|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
akumulatory ocena
Witam
Mam nadzieje ze sie nie powtazam ![]() ![]() Jakie macie akumulatory w swoich autach ??? Ja dzis zalozylam Loxa bo nic innego kolo mnie nie moglam dostac, w sieci jest bardzo malo opinii i raczej negatywne. Czy ktoras z was ma cos takiego w swoim aucie i jak sie spisuje???? Pozdrawiam i szerokosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: akumulatory ocena
Cytat:
Ile za niego płaciłaś? W swoim aucie mam Centrę samoobsługową. Fajna sprawa - światełko pokazuje czy wszystko jest ok, czy może trzeba doładować. Mam go od kilku miesięcy, póki co chodzi bez zarzutów. Z tej firmy również ma m.in. mój TŻ i wujek, i również są zadowoleni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Centra jest chyba najczęsciej używana i dobra. Przyznam się szczerze że nie znma firmy którą wymieniłaś.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z dziewczynami
![]() Sama mam Centrę i nie ma żadnych problemów, nawet przy tych mrozach (odpukać) odpala bezproblemowo za pierwszym razem. Centry są 3 rodzaje, zwykła, centra plus (taką mam) i futura. W dwóch ostatnich jest właśnie ta dioda, która wskazuje czy aku jest naładowany ![]() O firmie, którą podałaś nigdy nie słyszałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Rowniez mam centre i jestem zadowolona
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam centre
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
U mnie również centra , działa bez zarzutów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A ja mam jakiś najtańszy kupiony w makro (niestety nazwy nie pamiętam), a kupiłam go, bo musiałam "na gwałt" wymienić akumulator, a taki wydatek był niezaplanowany i nie miałam za dużo funduszy na niego. Ale nie zawiódł mnie ani razu podczas tych mrozów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Za ta Loxe placilam cos kolo 270 zl. Tez slyszalam same dobre opinie o Centrze, ale nie mialam czasu jezdzic po miescie a kolo mnie byly tylko takie, no zobaczymy... na razie kreci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja mam bosch [chyba
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.