|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Jestem groszek... ;)
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Dobry wieczór!
![]() Pranie gratulacje!!
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2009-12-27 o 22:52 |
|
|
|
#872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kazdym razie trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok ![]() Cytat:
gratulacje milo Cie widzecDomi jak to chodzi o Californication to pisz do Ilony bo ode mnie dostala calosc chyba,ze poczekasz to dostarcze w styczniu jakos.
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Kobitki
I'm back PRANIE GRATULACJE |
|
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a który miesiąc (tydzień?) jeśli wolno zapytać? Znasz już płeć? Jeśli nie to życzę upragnionej córeczki ale i syn będzie wspaniałą wiadomością. Niedawno tu pytałam o Ciebie i zastanawiałam się, czy może już jesteś w ciąży... pamiętam jak mówiłaś, że się staracie Ależ się cieszę, uwielbiam dzieci ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Hann - ubijesz mnie, bo już drugi raz zapytam skleroza nie boli... Ty chciałaś samego Dra House czy Gotowe na wszystko też...? Bo właśnie pakuję paczuszki, jutro wysyłam... i nie jestem pewna, znowu sobie nie zapisałam |
|
|
|
|
#875 |
|
Zadomowienie
|
Ucieklam dzis bo TZ przybyl poswiatecznie
![]() Do przodu. O dziwo coraz lepiej dojadam fasole ze swiat ![]() Pranie, gratulacje dla ciebie i TZ Aha, jak dobrze zrozumialam chodzi o Californication? Toz to w necie mozna ogladac (i jesli gdzies jest z napisami to na: kino.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ )
|
|
#876 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Hexxano bardzo dziękuję, poczekam już na Pranie, no uparła się i teraz nagrywa zamiast wypoczywać. No wariactwo
Ja w ogóle to muszę powiedzieć, ze nigdy w życiu nie spotkałam tylu życzliwych osób co tu na wizażu
|
#877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rowniez z tego co pamietam gdzies pisalas ,ze sie staracie o dzidziusia ![]() Ciesze sie ,ze sie udalo Nie wiem czemu ale wystarczy ,ze ktos napisze o ciazy to zaraz sie rozklejam
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
Pranie, GRATULACJE!!!
No i wróciłam do Krakowa, przygód przy powrocie nie miałam, bo jechałam samochodem. Wprawdzie jadąc NA święta jechałam pociągiem, ale bez takich rewelacji jak u Kamili, ze mną w przedziale siedziało trzech młodych archeologów, którzy wrócili dość niedawno z różnych wykopalisk na całym świecie i się przysłuchiwałam Ach, Ameryka Południowa....
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Lemirko, Frenko, witajcie z powrotem
Frenko, archeolodzy powiadasz. Ciężko jest przykuć uwagę archeologa, takiego interesuje pewnie tylko to, co starsze niż węgiel ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-12-27 o 22:37 |
|
|
|
#880 |
|
Rozeznanie
|
Pranie gratuluję!!!
Viol obydwa ![]() Uff, jakie te Święta są męczące Całe szczęście, że się już skończyły...
|
|
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
A w ogóle to jupi
Już kombinuję, na co wydam tak "zaoszczędzone" pieniądze
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Ok jutro wysyłam i bardzo przepraszam za opóźnienie
Frenka - może na szaleństwo w Lulua? ![]() Głowa mnie trochę boli, kładę się już. Mam do nadania jutro tyle paczuszek, że przez 2 godziny z poczty nie wyjdę... już widzę minę osoby, która będzie stała za mną Dobranoc |
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Kamilko pochwal się jak pastelki dolecą ![]() I kiedy będziesz we Wrocku? Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Już doczekać się tych kulek nie mogę, myślę, że powinny dotrzeć w tym tygodniu, są szanse przynajmniej
A do Wrocławia wybieram się w styczniu, pewnie za 3-4 tygodnie. Dowiesz się druga, zaraz po mojej mamie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Dobry
Pierwsza!!! huraaa Wpadam tylko podziekowac mojej Mikolajce no a tu taka niespodzianka. no i kolczyki piekne, duze ,kolorowe dostalam i sliczna kartke ale NIE WIEM OD KOGO??? kto jest z Rzeszowa??? prawdziwa niespodzianka. martwie sie tylko czy moja mikolajka juz doleciala ide nadrabiac moze sie dowiem.pranie gtratulejszyn !!! cudowna wiadomosc , tez sie wzruszylam
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2009-12-28 o 09:01 |
|
|
|
#886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja dopiero dzisiaj w pracy zajrzałam na wizaz i wszystko nadrobiłam.
Cytat:
czy bez tego urządzenia takie wychodzi to nie wiem bo nigdy nie próbowałam.... idzie 6 żółtek, które uciera się z cukrem (chyba 1 szkl) w temp. 60 stopni, dodaje się później mleko w puszce i wódeczkę (300 ml) i już...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nikt jeszcze kawy nie serwował...? To dziwne... Ja jeszcze nie polewam, bo bez śniadania jestem ![]() Bea - jaki telefon? ![]() ![]() i pokaż koniecznie futerał Dziś 28.12. a to znaczy, że mogę zacząć używać mojego nowego kalendarza idę jeść... a co wy miałyście dzisiaj na śniadanko?
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
PRANIE!
supersuper! |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Suchy chleb
![]() Pranie
|
|
|
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
kawę z pianką + sałatkę jarzynową na bułce
mój żołądek krzyczy DOŚĆ!!! Cytat:
![]() zdjęcia fajne Californication mogę przepalić ![]() Cytat:
trzymam kciuki za szczęśliwy przebieg i rozwiązanie ![]() zabraniam dziękować a rozbierze ktoś ze mną Uomo Villerosi oraz Mandragorę pewnie nie, tylko ja taki "zboczeniec" zapachowy jestem
|
||
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Ilonka, jaki piękny avek
Edit, zapomniałam sie pochwalić, że od Mikołaja dostałam wagę jubilerską i dzisiaj będe kręcić galaretkę lukrecjową
Edytowane przez marioladabr Czas edycji: 2009-12-28 o 11:59 |
|
|
|
#892 | |
|
|
Cytat:
Ja tam na Mandragorkę jestem chętna, ale nie mam jeszcze atomizerków to nie miałabym w co przelać. Ja sobie nawet na ebayu kliknęłam butelczynę, ale potem sprzedający mi napisał, że nie ma na stanie i pieniądze zwrócił To kupiłam sobie Diabolo Rose w zamian ![]() ![]() ![]() A Uomo nie znam I może nie powinnam poznawać bo w grudniu na różniaste zapachy to chyba tysiak mi poszedł Tak to jest jak się wpadnie w jakiś nałóg i dodatkowa kaska się pojawi
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic mam dzis niecny plan wyciągnięcia połowicy na basen ![]() Mandragorę zamierzam używać wiosennie raczej a Uomo można porównać do tajskiego żarcia - wytrawne,m rozgrzewające, pieprzne dla mnie na zimę ideał
|
|
|
|
|
#894 |
|
szyciowa specjalistka :)
|
z francuskiego Bądźcie z Żurem
![]() wróciwszy i padawszy, w wyobraźni Tż*ta mamy skopawszy, ubiwszy i zakopawszy, Święta przeżywszy i przejadwszy.... na kolanach Pietrulę teraz mawszy a Ala w Kaliszu zostawiwszy bo se one tak życzywszy Pranie GRATULACJE, śpij babo ile wlezie ..... u mnie to był objaw nr 1 |
|
|
|
#895 |
|
po prostu Łinli
|
GRATULACJE dla Praniuszki
ale fajniieeee
|
#896 | ||
|
|
Cytat:
Co do takich żarełkowych zapachów, to ostatnio od jednej wizażanki odkupywałam pewną odlewkę i mi dołożyła próbkę Arabie SL. Byłam przekonana, że to nie moja bajka, bo przez opakowanie czułam jakiś dziwny zapach hinduskich olejków, a to jest przepiękny zapach przypraw z miodkiem i suszonymi słodkimi owocami i jakieś drewno można wyczuć i kadzidełko chyba Cytat:
I bolesne piersi jeszcze Witaj po Świętach
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on nie pachnie żarciem w sensie stricte tylko musiałam do czegoś porównać wysłałabym Ci odlewkę ale już nie bardzo mam z czego a na Lulua nie ma już---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- aha, ja też spałam, spałam, spałam |
|
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa... czy Lulula jest gdzieś w miarę w centrum? Bo będę jutro w Krakowie Macie ochotę na jakąś kawkę?
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wąchałaś Ginestet Botrytis? tam to dopiero miód jest! Z kandyzowanymi owocami i piernikiem Rodzice jutro wyjeżdżają, a dzisiaj rano ubzdurali sobie, że oni potrzebują laptopa za godzinę jedziemy kupić Angel a w jakich godzinach będziesz? Lulua jest na Kazimierzu, zaraz przy placu żydowskim - a Kazimierz generalnie w sumie w centrum leży Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-12-28 o 13:22 |
|
|
|
|
#900 |
|
Zadomowienie
|
witam się poświątecznie
Pranie Domi, Ila no obie w ogóle takie grubasy, że aż wstyd o odchudzaniu mi tutaj tuż po świętach to ja se idę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Ja sama biorę udział w Tauerowych zakupach u Basiek i podziwiam kobietę, bo ja bym się w życiu takiego rzutu nie podjęła i to nie tylko ze względu na ogarniecie wpłat i zakupów czy odpowiedzialność, ale przede wszystkim ze względu na to rozlewnie. Przecież to w większości trzeba przepsikiwać, już po pół butelki ręka odpada, a co dopiero po 20-stu
a potem jeszcze to zapakuj i roześlij
Oooniieee

gratulacje
milo Cie widzec
I'm back
klik!

czy bez tego urządzenia takie wychodzi to nie wiem bo nigdy nie próbowałam.... idzie 6 żółtek, które uciera się z cukrem (chyba 1 szkl) w temp. 60 stopni, dodaje się później mleko w puszce i wódeczkę (300 ml) i już...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)