą.
|
|
#1088 |
|
Raczkowanie
|
kamisha - Ty mój dioble.
envious - uwiodłaś mnie. <3 ____ proszę pana, ja pamiętam. proszę pana, ja pragnę pana znów. koniec dnia, ale nie samotny. cholernie tęsknie, cholernie pragnę znów Twojego uścisku, którego tak naprawdę nigdy nie miałam.
|
#1089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1090 |
|
Konto usunięte
|
Drift - : * : * : * czasami, dla czystego sumienia, że okradam, nic z siebie nie dając ; )
Szperam w kalendarzu, szukam przypadkowych dat, dopatruje się w nich Twojej obceności. Czasami śnimy sny, których śnić nie powinniśmy. Czasami mówimy słowa, których nikt nie powinien słyszeć. Czasami tęsknimy za sobą wzajemnie. Czasami kochamy. Czasami za późno. i kocham. chociaż ogólnie nic z Tobą związanego nie nadaje się do wielbienia. |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
rebellious abunee lovers2friends brakowało mi was! <3-- jedno słowo, jeden gest. Najpiekniejsze życzenia to te od Ciebie Ewidentnie potrzebuje Ciebie jeśli tęsknota to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę. za swoje.! "nie oceniaj książki po okładce" „Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć bez znieczulenia (...)” „W życiu trzeba byc twardym, jak przeterminowany żelek.” Zawsze celuj w księzyc,bo nawet jeśli nie uda Ci się trafić znajdziesz sie pośród gwiazd. "Człowiek może postąpić dziesięć razy źle, potem raz dobrze i ludzie z powrotem przyjmują go do swoich serc. Ale jeśli postąpi odwrotnie: dziesięć razy dobrze, a potem raz źle, nikt już więcej mu nie zaufa.” nigdy nie jest za późno. 'wybrać życie, pracę, sławę, rodzinę, za***isty telewizor, pralkę, samochód, kompakt i otwieracz do puszek. Wybrać zdrowie, zdrowe żarcie, ubezpieczenie, kredyt o stałym oprocentowaniu. Dom, przyjaciół. Dres, torbę sportową, garnitur z bogatej oferty. Samodzielność, by dręczyć się kim ty, ****a, jesteś. Wybrać kapcie, gazetę, telewizor, niejadalne żarcie. I tak zdechniesz w zasranym wyrze zostawiając smród, który wąchać będą twe ***ane bachory. Wybrać przyszłość, życie. Po kiego wała?' |
|
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
|
Opowiem Ci o obsesji. O czymś więcej. O tym, że raz masz usta gorące, raz zimne, o tym, że masz dłonie dwa razy większe niż moje. Opowiem Ci o uśmiechu, o palcach błądzących po rozpalonej skórze. Opowiem Ci o czułości, o przymrużeniu rzęs, o tym, że mnie drapiesz trzydniowym zarostem. O mnie, gdy zgniatam w pięści główkę róży, o Tobie, gdy dwie ciemne brwi łączą się w jedną linię i wszystko chmurnieje. Z tych chmur pada deszcz i wszystko ożywa. Rozchodzimy się kręgami, jak ślad kamienia na wodzie, ale wracamy w swoje ramiona linią prostą najbardziej ze wszystkich. |
|
|
|
#1093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^ Pokazałeś mi drzwi, Choć wiedziałeś że tam nie ma nic, Prócz chłodnych, bladych dni... Jeszcze zagarnę trochę snów, Wtulona w oddech Twój. Nie kochamy tego co miłości warte... Przeżyłam to już tyle razy... Co to jest miłość?- doprawdy nie wiem. wolna czy zajęta, dziś mi obojętne. chcę dalej iść i nie pamiętać o sentymentach.. Upajam się Twoją obojętnością...
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-12-27 o 19:13 |
|
|
|
|
#1094 |
|
Przyczajenie
|
spirala strachu w głowie się obraca.
ubywa ciała, ubywa serca. za wczoraj, za dziś, za jutro. wołam Cię słowem, co w serce się wżera. oswajasz mnie jak dzikie zwierzę. i raz Ci wierzę, raz nie wierzę. lubię samotność lecz we dwoje. na wyciągnięcie ręki Twojej. z odwrócenia i zmęczenia sercu się spowiadam. na księżyc patrzę jak pies. Wszystkie opisy pochodzą z piosenek Maanamu
|
#1095 |
|
Raczkowanie
|
Dotychczas doskonale wychodziło mi ukrywanie tęsknoty . Duszę się sentymentami . I kiedyś na tym parapecie na którym siedzę wieczorami sama , usiądę z Tobą .. i wtedy opowiem o mojej miłości do Ciebie . Jedyne marzenie to byc tą , która jest ona . Zapominam wszystko o czym pamiętac powinnam .. oprócz Ciebie , Ciebie nie mogę zapomniec . Przelewam smutek .. Okropny stan pragnienia . Dawaj .. rób mi dalej syf we łbie , to nic takiego nie ? przecież w swoim już masz burdel . Nie tłumacz się i tak jesteś beznadziejny .. taa . szkoda , że mam słabosc do tej beznadziejności . Nic nie wiesz , nie wiesz jak to jest kochac Ciebie . Gdybyś był obok to nawet bez grawitacji nie opuszczałabym ani jednego Twojego kroku . Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
|
|
|
#1096 |
|
Przyczajenie
|
miłość przezwycięża wszystkie przeszkody, tak?
podobno ścieżki prawdziwej miłości rzadko bywają proste. niezależnie jak inne są piękne, tylko jeden kwiat się liczy. niezależnie od przyczyny wspomnienia będą wracać. ![]() przewidzieć można tylko tęcze. to nie typowa Barbie i wierz albo nie, ale przyjdzie taki czas, że będziesz chciał ją mieć.
|
#1097 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
te wyzej kradne :P
i ..GuzikixD - kradnij na zdrowie kochana ! ![]() cos ode mnie : -Ej, To Jest Przeznaczenie. -Weź spadaj z takim przeznaczeniem. - Za długo uciekałem przed tobą. - Jak długo? - O kilka miliardów uderzeń serca za dużo.
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Lubię Cie kotku... ale umiem żyć bez Ciebie..
Bo oni sprawiają ze mam cukierkowy świat z uśmiechem na twarzy Zanim Kolejny Raz Mnie Skrytykujesz Spróbujesz Poniżyć Wyzywając Itd Spójrz na Siebie i zastanów się Kim Jesteś i co sobą reprezentujesz? Bo Tylko Bóg ma Takie Prawo! Chcesz być taka jak Ja? Chcesz wybrać drogę .. ? Ja Ci w tym nie pomogę ! Nigdy nie będziesz taka jak Ja.. Nigdy nie będziesz mną.. Musiałabyś przeżyć to co Ja.. Kochać, myśleć tak samo.. Dlaczego mi to zrobiłeś? Czy każdy żyje w udręce? Jeśli to właśnie jest miłość, To nie chcę kochać. Nigdy więcej.. - A jeśli się zakochasz? - Nie mogę.. - Możesz kotku.. - Nie, bo ja już się zakochałam < 3. Dziękuję Ci, ze znosisz moje humory, prowokacje, złość, wredność, głupotkę (tą mniejszą i większą też), ironie, zazdrość, złośliwość, nie puszczanie sygnałków, nie przytulanie od razu, smutne momenty, narzekanie, głośne mówienie (kiedy powinnam być cicho, żeby kaczki nie słyszały), wymyślanie czegoś co jest głupie, odchodzenie, zmuszanie do biegania po schodkach, robienie czegoś bez przemyślenia.... Dziękuję Ci za drobiazgi, zwyczajne sprawy, których się zwykle nie docenia, błahostki, gdy spogląda się na nie z perspektywy codzienności, a zarazem za rzeczy urastające do nieogarniętych umysłem rozmiarów, nadzwyczajnie zwyczajne słowa, wysłuchanie kiedy jest źle, bycie obok bez slow, kiedy potrzebna jest tylko Twoja bliskość.... mówisz do mnie "moja" a ja jestem "niczyja ''
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech wrócą te wszystkie.. Tamte cudne... ______ Mówisz, że kochasz. To dobrze. Ale ja się wycofuję... Boję się. Jeszcze nigdy nie kochałam z wzajemnością. Jesteś codziennie w miejscach, które odwiedzam. Kupujesz w tym samym sklepie to samo, a Twoje imię nosi każdy nowopoznany przeze mnie chłopak. Pojawiasz się na tych samych dyskotekach, pijesz to samo piwo, trzymasz w tej samej ręce papierosa... A potem dziwisz się że Cię nienawidzę. Naprawdę tak łatwo zapomnieć?Więc zapomnij, że zapomnę. Nie rozumiem. Tyle razy próbowałam Cię uczulić na to, czego nie powinieneś robić,żeby nie pogorszyć sytuacji , a za każdym razem popełniałeś ten sam błąd. Małeś nie krzywdzić, nie brudzić i nie hałasować... ale Ty zawsze trzaskałeś drzwiami, gdy odchodziłeś. Może faktycznie, szczęście nie jest lekkie, a ja nie jestem silna. Chciałabym wykrzyczeć krzywdy, jakie mnie spotkały i wypłakać całą rozpacz.Ale ... tego nie da się wykrzyczeć. Wypłakać też nie.
|
|
#1100 |
|
Przyczajenie
|
-Ale musisz być zmęczony
-Dlaczego? -Bo od rana biegasz w moich myślach. ![]() 'Baby, baby, baby...light my way' U2-Ultraviolet |
|
|
|
#1101 |
|
BAN stały
|
już Cię nie kocham . ale nie potrafię bez Ciebie żyć . |
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
welcome to hell, baby.
Twoje zdrowie, skur.wielu. każdy świt zabiera mi Ciebie. ja na początku tęczy. Ty na jej końcu. historia rodem z filmu. tylko brak morderstwa. ![]() gorzkie serce pompuje olej do żył. Twoją inspiracją być. mogę ? tu wszystko ułożone jak policyjny pies. wiecznie nie będę czekała. jak mi śpiewa Rysiek z głośników: w życiu piękne są tylko chwile... ______________ dziewczyny, głupio czyta sie opisy, które zna się na pamięć. te kłótnie są bez sensu, załatwiajcie je na priv albo na profilu, nie każdy ma ochotę na to patrzeć. tyle ode mnie. ![]() ___________________ kamisha, one for all, takagwiazdka, Rilen, Toriaa, Guziki xD, Lolja, _midnight_ - bezczelnie okradzione dzisiaj przeze mnie.! cÓdne, wspaniałe, kochane, boskie.! <3wszystkim nowym - elo.
|
|
#1103 |
|
Raczkowanie
|
`Jeśli kochasz nie rań, jeśli lubisz szanuj. A z nienawiści się wylecz.
` Wśród wielu wspomnień miej chociaż jedno o mnie .. <3. ` Tak strasznie Cię nienawidzę, że aż Cię kocham .! <3. ` Dałabym sobie za Ciebie rękę urwać, i co .? I nie miałabym kur*a ręki .! ; DD. ` Ja jedyna na milion .. Ty jeden z miliona .! ` Ale jeżeli faceci są z Marsa, to niech tam kur*a wracają .!
' w ciągu jednego spojrzenia trzy razy ukradł mi serce. <3 ` ♥ Edytowane przez Aduulove Czas edycji: 2009-12-27 o 19:39 |
|
|
|
#1104 |
|
Raczkowanie
|
oja,oja
boski <3 Poziomkowa Nuta - " Jestem nieswój kiedy nie ma Cię w pobliżu " kradnę : ) Tymbarkowo_ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem za jakiego uważa mnie mój pies" widzę,że lubisz Janusza Leona Wiśniewskiego, mhmhmh szkoda tylko,że opis już był , dawany przeze mnie : ) mam problem z zapamiętaniem dat , ale date Twoich urodzin mogłabym powiedzieć nawet w środku nocy , natychmiast po przebudzeniu . ta obsesja mnie zniszczy , zobaczysz . będą Cię nazywać mordercą . ______________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami , krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze ' daj cyca Mamo ' <3 |
|
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Ta_ z krainy czekOlady - uwielbiam Twoj podpis . aż go ukradłam . przepraszam !
<3_________ - Jazda po pijanemu to przestępstwo. - Po pijanemu?? - Sama moja obecność działa na Ciebie upajająco. -bo jesteś tym jedynym.!
- czym.? - tym moim jedynym szczęściem!.
|
#1106 |
|
Zadomowienie
|
Nie było mnie dwa dni, a tu tyle napisane. Sorki, ale święta i wgl.. Wreszcie koniec.
Witam wszystkie nowe dziewczyny. I dziękuję za pochwały, które mi tam jakoś mignęły. Zawsze wszystkorobiliśmy na ostatnią chwilę. To jest właśnie chwila, to jest wąłśnie ostatnia.
Stosujesz tą głupią zasadę trzech błędów jak w baseball'u. - Jak mogłeś! - Kochanie, nie rób scen. - Zostaw mnie, bo urządze tu nie scenę a musical. I do bad things to good people. Robię złe rzeczy dobrym ludziom. Otrzyma miłość ten, kto ją da. Przywracasz wiarę mi. - Wiesz, że Ciebie szybko zostawię? - Wiesz, że złamię Ci serce? - Zobaczymy. Od początku mówiłam, że tylko złamię Ci serce. Nic innego. Jestem tylko dziewczyną od zaliczania palantów. |
|
|
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Zasadnicza różnica: mężczyzna ma oczy, kobieta - spojrzenie. kiedyś to dodawałam.... |
|
|
|
#1108 |
|
BAN stały
|
Podniosłam telefon i odłożyłam go . Wiem że tylko marnuję czas . Cały czas patrzę na Twoje zdjęcie . Wspomnienia się ożywiają . Pamiętam te proste rzeczy . Pamiętam aż do łez . Kiedyś tańczyłeś ze mną . Bez muzyki . |
|
|
|
#1109 |
|
Raczkowanie
|
otworzyłam pudełko pierniczków. zjadłam gwiazdki, a te w kształcie serduszek połamałam.
wciskam w dłoń malinowy smak życia. nie szkodzi, że na siłę. dam Ci moje serce włożone do papierowej torebki na prezenty. możesz z nim zrobić co zechcesz. tylko pamiętaj, prezentów się nie zwraca. __________________ Każdy błysk w jego zielonych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę. Jego spojrzenie hipnotyzowało, a ton jego głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciała nagrać na płytę i odtwarzać bez końca.. |
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam ... mówiłeś, że potrafię czarować wzrokiem.
Zauważyłam, że moje sztuczki już na Ciebie nie działają.. genialnie. Denerwujesz mnie, gdy wybuchasz śmiechem, jak mówię Ci, że kocham. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

<3