![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim kochanym Wizażankom dziękuję za pamięć i gratulacje
![]() ![]() Pędzicie jak szalone - poszłam do starego baru a tu już w nowym się dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() I jeszcze kumpela mnie dziś na basen wyciąga. Toż woda się wyleje, jak wejdę ![]() Może chociaż w saunie wypocę z kawałek ciasta ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja po Nowym Roku wybieram się po bileciki na Katatonię ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Di Tu..gratuluje z całego serca.........Tobie, maleństwu Wam.....dziecko to taka radosć i ogromna miłość
Gryksiu ![]() ![]()
#245 |
Zakorzenienie
|
nie dla każdego
![]() Kurczę, ale dzisiaj ten czas się wlecze... ![]()
#246 |
Zakorzenienie
|
Envy, trzymaj się, z całego serca Ci tego życzę!!! Ubawiłaś mnie porzuceniem boksera przez kartofelki (czyżby odcedzał zbyt blisko Ciebie?)
Melk- ani nie jesteś gruba, ani brzydka. Widziałam na żywo i pamiętam. Gryxiu, powiem Ci (na wypadek, gdybyś rzeczywiście był brzydki, bo na pewno przesadzasz), że połączenie błyskotliwej umysłowości z brzydotą jest bardziej frapujące, niż gładkość od początku do końca. Nawet, jeśli jest się brzydkim, można być interesująco brzydkim. Trzeba tylko pomysłowości. No i absolutnie niedopuszczalne jest złe myślenie o sobie! Dawaj zdjęcie, coś wymyślimy! Maju, wyobraź sobie, że mi się dziś śniłaś- przyszłaś do mnie w odwiedziny, a ja (nie wiem, czemu, bo tak nie robię) rzuciłam się na Ciebie, żeby Cię uściskać i wycałować, ale odsunęłaś się pełna chłodu i rezerwy, jednak rozmawiałyśmy, jakby nigdy nic. Powiedziałaś, że jestem jedyną osobą w Barze, która odniosła się w wypowiedzi do tego, że wymieniłaś drzwi z letnich na zimowe. Niestety, w tym momencie Gutek postanowił zacząć nowy dzień. Dzwonię zaraz do fryzjera. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Też widziałam i pamiętam. Od razu pomyślałam "ooo, gotycka królewna Śnieżka! (tak, to komplement!) Ale w Złotych Szałasach Melk chyba miała gorset więc zaraz powie, że upchała pod niego zbędne 20 kg ![]() Też mi się dzisiaj strasznie dłuży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko popatrz na interesująco brzydkie ciacha z Madzikowego bloga ![]() Cytat:
![]() Biedactwo... ![]() ![]() Chłod i rezerwa? Taaak - to byłam ja! ![]() Tylko ja nic z drzwiami nie kombinuję ![]() ![]() Z senników: - Drzwi - Inko symbol domu, mogą wyrażać otwory w ciele, a także widoki i możliwości wydobycia się z mniej lub bardziej krytycznej sytuacji, w zależności od tego, czy drzwi są otwarte, czy zamknięte. Według egipskich badaczy snów otwarte drzwi to zapowiedź rychłych i miłych odwiedzin. Inna wersja: - drzwi do domu: organ seksualny (śniłas o wymianie? ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
A ja mam w planach przeczytanie dwóch tekstów dziś, a od jutra tworzę referat (z 400 stronicowej książki, którą nie wiem jak przeczytam...)
Ale damy radę, kto jak nie my, hę? ![]() PS. Melk i Gryks zmyślają i zaraz będzie bat :P Dobrze, że mnie nie widzieliście, hie hie (potwór bagienny). Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-28 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||||||
Zakorzenienie
|
O nieeee kilka godzin mię nie było i nie wiem kiedy to obczytam coście naprodukowały
![]() Ciiiiii dobrze jest ..........do tej pory jeno dwa jajka na miękko i zielona herbata ![]() Cytat:
![]() Od dziś...do 1 stycznia 2 kilogramów ma nie być ![]() Reflektujesz brateńku ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a no sypie ,znowu zima nadejszła..... a co ? zjadło by się mięsiwka ![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
taa... chyba w myślach
![]() alez ta Polly przez te święta i wkładanie tumulciaków sie rozkręciła ![]() a tej jak się bacik spodobał ![]() nie - pospało ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Nindżopesz
|
Eee, powoli... Na śniadanie serek homo naturalny, w pracy będą dwa malutkie pojemniczki sałatek (niestety m. in. z serem i majonezem) a na obiado-kolację karpik i sałatka warzywna. Oby tylko tyle
![]() Znalazłam sobie zajęcie, wyszukuję ciekawe wycieczki po Islandii żeby skusić TŻta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymać dietę! ![]() ![]()
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzjer na 15.30. Bez modelowania- bo bez sensu w tę zgniłą pogodę. Jak będzie co, to pokażę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na nic ![]() trzymam póki co..piję niesłodką kawę i robię zapiekankę ziemniaczaną do trzodki mojej ![]() ![]()
![]() |
#258 |
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Ale.. Po głębszym zastanowieniu się.. Skoro Twój ideał to Sabb, a ona organów wymieniać nie chce, to musisz niestety wymienić swoje, żeby uskutecznić pragnienia.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Nindżopesz
|
Cztery
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - śnić o drzwiach zamknietych na klucz - lęk przed otwarciem nowych sfer życia lub - przykre odwiedziny (to chyba te moje ![]() - Będziesz musiał stawić czoła ludzkiej nieprzychylności. Bo do mnie nic nie pasuje... na razie ![]() A teraz - uwaga- bedzie istny koszmar: Kiedyś koleżance z pracy się śniło, ze oglądała moje zdjęcia ślubne ![]() Mój luby był: wysoki, przystojny i miał długie, kręcone, kasztanowe włosy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() biedna Sabb... jeszcze się mnie przestraszy i więcej tu nie zajrzy... ![]() (i skąd wiesz, że nie chce? ![]() ![]() A może to nie o moje organy chodzi i czekają mnie romanse i zmiany partnerów? ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 14:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do romansów i zmian partnerów, na zdrowie, co kto lubi ![]() ![]() --- Wry, grzywka moja już mnie dobija, ma kilometr długości, więc dziś wieczorem idzie pod nóż. Nie wiem tylko jak bardzo skrócić..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Justyno, trzymam kciuki za pomyslny przebieg wizyty...
![]() Znów łapie mnie jakiś Weltschmerz... Nie lubię tego... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
może i chciałabym...
![]() tylko te długie, kręcone (!) włosy (jeszcze długi kucyk miał ![]() ![]() (nadmienię tylko, że jeszcze takowego nie spotkałam ![]() Cytat:
![]() A i tak odrośnie ![]() edit... zaraz, zaraz... zamek? konie? ciemne włosy? Książę z BAJKI??????? ![]() ![]() ![]() ale byłamn głupia i niedomyślna ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
grozi wypollizowaniem
|
kawa tylko i wyłącznie gorzka! i takoż herbata...cukru nie używam z 15 lat chyba...
![]() spadam na chate-robić poświąteczne porządki ![]()
#266 | ||
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Maja, ten trzeci, ten trzeci!! Bierz tego trzeciego!! ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też od kilkunastu lat nie słodzę ani kawy,ani herbaty.
I jak tak Was czytam to mam jeden wniosek-ależ zazdroszczę Polly świąt ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wpisz w google grafika "disney heroes" - mnóstwo ich tam jest Ja do domu już lecę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 18:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że za dużo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.