|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Cytat:
kradziejuję ![]() _______ Korzystałam ,tylko na tym żeby przez jedną sekundę spojrzeć Ci w oczy .
Ale ona i tak dalej sie uśmiecha do Ciebie,mogę jej powiedzieć coś nie miłego ? Nie ma nic na prawdę ,to tylko świat iluzji Słonko . Ingerowałam w szczęście kogoś . Czasem sobie nie zdajemy sprawy jaki bul zadajemy innym .
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
-Czy ty go nadal kochasz ? -Nie .! ; oo -To czemu sie w niego wlepiasz wzrokiem , zapominasz oddychac , gdy do Ciebie podchodzi i malujesz sie gdy tylko masz sie z nim spotkać..Do żadnego innego tak nie robisz ..wystarczy jedno słowo i wszystko nabiera barw . . I nie wierz nigdy facetom- To zwykłe świnie, które potrafią tylko chrumać
|
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
Nooo nie! Nikt nawet nie zauważył, że mnie nie ma
![]() Godziny szczytu. Godziny szczytu miłości. (jak miałam 5 lat to tak powiedziałam do kolegi, któryy mi się straaasznie podobał do tej pory to pamiętam ) zamknij ry.ja i nie przybijaj mi Frytki za inne celebrytki kur.wa ale jestes brzydki. ![]() prawda taka, tak kończą frajerzy. Bóg zabiera dobrych ludzi, tych co łapią wiatr w żagle Tych, co idą przez życie z podniesioną głową Pewną drogą, Memento Mori, Bóg z tobą.
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
Słońce, trafiłeś do innej epoki. Tutaj białych murzynów mamy pod dostatkiem. Dla niej, jesteś daleko w tyle; za choinkami i kompostownikiem. Nie toleruje chamstwa i pogardy, mówiła Ci to milion razy. Jak przelatujesz wzrokiem, to bynajmniej rób to dokładnie, pacanie.
|
|
#1175 |
|
Przyczajenie
|
Czasem siedze sama i sobie wyobrażam jakby to było gdybyś mnie kochał...
A teraz widze że to wszystko to były tylko tanie gierki... Moje postanowienie noworoczne? Zapomnieć o Tobie palancie! Szkoda że nie moge zresetować sobie mózgu
|
#1176 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Ciebie o wiele bardziej. _________________ noworoczne nadzieje. zasmakujmy ostatni dzień tego roku. gdzie uciekł cały ten czas? następny rok odszedł. m ę c z y s z m n i e . -zmieniłaś się.. -zmieniłam się? ja nigdy nie byłam sobą. zawsze byłam tą, którą chciałeś żebym była, nawet wbrew własnej woli. byłam twoim ideałem. powinnam chyba wiedzieć, że nie chciałeś żebym spędziła tę noc bez ciebie.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-28 o 09:50 |
|
|
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
dwie osoby + endorfiny - rozum = miłość
Kiedyś nauczysz się kochać psa mimo, że wolisz koty. - ja już nie daję rady... - wyobraź sobie, że jesteś Pudzianem, a życie to Najman. Dławię się powietrzem ... tak bardzo na mnie nie patrzysz. tak ładnie mnie unikasz. i tak ślicznie mnie nie kochasz. UWIELBIAM patrzyć Ci w oczy. Tak perfidnie ! Chorymi ambicjami nie wyleczymy życiowej ułomności. `Nigdy nie ufaj kolesiom z innej piaskownicy. Tylko, że ja nie ufam nawet kolesiom z tej samej ... Everybody knows where we going... We going down.. to smutne widzieć inną dziewczynę w oczach ukochanego chłopca. |
|
|
|
#1178 |
|
Wtajemniczenie
|
panna_miodowa - ja kooocham bardziej <3
ZeliNa_ - podkradłam, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko słoneczko? ;* I znów się rozczarowałam. Wczoraj przechodząc obok ciebie zdałam sobie sprawę z tego że i tak nadal Cię kocham. Byłam tak blisko gwiazd. Czułam na skórze ich blask i ciepło. - Obiecaj że wrócisz. - Przecież wiesz - uśmiechnął się do niej lekko i pocałował jej dłoń. Przyłożył ją jeszcze na chwilę do zimnego policzka, tak jakby była najdroższą mu osobą na świecie. Serce cisnęło jej się do gardła, ale uznała że będzie lepiej jeśli się nie rozpłacze. Stojąc na baczność, odprowadziła go wzrokiem do auta. Dźwięk zapalającego się silnika wywołał u niej zimny dreszcz, usta rozchyliły się jakby chciały same, bez jej zgody powiedzieć 'zostań', jednak nie wydobyła z siebie żadnego dźwięku. Na pożegnanie mrugnął do niej okiem, jak zwykł to robić dosyć często. Odjechał. Oboje dobrze wiedzieli że nie wróci i że pożegnanie mogło wyglądać zupełnie inaczej, jednak z obawy przed swoimi uczuciami, załatwili to właśnie w taki sposób. Jednakże, obiecał jej, dał słowo że wróci. Dlaczego? Zapewne po to by ją uspokoić, po to by nie obwiniała się o to odejście. Może trochę dla siebie. Po to by myśleć że jest miejsce do którego zawsze może wrócić, bo ktoś na niego w nim czeka.
Moje idee to gwiazdy, których nie potrafię ułożyć w konstelacje Mt 7, 7-8 Edytowane przez Drift Czas edycji: 2009-12-28 o 10:25 |
|
|
|
#1179 |
|
Zadomowienie
|
__________________ Kochał ją, bo w każdy dzień stawała się lepsza. Pragnął jej rąk i czuł strach. Czasem tylko ona pragnęła go w inny sposób. Od swych łez czuła, że gubi sens. Dawno to nie był jej świat.. Są takie chwile, kiedy trudnym się wydaje każdy krok.. Nie była w jego życiu już tłem.. Nie dała się. Nie była w jego życiu już tłem.. Znaleźć siłę w sobie chcę, by tak jak nikt, nauczyć się samej żyć.. Czasem w nocy budzi ją niespokojny, dziwny lęk.. Wszystko jest żartem, przemija i gaśnie.. Tonęła w sidłach swego smutku.. __________________
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-12-28 o 10:29 |
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
dodam takie nie swoje. a tak właściwie to chłopaka, z którym próbuję ułożyć życie. i który niestety się we mnie zakochał. cóż, przypadki chodzą po ludziach. (dostałam je od niego w smsach
)`Your touch is too much for the boy like me. I miss U... ; **` (twój dotyk to za dużo dla chłopaka takiego jak ja. tęsknię za tobą) `Even, when you sleep, far away from me. I still think about you my dear, I think of you so much and I'm going crazy because my feelings about you are so strong.` (nawet kiedy śpisz daleko ode mnie, ciągle o tobie myślę moja droga. Myślę tak bardzo, że aż wariuję, bo moje uczucia do Ciebie są bardzo mocne) `I love you, I need to be with you, I want see your smile.` (kocham Cię, potrzebuję być z Tobą, chcę zobaczyć Twój uśmiech) i taki jeden wymyślony przeze mnie. jestem na profilu matematycznym i myślę logicznie więc wybaczcie, jeżeli nie zrozumiecie tego do końca ![]() `2 be v ¬ 2 be` - słynne powiedzenie Szekspira. `To be or not to be` w języku angielsko-logicznym ![]() ~*~
Jeżeli miłość góry przenosi, to moja do Ciebie zmieni układ planet.
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2009-12-28 o 10:47 |
|
|
|
#1181 |
|
Rozeznanie
|
ajjj jak dawno mnie tu było. witam w nowej części, na szczęście już po świętach
nie miało boleć aż tak. kolejny kieliszek, robi się gorąco. emocje eksplodują. ślady po Tobie, na mojej podłodze, na moim ciele, na mojej duszy. wada mojego serca -słabość do Ciebie. ostatni tandetny malboro. razem z nim zgaśnie coś we mnie, wiem. uczucia odeszły Bóg wie gdzie. przy kim mogłabym śmiać się do łez? przy kim płakać podłymi wieczorami? powiedz, przy kim jeśli nie przy Tobie? mogłabym być Twoją prywatną Marilyn Monroe, uwierz.
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
agattee dobrze, że wróciłaś.
Cokolwiek zrobisz, i tak tysiące ludzi przed Tobą to już zrobiło. Cokolwiek czujesz, inni czuli to przed Tobą. Cokolwiek Cię spotka, nie będzie to nic nowego. Jeśli więc robisz coś złego, nie martw się, bo inni byli lepsi. Wszystko to już ktoś przed Tobą przeżywał, czuł, komuś zrobił. Nie przecierasz szlaku tylko idziesz po szeroko udeptanej drodze. Miałam mylne wyobrażenie na temat miłości. Ktoś jest, a późnij znika. Niby sen. Gdzie tu sens?
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Cause I don’t wanna know
If I kissed your lips for the last time Please don’t say if it’s so Tell my heart it’s not goodbay Do this one think for me .. Make up some stupid story […] If I ever fall in love with someone new .. It would never be the way .. .. I loved you !
- Masz czasem tak , że uśmiechasz się do niego tylko po to żeby nie dać mu satysfakcji z tego że zabił Twoje marzenia ? - Mam . Każdy ma ! Edytowane przez morphine_ Czas edycji: 2009-12-28 o 11:04 |
|
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
`Bo to co dobre, czułe i miłe
to tylko sen.. A to co złe i nieprzyjemne naprawdę dzieje się` z prywatnej hodowli wierszy. (czyt. moje własne wypociny) `baby girl, I wana fu.ck you baby!` `I wanna feel the music higher, and touch the sky` `bo bez Ciebie nie ma mnie. nie świeci dla mnie słońce. nie wieje wiatr.` `przez Ciebie stałam się masochistką!`
Sex? a)Male b)Female (c) Yes, please. ![]() 17.11.2009 szczęściara. Edytowane przez Mountelly Czas edycji: 2009-12-28 o 11:09 |
|
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
soniss - jesteś nowa tak jak ja , ale opisy masz zawaliste <33 kradnę oczywiście. xd _________________________ ______________ a ona znów została sama .. ;[ możesz mi wierzyć lub nie . moje serce Twoim jest <3. Zaczęła płakać i powtarzać, że nie wie co się dzieje, że coś.. czy ktoś odbiera jej nadzieję ... I tylko Ty w moim serce potrafiłeś wyryć słowa:`my mamy COŚ,czego nie da się zrujnować!` zdobyć. rozkochać. rzucić. - twój tok myślenia ; [ Twój widok rani, a tęsknota zabija. Me uczucie nie wygaśnie,bo pokazałeś mi wyraźnie swoją całą wyobraźnie. <333 Wystarczy kilka chwil by mieć wspomnienia na całe życie. Ludzie tylko w snach są szczęśliwi . ; / Spała długo . Śniła o szczęściu , które tak często ją omija . ; (( Nie wypowiedziane myśli, urwana rozmowa.
''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2009-12-28 o 11:21 |
|
|
|
#1186 |
|
Rozeznanie
|
3martyna3 - mnie? Zaszczyt! <3
Drift - !! Urzekasz! niespieszne pożegnania. napisz napisz napisz - codzienna, ta sama modlitwa wieczorna i poranna. oddajesz mnie jemu jak grosik się oddaje w supermarkecie bo do niczego się nie przyda. Kiedyś miniemy się na ulicy bez większych emocji. Wrócimy do domu, wspomnimy największą miłość naszego życia i dojdziemy do wniosku, że już nie tęsknimy. Pójdziemy umyć naczynia, nakarmić dzieci, znajdziemy czas dla Pocieszyciela naszego serca. Kiedyś będziemy szczęśliwi bez siebie. |
|
|
|
#1187 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
___________ Przyszedł
Wziął Ją za rękę Powiedział "Kocham Cię" Po czym Mocno przytulił i pocałował Ona otworzyła oczy I ... Czar prysł To tylko jeden ze snów Który nawiedza ją co noc Który Nigdy się nie spełni. tęsknie . codziennie . tak samo . miłość zapisana w smsach . Wiesz, że im bardziej człowiek usiłuje uprościć różne rzeczy, tym bardziej je komplikuje. Tworzy reguły, buduje mury, odpycha od siebie ludzi, okłamuje samego siebie i ignoruje prawdziwe uczucia. To z pewnością nie jest upraszczanie.
|
|
#1188 |
|
Konto usunięte
|
Zastanawiałam się, jak długo jeszcze będę tak cierpieć. Może pewnego dnia, za kilkadziesiąt lat – jeśli ból miał zelżeć kiedyś na tyle, żebym mogła lepiej go znosić – uda mi się ze spokojem wspominać te kilka krótkich miesięcy składających się na najszczęśliwszy okres w moim życiu. Wspominać, wdzięczna za to, że poświęcono mi choć trochę czasu. Że dano mi więcej, niż prosiłam, i więcej, niż na to zasługiwałam. Cóż, może pewnego dnia miało być mi dane tak to oceniać.
Dotrzymałam tylu obietnic… Dotrzymałam i czy dobrze na tym wyszłam? Nadeszła pora, żeby zacząć je łamać. Jedną po drugiej. Jak szaleć, to szaleć. Zapomniane, przykurzone sprzęty – porzucone. Tak jak ja. `Księżyc w Nowiu`
|
|
|
|
#1189 |
|
Rozeznanie
|
na Boga, ludzie po co wam religia?
ludzi którzy twierdzą że cierpienie uszlachetnia nazywamy masochistami. kobieta nie ma się fajnie ubierać, ona ma się fajnie rozbierać. "znalazłam męża przez internet...a teraz szukam go przez interpol." ginekologa się poznaje po zegarku na bicepsie. ![]()
|
|
#1190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedy źle Ci jest beze mnie głośno powiedz mi...
a w mojej głowie wojna, wieczna wojna
![]() Edytowane przez AlmostEverything Czas edycji: 2009-12-28 o 12:20 |
|
|
|
|
#1191 |
|
Konto usunięte
|
nie potrzebuje czasu, by zrozumieć, że jesteś moim planem na reszte dnia. tygodnia. życia.
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
*
Nei giardini che nessuno sa si respira l'inutilita. W ogrodach, których nikt nie zna, oddycha się banalnością. You say I'm a Bitch, like it's a bad thing. Mówisz, że jestem suką, jakby to było coś złego. Każdy może być namiętny, ale tylko prawdziwi kochankowie potrafią być niemądrzy. Śmiech to najkrótszy dystans pomiędzy ludźmi. Kiedy będziesz miał w sercu tę niezwykłą rzecz zwaną miłością i poczujesz jej głębię, radość, rozkosz i ekstazę, odkryjesz również, że Twój świat się zmienił. *
|
|
#1193 |
|
Przyczajenie
|
`z czasem każdy dotyk traci swój smak.
-co robisz? -usiłuje -co ? -usiłuje przestac cię kochać. `tysiąc razy oddawać to co zdrzyło się raz. `nigdy nie zapomne dnia kiedy niebo błyszczało błękitem..
`..zrobię Tobie milion zdjęć ii każde zacałuje tysiąc razy.<3 Edytowane przez zaczarowana_ Czas edycji: 2009-12-28 o 12:32 Powód: pomyłka |
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
. przecież oni mówią i dają mi prawdę na dłoni przyjaciele szukający dziury w całym, a tylko cudzy świat liczy się dla nich może coś przeoczyłem, a może nie znam sam siebie każdy łyka jak pelikan nowe brednie, nowe treści mają nudne życie, więc chcą podglądać innych, chcą pstryknąć fotkę w życiu jak paparazzi szukam źródeł tej mani jak klepto nic się nie zmienia, ludziom w głowach się przewraca ej Ty, padlinożerco! ze straconą każdą chwilą czuję się jeszcze gorzej a oni mają dla mnie sposób na życie lepsze specjaliści-chciałbym poznać ich wszystkich, to chyba fajnie mieć ludzi tak bliskich jestem jaki jestem-proste, zatem schowaj komentarze swe żałosne ![]() w twarz zaśmiać się świtu tak donośnie, bezczelnie zachwycam się chwilami jak dobrymi produkcjami tak wiele ocen wystawionych zbyt pochopnie, wiele decyzji podjętych zbyt gwałtownie |
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
a miło mi
Bierz Kochana miło ^^ ____ Czy martwe, zamrożone serce można złamać? Czułam, że moje się właśnie rozpadało. Wtedy nie uważałeś co robisz, teraz rób co uważasz. To mało istotne, tylko chce mi się płakać kiedy wącham twój kołnierz i czuję jej zapach. Posłuchaj więc, czasem najciężej jest walczyć o... siebie samą. A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
To co mi po tobie zostało to . . . uzależnienie od szlugów, rozstrzesione ręcę i brak wiary w cokolwiek.
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Obdarowałeś mnie spokojem w świecie wypełnionym wojną.
Jestem kobiecości wulkanem. Mam syf w pokoju, a mówią, że geniusz panuje nad chaosem. Czemu więc nie panuje nad nim w mej głowie? |
|
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy zaczniesz zdawać sobie sprawę z tego, że pocałunki nie są przypieczętowaniem umowy na całe życie?
Zasadź więc własny ogród i przystrój swą duszę, zamiast czekać, aż ktoś przyniesie ci kwiaty. I przekonaj się, że naprawdę potrafisz wiele znieść... Że naprawdę jesteś silny, I że masz swoją wartość... Po prostu idź za nią , nie zastanawiaj się , przecież mówiłeś , że ją kochasz. Chyba trochę za bardzo Cię lubię. i chyba trochę za bardzo mi na Tobie zależy. Rano. budząc się, pierwszą rzeczą nie był prysznic, nie była kawa, lecz panicznie szukanie telefonu. nic. skrzynka odbiorcza była zawsze pusta.
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to zła kobieta była.
Miłość nie umiera, zawsze znajdzie jakąś drogę, aby wymknąć się śmierci. CookieCrisp x3!. |
|
|
|
#1200 |
|
Raczkowanie
|
'Ten wyraz jej oczu, ona psychicznie go rozbiera..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

kradziejuję 

<3

.
Bierz Kochana