|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dzień dobry
![]() ![]() Tysiu- moja piersiuchna jednak odrobinę młodsza od piersiuchny Niuni... Może pozwolisz...? ![]() ![]() A tak serio... Staraj się tak nie martwić rzeczami na które nie masz wpływu. Rodziny się nie wybiera, trafiła Ci się taka a nie inna i jedyne co możesz zrobić to się z tym pogodzić. Nie wszędzie układa się jak na filmach. U nas na przykład po śmierci babci, jedynej osoby, która łączyła nas wszystkich, prawie nie utrzymujemy kontaktu z braćmi mojej mamy. W tym roku nawet nie przyjechali na święta, jeden z nich tylko zadzwonił z życzeniami, jeden nawet się nie odezwał.Nie dogadujemy się, do szału mnie doprowadza ich zawiść i udowadnianie, że są lepsi od moich rodziców i nawet nie próbujemy udawać szczęśliwej, kochającej się rodzinki. Jeśli bardzo Ci zależy na utrzymywaniu cieplejszych kontaktów z bliskimi spróbuj pierwsza wyciągnąć rękę, szczerze z nimi porozmawiać, ale zastanów się czy na prawdę warto, czy nie myślisz o tym tylko dlatego, że z okazji świąt wszędzie bombardują nas wizerunkiem szczęśliwej aż do ![]() Jeśli chodzi o brata to niestety musisz się pogodzić z jego wyborem. Jeśli na prawdę chce jej się oświadczyć nic z tym nie zrobisz... Wiem, że to Twój brat i chciałabyś go uchronić przed chybionym wyborem, ale to jego życie i on musi podjąć decyzję. A Adonis... Tysiu, na moje oko powinnaś zrobić pierwszy krok. Zadzwoń, zaproś go na kawę, do kina, gdziekolwiek... Pogadajcie... Pamiętasz znane przysłowie, że lepiej żałować,że się coś zrobiło niż że się czegoś nie zrobiło? Moim zdaniem powinnaś wziąć je sobie do serca ![]() Inesko- cieszę się, że impreza się udała! Babcia na pewno była przeszczęśliwa! Niuniuska- proszę uprzejmie, możesz wziąć małego Smerfa. Ale od razu uprzedzam, że jest ostatnio uczony, że jeśli ktoś go gdzieś zaprasza koniecznie musi wziąć kogoś z rodziny (ostrożności nigdy za wiele... stanowczo jest zbyt ufny w stosunku do obcych...), więc dostaniesz go ze mną w pakiecie ![]() Widzę, że święta u 'mamusi' i 'tatusia' bardzo udane ![]() ![]() Eeee... A nasz wątek na prawdę jeszcze jest na "dietetyce"? Myślałam, że już dawno go przenieśli na "plotkowy" ![]() Mamrotko- noooooo nieeeee! Maleńka pięknieje z każdym dniem!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o absencję od słodkości... Sama przyznasz, że to mała cena za ten mały skarb ![]() ![]() Blokerko- kogo oczy moje widzą? A jednak świąteczne cuda na prawdę się zdarzają ![]() Anielllko- oooo! Zguba nr 2!!! Też poproszę o raporcik co słychać ![]() Kosteczko- zazdroszczę wyjazdu świątecznego... Ostatnio mam straszną ochotę, żeby wybrać się na narty... Mimo, że żaden ze mnie Małysz i jeżdżę raczej alfabetem Morsa: kreska, kropka, kreska... ![]() ![]() Virginio, Oluniu- wracajcie szybko z wyjazdów świątecznych, bo pusto tu bez Was ![]() Ech, dziewczynki... U mnie niestety święta średnio udane, bo przechorowane ![]() Heh, przynajmniej przez święta schudłam zamiast przytyć ![]() ![]() Całuję Was wszystkie mocno ![]()
#2042 |
Zakorzenienie
|
Tysiu...mysle, ze troche za bardzo idealizujesz swieta i teraz zbyt negatywnie do tego podchodzisz.... W kazdej rodzinie zdarzaja sie czarne owce... w mojej tez i niestety ale jak Limonka powiedziala rodziny sie nie wybiera wiec musisz to zaakceptowac.... a po co szargac sobie nerwy z powodu osob, ktore jak mowisz sa ci obce i za ktorymi nie przepadasz... podejdz do sytuacji na luzie... "spotkam sie, posmieje sie z ich glupoty.." nie mozesz cale zycie nastawiac sie na NIE... bo takim podejsciem nigdy nic nie zmienisz...
![]() Mamrociuuu ![]() ![]() ![]() Kostko, nie ma sprawy, poczekam ![]() ![]() ![]() Niuniaaa ty niedobra tak sie tesciowej podlizywa ![]() Limonko wspolczuje takich swiat.... badz co badz swieta sa raz w roku i dieta idzie w kat a ty musialas sie wymeczyc ![]() ![]() Blokerko, Anielllko witajcie zguby ![]() U mnie dzisiaj znowu obzartwo ![]() ![]() Wczoraj za to zrobilam sobie wyczieczke do czestochowy ![]() ![]() ![]() ![]()
#2043 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Kluseczka dziekuje za komplementy ![]() ![]() ![]() ![]() Mialam pisac dluzszego posta ale mala sie mi obudzila i musze isc bo zaraz bedzie ryk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | ||||
Wtajemniczenie
|
BRY!
![]() nonono, moja piersiuchna troszkę starsza ale nadal jest całkiem fajna, jędrna i takie tam;> full wypas, Tż nie narzeka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tysiu, jeśli CI to pomoże, to powiem Ci jak wyglądały zawsze święta w mojej rodzinie... Nie myśl, że było idealnie magicznie, jak na filmach. Dopóki żyła babcia, rodzina mojego taty "teoretycznie" spotykała się u niej. Z tym, że nikt nie wpadł nigdy na pomysł, że babcia jest schorowana (bo nikt nigdy w ciągu całego roku nie zadzwonił!!!), ma mniej sił i nie może tyrać przy garach, żeby zrobić jedzenie na święta. No to my z mamą robiłyśmy co roku wszystkie potrawy, nikt nigdy nic nie przyniósł, nie zapytał czy coś pomóc, zawsze przychodzili na gotowe, co najwyżej z butelkami wódki bo dla nich to najważniejszy element świąt!;/ Przy stole pięknie ładnie, niby szczęśliwa rodzinka, a gdy tylko wychodziliśmy, to zaczynała się jazda na nas, że my tacy i owacy, że się wywyższamy itp. itd. Babcia musiała tego słuchać.... ;| Nigdy w niczym nie pomagali, nie dzwonili, nie pytali co z babcią, nie odwiedzali jej, a wychowała ich wszystkich, dbała o nich, a oni mieli to gdzieś, nawet na jej pogrzebie nie umieli się zAchować.... Także sama chyba widzisz, że nie ma idealnej rodziny i idealnych świąt. Nie ma co się tym przejmować i nie podchodzić do tego tak emocjonalnie. Ja odpuściłam sobie, a powiem nawet, że bawiły mnie spotkania z nimi, i jak mówiła chyba Malinn, śmiałam się właśnie z ich głupoty i beznadziejnego podejścia do życia, dawałam upust swojej wrodzonej złośliwości ![]() Jeśli Ci ludzie nie są Ci do szczęścia potrzebni, nie jesteś z nimi mocno związana, to tym bardziej nie powinnaś się przejmować ich zachowaniem. Po co psuć sobie nerwy na osoby, na których nam nie zależy? Bez sensu.... ![]() Co do wybranki brata... też myślę, że chyba nic z tym nie zrobisz bo on chyba jest nią zaślepiony. Chociaż ja bym powiedziała jej na Twoim miejscu, że przyjaciółkami nigdy nie będziecie, a już rodziną to tylko formalnie, niech sobie dziewczyna za dużo nie wyobraża. Zwłaszcza, że tylko udaje swoją głęboką, prawdziwą przyjaźń... Adonis? Cóż, moja kochana, 12 lat to chyba duuuużo czasu by tylko wzdychać do niego, trzeba podjąć jakiekolwiek czyny by nie tkwić w takim zawieszeniu przez kolejne lata.... Na moje oko masz takie wyjścia: w końcu bierzesz się za niego i robisz pierwszy krok (np. zaproszenie do siebie, na kawę itp.), czekasz na jego reakcję. Jeśli odwzajemni to, będzie Wam się fajnie gadało itp. to super, możesz brać się za niego na poważnie. Jeśli jednak nie przyjdzie, nie skorzysta, będzie wymyślał wymówki to daj sobie z nim raz na zawsze spokój. Może on tylko pięknie wygląda i jest taki idealny z zewnątrz, a w środku pusto? Albo jak mówiłam kiedyś, może jest gejem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-01-03 o 18:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Zadomowienie
|
dzien dobry !
widzę że troszkę smutnawo się nam na wąteczku zrobiło ![]() też mam ochotę posmęcic ....nie moge na siebie patrzec wyglądam jak słonica..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mam doła bo w Sylwestra będe siedziała w domu .....cud, miód i orzeszki ![]() ![]() ![]() Limonko wracaj nam szybiutko do zdrówka Tysia dziewczyny chyba juz wszystko napisały ....same mądre rzeczy ja się pod tym wszystkim dpopisuję...jazdy w rodzinie ma jakieś czarne owce, czasem trzeba byc po prostu egoistą i myślec tylko o sobie a inne osoby ignorowac....! Mamrotko- Gabrysia jestb słodka ![]() ![]() Niuniuska a TŻ coś wspominał juz o zaręczynach ![]() Malinn udanego spotkanka rodzinnego ![]() Marei, Bolerka i Kostko dla was gorąco buziaki ![]() OD JUTRA SIĘ ODCHYDZAM !!!!!! POSTANIOWIONE I KROKPA!!! PROSZĘ TYLKO O WSPARCIE !!!!!! ![]()
![]() |
#2046 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
![]() Nie bywałam tu bo troszkę nie miałam internetu , troszkę byłam zabiegana, a troszkę leniuchowałam ![]() U mnie nic szczególnego się nie wydarzyło, oprócz tego, ze byłam na wycieczce w Pradze i ze byłam Św Mikołajem i ze poznałam Fajnego faceta z którym idę na sylwestra, zaprosił mnie, więc trudno mi było odmówić ![]() Święta zleciały mi naprawdę fajnie choć w kameralnym gronie bo 2 dni z rodzicami a wczoraj cały dzień i noc spędziłam z przyjaciółką i teraz dochodzę do siebie. ![]() ![]() Niuniuśka-kuruj się kochana, zwalcz tego paskudnego wirusa Mamrotka-twoja kluseczka jest prześliczna ![]() ![]() Zmykam bo właśnie kuzynka zmężem przechodza koło mojego okna, więc potem jeszcze was odwiedzę, nawiedzę.Miłego popołudnia. ![]()
#2047 |
Wtajemniczenie
|
Ines ale masz lanie za gadanie glupot!!! Widzialam ostatnio Twoje zdjecie z misiemi bardzo ladnie wygladasz!!! Ile ty kobiecino w ogole wazysz? Bo wedlug mnie wygladasz super!!! I prosze mi tu nie dyskutowac bo i tak pozostane przy swojej wersji
![]() Widze ze ostatnio nawet zguby nas nawiedzaja, bardzo sie ciesze ![]() A jak sie czuje mamusia nasza? Ktory to juz tydzien bedzie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Rzeczywiscie smutno tu jakos sie zrobiło ![]() malinn- dzieki ![]() limonko- bardzo mi przykro, że taka chora bylas ale w sylwestra napewno nadrobisz ![]() tysia - niunia napisala juz wszystko mam nadzieje ze to chociaz przemyslisz, szkoda nerwow na rodzine tez juz cos o tym wiem...ale nietkorych rzeczy nie przeskoczysz ![]() ![]() ines - czuje dokladnie to samo jak patrze w lustro ![]() ![]() ![]() ![]() mamrotko - Gabi jest sliczniutka ![]() witam reszte rzadko odwiedzających nas i przywoluje do porzadku aby wpadac czesciej ![]() w gorach fajnie chociaz nie ma sniegu, z nart narzie kicha ![]() ![]() ![]() trzymajcie sie misie pysie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
mówił Wam ktoś kiedyś, że jesteście niezastąpione i najwspanialsze na świecie...zapewne tak, wiec tylko to powtórzę
![]() Limonka ![]() Malinn ![]() Niuniuska ![]() Ines ![]() Kostka ![]() jesteście przewspaniałe;* wszystko co napisałyście jest bardzo mądre i przydatne. rodziną szczerze się nie przejmuje, bo wiem ze są tacy i się nie zmienia. mam ich głęboko w mojej genialnej pupuni, ale jakos musialam to z siebie wyrzucic. a Sobek...;/ tia;/ wracam dzis od koleżanki do domu, wchodze do pokoju a on tam siedzi ze swoim i moim bratem wapdli sobie na kawusie, bo nie widzileli sie raptem 5 godzin, jak on od nich wrócił;/ wygladłam dzis wyjatkowo korzystnie, bylam uczesnana co u mnei rzadkosc;p wymalwoana, wystrojona i z moimimi mega wielkimi rzesusiami ![]() noi znow nie mielismy jak pogadac bo weszlam do pokoju wlaczylam komputer i chcialm poczekac az sie uruchowmi i szlam do kuchni zrobic sobie pic i przyszlado mnei koelzanka;/ i musialam z nią siedziec zamaisr cieszyc oko nim. ale z teog co mowil to lanuje zostac tutaj do lutego -marca....wiec bede mial okazje go jeszcze poooogladac. koleżanka moja strasznei go nie lubi za to jaki jest....uwaza ze nie powinnam sobie nim glowy zawracac, ze jest starszy (4lata) to powinien byc madrzejszy, odpwoeidzialny i odwazny na jakikolwiek krok, bo doskonale wie od zawsze co ja do niego, tzn jak bylam mala to bardzo to ujawnialam, im starsza to bardziej ukrywalam, ael kiedys tak po pijaku cosik sie wygadalam znow, tazke on wie co i jak. ale nic nei dziala, ani ta strona ani w tą. jakby nei chcial nic to by pwoeidizal jak by chcial to by pwoeidizal a on nic nei mowi;/ pameitam jak jego brat dawniej smial z neigo ze jesli on bedzie mial kiedys dziewczyne to chyba tylko taka ktora na neigo z kolanami wyskoczy, bo innej nadzieji nie widzi;/ wszysy mowia ze on nei dal mnie, ze ja toarzyska, smeijaca, pogadana, lubiaca imprezy roznorodne, zwlaszcza taneczne,a on nic, tylko wypic cos w domu, ew. w barze ale broń boze jakeis disko;/ on zawsze byl zboku. moze kurka on ma jakis problem;/ moze on jest taki niesmialy wzgledem kobiet;/ bo jako tako niesmialy to on nie jest;/ ale do cholery;/ on mnie zna 20 lat;/ to nei powinien taki przestraszony zycia byc;/;/;/;/ wrt, kolezanka kazala, mi o nim zapommniec, gdybym potrafila zrobilabym to daaaaaaaaaaaaaaaaawno temu. Limosiu kochanie bidaczek z Ciebei ze Cie tak przeczyścilo przy świetach ![]() Inesko kochanie ja tez spedze syllwesrta w domu taakże spedze go duchem z Tobą i polsatem hihi;* a-i co do Twojeje nadwagi-ja juz to mowialm i powtorze, moze ona jest na wadze ale patrzac na Ciebei ja jej nei widze!!!!!! Mamrociu prze te moje żale i inne dup erele, zapomnialam Ci napisac ze Twoja maleńka jest najpiekniejsza Gwiazdeczką na niebie;* Niuniusiu mam nadzieje ze TZ raz dwa Ci sie oświadczy i bedziemy sie bawić na wirtualnym wieczorze panieńskim;* Kosteczka milo, że zajrzałaś do nas, ze fajnie jest na wyjeździe ![]()
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-12-27 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() , wolny ![]() ![]() dziś znowu byłam w gościach najpierw u babci a potemchrześniakowi zawiozłam prezent ...a teraz marze tylko o tym by iśc spac ![]() dobranoc ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-12-27 o 19:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Ci w "sekrecie" ![]() ![]() ![]() Cytat:
Tak, widzę już lekką poprawę bo młody reaguje już z większym spokojem na słowo "zaręczyny, ślub" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() - jakaś laska bardzo mocno go zraniła, od tamtej pory ma uraz, nie chce szukać żadnej innej więc nie chodzi do takich miejsc jak dyskoteki itp. - jest gejem dlatego tak zawsze trzyma się "z boku" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2052 |
Wtajemniczenie
|
Ines chyba masz wage zepsuta bo nie wygladasz mi na 80kg
![]() ![]() Tysienko, zabciu moja kochana ![]() ![]() lalki przyszlam sie wyzalic bo mnie tesciowka doprowadzila do ryku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty mamrociu, jeszcze się wyćwiczysz, wyfikasz przy Gabi a poza tym Tż weźmie Cię w obroty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki by wszystko się dobrze ułożyło ![]() A ja znów zarządziłam nocne czuwanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z nudów, braku snu i pewnie też nadmiernej obowiązkowości liczę moje badania mgr i g***o widzę w nich, za przeproszeniem ;P ![]() ![]() Niewyspana niuniuska = zła niuniuska! Taka zła o: agggrrrr! ![]()
![]() |
#2054 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie no, nie gadalismy never na takie tematy. nigdy nie byłam w stanie mu tego powiedizec wprost;/ Cytat:
a co do drugiej opcji to mam cosraz wieksze obawy....wiesz, chwilami sobie mysle, co by bardziej zabolalo zoabczyc go z inna dziewczyna czy z facetem;P właściwie to czemu nie;D ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co ta kobieta chce od Ciebie dziubasku:/ nie daj sie ![]() Cytat:
ja połozylam sie o 24 niby strasznie spiaca;/ a tam masaktra, z boku na bok z bokku na bok, w radiu slyszalam jeszcze wiadomosci o 3;/ a teraz jest 6 a ja tutaj ![]() i Ci powiem, ze Tysia nie wyspana to róóóóóównież Tysia zła
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
witajcie po swietach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis ide na male zakupy i po nowa fryzurke do fryzjera ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam tak przeciętnie wzrostu, bo 165 i przynajmniej 20 kg nadwagi ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I Twój tato miała chyba racje ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry laseczki ![]() Ufff i już po świętach...w zasadzie to nic nie odpoczełam.....jakoś tak wszystko szybko zleciało.... U mnie teraz będzie gorący tydzien...mam sporo nauki za tydzień rozpoczynam tą prace.....staram się pozytywnie nastawic A no i mam nadzieję że dzisiaj niczym nie zgrzesze - trzymajcie kciuki ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
Dzem dobry
![]() Wracam z podkulonym ogonem na dobra droge odchudzania... masakra jak ja teraz wygladam.... ![]() Inesko nie wierze, ze wazysz 80kg! No way!!! Ja waze 85 przy wzroscie 1.77 i wygladam na chodzaca kluche...wiec nie ma mowy, ze ty tyle wazysz! Tysiu... zamiast sie zastanawiac co z nim nie tak... w droge, zaprosc na kawe pogadajcie sobie od serca.... nie mozesz cale zycie cieszyc sie tylko z tego ze powiedzial ci czesc i spojrzal na ciebie.... ![]() ![]()
#2058 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj przetrzepię internet w poszukiwaniu domowych sposobów na bezsenność... ;| Z tym haftowaniem.... dobry pomysł, mogłabym wydziergać jakąś seksowną zimową bieliznę albo cuś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Pokażesz fryzurkę? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BRY dietowiczki ![]() Normalnie też zaczynam się odchudzać;P Nie wiem ile przytyłam bo nie ważę się już z parę miesięcy ;P Widzę tylko, że bebech mam wieeeelki i trzeba coś z tym zrobić bo ostatnio za dużo sobie pozwalałam (np. pożerałam codziennie jakieś ciacho ![]() ![]() A co u Was? Jak plany na dzień dzisiejszy? ![]() Ja zaraz zmykam pod prysznic i będę czekać na kolejne paczuchy od przystojnych kurierów ![]() ![]() Buziole, miłego dnia pączki lukrowane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2059 |
Wtajemniczenie
|
hej lalunie
![]() No ogolnie z tesciowka poszlo o mala, kiedy przyszla do nas wieczorem to mala plakala no i zaczela swoje sposoby wymyslac co jej jest chociaz ja nie prosilam o pomoc i wiedzialam ze brzuszek kluseczki bolal bo kolke miala i uspokaja sie tylko jak ja sie polozy na klacie no ale babsztyl zaczal sie wymadrzec bo 3 dzieci odchowala, ale ja jej rad nie potrzebuje i chyba lepiej wiem czego MOJE dziecko potrzebuje. A najlepsze bylo to ze powiedziala zeby malej dac butle no myslalam ze z krzesla spadne, i sie pytam niby po co jej ta butla a babsko bezczelne mowi ze mala placze bo glodna jest i ze moze mleka mam za malo albo ze nie wartosciowe no to jej wyklad zrobilam i powiedzialam co o tym mysle, a uzasadnienoie bylo takie ze dla tz to ona musiala butle dawac bo miala malo pokarmu, masakra jakas, a co winna jestem temu ze ona nie miala a ja mam i mam miec wyrzuty sumienia ze jestem w stanie wykarmic swoje dziecko ale ona to z zazdrosci i zlosciwosci bo swoje dzieci nie karmila dlugo i teraz sie dziwi jak to ja moge sobie z dzieckiem bez zadnej pomocy sama radzic, no bo i kapie sama od poczatku( no z tz) i td.. A pozniej to przez caly czas taka pyskowka byla, ona mi chciala dopiec a ja nie pozostalam dluzna bo niby ile mam sluchac zdesperowanej baby. Byla u nas tez szwagierka i jak tesciowka sobie poszla to mowi ze atmosfera byla zanieczyszczona i miala juz sobie pojsc bo nie mogla juz sluchac wszystkiego. A tz no coz nie slyszal tej calej rozmowy a jak mu powiedzialam to stwierdzil ze dzis mamusi wyklad zrobi bo przez taka nerwowke to naprawde moge to mleko stracic, a jak by sie babsko ucieszylo to sobie nie wyobrazacie. no wyrzucilam z siebie wszystko i jestem spokojniejsza ![]() Niunius kiedys tez cierpialam na bezsennosc i nie moglam spac ale mam na to sposob, zrobcie sobie male Niuniusiatko i o snaniu to bedziesz marzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez, ale jeszcze ni dzies, bo za duzo pieknych rzeczy mam w lodowie, i wiem ze nei wytrwam to nawet ne izaczynam Cytat:
dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! ![]() bat wrocł do domu........;( nie bylo by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie zaczał mi pokazayac zakupów!!!!!!1 miś pluszowy iiiiiiiiiiii ZŁOTY PIERŚCIONEK w czerwonym pudełeczku w kształcie serca;/ powiedzcie same czy takei cos sie daje tak o na urodziny!!!!!!!! o jezu! widzice to przerazenei w moich oczach!! jak on to zrobi co mysle to ja mamita i tatita sie chyba załamiemy;( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zakorzenienie
|
melduje ze wrocilam od kosmetyczki i fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jutro obowiazkowo staje na wadze i zaczynam dietke, bo kupilam w sh nowe jeansy 2 pary za 16 zl ![]() ![]() szykuje sie nam w kwietniu wesele z TŻtem i juz marze o tym ze schudne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zadomowienie
|
Heloł Maj Dir
![]() Po świętach wyglądam jak wieloryb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apetyt na dziecko nadal mnie nie opuszcza, ale w głowie tyle myśli że masakra.... Że może za wcześnie, że może nie moge mieć dzieci, że będzie boleć i moje życie zmieni sie diametralnie. Aha, nie wiecie może czy można rodzić pod narkozą ![]() ![]() ![]() ![]() Chwale sie przy okazji moim NESESEREM ![]() ![]() Pozdrawiam Was czule ![]()
![]() Żona ![]() Mama Misia ![]() Makijażystka ![]() Edytowane przez Aliczka88 Czas edycji: 2009-12-28 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() albo lepiej nie ![]() Cytat:
Zleci zobaczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czekamy z niecierpliwością na małą Aliczkę ![]() Nic mi nie wchodzi do tej głpwy, nie wiem jak ja to wszystko ogarnę do poniedziałku ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2064 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
a) kto to słyszał,żeby robić to w takiej formie... b) jasne,że może Ci coś podpowiedzieć, ale to TY najlepiej znasz swoją Kluseczkę i to TY decydujesz czy tych rad posłuchasz czy nie. Trzymaj się dzielnie, maleńka ![]() ![]() Cytat:
Poza tym chciałam Ci powiedzieć dokładnie to co już usiłowały przetłumaczyć Ci dziewczyny: mocno przesadzasz z komentarzami dotyczącymi swojej figury. Heeej! Ostatecznie mam dokładnie tyle wzrostu co Ty i niemal taką samą wagę... I cały czas pochlebiam sobie, że całkiem apetyczna ze mnie babeczka ![]() Życzę więcej obiektywizmu i wiary w siebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Jaka dietka będzie na tapecie tym razem? Pospolita MŻ czy wracasz do South Beach? To Ty byłaś jej wielką fanką, prawda? Czy pamięć mnie myli? Poza tym oczywiście też należy Ci się lanie na goły tyłek (albo raczej wytarganie za ucho... w końcu to ma być kara a nie przyjemność ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak bardziej serio: mam nadzieją, że już niedługo będziesz się męczyć z bezsennością. Z własnego doświadczenia wiem jak to utrudnia życie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Yeeeeeeeees! Chcę to zobaczyć!!! Tysia, uwaga: oto daję Ci wirtualnego kopa na rozpęd. Dość gadania o Adonisie i wymyślania miliona prawdopodobnych scenariuszy, dlaczego zachowuje się tak a nie inaczej. Nic Ci się nie stanie jeśli zrobisz pierwszy krok i zaprosisz go na kawę. W najgorszym wypadku da Ci kosza, jest szansa, że nie umrzesz na tę okoliczność. Wydaje mi się, że wszystko jest lepsze niż niepewność i wzdychanie do niego przez kolejne 11 lat. P.S. Sorry, ale muszę to powiedzieć... Ja też coraz mocniej utwierdzam się w przekonaniu, że większe szanse miałabyś u niego gdybyś była Tyśkiem, a nie Tysią... A co do brata... Już Ci mówiłam: to jego życie i jego błędy... Nie masz na to wpływu. Dlatego nie przejmuj się tym tak strasznie ![]() Krótko mówiąc, riiiiilakssss ![]() Cytat:
![]() Weź se napisz na swoim NESESERZE "przezorny zawsz ubezpieczony", bo ewidetnie stało się to Twoim mottem ![]() ![]() Przypominam, że wciąż trzymam kciuki za to, żeby Twoje marzenie się spełniło ![]() Cytat:
![]() Się rozgadałam... To teraz tak szybko co u mnie... Rewolucje żołądkowe minęły mi dziś dopiero koło południa. Cały ranek w pracy kursowałam między biurkiem,a kibelkiem. Na szczęście zanim zdecydowałam się postawić na biurku kartkę z adnotacją: "WC- pobyt stały" jakoś się wszystko ustabilizowało ![]() Żeby nie było zbyt wesoło zaczęło mnie dla odmiany męczyć jakieś podłe przeziębienie. Katar, kaszel, gorączka... Full wypas ![]() A na końcu, żeby nie było, że tylko narzekam... Plusem tego wszystkiego jest to, że pierwszy raz w życiu w święta nie tylko nie przytyłam, ale... schudłam 3 kg! Dziś z ciekawości weszłam na wagę i okazuje się, że pokazuje ni mniej ni więcej tylko 76 kg ![]() ![]() ![]() Zmykam, kochane, bo ewidentnie głupawka mnie łapie. Trzymajcie się ![]()
![]() |
#2065 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zamiast sie zmotywowac do jakiejś roboty to ja krąze między ksiązkami a komputerm ...chyba musze go w końcu przez okno wywalic ![]() dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór!!
First things first... ![]() Tysi i wszystkim, którzy mieli mało wesołe Święta współczuję i na pocieszenie całuję w nosek! ![]() Buziaka ślę też Limonce, naszej dzielnej mróweczce, która ostatnio kursowała głównie do wc. Cieszę się, że masz już to za sobą, no i że są tego jakieś plusy - 3 kilo na minusie! U mnie niestety prawie tyle samo na plusie, no ale po tym świątecznym obżarstwie, głównie pierogami... Jestem sama sobie winna. Nic to. Jutro zaczynamy od nowa, prawda? ![]() Mamrociu, Twoja gwiazdeczka jest z dnia na dzień co raz bardziej rozkoszna! I uwierz mi, że u mnie mobilizacja w pełni, jak mi się uda to jeszcze jutro idę do gina (jeśli przyjmuje i jeśli uda mi się jeszcze wcisnąć) a za tydzień (kiedy wg obliczeń zaczynają się moje dni płodne) ruszamy z TŻetem pełną parą! ![]() A teściową nie psuj sobie humorku. Ja wiem od dawna, że do czego jak do czego, ale do sposobu w jaki ktoś wychowuje swoje dzieci nie wolno się wtrącać, widać Twoja teściowa jeszcze do tego nie doszła. Najważniejsze, że TŻet stoi za Tobą murem, i że pod względem dbania o Niunię spisujecie się na medal! Kosteczko, wyjechałaś chyba znowu w góry? Dziś już chyba sypnęło śniegiem i jest bardziej sympatycznie? Inesko, jestem pewna, że nową pracę weźmiesz jak byka za rogi!! A co do dietkowania to zrób to dla siebie, a nie dla innych. Pamiętaj, cośmy tu nawrzucały temu panu, co to dobiera sobie dziewczyny na podst. ich wymiarów, i nie daj się zwariować! Mi osobiście ten z misiem wydaje się dużo bardziej sympatyczny! ![]() Aliczko, wow, jestem pod wrażeniem! Jak na moje oko instynkt macierzyński aż Cię rozpiera i wiesz co....? Ja Ci napiszę, żebyś nie zastanawiała się zbyt długo, i nie martwiła na zapas, bo jak już wcześniej pisałyśmy, trudno znaleźć odpowiedni czas na dziecko, i takiego czasu chyba nigdy nie będzie, słuchaj więc, co Ci podpowiada serducho, i jeśli tego właśnie chcesz, to jestem pewna, że wszystko się jakoś samo ułoży! Fiolusiu czekam na fotki nowej fryzurki!! Sama też myślę o wizycie u fryzjera i zrobieniu się na ten wściekły rudy! ![]() A dietkę zaczynam na nowo z Tobą i mówię stanowcze nie świątecznemu folgowaniu! Wszystkie niuśki, których nie wymieniłam z imienia i nazwiska ![]() No to teraz mój raport z minionych dni. Wigilia, ku naszemu zaskoczeniu, przebiegła bezproblemowo. Śmiem nawet twierdzić, że wytworzyła nam się ciepła, rodzinna atmosferka, i nawet przez chwilkę pomyślałam sobie, że jest wreszcie tak, jak powinno być (pomijając teścia no ale podobno nie można mieć wszystkiego....). Nie wiem, czy Wam wspominałam, ale było to praktycznie takie pierwsze oficjalne spotkanie moich rodziców z mamą TŻeta. I wyszło super! Na śniadanie w 1szy dzień Świąt też poszliśmy razem z babcią i mamą TŻeta do moich rodziców. A zaraz potem pojechaliśmy do Łap, zajeżdżając po drodze do Białego, do wujka TŻeta, którego córka zaprosiła nas do swojego nowego domku na 2gi dzień Świąt. Wczorajszy dzień spędziliśmy w Alfie. Najpierw oczywiście buszowałam po sklepach, i nawet udało mi się złowić to i owo, a potem byliśmy na 'Avatarze'. I choć to nie do końca mój typ, to muszę przyznać, że nawet mi się podobało ![]() A dziś poszliśmy do znajomej teściowej i dentystki w jednym. Ja potem jeszcze wyskoczyłam na masaż, na który jeszcze przed Świętami umówiła mnie teściowa. Podsumowując: te Święta były inne, bo wszystkie poprzednie spędzałam z moimi najbliższymi, ale pomyślałam sobie, że czas najwyższy pobyć też trochę z rodziną TŻeta. Wydaje mi się, że zależało też na tym teściowej. Jak rozmawiała przez tel ze swoim znajomym, opowiadała mu, że są u niej 'dzieci', i że nawet jeśli wieczorami zajmujemy się swoimi sprawami, to wystarcza jej świadomość, że jesteśmy z nią, i że jak spojrzy to widzi nasze pochylone główki ![]() O rany, już prawie jutro!! Ale się rozpisałam! ![]() Zmykam, dobrej nocki!! ![]()
#2067 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że już wróciłaś i że święta minęły w fajnej atmosferze! Mam nadzieję, że relacje z teściową będą już coraz lepsze ![]() A poza tym to: raz, raz, raz do gina marsz! ![]() ![]() BRY ŻUCZKI ![]() Nacytowałam się, to teraz napiszę co u mnie. Weszłam dziś na wagę, a tam 2 kg czy nawet 3 kg więcej ![]() Wczoraj zdarzyła nam się chwila grozy. Jechaliśmy z Tżtem do miasta, akurat zasypało nasz Biały, odśnieżarek jak zwykle ni widu ni słychu (chociaż podawali w wiadomościach, że niby aż 24 jeżdżą u nas! nie widziałam ani jednej, nawet pół!;/). No i wpadliśmy w poślizg, mimo, że Tż jechał ostrożnie, miał zimówki, a samochód zakręciło, cały tył zarzuciło do przodu. Trwało to chwilkę, Tż szybko zareagował i wróciliśmy do pionu, ale najadłam się strachu, że hoho, ludzie z przejścia uciekali. Dobrze, że nic za nami nie jechało ;/ No nic zmykam wypić hektolitry kawy bo jak zwykle niedospana jestem ;| Trzymajcie się ciepło żuczki ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak jest ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie to boje sie jak cholera ![]() ![]() Wiem, że tak jest wszędzie w nowej pracy, że ludzie się patrzą na Ciebie i w jakiś tam sposób oceniają ...ale mnie poki co to przeraża i staram sie o tym nie myslec..... Cytat:
![]() No dobrze obiecuję że nie wyrzuce mojego "przyjaciela" przez okno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Virgiono super że swięta zaliczasz do udanych ![]() ![]() I mam nadzieję że w nowym roku odczekamy sie kolejnej malutkoej dzidzi ![]() dzien dobry ![]() U mnie nic nowego, znowu dziś spędze dzien nad ksiązkami. Chyba to nie jest moje powołanie ![]() miłego dnia i obyśmy dziś sie zbytnio nie obżerały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.