|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
anulka anulka- miałaś rację. Już czuć kawałek zęba, kiedy on wyjdzie w całości??? Bo od wczoraj tylko ten fragment (dosyć ostry) jest na wierzchu. Mam nadzieję, że reszta nie będzie wychodziła kolejny miesiąc?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Wtajemniczenie
|
Cholerka, kiedy to zleciało!
Blondynko widziałam dzisiejszą fotkę Olivierka na NK. Piękności! Napatrzeć się nie mogę na tego Waszego synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iguś też śliczny ![]() na tym widać 2 jedynki dolne ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-12-26 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Wtajemniczenie
|
Święta, święta i po świętach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull ![]() ![]() ![]() Caro jakie wypasione łóżeczko ![]() Mell ślicznie wyglądasz ![]() ![]() Marika konflikt zażegnany jeszcze tego samego dnia ![]() ![]() Gossik ![]() Anulka jest niezmiernie miło, że odpowiedziałaś tylko mi ![]() Iwciag najważniejsze, że Tż’towi nic się nie stało i gratuluję kolejnego ząbka ![]() Poiglot gratuluję ząbków ![]() ![]()
#2317 |
Wtajemniczenie
|
A właśnie, Hela też zaczęła siedzieć właśnie w okolicach Wigilii a myślałam, że to już nigdzy nie nastąpi.
Ząb stanął w miejscu, wyszedł kawałek i nic a Hela drze się jak opętana całymi dniami i w nocy budzi się co chwile. Jak długo to jeszcze potrwa nim zobaczymy całego zęba? Co tak tu cicho??? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 | |
Zadomowienie
|
NO i co i po Swietach, zlecialo strasznie szybko. W Wigilie Jasko byl bardzo grzeczny, natomiast w pierwszy dzien Swiat juz bylo gorzej, ale sie nie dziwie
![]() ![]() ![]() Jasio sam sie podnosi do siadu, nawet z pozycji lezacej bez zadnej rzeczy do zlapania, ale swietnie to wyglada jak stara sie zlapac przeciwwage ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-12-27 o 07:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Zadomowienie
|
Aaa i pochwalimy sie jednym z prezentow, ktory bardzo sie spodobal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() No i po Swietach....a tak przezywałysmy te przygotowania. Teraz bedziemy przezywc przygotowania do Sylwestra ![]() Dziewuszki mi sie przez Świeta przyzwyczaiły no noszenia na rekach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W Świeta Martusia zaczeła mi mówić MAMA ![]() ![]() Teraz Magda mowi TATA a Marta MAMA ![]()
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
Kobity jak tam świąteczne obżarstwo
![]() Rety, ja nigdy nie dobiję do wagi sprzed ciąży ![]() A z dobrych wiadomości to przebił się nam ząbek - lewa górna jedyneczka ![]() ![]() Jak bardziej wylezie i będzie łatwiej widoczna to pstryknę fotkę i się pochwalę ![]() Mikołaja mieliśmy wspaniałego. Mój brat się przebrał. Wrzucę filmik na youtube to potem pokażę ![]() ![]() ![]() Wróciłam już od teściowej i w pracy mam dwa dni wolnego żeby wykorzystać opiekę. Bo po 1 stycznia mi przepadnie. Kobity które wróciły do pracy do 31 grudnia musicie wykorzystać opiekę za ten rok bo wam przepadnie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zakorzenienie
|
superzabula super hustawka
![]() ja dzisiaj poznamawiałam na allegro troche ciuszków dla synka i jedzonko kaszki Humana i Milupa oraz kosmetyki Penaten. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Blondynka dzieks ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale ja i tak cie i mala pozdrawiam i wielkie buzki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2326 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Normalnie cisza tutaj jak makiem zasiał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 już wykorzystałam ![]()
![]() |
#2327 |
Wtajemniczenie
|
Z nowości: Hela już siedzi sama ale trochę się jeszcze kiwa. Natomiast udaje jej się od czasu do czasu podnieść z pozycji leżącej do siedzenia jeżeli ma jakąś misję typu dorwanie husteczek do pupy
![]() superzabula, anulka anulka- już jakby więcej jest tego zęba ale niestety nadal dziecko ryczy jak opętane, w nocy płacze co chwile mimo iż daję jej nurofen. Dzisiaj miotała nogami, wierciła się całą noc i płakała o cyca przy każdym moim ruchu. Katorga.... anulka anulka-gratuluję gadających pociech ![]() superzabula- widziałam taką huśtawkę na allegro i poleciłam dziadkowi na prezent dla Heli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Zakorzenienie
|
cze
![]() witam poświątecznie ![]() żabcia czaimy się na taką huśtawkę ale jeszcze mamy za mało miejsca na nią a z tego co widzę trochę zajmuje ![]() cinka, maugoszatka gratulujemy kiełków ![]() ![]() my wciąz mamy 4 a wychodzą kolejne i Michał jest okropny ![]() malutka gratuluje prezentu od Dawidka ![]() widziałam na nk ![]() My też już siedzimy, ale nie raczkujemy i nie stoimy za to ważymy 9 kg ![]() Podejrzewam że moje dziecko ma za cięzką ![]() ![]() i tyle, święta minęły jak z bicza strzelił ![]()
#2330 |
Zakorzenienie
|
Caro i Maugoszatka
![]() ![]() ![]() Dzisiaj od samego rana jest strasznie marudna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
a mnie lekarka op***ła ze go upasłam
![]() no to mamy duże dzieci ![]() cinka Michał tez jest długi ![]()
#2332 |
Zakorzenienie
|
To dziwna jakaś ta lekarka, bo z tego co widzę i słyszę, to wszystkie dzieci w wieku Ninuli tyle ważą więc to jest chyba mniej więcej normalna waga
![]() Zmień lekarza, bo ten Cię oszukuje ![]() Dziewczynki proszę o pomoc! Wiem, że wiele z was podawało już maluchom kaszkę mannę błyskawiczną do mleka. Ja też ostatnio kupiłam tylko dziwi mnie jedna rzecz, a mianowicie na opakowaniu jest napisane, że ją się gotuje dwie minuty, a ja chciałam ją dosypać po prostu do mleka modyfikowanego do butelki zamiast kaszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Wtajemniczenie
|
eeeeeeeeee Carolajna upaslas??? Hela wcale nie wyglada na grubasa, mi się wydaje, że nawet jakaś wychudzona heheheh,a ile Twoj ma wzrostu? Hela 75cm
Dziewczyny, ten ząb zgrzyta o łyżeczke jak Hela je,oBoze nienawidze tego,ciarki mnie przechodzą za każdym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski,widzę,że jakieś poruszenie poświateczne na wątku
![]() Wszystkiego najlepszego dla Bryana,Nicoli i Guzika-Hubercika ![]() ![]() Ja wiem,że nie chwalimy,ale ja muszę.Do tej pory mała budziła się w nocy po kilka razy,a tej tylko o 5 na łyczek picia i wstała o 8-ej.Wzięliśmy się na sposób i zamiast o 20-tej,połozyliśmy ją spać 0 22-iej.Zobaczymy czy dziś też zadziała ![]() Malutka raz jeszcze wielkie brawa dla Dawidka,pewnie cieszyłaś się jak dziecko,ja to się prawie poryczałam,gdy mała pierwszy raz sama siedziała ![]() Maugosztka również gratulacje dla Helusi za siedzenie i ząbka ![]() Superżabula ja się strasznie obawiam tego traktowania Milusi jak laleczki,gdy będziemy w Polsce.Każdy będzie chiał dotknąc,ponosić,masakra:m ur:Jasiu zadziwia prędkością rozwoju.Super.Milucha siada z pozycji na czworakach i przemieszcza się sprawnie,ale nadal pełzając.Huśtawka świetna ![]() Anulka anulka my tez Sylwestra w domku spedzamy ![]() ![]() Cinusiowa super fota na NK,gdzie tak wielka choina stoi? Gratuluję ząbka ![]() ![]() ![]() ![]() Blondynkapoznan,widzę,że jesteś zakupoholiczką internetową tak samo jak ja ![]() Caro cześć,moja waży też 9kg,wychodzi na to,że wszystkie upasłyśmy nasze dzieci ![]() Eve where are you? I miss you so much ![]() Z nowości,Milucha pełza sprawnie i już zaczyna raczkować,siada sama z pozycji na czworakach,robi minkę skrzta non stop (fota na NK),cały czas chce stać na nóżkach i robi już kroczki.Wczoraj dopełzla do ławy,przysunęła sobie miskę z orzechami zaczęła je wyciągać pojedyńczo,co ciekaw tylko laskowe.Zrobila to tak cicho,że cudem udało nam się zareagować,gdy pakowała jednego do buzi.Nadszedł czas pozabierać rzeczy z dolnych półek i z ławy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
Maugoszatka Milena ma 3 zęby i cały czas nimi zgrzyta,jak ja tego nienawidzę,brrrr
![]() Cinka ja sypię kaszkę odrazu do ciepłego mleka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
maugoszatka 75
![]() ![]() cinka ja mam kaszkę z bobovity z mlekiem mofyfikowanym już...no i ją się robi jak normalną kaszkę ![]() Ja początkowo dosypywałam 2 łyżeczki do deserku lub do mleka ![]() ursull brawa dla skrzacika ![]() mój jest lń i potrafi tylko usiąść z pozycji skośno-bocznej ![]()
#2339 | |
Zakorzenienie
|
Ale masz na myśli kaszki te dla dzieci czy kaszkę mannę błyskawiczną zwykłą???
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.