|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
hmm... widzę, że głupio wyszło z tym mailem
nie spodziewałam się tego.Zwłaszcza, że dane mają osoby, których ja np. za bardzo nie kojarzę, ale czasem udzielają się na wątku i nie mam nic przeciwko temu. Padła propozycja dawania hasła po miesiącu. Czyli miesiąc to już wystarczająco, aby kogoś dobrze poznać ![]() No nic, widzę, że głupio zrobiłam i przepraszam wszystkie te, które poczuły się tym urażone
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Witam.I zaczynam nadrabiać. Ale najpierw do Mayi- tak własnie zauważylam,że masz wysoko osadzone i te dwie peirwsze dodatkowo Ci ejszcze ten dekolt skracają. Ja bym Cię najbardziej widziała w kiecce,która miałaby dól jak nr 1 i 2,ale na górze prosty dekolt (nie serduszko),bez ramiączek lub na cieniutkich ramiączkach. Moja Mami ma identyczne zdanie. Ale wybór należy do Ciebie. W tej nr 1 jeszcze cos mi tam nie gra przy dekolcie,ale nie wiem co.Wiem,ze to potem będzie dopasowane itp. ale i tak ten dekolt robi coś złego z cycuchami
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Śpicie? Ja jestem sama w pokoju w biurze. Mam wrażenie, że cała firma wzięła urlop, tylko nie ja... |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() taa śpię ale w pracy a zaraz świętujemy zaległe imieniny naszej koleżanki z pracy
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No kokardę to łatwo mozna poprawić ![]() Ale zaraz wyślę te zdjęcia do mojej koleżanki na pocztę (mam nadzieję,że się nie obrazisz Mayu,ale ona naprawdę się zna na tych rzeczach) i ona powie co myśli. Ja myślę,że jeszcze trzeba popatrzeć i poszukać.Może znajdziesz ideał??
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek!
justyna masz absolutną rację! ja ze swojej strony już przeprosiłam i zażegnałam niepotrzebny konflikt..... poniosło mnie ![]() zaraz zaczynam pracę i w między czasie będę do Was zaglądać ![]() miłego dnia! |
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
a kto nowy dostał hasło?
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
BTW justynka kiedy uzupełnisz pierwszą stronę o nowe zaręczone w tej części
?? pewnie czekasz na więcej ja też trzymam kciuki za kolejne
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa |
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa ściskam Cię mocno
![]() Maya moja koleżanka również mówi,że 1 zupełnie odpada.Ten dekolt taki dziwny. Nr 2jest na 2 miejscu. A Najlepsza ta z kokardą. A kokardę przecież można wywalić lub zmienić kolor. ALbo faktycznie przejść się jeszcze po sklepach? A ja jutro idę do gina i się martwię,bo mnie od czasu do czasu ten jajnik pobolewa I już mam najgorsze myśli
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2009-12-28 o 09:46 |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak to już jest, że gdzie jest duzo bab, tam są konflikty.
Ja się cieszę szczęściem margueri i nie wnikam z jakich powodów przyjęła oświadczyny. Widocznie go kocha i chce z nim być do końca życia. |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja mam dokładnie takie samo zdanie co Ty! Maya przeuroczo wygląda w nr 3. Ale to już decyzja przyszłej Pani Młodej więc wspieramy w 100%. |
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Maya a co do sukienek to pierwsza ma dziwną tą sarfę, która strasznie zmniejsza biust i sztucznie zwęża/dzieli tułów. Uważam, że powinnaś mieć coś w stylu sukni nr 3, ale bez tak wielkiej kokardy i na ramiączkach. Dekolt w szpic powinien wydłużyć są część ciała miedzy biustem a szyją.
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powinien wydlużyć,ale serduszka ładnie wyglądaja na większym biuście.I z tym jednym mam własnie dylemat-czy powinien być prosty czy serducho.No ale jak przymierzy to sama najlepiej zobaczy ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku ale mi nie chodzi o dekolt w serducho, tylko raczej o coś takiego: http://www.pronovias.com/pdf/pronovias700237.pdf lub http://www.pronovias.com/pdf/pronovias773475.pdf
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślę,że ta druga bylaby bombowa jeśli chodzi o dekolt dla Mayi. Ma ramiączka,ale ciensze ![]() No,ale Maya szuka koronkowej (w czym ją zupełnie rozumiem )
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
Ale się rozpisałyście! Zasnęłam wczoraj przytulona do kompa, buzę się dziś - za oknem śnieg, a tu mnóstwo postów.
|
|
|
|
#2988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ramiączkach Cytat:
powiedz mi jeszcze co Twoja koleżanka mówi o samej formie sukienki? przylegająca czy odcinana pod biustem i szeroka? trzeba brać pod uwagę, że te sukienki są przedługasne wiec proporcje sa zachwiane... mogłabym, uszyć sobie taką, z takim własnie dekoltem a później dopasować ramiączka i ewentualnie golfik byłby zakładany na sukienkę...tylko koronka z błyszczącymi koralikami i biała Załącznik 2745860 Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2009-12-28 o 10:49 |
||||
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Ale powiem Wam,że właśnie otworzyła się przed Nami nowa możliwość.
A nawet dwie możliwości. Primo: jesli chodzi o ślub to mieliśmy problem z tym Księdzem Katolickim. A Teściu Nam wczoraj przypomniał o swoim kuzynie,który jest księdzem Ewangelicko-Katolickim ![]() Bo on miał taką sytuację,że jego Rodzina cała była Ewangelicka,ale musieli się przenieść na Mazury,a tam nie było żadnego Zboru. I chodzili do KK. I potem został Księdzem Katolickim. I on tu często rpzyjeżdża w odwiedziny i na pewno się bardzo ucieszy jak go poprosimy I w ogóle wiem,że fajnie będzie wyglądał slub.Nawet mój Tata co zna Biskupa z parafii TŻa mówi,że bedziemy mieć piekny ślub![]() Secundo: wujek szwagra (on jest bardzo bogaty,ma kilka domów,kilka samochodów i helikopter) kupił sobie restaurację z kortami u Nas w centrum miasta. Wcześniej nawet o niej nie myśleliśmy,ale teraz...to zupełnie coś innego.Są tam 3 sale,jedna na 100 osób,ale już gadaliśmy z wujkiem,że cały lokal byłby dla Nas. No i jedzonko na pewno pyszne,bo tam będą dania z włoskich wyrobów (ten wujek ma sklepy z mięsami i wędlinami i innymi takimi specialite wyrobami ).No i wiadomo-na pewno by Nas nie obciażył tak finansowo. Jeszcze tam nie byliśmy,bo on lokal przejmuje 4 stycznia i wtedy się zabiera za przeróbkę. Pokażę Wam tę restaurację,ale tak jak mówiłam-będzie przerobiona. http://www.restauracjazander.pl/ Stoliki będzie też miał okrągłe
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
no to nadrobiłam. ponad 10 stron;P
i juz nie wiem, co mam teraz napisac. ostatnio tak mam, ze nadrabiam, nadrabiam i w koncu nic juz od siebie nie napisze. podoba mi sie druga sukienka z tych proponowanych przez karmelka ![]() co do mai, to rzeczywiscie, jesli dałoby rade zrobic cos z kokarda, to trzecia lepsza. albo pierwsza, jesli dopasuja Ci ta góre ![]() ogolnie to ty muisz sie najlepiej czuc, bo to bedzie Twoja noc ![]() co do maila i tej ostatniej kłotni- nie skomentuje, bo szkoda nerwow. przykre jest jednak to, ze przychodzi ktos nowy i (sorry za słowo), ale jest taki 'wyszczekany' jakby nie wiadomo co... i tez uwazam, ze niech zostanie ten adres co jest,. choc ja musiałam spedzic z Wami duuzo czasu, zebym dostała namiary ) chyba dwie czesci czekałam. Kawuszka ![]() ale u nas snieg padaaaaaaaaaa
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Maya piękna ta sukienka !
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, strasznie sie ciesze, ze tak wyszło!!!!!!!!!!!!!!!!
super!!! i z tym ksiedzem, i z sala napewno wam wezmie taniej za sale, albo nawet da za free i policzy tylko jedzienie i obsługe Tez bym chciała miec takiego wujka :P
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie teraz nie pada, tylko topnieje to co przez noc napadało. Miałam jechać do sklepu, ale jak rano zobaczyłam ten śnieg to myślę
![]() butterfly widzisz jak wszystko fajnie się układa, super
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i z tą sala jak wujaszek zdazy to tez fajnie by było |
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu no tooo
![]() Sabinka mówi tak: że ta nr 1 to w ogóle jest dość tragiczna w formie. I że "cycki wyglądają jakby były na środku,a z boku nic" -tak powiedziała ![]() I nawet jesli chodzi o dół,to ta nr 2 lepsza. W ogóle celowac w taki dół jak w nr 2 -sama się zgadzam,że takiej figury nie można marnować na styl Empire i lepsza dopasowana. Także tak jak mówiłam-jakby byl doł z nr 2 i góra jak z nr 3 lub z tego co pokazała Carmi to perfect. A to co przed chwilą dałaś linka tez abrdzo fajna,ale trzeba przymierzyć,żeby wiedzieć na pewno Golfiki sa zawsze dośc ryzykowne,na szczęście Ty masz długą szyję
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
Witam nowe koleżanki. Ale dzisiaj śniegu napadało
Co do poczty to ja na przykład wiem,że wysyłacie tam fotki i jakieś tajne sprawozdania z tego co się u Was dzieje, ale nie wnikam, bo wiem,że jak przyjdzie na mnie pora i będziecie miały ochotę to podacie mi hasło
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczynki,ale z Tą salą od wujka to nic pewnego,bo najpierw ją musimy zobaczyć "na żywca"
![]() Ale z samego ślubu się cieszę,bo ten Biskup z Parafii TŻa jest bardzo zżyty z jego Rodziną.orobno on ma już przejść na emeryturę,ale dla Nas specjalnie będzie na Naszym ślubie. I jak z tym kuzynem-Norbertem się ugadają (a przecież ten kuzyn jest nie tylko Katolikiem,bo Ewangelikiem tez i zna się na tych i tych ślubach) to będzie miodzio ![]() I jeszcze Tesciu powiedział,że jego chór na pewno Nam zaspiewa. Ale się cieszę
|
#2998 |
|
Raczkowanie
|
Motylku gratuluję wujka
|
|
|
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A TŻ powinien być blisko Ciebie, bo ma taki skarb i nie może go puścić. ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Motylku Będziesz miała cuuuuudowny ślub!
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja mam zrobić w zatruciu alkoholowym?
4 razy wymiotowałam w nocy, teraz mogę tylko leżeć bo nie jest mi niedobrze, wypiłam herbatę miętową, teraz piję zwykłą sagę no i zjadłam mały jogurt naturalny. Dalej mi źle
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

nie spodziewałam się tego.

sukienka nr 1 sprowadzana z Anglii więc zdjęc nigdzie innych nie ma
kosztowała prawie 3 tys. teraz niecałe 2 z tym że "wynegocjowałam" do niej jeszcze halkę za 300, będzie w gratisie 
ale w dekolcie będą "poduszki" takie żeby dekolt był widoczny no i zadnych zmarszczek nie bede tolerowała...w 1 fiszbiny sa za krotkie, a ja mam za waska talie wiec albo ich nie bedzie wcale albo beda dlugie zeby tego zagiecia nie było, w biodrach dopasowanie żeby nie odstawała no i wiązanie na plecach...

ja tam sie ciesze z nowymi narzeczonymi i do glowy by mi nie przyszlo zeby to jakos negatywnie komentowac nawet jakbym cos zlego pomyslala...ich moment i nie mozna tego psuc!!

?? pewnie czekasz na więcej 
I już mam najgorsze myśli