|
|
#1951 |
|
Organizatorka
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część IV
a ja dostałam dzisiaj gratisową paczkę od EDM...
A w niej... Memphis Rose, Wild Vines, Cardamon, All Spice, Juniper, Nutmeg i pędzel eye blending ... Nie ukrywam, iż bardziej ucieszyłabym się z nowej kolekcji (zwłaszcza, że tylko Junipera nie miałam jeszcze w domu) ale doceniam miłiły gest ![]() I znowu wszystko upaćkane różem Memphis Rose... W drugiej paczce z kolei wszystko w podkładzie...Ja nie wiem, jak to się dzieje, że ciągle coś mam w proszkach... |
|
|
|
#1952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej cyknij zdjęcie z kawałkiem szyi to Ci jakoś pomożemy ![]() Jeżeli dobrze pamiętam to unifance 1 LRP wpadał to był jaśniutki ciepły beż? |
|
|
|
|
#1953 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
Cathy fajnie ,że EDM doceniło Twoją pracę!Ja oczywiście targana wątpliwościami zwaracm sie do was dziewczyny z zapytaniem a zasadniczo z dwoma.Czy Time Share oscyluje kolorystycznie wokół Best Frienda i Once and Again?Bo taki mi sie wydaje ale nie jestem do końca pewna.Dwa czy Morning Cup nada się dla jasnej karnacji?Nie wyłażą z niego zadne sino-bure tony?Bo się zdecydować nie mogę, szkoda,że openinga już nie ma bo bym go wzięła najchętniej.
Cathy to ja sie łasnie uśmiecham o Memphis Rose
|
#1955 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
dziewczyny a ja z innej beczki .... cały czas mi to z głowy wylatało
wreszcie pamiętam![]() chciałam wrócić do spawy polityki EDM i traktowania klientów..... nastawiałyśmy się czy możemy cos zrobić, pamiętam też post Cathy z o tym, że jednak nie jesteśmy anonimowym zakupowiczem... i mam pomysła ![]() może by tak: napisać list w formie miłego zapytania, o zapewnienie poważnego traktowania w przypadku jakichkolwiek wątpliwości co do produktów EDM, o to czy nie bedziemy olane, niemiło zbywaqne itp. Ze jesteśmy zaniepokojone tym co się w firmie dzieje itp że bulwersuje nas ostatni przypadek, ze firma bazująca na internecie, bagatelizuje jego zasięg Cały psikus teraz: list w pierwszej osobie, w jakimś fajnym kolorze i czcionce wyśle każda z nas która kiedykolwiek, cokolwiek kupiła w EDM, ...... każda która oczywiście ma na to ochotę EDM dostanie kilka takich samych wiadomości, co wskaże na ...... co wy na to? trza by jeno kogoś kto to jakoś fajnie skleci
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za
Poprosimy o przygotowanie takiego tekstu w jezyku angielskim, wkleimy go na obecny watek i kto bedzie chcial przesle go dalej do EDM. Najlepiej rowniez na forum, ktore powstalo po zamknieciu forum EDM. A w liscie oczywiscie aluzja, ze jak sie EDM wydaje, ze pojedynczy klienci to jest NIC, to niech zaczna liczyc ilosc listow, ktora zacznie do nich naplywac... z calego swiata. |
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1958 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Popieram
![]() Jedna osoba napisze list i przeredaguje czy wszyscy mogą zgłaszać swoje sugestie?
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Sugestie i pomysly mile widziane
![]() Rozi, taa. Na facebook'u zalozmy profil "no-for-carina's-sick-ideas" Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-12-28 o 16:02 |
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ZA
![]()
|
|
|
|
#1961 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się chętnie dołączę
|
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Precz z Cariną mam ochotę radośnie wykrzyknąć, i chętnie się podpisze pod tym mailem z imienia i nazwiska!
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Dziewczyny mam prośbę. Nie dotarła do mnie paczka z EDM, zamówienie składane 23 listopada. Poczta mnie zbywa, chciałam napisać maila do EDM, ale mój angielski jest hmm.. mocno mało komunikatywny, i nie chciałabym napisać głupot. Pomożecie? Może któraś z Was pisała takiego maila i bym zgapiła?
|
#1965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W styczniu do nich pisz. Na poczcie popytaj czy nie ma gdzies przesylki o takim numerze jak przeslalo Ci EDM albo czy nie ma czegos na Twoje nazwisko. |
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
ten list to swietny pomysł
dzisiaj znowu róbowałm linen cos mi sie wydaje, ze ta formuła semi-matte to w ogóle nie dla mnie
|
|
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz chyba znalazlam recepte na idealny makijaz dla mnie: nakladam fawn i na to cieniutka warstwe golden fair, moze i tobie Mirelko podpasuje
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz wolę użyć trochę korektorów(mint na policzki i multi-intensive pod oczka) i wypacykować się lżejszymi formułami nawet oglo
|
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
myslicie ze bedzie Reissue Party na sylwestra?
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny może jest któraś chętna na połówki cieni czyli wielkość sample tych cieni
- Smokey pink - 11:59 - christmas carol koszt takiej połówki to 5,43-6,24 zł + koszty przesyłki w Polsce
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() podczytuję Was regularnie od chyba miesiąca i strasznie kusicie tymi minerałami. Dodam także, że przeczytałam "wszystkie" obowiązkowe posty, blogi etc. Chciałabym zamówić na początek próbki na all (a może biga od razu ) Niestety nie umiem dobrać sobie koloru. Jak patrzę na zdjęcia to oczopląsu dostaje... tyle tych kolorów. Wrzucam więc kawałek siebie i liczę na pomoc na all niestety tylko formuła intensive z próbek jest ale to nic, przeżyję jakoś. Prawdę mówiąc interesuje mnie średnie krycie i mat.
|
|
|
|
#1972 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
a napisz jaszcze co uzywalas z tradycyjnych i jak sie zachowywalo kolorystycznie |
|
|
|
|
#1973 |
|
Wtajemniczenie
|
goldika, zgadzam się z Rzabba. Oprócz Sandy Fair może jeszcze Ivory i Fair?
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika witam
![]() Rowniez obstawiam Sandy Fair oraz Ivory |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie stosuję Maybelline Dream Satin Liquid IVORY, kolorystycznie najbardziej pasował mi Loreal Infaillible 125 ale okropnie się ważył ale kolor cudo
![]() hmm zadowolona byłam także z MaxFactor Colour Adapt 70 Natural (chociaż mógłby być odrobine jaśniejszy) Mam także Max Factor Second skin IVORY mieszny z takim samym NATURAL w proporcji 1,5/1. U mnie dziwne jest to, że szyję mam jaśniejszą od twarzy i jakby nawet w innej tonacji
|
|
|
|
#1976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze po dłuższym stoswaniu tez mi semi-matte wystarczy, ale narazie ntensive bardziej mi odpowiada, matte nie probowałam, ale chyba dam sobie spokój, no i oglo sobie spróbuje: Cytat:
tylko kiedy
|
||
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
goldika, ja mam tak samo-buzia ma inny kolor, podejrzewam,ze to sprawka pani dermatolog i jej wszystkich differinów, tetralysalów id podawanych bez filtra. Moja szyja jest tak blada,ze prawie niebieska
![]() Ja na Towim miejscu celowałabym w Ivory, ale radzę najpierw kupić próbki.
|
|
|
|
#1978 |
|
Wtajemniczenie
|
W tym, że szyja jest bledsza czy ma inny kolor niż buzia nie ma nic nienormalnego. Duzo osob tak ma. Zazwyczaj podkład dobiera się pod szyję - żeby się twarz nie "odcinała", ale czasem, kiedy różnica między kolorem szyi i buzi jest duża, trzeba wybrać coś w kolorze pomiędzy nimi.
Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2009-12-29 o 11:44 |
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do pędzla który też chcę/muszę kupić (LHK wybrałam) dodają 4 próbki dlatego wybiorę sobie jeszcze Fair i Sandy Fair tak jak proponowałyście.Strasznie boję się tych minerałów ale tyle z Was je zachwala...
|
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak właśnie zrobiłam, bo jakby miała do szyi to musiałabym mieć bardzo kryjąca mąkę na buzi
![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- goldika, nie zdziw się , jak na początku się rozczarujesz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

i jakby nawet w innej tonacji