![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fryzury Sylwestrowe
Witam! Już niedługo Sylwester
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzury Sylwestrowe
Wszystko zależy od stroju w jakim będziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zależy jak długie masz włosy. Np. takie fryzurki.
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chcesz szybkiego łatwego koczka, to ja polecam coś takiego, jak na fotce. Ja to robie tak: związuję włosy wysoko w kucyk, za ostatnim razem nie przeciągam do końca tylko zostawiam taką "bombkę", a pozostałym, wystającym kosmykiem owijam gumkę i przypinam go od spodu wsuwką i gotowe ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Włoski mam trochę za ramiona. A co do sukienki to długa, czarna, lekko rozszerzana na dole. Zastanawiałam się jeszcze nad takimi loczkami jak zaproponowala alutkao na ostatnim zdjeciu. Podoba mi się jeszcze ta którą zamieściłam poniżej, nie wiem tylko co to znaczy "związać włosy w agatkę". Wiecie o co chodzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hmm jestem fryzjerka wiec ostatnio zaczełam własnie tez rozmyslac nad fryzurami jakie by tu nowe wymyslic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Widzę, że mój wątek się powoli rozwija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a moge poprosic o propozycje na krotkie wloski? cos rokowego
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261042770
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jest juz watek gdzie jest mnostwo fryzur. HAIRSTYLE cos tam.....na sylwestra tez sie cos znajdzie, po co nowy watek....
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Już za parę dni Sylwester
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
martuska877
|
ja mam tez problem jaka by mi pasowała fryzurka na sylwestra tez ide na sale moze jakas pomoc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec tak pierwsza moja propozycja jest prosta i mysle ze dobrze by pasowała do takiej sukni i mocnego makijazu włosy sa BARDZO mocno podniesione na zdjeciu tego niewidac i włosy przy wsuwkach zawiniete a spod zakrecony niestety wlosów niechciało mi sie dokladnie suszyc bo włosy robiłam o 22 tylko do zdjecia . ja bym radziła proste delikatne czesanie zrobic bo sama suknia i makijaz jest dosc wyrazisty wiec moze tym kokiem lepiej nieprzedobrzyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
sadze ze lepiej bedzie ci w prostych upieciach tylko niewiem czy w takich upieciach sie dobrze czujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
a powiec czego szukasz jakiej długości masz włosy no i jakie upiecia lubisz ?? ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
jak krótkie masz włosy i co cie interesuje ?? domyslam sie ze czesanie ?? bo kok przy krotkich włosach i do tego rokowy to dosc ciezka sprawa by byla nawet jak by była treska albo włosy by sie doczepilo ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- napisz jakie kolory cie interesuja w makijazu ??i czy to maja byc kolory matowe brokatowe perłowe intensywne kolory czy moze pastelowe |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
ja już znalazłam jakiś czas temu fryzurkę na sylwestro-wesele. ponoć też wyjdzie coś w ten deseń. myślę, że to jest fajna lekka fryzurka.
![]()
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Angela2906 a mogłabyś mi napisać jak zrobić te fryzurki co umieściłam niżej? Podoba mi się też fryzurka Alby tylko, że ja mam wysokie czoło i nie byłoby mi zbyt dobrze chyba w takiej. A i jaki makijaż byś mi do tego doradziła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
A co do makijażu to chciałabym żeby bardzo podkreślał oczy. Myślałam żeby kolory metalowe, bo nie chce być w brokacie, nie podoba mi się jakoś za bardzo i nie chcę się świecić jak choinka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesli chodzi o ta fryzure co ja mam to najpierw odziel włosy z spodu tak od wysokosci ucha i zwiaz je by ci nieprzeszkadzały potem te włosy z góry podziel na 3 czesci najpier bardzo mocno natapiruj te z prawej i lewej strony nastempnie zaczesz je do tylu tak by niebyło widac jak sa natapirowane a potem podepnij włosy wsuwkami z tyłu głowy po srodku by wsuwki mozna bylo potem zakryc nastempnie natapiruj srodek włosów i tez podepnij nastempnie konce wystające z wsuwek po koleji zawijaj na palcu i podepnij wsuwkami by niebyło ich widac nastempnie te włosy z spodu zakrec na wałki lub lokowke a na koniec mocno nalakierowac i po sprawie ![]() druga fryzura jest banalnie prosta ![]() jesli chodzi o odkryte czoło jesli masz je wysokie to moze lepiej go całego nieodkrywac chyba ze nieprzeszkadza ci to a powiec mi jaki masz kolor włosów oczu i jaka cere ?? pytam o naturalny kolor włosów |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Naturalnie jestem szatynką, ale od dawna farbuje włosy. Oczka mam zielono-szare, a co do cery to mam mieszaną, lekko brązowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm czyli jestes typem zimowym podejrzewam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hmm... czarny z bielą lub szmaragdowa zieleń. Właśnie próbowałam zrobić tą fryzurkę co ty zrobiłaś tylko nie wiem czy dobrze mi to wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to zrob zdjecie i pokaz jedynie co mozesz zle zrobic to za słabo natapirowac i wtedy ta fryzura zaniska bedzie a to ma byc bardzo wysoko natapirowane wiec nawet jak beda natapirowane to szpikulcem jeszcze je podnies bardziej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
A cio do fryzurki to kiedyś zrobiłam sobie taką, że najpierw pokręciłam włoski na średnich wałkach. Później jak już je zdejmowałam robiłam z nich loczki pianką i na koniec wszystkie spięłam na prawą stronę. Co myślisz o tym? Utrzymałaby mi się taka fryzurka przez całą noc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jezeli loki sa puszczone luzem to niema szansy popierwsze grawitacja od samego ciezaru sie zaczna prostowac pozatym wilgoc do tego ty spocona zostana proste druty chyba ze wszystko zepniesz w koka takiego w nieladzie puszczone włosy to zły pomysł |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
jesli chodzi o makijaz to mam niestety tylko granatowy na komputerze akurat dzis zrobiłam zdjecie.
a jesli chodzi o delikatny makijaz to tak teraz myslałam i jest fajny makijaz np taki cała górna powieka na liliowo pomalowana ale tak bardzo delikatny a pod dolnymi rzesami zrobic np granat z zielonym i we wnetrznym konciku na bialy brokatowy no i kredka zrobic wewnatrz oka kocie kreski i tyle bardzo fajny makijaz i dzieki temu ze sdol oka jest tak mocny to makijaz wcale delikatny niejest a makijaz raczej niespotykany na codzien u karzdego Edytowane przez angela2906 Czas edycji: 2009-12-28 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Ładny ten granatowy, ale mi chyba nie będzie pasował
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Oryginalna wieczorowa fryzura idealnie będzie komponowała z długimi obcisłymi sukniami z ogromnymi dekoltami, lub odkrytymi plecami. Ta fryzura przyciąga spojrzenia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.