|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie Asia Fashion
Ja paczuche juz mam i akurat w moim wypadku nie ma zadnego problemu ale to nie wynika z tego ze jestem drobna tylko generlanie brałam rzeczy lużne nic dopasowanego jak bede miala chwile porobie zdjecia
![]()
#212 |
Zadomowienie
|
no to zobaczymy jak bedzie u mnie, ja bralam niby M... albo free size, i tez sie stresuje ze moze byc cos za malego, ale sie okaze
![]() Jak co to ciuszki sa na all bardzo chodne wiec nie bedzie chyba problemu ![]() Dziewczyny a orientujecie sie czy takie paki dlugo idą?
#213 |
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki, Candance za zorganizowanie zamówienia i za przesyłkę
![]() ![]() Z ciuszków jestem bardzo zadowolona. Obawiałam się, że będzie gorzej. Niestety na razie nie mogę porobić fotek, ale jak tylko będę mogła, to wrzucę. Najbardziej jestem zadowolona z zielonej narzutki i białego t-shirtu z nadrukiem. Myślałam, że ta zielona narzutka będzie raczej kardiganem, ale okazało się, że to jest materiał taki bardziej bluzowy, ale jestem zadowolona, bo jest bardzo miękki, miły w dotyku i dość gruby. A poza tym wygląda zupełnie tak, jak na zdjęciu i baaardzo mi się podoba. A rozmiarowo też pasuje (rozmiar to takie S-M) Biały t-shirt też jest świetny. Nadruk ma identyczny, jak na zdjęciu (a wiem, że zdarzają się koszulki japan style z podrobionymi nadrukami, które są brzydsze, niż na zdjęciu). No, i wydaje mi się, że jest nawet z grubszego materiału niż wiele koszulek z sieciówek. Rozmiar oceniam na XS-S. Trochę rozczarował mnie ten sweterek w paski. Jest z cieniutkiego, troche jakby śliskiego materiału i, co mi się najbardziej nie podoba, kolory się trochę nie zgadzają ze zdjęciem - zamiast ciemnego różu jest ciemny pomarańcz, przez co kolory trochę się gryzą i sweterek traci swój urok ![]() Zamawiałam jeszcze taką krótką marynarkę, ale niestety mam sporo większy biust niż te Japoneczki na zdjęciach, więc nie mogę się w niej dopiąć, a jak jest rozpięta, to sterczy mi na bokach i nie wygląda dobrze. Chociaż przymierzałam na dość luźną bluzkę. Jeszcze zobaczę, jak się będzie prezentować na jakimś cieniutkim, obcisłym topie. Uff, trochę się rozpisałam, ale mam nadzieję, że te informacje się przydadzą osobom, które będą brać udział w następnych zamówieniach. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2009-12-20 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no to w takim razie maja rozna rozmiarowke bo ja mialam dwie rzeczy, ktore byly na mnie ok (nosze S) a dwie rzeczy, ktore byly tak wielkie, ze odsprzedalam je kolezance, ktora nosi L/XL
#215 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziś miałam na sobie ciuszki z zamówienia, więc przy okazji zrobiłam fotki.
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2009-12-22 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zadomowienie
|
na razie nie mogę brać udziału w zamówieniach dlatego mam pytanie: czy jeśli by mi zamówiła koleżanka w stanach jakieś rzeczy to dużo zapłaci za przesyłkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Wtajemniczenie
|
Na stronie sklepu na pewno wszystko jest napisane odnośnie kosztów wysyłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
no tak tylko, że ja nie znam bardzo dobrze angielskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Can serdeczne dzięki za zorganizowanie zamówienia i szybką przesyłkę
![]() ![]() Rzeczy są bardzo ładne ![]() ![]() Zrobiłam fotki i podaję linki: http://asia-fashion-wholesale.com/we...prod_9682.html http://asia-fashion-wholesale.com/we...prod_9449.html http://asia-fashion-wholesale.com/we...prod_9554.html Jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#220 |
Zadomowienie
|
Annaluka fajne ciuszki, tez zamawilam z Can ten rozowy sweterek, ale pisala mi ze nie wylali go, grr:P
Czekam jeszcze na paczuche, ale tez wstawie fotoski ![]()
#221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w drugiej już nie. Z Tobą się rozliczę jak wrócę do domu (w przyszłym tygodniu) bo nie wzięłam ze sobą zeszyciku gdzie mam rozliczenie a już widzę, że odesłali mi kasę za rzeczy, których nie było. Twój nr nadania bo nie podałam: 00259007733898049428 WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Organizatorka
|
Otworzyłam naszą paczuszkę i niczego nie brakuję
![]() ![]()
#223 |
Zadomowienie
|
Can dostalam paczuche, dziekuuuuuje!!!
![]() Jestem zadowolona! ![]() ![]() Can co do rozliczenia to sie juz umawialysmy :P Fotki postaram sie na dniach wstawic ![]() Wesolych Swiat ![]()
#224 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Can za zrealizowanie zamówienia
![]() Jestem bardzo zadowolona z żakiecików ![]() ![]() ![]() Rozmiar L, więc jest na mnie idealny. Natomiast ten szary ma kolor troszkę ciemniejszy niż w rzeczywistości, rozmiar oznaczony jako: free size, w biuście 90-100cm, więc byłam pewna, że będzie na mnie dobra a jednak w rzeczywistości jest mniejsza. Mama twierdzi, że jeśli się zapnę to jest troszkę przyciasna, siostra mówi, że jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Organizatorka
|
dziewczyny z mojego zamówienia, może któraś z Was byłaby chętna na bluzeczki z Miracollo bo przysłali mi zdublowane, a nie chce mi sie ich wystawiac na allegro
![]() szara - colours of the world 17 zł M - nieaktualne biała - Cubus 16zł M Załącznik 2740339Załącznik 2740340
Edytowane przez waaampirek Czas edycji: 2009-12-25 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja bym byla chetna na biala - tylko prosilabym o wymiary
#227 | |
Organizatorka :)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Chciałam zapytać o przykładową cenę końcową danej rzeczy.
Np. bluzka kosztuje 5$. Liczę dolara w cenie 3 zł(już zawyżony) czyli 15 zł + 22% VAT+cło (jeżeli oczywiście doliczą to na ubrania zwyczajowo jak doczytałam) 12% czyli w sumie 34 %= 15 zł + 5.1 zł = 20.10 zł i to jest cena końcowa w najgorszym wypadku jednej rzeczy o wartości 5 $ (oczywiście nie liczę kosztów wysyłki które dochodzą w zależności od ilości i wagi)? To tak na mój chłopski rozum wyliczony więc chciałabym się upewnić ![]() Edytowane przez KAROLCIA171 Czas edycji: 2009-12-26 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę bardzo ![]() Muszę przeprosić wszystkie dziewczyny, które czekają na fotki - ja ich już nie mam ![]() Zanim zdążyłam je wgrać na wizaż mój mąż zdążył wyczyścić zdjęcia, które uważał za zbyteczne, z kompa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Organizatorka
|
nie mogę znaleźć miarki ;/ ale taka większa Mka/Lka to taki krój luźny, więc jakby ktoś chciał obcisłą to i XLka weszła. Postaram się jeszcze jakoś zmierzyć i wtedy dam znać
![]() Wszystkie paczuszki polecą do was przed sylwestrem, tzn pn/wt wyliczenia raczej dopiero po sylwestrze. edit: wymiary z allego: szerokosc 47cm długośc 65cm
Edytowane przez waaampirek Czas edycji: 2009-12-26 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ojjj jak taka duza to odpada bo ja nosze XS/S i mialam nadzieje, ze to moze takie male M
#232 |
Organizatorka
|
Dobra dziewczyny paczuszki już wszystkie popakowane i gotowe do wysyłki, więc zapewne w poniedziałek już polecą do was
![]() Mam nadzieje, że nic nie pomyliłam z adresowaniem bo na 5 uczestniczek 4 mają na imię Anna ![]() Nie pamiętam już czy pisałam, ale najwyżej powtórzę, że wyliczenia raczej po sylwestrze bo teraz kiepsko z czasem stoję ![]()
#233 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny obiecalam fotki do ciuszkow, przez swieta bylam zalatana, ale dzisiaj juz zrobilam, sorki ze niewyrazne niektore i jakies kola sa.. ale to wina aparatu, ciuszki sa jak najbardziej wporzadku.
A wiec moja ocena: Bialy sweterek jest bardzo cieplutki i jestem zadowolona. Zolty sweterek z golfem jest cieply ale rekawy takie jakby za krotkie, ale mozna zrobic na 3/4 ![]() Taka jakby tuniczka pomaranczowa z bluzka czarna pod spodem, a wiec czarna bluzka jest to taka zwykla... material tez srednio zachwycajacy, ale ta pomaranczowa tuniczka mi sie podoba ![]() Sukienka niebieska... powinna byc sukiennka, ale by mi chyba nawet polowy pupy nie zakryla... zreszta sami widzicie;P Czarna spodniczka... niby fajna, ale sama nie wiem jak ja nosic, i bardzo krotka mi sie wydaje ![]() Zolty t-shirt zamowilam dla siebie i chlopaka, razem bylo... jak na mnie widzicie calkiem zwykly, ale za takie pieniadze ok do pobiegania w domku ![]() Rozowa bluzka troche luzna, ale niech bedzie :P No wiec jak wiadomo wszystko nie jest idealne, ale nie jest zle ![]()
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
moniaaaaaaa86 a możesz podać swoje wymiary i rozmiary tych ciuszków?
![]() Interesuje mnie głównie golfik żółty, różowa bluzeczka i ta spódniczka ![]() ![]()
#235 |
Zadomowienie
|
Saming ja przewaznie nosze S
![]() kurcze zawsze nie wiem jak sie mierzyc :P Biust 88 Biodra 95 brzuch 74 cos jeszcze? :P Spodniczka jest obcisla ale ja mam duza pupe i szerokie biodra, rozowa bluzka jest ok ale nie jest super obcisla wiec to taka s/m, golfik tez takie s/m ![]()
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety Ania to popularne imię ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#238 |
Zadomowienie
|
od konca brody do pepka 45 cm
![]() ![]()
#239 |
Zakorzenienie
|
Moniaa dzieki za fotki i wogole
![]() ![]() ![]()
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Megusia uważaj- wystarczy, ze sprzedawca kupił ją na innej stronie i ona może się dużo różnić od tego z Asia Fashion
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.