Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 15:22   #3781
lindsley
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
też chyba pójdę dopiero w przyszłym tygodniu, bo wydać kasę i nic nie zobaczyć to troche bezsensu. A widzę ,że na początku to dosyć często jest, tak co 3 tygodnie
To zależy od lekarza co ile... U mnie standard to 4 tyg. Tyle, że u mnie w gabinecie nie ma usg i chodzę prywatnie no i w międzyczasie zmieniałam lekarza to się nazbierało tych wizyt

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 16:45   #3782
Ollliwka
Zakorzenienie

a my wróciliśmy z zakupów , ale nie spożywczych tak się zdenerwowałam.. na TŻ szukałam go po całym sklepie a ten przychodzi i mówi ,że myślał ,że w toalecie jestem bo niby tak powiedziałam No.. a wcześniej z teściem na spacer pojechaliśmy z psami tak więc się dotleniłam , pogoda dość fajna

evitka21 widzę Cię co tam u Was ? nie odzywasz się nic

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2009-12-27 o 16:47
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 17:03   #3783
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
evitka21 widzę Cię co tam u Was ? nie odzywasz się nic
no nie odzywam się , dawno was nie czytałam na bierząco i tak nie do końca wiem co u was słychać (tak raczej od przypadku do przypadku czytałam)

u mnie i u mojej córci dobrze wszystko, leci nam już 31 tydzień, czujemy się obie dobrze, choć już kwadratowo, cięzakwo (szybko sie juz męczę) i kaczkowato....nie mam żadnych problemów i dolegliwości (bo czym jest zgaga). Niunia kopie mocno i często .
4.01 mam wizytę i USG i mam nadzieję że dalej będzie tak ksiązkowo

Do pracy nie chodzę mniej więcej od połowy listopada- strasznie chorowałam i musiałam da sobie z praca spokój. Teraz jest juz oki.

chodzimy z mężem do szkoły rodzenia, dla niuni juz mam niemal wszystko kupione ( ja z tych planujących i praktycznych)

trzymam mocno kciukasy za testujące (szczególnie pomidorkę- bede trzymać kciukasy mocno) i gratuluję gabisun !

całuję was mocno!

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 17:06   #3784
Kakusia
Zakorzenienie

Ja już też po świętach. Wypadły zgodnie z planem, czyli zaliczone do udanych
Kolacja Wigilijna zjedzona we dwójkę - potem godzinka u jednych rodziców i godzinka u drugich.
Boże Narodzenie z moimi rodzicami, a drugi dzień Świąt z teściami i szwagrami z rodzinami swoimi.
Dziś już odpoczynek u siebie. Trochę gorszy dzień (znowu przykre słowa od TŻta ) ale jakoś leci.

I w ogóle postanowiliśmy z TŻtem powoli kompletować wyprawkę. Bo potem nie wyrobimy finansowo jak przyjdzie Nam wszystko naraz zakupić
Także jutro robię listę

Lindsley co do imion mnie się baaardzo podoba Dominik tak ma na imię mój jedyny brat, a i swojej coreczce na 100% dam na imię Dominika
I leć do Gin. żeby szybko rozprawić się z tą infekcją

Gabisun ja byłam w 7tc u pierwszego lekarza, u obecnego chodzę co 3tyg

Pomidora trzymam bardzo mocno kciuki

Evitka fajnie że się odezwałaś i u Ciebie wszystko w porządku

Pozdrawiam Was i do jutra

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka

Edytowane przez Kakusia
Czas edycji: 2009-12-27 o 17:08
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 17:09   #3785
Tity
Zakorzenienie

Widzę, że dzisiaj spacerowo. I my byliśmy na długim spacerze A potem na działce. A teraz umieram z powodu @. Już się cieszyłam, że bezbolesna będzie, a tu

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 18:48   #3786
Pomidora
Zakorzenienie

Tity, przykro mi, że @ przylazła Mam nadzieję, że to ostatnia paskuda.

Kakusia, mam nadzieję, że będziesz nam się tutaj chwalić elementami wyprawki

Evitko, dziękuję za kciuki Oby zmęczenie jak najrzadziej brało górę.

Ollliwko, cieszę się, że spacer się udał

Wiecie co, jakoś tak mam wrażenie, że mi test jutro nie wyjdzie. Co chwilę biegam i patrzę na te, które już zrobiłam i oglądam te cienie cieni. Ale im dłużej siedzę w necie i czytam, ile dziewczyn pomyliło cienie i nie było pozytywnego testu, to tym mniej mi się chce wierzyć, że mi się nie przywidziało. Nie mam totalnie żadnych objawów. Nic czulszego nosa, bolących piersi (bo przestały boleć dzień przed wigilią), zmęczenie mnie nie bierze, nie sikam częściej... Czuję się normalnie i wpadam w panikę, że mam zwidy, że narobiłam szumu a nic z tego... Oszaleję do jutra! Kupiłam testy, nie te co chciałam, ale te co były. Nie znam tych firm, ale niech im będzie. I jestem nerwowa jak jasny gwint. Mężu nie wie o co chodzi, bo nie jest wtajemniczony. A mi serce do gardła podskakuje na samą myśl, że to jakaś pomyłka, kpina losu albo złudzenie optyczne. Zresztą jutro jak mąż w pracy będzie to wstawię te testy ze świąt. Same zobaczycie. Przepraszam za marudzenie, ale jestem przerażona i potwornie zdenerwowana.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 19:48   #3787
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość

Wiecie co, jakoś tak mam wrażenie, że mi test jutro nie wyjdzie. Co chwilę biegam i patrzę na te, które już zrobiłam i oglądam te cienie cieni. Ale im dłużej siedzę w necie i czytam, ile dziewczyn pomyliło cienie i nie było pozytywnego testu, to tym mniej mi się chce wierzyć, że mi się nie przywidziało. Nie mam totalnie żadnych objawów. Nic czulszego nosa, bolących piersi (bo przestały boleć dzień przed wigilią), zmęczenie mnie nie bierze, nie sikam częściej... Czuję się normalnie i wpadam w panikę, że mam zwidy, że narobiłam szumu a nic z tego... Oszaleję do jutra! Kupiłam testy, nie te co chciałam, ale te co były. Nie znam tych firm, ale niech im będzie. I jestem nerwowa jak jasny gwint. Mężu nie wie o co chodzi, bo nie jest wtajemniczony. A mi serce do gardła podskakuje na samą myśl, że to jakaś pomyłka, kpina losu albo złudzenie optyczne. Zresztą jutro jak mąż w pracy będzie to wstawię te testy ze świąt. Same zobaczycie. Przepraszam za marudzenie, ale jestem przerażona i potwornie zdenerwowana.
Ja też nie mam żadnych objawów, dopiero dzień po terminie @ zaczęły coś delikatnie piersi pobolewać, a w tamtym cyklu miałam już wszystkie objawy dziwne to wszystko a ty dzisiaj masz termin @ ? trzymam mocno kciukasy za dwie kreseczki jak ja łaziłam po różnych forach i czytałam o tych słabiutkich kreskach to mogę powiedzieć, że w 96% po paru dniach były już mocniejsze, jak coś tam się dzieje na teście to znaczy że hormon już jest, a ty robiłaś przecież test przed terminem @, głowa do góry ( łatwo mówić ja cała noc prawie nie spałam jak rano miałam zrobić drugi test )
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 20:35   #3788
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cześć dziewczyny! Ja już w domku, dzisiaj wróciliśmy z Wrocławia. Święta miałam niestety troszkę smutne, cieszę się, że minęły i czekam na Nowy Rok..

Gabisun, Pomidorka, bardzo mocno was ściskam, gratuluję II i troszeczkę zazdroszczę

Ollliwka, mój TŻ dostał wcześniej prezent, bo co roku nie wytrzymujemy i wcześniej je sobie dajemy Wolimy obejrzeć swoje prezenty i nacieszyć się nimi sami, niż potem na wigilii z rodzinką

abz, tak to ja wysłałam Ci zaproszenie z mojego fikcyjnego konta, o którym pisałam, ale potem je skasowałam i założyłam takie nowe, wizażowe, chyba też Ci z niego wysyłałam zaproszenie??

lindsley, mi się podoba Adam i Aleksander

MPIK, co u Ciebie???
Stary 2009-12-27, 20:52   #3789
serduszkowata
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
W końcu po świętach udało mi się do Was dotrzeć
Od wczoraj mamy z moim TŻ jakieś zatrucie żołądkowe - na zmianę biegaliśmy do toalety - na szczęście już przechodzi.

Muszę Wam powiedzieć że moja mama zadzwoniła do mnie dzień przed Wigilią i zaprosiła nas więc pojechaliśmy, podzieliliśmy się opłatkiem, wymieniliśmy prezentami, zjedliśmy i z moim TŻetem pojechaliśmy do teściów.

BUZIAKI

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 20:58   #3790
lindsley
Zakorzenienie

pomidorka ja miałam na pierwszym teście dwie tłuste krechy a i tak świrowałam i dla pewności zrobiłam jeszcze 2 Także to normalne, że się denerwujesz ale ja jestem pewna że teraz już będą tylko grubsze II
Kakusia jutro idę do gina. Niby infekcja nie jest uciążliwa, prawie jej nie czuję smaruję się clotrimazolem ale wolę dmuchać na zimne (znów położna będzie się wkurzać, że ktoś przychodzi z nieumówionych)
I mam nadzieję, że pochwalisz się co tam nakupujesz dla dzidziusia. Ja dostałam od siostry Tz 2pak body z kubusiem puchatkiem na ok 6m-cy...

A ja miałam dziś humorka i pierwszy raz w ciąży się popłakałam z niewiadomego powodu... Od rana chodziłam zła, unikałam wszystkich, poszłam sobie posprzątać kuchnię, łazienkę, wzięłam prysznic, posiedziałam na necie, zdrzemnęłam się (ale Tz oglądał w 2 pokoju film i głośno się śmiał) Wiedziałam, że w końcu wybuchnę, padło na Tz... Syt uratowali znajomi bo zapowiedzieli się, że wpadną do nas to się musiałam troszkę pozbierać. Teraz już jest ok

Michaś
Stary 2009-12-27, 21:04   #3791
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
serduszkowata jak relacje z rodzicami ?
zdecydowanie lepiej - nie jest tak jak kiedyś, ale przynajmniej się do siebie odzywamy

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
serduszkowata - jak minęła wigilia i święta?
Wigilia minęła szybciej a w drugi dzień świat siedzieliśmy u teściów i się chyba przejedliśmy

Link do mojego wykresu:

Stary 2009-12-27, 21:09   #3792
Tity
Zakorzenienie

Pomidorko dziękuję, ale my się teraz nie staramy niestety Wierzę, że u Ciebie będzie dobrze, dwa razy testy się nie mylą

L
J
Stary 2009-12-27, 21:14   #3793
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Ja już w domku, dzisiaj wróciliśmy z Wrocławia. Święta miałam niestety troszkę smutne, cieszę się, że minęły i czekam na Nowy Rok..

Gabisun, Pomidorka, bardzo mocno was ściskam, gratuluję II i troszeczkę zazdroszczę
Na następne święta już na pewno z brzdącem będziesz więc dbaj o siebie i się nie stresuj, żeby dzidziuś nie miał znerwicowanej mamy trzymam za Ciebie mocno kciuki

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
W końcu po świętach udało mi się do Was dotrzeć
Od wczoraj mamy z moim TŻ jakieś zatrucie żołądkowe - na zmianę biegaliśmy do toalety - na szczęście już przechodzi.

Muszę Wam powiedzieć że moja mama zadzwoniła do mnie dzień przed Wigilią i zaprosiła nas więc pojechaliśmy, podzieliliśmy się opłatkiem, wymieniliśmy prezentami, zjedliśmy i z moim TŻetem pojechaliśmy do teściów.

BUZIAKI
cieszę się że udało wam się dojść do porozumienia, na pewno jeszcze troszkę czasu minie i emocje już całkiem opadną

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
pomidorka ja miałam na pierwszym teście dwie tłuste krechy a i tak świrowałam i dla pewności zrobiłam jeszcze 2 Także to normalne, że się denerwujesz ale ja jestem pewna że teraz już będą tylko grubsze II
Kakusia jutro idę do gina. Niby infekcja nie jest uciążliwa, prawie jej nie czuję smaruję się clotrimazolem ale wolę dmuchać na zimne (znów położna będzie się wkurzać, że ktoś przychodzi z nieumówionych)
I mam nadzieję, że pochwalisz się co tam nakupujesz dla dzidziusia. Ja dostałam od siostry Tz 2pak body z kubusiem puchatkiem na ok 6m-cy...

A ja miałam dziś humorka i pierwszy raz w ciąży się popłakałam z niewiadomego powodu... Od rana chodziłam zła, unikałam wszystkich, poszłam sobie posprzątać kuchnię, łazienkę, wzięłam prysznic, posiedziałam na necie, zdrzemnęłam się (ale Tz oglądał w 2 pokoju film i głośno się śmiał) Wiedziałam, że w końcu wybuchnę, padło na Tz... Syt uratowali znajomi bo zapowiedzieli się, że wpadną do nas to się musiałam troszkę pozbierać. Teraz już jest ok
i dobrze że mu się oberwało, facet też musi czuć ciążę na własnej skórze równouprawnienie jest tak patrzę na twój suwaczek i widzę już 21 tydzień a nie tak dawno składałam gratulacje, ani się nie obejrzę a będziemy oglądać zdjęcia Dominika
Stary 2009-12-27, 21:19   #3794
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
cieszę się że udało wam się dojść do porozumienia, na pewno jeszcze troszkę czasu minie i emocje już całkiem opadną
dzięki kochana

Link do mojego wykresu:

Stary 2009-12-27, 21:25   #3795
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
i dobrze że mu się oberwało, facet też musi czuć ciążę na własnej skórze równouprawnienie jest tak patrzę na twój suwaczek i widzę już 21 tydzień a nie tak dawno składałam gratulacje, ani się nie obejrzę a będziemy oglądać zdjęcia Dominika
Oj dostaje mu się czasem, a ja przynajmniej wszystko mogę zwalić na ciążę a i on już inaczej podchodzi do humorków... Tyle, że dziś tak ostro zareagowałam a on nic takiego nie zrobił no i przy jego siostrze wszystko się odbyło...
Co do imienia to tak w luźnej rozmowie rzuciłam, że chciałam córkę Ola nazwać i może zostawimy to imie, to stwierdził, że jest tyle imion, że możemy się jeszcze zastanowić. A już myślałam, że się na Olka uprze
I fakt to już 21tc, czas leci szybciutko. A brzuch jak mi urósł przez święta to sama jestem w szoku Jutro może sobie fotkę zrobie to wrzucę

Michaś
Stary 2009-12-27, 21:45   #3796
Lolota
Przyczajenie

Post Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Hej dziewczyny. jestem tu nowa i razem z mężem planujemy dziecko i mam taką skromną nadzieję, że w końcu pojawi się ono w 2010 roku.. Staramy się już od września.... na razie bez rezultatu
Lolota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:54   #3797
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolota Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. jestem tu nowa i razem z mężem planujemy dziecko i mam taką skromną nadzieję, że w końcu pojawi się ono w 2010 roku.. Staramy się już od września.... na razie bez rezultatu
witaj! od września to jeszcze krótko napisz coś o sobie co robisz, ile masz lat.....a kiedy ostatnia była @?

Lindsley to czekam na jutrzejszą fotkę
Stary 2009-12-27, 22:04   #3798
Tity
Zakorzenienie

Witaj Lolota Napisz nam coś o sobie

L
J
Stary 2009-12-27, 23:48   #3799
aldii
Zakorzenienie

Gabisun mysle, ze tak ok 6tc.Poza tym, zeby dostac becikowe musisz miec pierwsza wizyte przed 10tc
Evitka to juz 31tc ale ten czas leci....
Kakusia masz racje z ta wyprawka.Ja tez kupowalam prawie od poczatku.Jak bym miala teraz wszystko kupic to
Pomidorko u mnie na pierwszym tez wyszla bardzo blada krecha.Ale ja juz 2 dni przed tym testem wiedzialam, ze w ciazy jestem - jak zobaczylam gigantyczne zyly na piersiach
Serduszkowata suuuper, ze spotkaliscie sie z rodzicami
Lolota witaj
Lenko co sie stalo ?
Stary 2009-12-28, 06:39   #3800
Pomidora
Zakorzenienie

Kochane, to chyba już mogę się cieszyć? Może to nie tłuściocha, ale z każdym dniem wyraźniejszy. Dziś jest 28dc. A mnie zżera szok!

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 07:55   #3801
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, to chyba już mogę się cieszyć? Może to nie tłuściocha, ale z każdym dniem wyraźniejszy. Dziś jest 28dc. A mnie zżera szok!
pomidorko, to ja pierwsza pogratuluję!!!!!

u mnie gdzieś na pierwszych trzech testach kreseczka była taka mega słaba. A potem nabrała tłuszczyku.... i beta wszystko potwierdziła.

Bardzo sie cieszę

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 08:55   #3802
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorko Na 100% Ci się udało Wielkie, wielkie gratulacje
Nie przenoś nam się całkiem na mamusiowy, bo ja Cię bardzo lubię

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:00   #3803
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Cytat:
Pomidorko, serdeczne gratulacje!!

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:01   #3804
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
pomidorko, to ja pierwsza pogratuluję!!!!!

u mnie gdzieś na pierwszych trzech testach kreseczka była taka mega słaba. A potem nabrała tłuszczyku.... i beta wszystko potwierdziła.

Bardzo sie cieszę

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Pomidorko Na 100% Ci się udało Wielkie, wielkie gratulacje
Nie przenoś nam się całkiem na mamusiowy, bo ja Cię bardzo lubię
Kochana, ja na pewno was nie zostawię. Jestem z wami od początku wątku, sama troszkę wyczekałam na te dwie kreseczki i na pewno będę wam na karku siedzieć A wątku na mamusiowym jeszcze nie ma. Bo mi wychodzi, żem wrześniowa. Może założę sama? Gabisun, a ty nie jesteś też wrześniówka? Zakładamy wątek?

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 09:01   #3805
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Już jedne gratulacje poszły

Teraz jeszcze raz dla Ciebie POMI i gabisun Oby dziewczyny wszystkie 9mcy minęły bezproblemowo i szczęśliwie

Kochaniutka mrauuuuuuuuu w myślach sobie wspominam co to było 2 września choć przyznam się z z czasem potrafiłam się z ciąży bardziej cieszyć

Wątek otwierasz?

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:04   #3806
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Pomidorko, serdeczne gratulacje!!

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Już jedne gratulacje poszły

Teraz jeszcze raz dla Ciebie POMI i gabisun Oby dziewczyny wszystkie 9mcy minęły bezproblemowo i szczęśliwie

Kochaniutka mrauuuuuuuuu w myślach sobie wspominam co to było 2 września choć przyznam się z z czasem potrafiłam się z ciąży bardziej cieszyć

Wątek otwierasz?
Wiesz, dzisiaj jest euforia, nie wiem, co będzie jutro Wątek chciałabym założyć, tylko nie wiem, czy nie tak głupio od razu po teście No i mam zamiar przede wszystkim na niego ściągnąć Kretencję i Lenkę Resztę dziewczyn też bardzo chętnie, ale te szczególnie

28.09.2014

Stary 2009-12-28, 09:10   #3807
gizix
Raczkowanie

GG do gizix

hej dziewczyny jak u was wygląda tycie w ciąży, bo ja mam z tym straszny problem. Mam wrażanie że za mało przybywam na wadze jestem w 28 tygodniu i dopiero 3kg na plusie. Przed ciążą byłam bardzo szczupłą osobą i ciężko mi teraz to przybieranie wychodzi. Termin mam na marzec.
gizix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:46   #3808
MAGiALENA
Zakorzenienie

dziewczynki wielkie gratulacje i całuski dla Was i dla Waszych brzuszków!

a ja chciałam tylko powiedzieć, że po Świątecznych rozmowach, podjęliśmy decyzję, że z dniem 01.01.2010 r. zaczynamy starania na poważnie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:46   #3809
olayya
Raczkowanie

Melduje się po świętach!
Cała i utyta troche bo przejedzona
Serdeczne gratulacje dla Pomidory. Gabisun chyba już gratulowałam, ale jeszcze raz gratki .

Pomidora powiedziałaś już mężowi i rodzince? Czy trzymasz dobre wieści na nowy rok ?

Mnie ostatnio pobolewa często głowa nie biorę leków bo się boję brać jakiekolwiek ale to męczące się robi.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 09:52   #3810
kretencja
Zakorzenienie

Pomidorka, ja na mamusiowym to nieprędko się zamelduję. Niestety ten cykl chyba spiszemy na straty, żeby dać mojemu organizmowi nabrać sił po ponad miesiąc trwającej chorobie (jeszcze trochę chroboczę przy wdechu ale kaszel praktycznie minął ). Tak że ja do wrześniówek raczej się nie zapiszę. Chyba, że jakiś "wypadek" się zdarzy

Lolota, witaj
Gizix, niestety nie pomogę, ale chyba faktycznie niewiele przybrałaś... Rozmawiałaś o tym z lekarzem?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości