|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol.3
poszukuję prostego wzoru Arki Noego (taki na poduszeczkę dla dziecka)...miałam kiedyś taki ...ale niestety gdzieś mi "wsiąkł":-(
grjolkar@o2.pl |
|
|
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
btomas1-wzorek wyslalam.
Daj znac czy doszedl. |
|
|
|
#3453 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny
Wesolych Swiat po Swietach ![]() Raaany normalnie wieki mnie tu nie bylo az wstyd sie przyznac ale tak mnie wciagnela robotka ze zadko zagladalam na forum ![]() Kochane mam prosbe,jakbyscie mialy jakies ladne kobiece akty w sepii to bardzo prosze o wzorki na maila ![]() barbara_konieczny@wp.pl z gory wielkie dzieki ![]() Milutkiej nocki
|
#3454 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: WZORY krzyżykowe - jednokolorowe
Dziękuje Ci bardzo. mam dużo od Ciebie i jeszcze szukam.
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3457 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wysłałam po raz 2. poprzednim razem nie dostałam żadnego maila zwrotnego, o błędach...
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
Buszuję po olbrzymim trzyczęściowym wątku (i nie tylko) w poszukiwaniu wzoru misi. Chciałabym żeby tworzyły kolekcję. I tu prośba do Was. Jeśli posiadacie misie tego "typu", tej serii ale inne niż mam, byłabym wdzięczna za wzór na hafcik. Te, które posiadam, wyłuskałam z wcześniejszych Waszych postów, a są to obrazeczki zamieszczone poniżej, szukam wszelkich innych niż te. To, co ma, mogę oczywiście podesłać zainteresowanym.
Z góry dziękuję |
|
|
|
#3459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
one się jakoś nazywały.... hmmmm.... chyba 'Forever Friends'... jeśli masz konto na chomikuj pl, to tu wysyłam Ci linki do osób, które mają sporo wzorów z tymi misiami )http://************/MMAADZIKK/Haft+xxxx/4ever+Friends http://************/anetan/haft+krzy...orever+friends http://************/madzia208/haft+k...orever+Friends
micha.popcornu@gmail.com Edytowane przez sabriel89 Czas edycji: 2009-12-27 o 17:08 |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam trochę tych misiaczków ale podeślę jutro - ok? podaj adres gdzie wysłać Edytowane przez grazka52 Czas edycji: 2009-12-27 o 17:20 |
|
|
|
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Sabriel89, już grzeję na Chomika.
Grazka52 mój mail to byk_@op.pl, będę wdzięczna. Dzięki! |
|
|
|
#3462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupiliśmy u zegarmistrza (zresztą zegarmistrz powiedział, że nam oprawi zegar teraz sobie przypomniałam) wzory na zegar mam jeden i to w gazecie a niestety nie mam skanera (aparatem nie da rady bo próbowałam). Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3464 |
|
Rozeznanie
|
Integra czy mogłabym Cię prosić o wzór do tego pięknego obrazu? widziałam na wątku z pracami, że zrobiłaś coś takiego dla Twojej mamy i strasznie mi sięten obraz spodobał. moj adres elzbietamach@gmail.com
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
poszukuję haft na poduszkę SŁONECZNIKI. Może któraś z Was ma w swoich skarbach taki wzór. asosnicka@wp.pl Dziekuję.
|
|
|
|
#3466 |
|
Raczkowanie
|
A ja znowu do Was z prośbą. Znalazłam już konkretne, upragnione miśki Forever Friends. Jednak nie jestem w stanie załapać o jaką mulinę chodzi. Napisane jest "Shade" i pod spodem numerki. Czegoś nie rozumiem. Może któraś z Was mnie oświeci, będę wdzięczna, bo wzorki już podrukowałam. Wklejam zdjęcie legendy.
Z góry dzięki! |
|
|
|
#3467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Raczkowanie
|
Grazka52, Ty ranny ptaszku!!!
Nie musisz już wysyłać, znalazłam, co mi było potrzebne ale dziękuję zachęci i radę. Jak się dokładniej przypatrzyłam to i na wzorze znalazłam logo firmy Anchor. Lece po kanwę. Jeszcze raz dziękuję! |
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam takie poduszki |
|
|
|
|
#3472 |
|
Przyczajenie
|
Dzien dobry. Jestem tu nowa
![]() Wyszywam od jakiegos czasu, bardzo to lubie. Poszukuje wzorow slubnych - wlasciwie i na kartke i na cos wiekszego (co mozna by bylo wlozyc do ramki). Wyszylam juz cos takiego: (mam problem ze wstawieniem zdjęcia - w każdym razie była to młoda para bez głów i bez nóg Brzmi strasznie, ale pewnie wiecie o który wzór chodzi, bo on juz od dłuzszego czasu krazy po internecie).Ale chcialabym teraz cos innego. Pomozecie?
|
|
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Mam pytanie odnośnie tego czy któraś z Was wyszywała może ten obrazek z maluszkiem? Mam mały problem z dobraniem kolorów muliny[chodzi o numery] Ariadny. Będę wdzięczna za wskazówki . Pozdrawiam |
|
|
|
#3474 |
|
Rozeznanie
Lokalizacja: stary domek pośród pól (między Malborkiem a Elblągiem)
|
Dot.: WZORY krzyżykowe - jednokolorowe
To może takie
|
#3475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- mogłabym poprosić o 1 i 3 wzór? na monika.gradzka@gmail.com |
||
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
ja ze ślubnych mam takie:
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
i takie
|
|
|
|
#3478 |
|
Przyczajenie
|
moni_ka.g bardzo dziekuje! najbardziej mi sie spodobaly te cztery kartki na jednym zdjeciu. mialabys moze dokladne wzory do nich?
jezeli tak to ja bylabym bardzo wdzieczna moj e-mail: dagii1@wp.pl i jeszcze chcialam zapytac, bo znalazlam w sklepie internetowym taki wzor: http://www.needleart.pl/pl/art/18833/Poslubieni może ktoś ma go w wersji tzw. darmowej?
|
|
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
moni_ka.g czy moglabym poprosic o ten zwor na bloondina_87@o2.pl z gory dziekuje
|
#3480 |
|
Raczkowanie
|
I moze jeszcze ten pierwszy co jest podzielony na 2 czesci
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

az wstyd sie przyznac