![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Susia Wymiata
Uchudłam, Doroto Złoto
![]() ![]()
#332 |
Zakorzenienie
|
![]() alem się na sam koniec opchała ale to już końcówka pierogów była, nie mogłam jej zostawić na talerzu, nie ![]() poza tym ciągłe nadużywanie jest do bani, dzień się rozjeżdża, z ludzkością się człek mija, z niczym nie wyrabia... a tu głowę trza myć, do pracy rano wstawać, ech ![]() ja dziś przyoblekłam się w odzież luźną, także, nie utyłam, nic a nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
A wieta Wy, ze gosciów mamy ostatnio jakby mało?
![]()
#334 |
Zakorzenienie
|
Lubcia, a jakbym chciala uchudnac szybko, to sie da? jak Ty myslisz?
bo ja bym chciala bo ja w sumie w przeciagu ostatnich dwoch miesiecy to napakowalam w siebie sadla 7 kilosow (lacznie z tym sadlem swiatecznym) ja juz nie chce sadla nie tyle ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- shachownico, luzna odziez to dobry pomysl, tyle ze aby mnie oblec w co luznego, to tera trzeba zrobic mi narzutke z przescieradla taka jestem upasiona ni mam lachow na 7 kilo sadla wiecej |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej jak sie ma takie sadło zasiedziałe ![]() ![]()
![]() |
#336 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tereniu, Tomciu
![]() Cytat:
kobiety, ja za Wami nie nadanżam ![]() ledwo zjadły - już się odchudzają ledwo choinkę ubrały - już myslą kiedy rozebrać o lelum, lelum ... Potwierdzam skuteczność Lubej diety ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- A gościów mało, bo i Nasturcji mało zawsze gościów jest więcej, jak ona więcej pisze ![]()
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
ja to zasiedziale sadlo, to akceptuje i nawet lubie
nie lubie tylko tego 7 kilowego sadla zoltodzioba lachy jak sznurki na baleronie - opiete kozakow w lydce nie dopinam (lyda mi utyla jak prosie) zle jest ... Ania, znaczy skutecznie, ze 5 posilkow, ostatni 2 godz. przed snem i nie zrec wieprza? a iles uchudla? |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja wam mówię, wy się nie odchudzajcie, bo przyznaję - kocham was takie jakie jesteście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
idę spać
![]() Bo jutro przed szóstą pobudka i do roboty ![]()
#341 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
No tak, Dorotka
![]() ... tylko , ze ja tego wieprza jadłam, np. własnoręcznie pieczoną szynkę lub schab Ja miałam nakazane 5 razy dziennie co 3 godziny jeść począwszy od 7 rano na 7 wieczorem skończywszy i posiłki miały być w miarę równe i kupa warzyw do każdego posiłku miała być (ale marchewki i buraczków to akurat nie za wiele, no i ziemniaki to nie warzywa ![]()
#343 |
Zakorzenienie
|
Dorotuś, ja tez 3 kilosy, właśnie sie ważyłam
![]() Pocieszam się tylko, że tę nadwyzkę szybko nabyłą szybko się zrzuci ![]() Ja podobnie jak Luba - 5 posiłków, wyeliminować tłuszcze, słodycze, nie jesc po 18tej, zrezygnować z białej mąki i chudnę ![]() Lubo, my choinkę trzymamy dopóki sie nie sypnie na ament ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
rude jest piękne:)
|
ja nawet nie mam sily pisac bo mnie palce utyly
![]() na szczesie wieprzowiny i inszego miesiwa ,to ja nie jem ..z mies ,to uwielbiam ciasta wszelakie,od jutra kuniec z ciastami ,a nawet dzis ,bo nie dokulam sie do kuchni ![]()
#345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizji bowiem nie włączam - ze strachu przed zanikiem u innych uczuć wzniosłych ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki, a czy mozna diete bez dohtora?
nie bede zarla slodyczy nie bede zarla po 18tej z zalem, ale moge ograniczyc chlebus, tluszcze bede sie zwawiej ruszac w konfiguracjach 96, 69, 44, 66 i innych cyfrach ![]() nie zrezygnuje z wina i lyskola, bo nie potrafie mozna tak bez dohtora wymyslic prykazy, nakazy, zakazy? a winko i lyskola mozna, no nie? a Ty Teresa, to sie nie odzywaj z chudymi nie gadam ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2009-12-27 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Jasne, że bez doktora. To nie jest jakaś rygorystyczna dieta. Dołącz dużo zbóż, kasze, fasole i nadaj się a nie głoduj
![]() Wiesz, alkohol jest mocno kaloryczny, Kota kiedyś nam tu zasoliła tabelą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w moim wypadku łyskol i wino odpadają przy gubieniu sadła ale może Ty możesz ![]() zresztą ja w to Twoje sadło nie bardzo wierzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Tymka, to ja sprobuje
sie zobaczy na ile potrafie bo u mnie z silna wola jesli idzie o rezim jedzonkowy to nie teges slabizna w tej kwestii jestem |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Dorotka- ale tłuszcze są potrzebne "na rozum'
no i niektóre witaminy to się przyswajaja z tłuszczami, mnie pani dochtór powiedziała, że nabiał to np,musi być tłuszczowy (żadne tam mleka , jogurty, sery 0% - bo wapń też potrzebuje tłuszczu żeby się przyswoić) Mi kazali jeszcze pić co najmniej butelkę wody mineralnej dziennie, a najlepiej 2 l (oprócz tych herbat i innych napojów) o to, to dla mnie mordęga była wypić zimą 2 l wody - co godzinę jak nie jadlam, to piłam ![]() prawie jak w te święta ![]() ![]()
#352 |
Piers do przodu
|
![]() powracam na łono ![]() A Wy tu o dietach ![]() ![]() Jadłam w święta mało mięsa i ciast na karb ryb i nabiału ![]() ![]() W ramach polowań na promocje upolowałam filety z łososia po 14 zeta za kg ![]()
#353 |
Zakorzenienie
|
Się dietowo wtrącę...Chyba najmniej bolesne jest odstawienie pieczywa i do tego działa..Moja znajoma nie je od roku i bardzo sobie chwali, wygląda świetnie
![]() Wszystko inne prawie normalnie, tylko bez chlebka ![]() Ale mam lenia... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja dobrze zrozumiałam, że pozwoliła Ci jeść słodycze? ![]() Bo ja już nie mam pomysła, co poza słodyczami odstawiać. Wszystko inne jem zdrowe jak w mordę strzelił - masę warzyw, drób, ryby, nabiał chudy. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
Slika, waze 67 kilosow jak w maske strzelil, rowniusienko - na golasa wazona
7 kilo w dwa miesiace - widzialas Ty takie cus?! ja chce na powrot moje 60 kilo! |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Dorotto - a mnie tak przyszło jeszcze do głowy :
czy to nie ma związku z tarczycą ? i może ruszasz się mniej niż wcześniej ? no i z wiekiem ( ![]() jak to wszystko połączyć, to wychodzi niefajnie ![]() edit: i ja też chcę 60kilo, i ja ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-12-27 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chudnij jeszcze daj popatrzeć ale dla mnie to nic takiego ja mam 17 kilo nadprogramowe ale przyznaję, że nie w dwa miesiące a Joaśkę to widziałam gruba jest straszliwie ![]() a po tych świętach i tartach frrancuskich to już pewnie się toczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
i ja i ja też chcę 60 kilo
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
60 to nie oddam
ale te 17 bierz Mammmo zadbane odkarmione wybalsamowane pachnące bierz ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Winerko, Mamma była pierwsza ale może się podzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz już się toczę... zataczam? ![]() Lubo, a chudłaś powoli tzn jak bardzo powoli? Mammito, Ty też dochtrowo jadłaś?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.