|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Witam wszystkich!
Potrzebuje opinii osób trzecich.....Błagam o jakąś reakcję Zastanawiam się nad 2 sukienkami... muszę dośc szybko się decydować bo może się okazać że do ślubu pójdę w jeansach pierwsza sukienka- po całości wpisuje się w kanon mody ślubnej (ms moda model amanda- zdjęcie) druga, jest "inna"- w kolekcji Chantal, pierwsze zdjęcie. W sumie fotka w ogóle nie oddaje piekna tej sukienki ale przynajmniej daje zarys. Kiecka jest z muślinu; plecy, tren i to co widać na zdjęiu pokryte jest haftowanymi fioletowymi kwiatami........ http://www.lilea.com/gallery Dodam jeszcze, że za wszelką cenę próbuję ominąć sukieni typu tafta, koronki, drapowania, upięcia, podpięcia.... szukam czegoś delikatnego, lekkiego i najlepiej innego
|
|
|
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
rzeczywiście pierwsza bardziej typowa i ładniejsza. Druga taka trochę piżamowa (na modelce). Ja wybrałabym pierwszą delikatniejsza.
|
|
|
|
#933 |
|
Raczkowanie
|
ta druga faktycznie jest "piżamowata" ale na żywo- rewelacja.... pierwsza na manekinie wygląda super, ale już na żywo dość kiepko układają się te fałdki na dolnej części spódnicy..... każda ma swoje plusy i minusy.....opnie w domu są podzielone, dokładnie 2:2- ja po środku :P
No i, zbyt wielkiego wsparcia w Moim Kawalerze nie mam bo, cytuję, "mnie wkurza cała ta moda ślubna i żadna suknia mi się nie podoba" ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- więc chyba zostanę przy moim codziennym zestawie, aczkolwiek w wydaniu świątecznym- jeansy & koszula <hahaha> ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- nie sądziłam, że wybór sukienki będzie drogą przez mękę |
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tam podoba się ta na manekinie, jest przesliczna! Natomiast ta na modelce- wg. mnie porażka, rzeczywiście jak koszuka nocna w większym wydaniu
|
|
|
|
#935 |
|
Raczkowanie
|
anna_karolina- u mnie jest dokładnie tak samo już 5 razy zmieniałam fason sukienek i ostatecznie mam 3 z których niestety też nie potrafię sama wybrać. W domu też żadnej pomocy.
A tak w ogóle czy wasi faceci widzieli was w sukniach, bo szczerze to mi zależy żebym podobała się mojemu mężczyźnie ale jakoś się krępuje mu pokazać |
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe ja mam to samo.. Moj nie chce widzieć mojej sukni i tak szczerze powiem ze nie wiem czy mu się spodobam..
Asha no pokaż te swoje suknie, może coś doradzimy ![]() Ja mam tylko suknie i kożuszek.. nie mam dodatków.. upss.. nie mam pojęcia co do niej by pasowało. moja suknia jest skromna bez zbędnych udziwnień, więc myślę że moge poszaleć z biżu i bukietem, co? jak myslicie? |
|
|
|
#937 |
|
Raczkowanie
|
na stronie 30 tego tematu są moje sukienki, zastanawiam się na połączeniem 1 i 2 - takie zdjecie wkleiłam na 31 stronie.
|
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe te sukienki, jednak bardzo podoba mi się góra w 2, mimo iz za duża jest piękna! To znaczy jak byś chciała połączyć 1 i 2? toś takiego jak na poprzedniej stronie?
|
|
|
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
no niby coś takiego. Chociaż już sama nie wiem.
|
|
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Asha, to połączenie jest ładne! ciekawa jestem jakby wyglądało na tobie!
Dziewczyny a to moja suknia. Skromniutka, wiem, ale nie chciałam szaleć, jestem szczupłą dziewczyną więc wolałąm coś skromniejszego. I zastanawiam się jaka biżuteria??? nie mam zielonego pojęcia, bo skoro suknia skromna, to biżu można bogatsze, a może na odwrót? poradźcie!!! Oczywiście tu suknia jest za duża bo to próbna przymiarka i bolerko nie to. Będę miałą kożuszek.
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2010-01-26 o 22:15 |
|
|
|
#941 |
|
Raczkowanie
|
proponuję coś takiego
http://allegro.pl/item858340266_koli...i_prezent.html |
|
|
|
#942 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
do kogo
|
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
jak tam naszyjnik? Ja właśnie pokazałam mojemu przyszłemu swoje zdjęcia i zadecydował, że w MS najlepiej. Mam jeszcze jedną alternatywę tylko, że nie mogę wkleić zdjęcia bo jeszcze kolekcja nie jest dostępna- chodzi mi o Galę. Ja się pojawi to dam znać oczywiście.
|
|
|
|
#945 |
|
Rozeznanie
|
Mi zostało 5m-cy do ślubu a ja nawet nie chodziłam i nie oglądałam sukien. Ale planuję zaraz po nowym roku.
|
|
|
|
#946 |
|
Raczkowanie
|
nie jestes sama.ja rowniez mam tylko 5 mc a dodatkowyym klopotem jest to ze nie mieszkam w pl a suknie sa zdecydowanie piekniejsze i tansze w pl.u siebie po przeliczeniu dalabym okolo 4500 za suknie a to chyba troszeczke przegiecie jak dla mnie.Wiec poki co to szukam na necie obserwuje tutaj na wizazu a po nowym roku pomysle o przylecie do pl i przymiarkach.
|
|
|
|
#947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z reszta nie dziwie sie, bo skoro chcesz miec inna, oryginalna suknie, to wybierz ta druga (Chantal), bo ta pierwsza jest ladna i tyle, nic wiecej, nic w niej nie ma wyjatkowego. W tej drugiej na pewno zostaniesza zapamietana. Najlepiej przymierz jeszcze raz jedna i druga i skonsultuj sie sama ze soba, ktora z nich pasuje do Ciebie bardziej i ktora to jest ta, w ktorej bys sie widziala w tym pieknym dniu.
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Raczkowanie
|
1 mi się w ogóle nie podoba z racji tego że ten materiał jest taki... jak to powiedzieć no wstrętny (księżom chyba szaty nawet z takich szyją)
2 taka oklepana, 3/4 panien młodych nosi ten krój 3 najlepsza aczkolwiek te 'kwiatki' mi się nie widzą Cytat:
|
|
|
|
|
#949 |
|
Raczkowanie
|
no wiem wiem dlatego właściwe litera A mi się nie podoba- to taka bezpieczna wersja dla wszystkich. Muszę coś wymyśleć. Prawdopodobnie coś uszyję, bo niestety na zamówienie sukni jest już za późno. Zostało mi ledwo 4 miesiące.
|
|
|
|
#950 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i w nowych wersach 2010 roku
wszystkiego co najpiękniejsze w życiu aby Was spotkało; oceanów radości, by ich fale dobijały do Waszego brzegu codziennie z tą samą siłą i energią; niechaj zdrówko zawsze puszcza pozytywne oczko w Waszym kierunku i aby Wasza otaczająca Was miłość zawsze dotykała gwiazd i nigdy nie zmniejszała tej wysokości. Tego i tysiąca innych wymarzonych życzeń dla Was kochane Wizażanki życzę Ja
|
|
|
|
#952 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszytkich! Zdecydowałam!
zamówiłam tą z kwiatami ala koszula nocna ;] a co mi tam! raz się żyje...raz się za mąż wychodzi...przynajmniej w teorii :PPrzymierzyłam jeszcze raz obydwie sukienki, wzięłam ze soba przedstawiciela płci brzydkiej i zdecydowaliśmy..... największy problem mam za soba... ![]() Pozdrawiam Wszytkich i życzę spokojnego drugiego dnia Świąt ;] |
|
|
|
#953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#954 |
|
Raczkowanie
|
słuchajcie weszła w końcu kolekcja gali 2010 więc pokaże wam co jeszcze przymierzałam. Tak więc są 4 nad którymi myślę. Załączam wszystkie żeby nie cofać się do innych stron
|
|
|
|
#955 | |
|
Raczkowanie
|
dzieki
jak będę miała jakieś zdjęcie, które odda piękno tej kiecki to na pewno się pochwalę ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
dwie pierwsze jakoś dziwnie się układają na wysokości pasa.... a czwarta, przynajmniej dla mnie, jest za ciężka... |
|
|
|
|
#956 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#957 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie pierwsza bajeczna!
|
|
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
Asha dla mnie też 3 jak najbardziej!! Jest prześliczna!!
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze dla mnie 3 bardzo ładna pozostałe nie za bardzo ale pierwsza okropna...
|
#960 |
|
Przyczajenie
|
Jestem tu nowa więc na początku witam wszystkie Panny Młode 2010!
Bardzo długo chodziłam po salonach, ale nie mogłam nic dla siebie znaleźć, aż przypadkiem na targach ślubnych zobaczyłam ją.Poniżej moja wymarzona (i już zamówiona) suknia ślubna. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Pobieramy się po 12 latach - 26.06.2010