|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Dla mnie to ten podkład z rolką to już bez kitu dopełnienie słowa ,,tapeta"
![]() Wałeczkiem jak ściane. ![]() Nie wiem czy da się tym równomiernie rozprowadzić podkład i ile czasu to zajmuje ![]() Kurcze, ja to bym przytyć chciała ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Idę zaraz z TŻtem kupię sobie ten róż, a co ![]() Jaki pędzelek powinnam kupić, czym to się nakłada?
|
|
#1952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie, w sumie masz racje. Jeszcze słyszałam, że to niezdrowe dla skóry bo ten wałeczek po parunastu razach to ma na sobie już "troszkę"bakterii
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
nie rańcie mnie
![]() przytyć ![]() to zróbmy wymiankę ja oddam Wam troszkę
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
rach ciach jeden półdupek leci do Ciebie
![]() ale wiecie od Nowego Roku zacznę, no muszę! |
|
|
|
#1957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do tego podkladu z rolka to jakos mnie on nie przekonuje. Kojarzy mi sie z kladzeniem tynku na twarz Ja dostalam na gwiazdke puder mineralny z pedzlem z Sephory. I sobie go bardzo bardzo chwale. Nie widac, zeby sie mialo cokolwiek na buzi, a ladnie kryje blizny i tradzik. W dodatku nawet ma dzialanie lecznicze. Nie rozstane sie z nim juz chyba. Wreszcie koniec z "tapetą" Cocaine, 2000 calorie to akurat najslabszy tusz z MF. Kiedys robil furrore, ale przy tych nowych siada. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Musicie mi troszkę pomóc, bo ja chyba zwariuje Troszkę mi głupio o tym pisać, bo to takie intymne sprawy, ale komuś innemu tym bardziej o tym nie powiem. No to od początku... Przyszedł wczoraj do mnie, był jakiś szaleńczo napalony, no ale ja zaczęłam temat o tym dlaczego nic nie może dla mnie poświęcić i dlaczego powiedział, że może wcale nie przychodzić. Powiedział, że gdyby mnie olewał to by wcale nie przyszedł, a tamto drugie powiedział w nerwach ![]() No nie ważne. Już to napalenie mu przeszło heh. Obejrzeliśmy film, żadnych ,,podjarek" nie było, leżeliśmy przytuleni i tyle. Potem włączyliśmy drugi film, ale był tak nudny, że go nie obejrzeliśmy i stwierdziliśmy, że idziemy spać. Szczerze mówiąc myślałam, że będzie się do mnie troszkę ,,dobierał" Ale on się tylko przytulił i poszedł spać. Zrobiło mi się przykro. Rozumiem, że rodzice za ścianą, ale ja byłam taka napalona, że chociaż troszkę popieścić się chciałam. Próbowałam go coś zaczepić, ale nic to nie dało to też poszłam spać. Rano obudziliśmy się no to miał ochotę. Przyznam nie trwało to zbyt długo, ale mięliśmy dość długą przerwę. Pomyślałam, a co tam, zaraz go wykorzystam jeszcze raz heh ![]() Poszłam się wykąpać, wróciłam i dałam mu balsam, żeby mnie wybalsamował. Zrobił to, potem chciał, żebym mu plecy wymasowała. Wszystko ok. Później znowu nabrał ochoty, bynajmniej tak mi się wydawało. No ale po kilkunastu minutach próba nie udana. Poczułam się tak strasznie, że szok. Oczywiście się popłakałam. On twierdził, że nie mam powodu do płaczu. Ale ja się poczułam, jakbym już była dla niego nie atrakcyjna. W końcu mi powiedział, że trochę za szybko po porzednim razie po prostu zaczęliśmy i że czuł presję, że ja tak bardzo chciałam Długo ta rozmowa trwała, były złości, płacze, lamenty. W końcu się uspokoiłam i wtedy mi to wyjaśnił. Później już niby wszystko było ok. Ale wiecie jak ja się teraz czuje? Beznadziejnie i do dupy ![]() Chce mi się tylko płakać i już zaczęłam zastanawiać się nad sensem tego związku, bo w końcu jak go nie pociągam i zmuszam(!) do seksu, to przepraszam bardzo.... I co ja mam teraz zrobić? Olać to sobie tak zwyczajnie? Przeczekać? Nic nie inicjować i mieć to gdzieś, może mu przejdzie? Ratunku ![]() Jest mi tak źle Dobrze, że jesteście Wy chociaż Aha, napisałam mu jeszcze jak poszedł ode mnie na gg, czy może chce ode mnie odpocząć. Ale nic się nie odezwał... ![]() Zaraz Was będę nadrabiać kochane. Ale pomóżcie mi, bo czuje się jak wypruta z flaków, brzydka, gruba i nieatrakcyjna
|
#1959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ejj, spokojnie takie rzeczy się zdarzają! Bardzo możliwe, że było tak jak Ci powiedział. Dawno się nie widzieliście, więc za pierwszym razem to wszystko tak szybko poszło... a za drugim, tak jak Ci to wyjaśnił To nie znaczy, że go nie pociągasz i że związek nie ma sensu, naprawdę! ![]() A wiesz, skoro przyszedł taki "stęskniony za Tobą" ale zaczeliście rozmawiać poważniej to dlatego tak opadły jego emocje wtedy. |
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci owszem myślą często o seksie, ale też czasami nie mają ochoty... i to nie jest spowodowane ty, że już się im nie podobamy może jakiś gorszy dzień miał... |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co Ci doradzić, bo ja sama jestem w kropce i czuję się, tak jak Ty to opisałaś, zwłaszcza jak leżymy nago, a on nawet mnie nie dotknie ![]() Może po prostu jemu wystarczył ten jeden raz? ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Mój już nawet nie inicjuje seksu ostatnio .---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Wiesz co, jeszcze pomyślałam, że później poszliście spać, bez żadnych figielków, dlatego, że On uznal, że Ty nie masz na to ochoty, skoro najpierw odrzuciłaś jego zaloty??
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie często ja odpycham go, gdy jesteśmy u mnie, bo nie potrafię się skupić, gdy za drzwiami rodzinka jest ogółem jest parę rzeczy o które się martwię, al enie wiem czy tak tutaj gadać o tym heh.... |
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
koszka sama nie wiem, co ci poradzic, moze faktycznie za szybko ten drugi raz podjeliscie... Facet to nie maszynka
Nie masz powodu czuc sie nieatrakcyjna, przeciez on chcial to z toba zrobic, tylko nie wyszlo noo... Sam zreszta powiedzial, ze widzial, ze bardzo ci zalezalo, wiec pewnie to jemu glupio bylo, ze nie mogl cie zadowolic
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie generalnie wczoraj seks wyglądał tak: z mojej inicjatywy, rozbieram go, całuje, dotykam, i licze też na jakieś pieszczoty, a on tylko mnie rozebrał, nawet mnie nie dotknał, rozumiecie. ten teges i po wszystkim lezymy sobie na golasa, i też bez żadnego dotyku z jego strony. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- głupio mi o tym pisać, ale mnie naprawde to frustruje.. dziś jak wrócimy z zakupów, to nic nie bede inicjować i zobaczymy, czy w ogole seks bedzie... a ja mam wysokie libido teraz i naprawde potrzebuje tego i bliskości. ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- czuje sie jak pasztet.
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami trochę mnie boli, mam wrażenie, że jest za duży, serio a jakiś byczy nie jest, rozmiar europejski ![]() nie wiem, czy tu chodzi o moją budowę, czy coś jest nie tak... czuje jakby ocierał się o pęcherz, albo nie wiem co to, bo nagle mam dreszcze na całym ciele i to tak intensywne, że nie do wytrzymania! a może to ten tajemniczy punkt G? ![]() dość często się zdarza, że ja nie mam orgazmu... ale to zazwyczaj wtedy gdy nie jesteśmy sami a baraszkujemy ![]() wiem, że kobiety raczej mają orgazm łechtaczkowy niż pochwowy, ale do tej pory dopiero dwa razy miałam orgazm pochwowy, bez dopieszczania się ![]() :wstydniś: Mandy, to rzeczywiście przykre. ja lubię po wszystkim jak mój mówi: "chodź do mnie" i mnie tuli, zawsze tak jest gdy jesteśmy sami i mamy czas dla siebie bo czasem to tylko taki szybki numerek ![]() może powiedz swojemu, że potrzebujesz więcej czułości, może praw mu komplementy, zaczepiaj go, kokieteryjnie
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
mandy albo przestan inicjowac zblizenia coo? niech on sie teraz postara
dlaczego to zawsze ty masz wychodzic z propozycja seksu??
|
|
|
|
#1968 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny spokojnie.
Czasem tak jest, ze jak dlugo nie bylo to facet jest napalony, a pzniej nawet jesli chce to mu nie wychodzi... I trzeba to niestety zrozumiec. U nas jest tak, ze moj TZ najpierw zajmuje sie mną, a pozniej sie kochamy. Z racji tego, ze mnie jeszcze to boli to zajmuje sie mna zebym miala tez z tego przyjemnosc. Zreszta jak Moj TZ jest napalony, to nie ma sily, ktora by go powstrzymala. No chyba, ze go bardzo zdenerwuje albo nawrzeszcze. Teraz nawet okres mu nie przeszkadza. Mam tylko 2 dni w miesiacu spokoju, na poczatku okresu kiedy to zdycham z bolu ![]() No nie wiem co mam powiedziec. Moze sprobujcie jakichs wabikow w postaci pończoch albo koronkowych stringów? Moj TZ by nie przeszedl obok mnie wtedy obojetnie... Chociaz on jak jestem w dresach i zwyklej bialej bieliznie to nie moze sie ode mnie odkleic ![]()
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę nic nie robić, wystarczy, że się położe koło niego a tu niespodzianka ja takiego szalonego libido nie mam, ale to pewnie przez tabsy... |
|
|
|
|
#1970 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego to normalnie moje słowa do niego, jak mu wręczałam ,,kodeks" hehe. I też zawsze jest moja wina. Dzisiaj np. nie mogliśmy normalnie pogadać, bo ja ,,ciągle płaczę" I wtedy on się wkurza! Cytat:
doruś ![]() Trzymaj się kochana I nie opuszczaj nas! Nam również możesz się wyżalić, chętnie Cię wysłuchamy i wesprzemy. Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze mi się przypomniało, że powiedziałam, że się staram, zawsze ładnie wyglądam itd, na co on ,,może za bardzo się starasz" To co ku*** mam w dresach chodzić i bez makijażu wiecznie? Wtedy będzie zadowolony. No jak chce, to nie będę się dla niego stroić Chyba, że znowu coś na opak zrozumiałam. Cytat:
Chyba pierwszy raz w życiu mu odmówiłam. Ale chyba powinno się to częściej zdarzać, skoro ja się za bardzo staram. A no i mój to jest zawsze czuły po seksie. Zawsze później leżymy przytuleni itd. Ale albo sobie wmawiam albo nie widze już w nim tej ,,iskierki", która była kiedyś i która jest gdy faktycznie jest napalony. Co do pogrubionego to tak jak pisałam wyżej od tamtej pory minęły 3 godziny, ale kto go tam wie ![]() Ehhh nie wiem co zrobić Napisałam mu na gg jeszcze coś takiego, nie wiem czy słusznie:,,czuje sie jak wypruta z flakow;/, jesli nie bedziesz chcial ode mnie odpoczywac, to prosilabym cie, zebys mnie jakos dowartosciował, jesli zalezy ci na mnie to tyle, temat uwazam za zakonczony juz nie bede do tego powracac, chyba ze jednak chcesz przerwy..."Nic mi nie odpisał... Nic się nie odzywa... Mam ochotę napisać mu smsa, ale nie wiem czy powinnam w tej sytuacji się tak narzucać.... Cytat:
Może też nie jestem wystarczająco wyrozumiała. Nie wiem, ale zdołowała mnie ta sytuacja maksymalnie ![]() Już chyba nie będę wcale inicjować zbliżeń. Z resztą powiedziałam mu to, że jak będzie miał ochotę, to niech mi powie (bo to ja mam częściej wolną chatę, dlatego), bo ja już go męczyć nie będę. I że go przepraszam, że na niego naciskałam. Cytat:
Kurcze to Ty masz chyba jeszcze gorzej. Ja też mam wysokie libido. Już nie mogłam po prostu wytrzymać wczoraj, a on jak kłoda, bo mu się spać chce no ![]() Mój też nie jest takim egoistą, dużo mnie dotyka i często zaczyna od ,,rozgrzania" mnie. Ale chyba obydwie musimy zapanować nad swoim libido i przestać inicjować zbliżenia. Zobaczymy czy coś się zmieni. Ja mam takie postanowienie, mam nadzieję, że mi się uda. Nie będę się starać w ogóle. ![]() Napisać do niego smsa? ![]() Ciekawe czy on też nad tym myśli, czy poszedł sobie spać czy co robi, bo aż dziwne, że go na gg nie ma ![]() Chyba do niego zadzwonie i spytam czy może wejść na gg.... Jak myślicie? ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Koszka! mi sie wydaje, że przemilcz to, tzn. teraz nie pisz do niego i nie narzucaj się mu, bo się tylko pokłócicie...
jesteśmy tylko ludźmi... czy taka sytuacja już się kiedyś wydarzyła, czy to było pierwszy raz? |
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
Zadzwoniłam, nie wytrzymałam oczywiście.
Odkurza ![]() Jakoś nie wydawał się zmartwiony, więc pewnie się tym wcale nie przejmuje. Ma wejść na gg jak poodkurza.
|
#1973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() KOSZKA! zgadzam sie z dziewczynami.. może to było za szybko.. on sie troche zdenerwował bo chciał cie zadowolić. naprawde myślę ze nie masz sie czym przejmować.. ale wiem ze teraz możesz sie czuć tak jak ty napisałaś "jak pasztet" ... nie jesteś ![]() a ja jeszcze nie robiłam sex z moim. chciałabym, ale jeszcze sie troche boje. może za rok? no nie wiem ale to nie znaczy ze nie robimy nic innego robimy wszystko, oprócz seksu
|
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko wtedy zareagowałam inaczej, zrobiłam mu masaż na rozluźnienie no i powróciły mu siły... Ale ja oczywiście jestem pamiętliwa i musiałam powiedzieć mu dzisiaj, że to nie było pierwszy raz I teraz będę pamiętać te dwa razy ![]() Straszna jestem? Może sama go powinnam za coś przeprosić... już nic nie wiem
|
|
#1976 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, ze Ci "przechodzilo" mialam na mysli to, ze jednego dnia piszesz o (tej watpliwej) milosci do exa, a za kilka dni do exa exa. Nie wiem czy mozna kochac dwie osoby naraz, nigdy tak nie mialam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiec uszy do gory i przestan o tym rozmyslac ![]() Albo nie - rozmyslaj, ale o kolejnym (tym razem udanym) razie ![]() Cytat:
). Ja za to nie umiem sie wtedy skupic na niczym innym - caly czas jestem zestresowana, ze ktos wejdzie.Ostatnio wymyslilismy patent z zakrywaniem sie kocem :P A jak u Was? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2009-12-28 o 16:23 |
|||||
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyyy... ja tez sie skupic nie moge, jak ktos mi tam lazi za drzwiami ,a zamykac sie na klucz gooopio nie
![]()
|
|
|
|
#1978 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chyba za rzadko nosze spodnice. I moj TZ sie wkurza jak zakladam ja np. na uczelnie ![]() Ale Koszka, ja czytalam, ze sport wlasnie pobudza libido. I jak sie cwiczy to jest wtedy duzo wiekszy apetyt. Moj TZ tez sie nie wysypia. Pracuje do 16, a po pracy dodatkowo siedzi przed kompem i robi projekty itp. az do 1 czy 2 w nocy, a rano na 8 do pracy. I czasem widze u niego, ze jest padniety, ma czerwone oczy jak krolik i ledwo zyje, ale ochote ma. Nie wiem no moze daj mu odpoczac troche. Nie inicjuj nic. A jak cos to mow, ze nie masz ochoty.. No chyba, ze rytuna tak na niego dziala to wyprobuj jakies kobiece sposoby, spodniczke czy ponczochy ![]() Bedzie dobrze. Mandy za Ciebie tez trzymam kciuki ![]() Nafiyka, my tez sie zakrywamy kocem albo lezy on obok w razie czego. Bo u TZ no nstop rodzice sie kreca ale do pokoju nie wchodza. Chociaz siostra czesto przechodzi przez jego pokoj. Mnie tez to strasznie krepuje. Zwlaszcza jak jestesmy u mnie to juz w ogole nie potrafie sie na niczym skupic. Tylko mysle czy nic nie slychac i czy ktos nie wejdzie. |
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Madame, straszny z niego wrażliwiec, ale taki już ma charakter. u niego tak właśnie wygląda "gorszy dzień".
przyjechał do mnie, pogadaliśmy. zacięta kłotnia była, bo powiedział, że ja chcę żeby on zerwał kontakt ze wszystkimi. jak boga kocham, nie chciałabym tego. byłam spokojna, ale jak mi zaczął tak wrzucać tym swoim szyderczym tonem to się wkurzyłam. ale w rezultacie stwierdziliśmy, że było tak cudnie przez ostatni miesiąc i że w zasadzie nie było za bardzo o co się kłócić. jego argumenty - co to za różnica czy siedzi w domu czy wyjdzie na 2h do kolegów za płot - wczoraj zadzwonili i poszedł pogadac o Sylwestrze, bo "co będę w domu siedział" - często jest tak, że dzwonią do niego, a on im odmawia (ale mi o tym nie mówi) cóż, może tym razem faktycznie przesadziłam, sama nie wiem. wkurzyłam się po tym co gadali u tego kumpla, ale przecież byli PIJANI, TŻ mówi że nic nie pamięta z tamtego wieczoru i rzeczywiście przeprosił mnie za to z 5 razy może to moja zaborczość się odezwała, bo mi się uroiło, że woli ich zamiast mnie? w każdym razie już jest dobrze i za godzinę jedziemy razem na zakupy
|
|
|
|
#1980 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
- jest roznica, bo z nimi pije i uczy sie od nich chamstwa (mowa o tych glupich zartach) - a w domu nie ma co robic? Nie ma nauki? Jakiejs pasji? Kurcze jest wrazliwy na swoim punkcie chyba tylko i to az obsesyjnie. A na Twoim to juz nie? Jak takie chamskie zarty stosuje... A jakbys Ty cos takiego powiedziala to co, poplakal by sie znowu? A i pamietaj: wodka sie nie powinno nigdy tlumaczyc. Moj TZ sam mi tak mowi. Ze byl pijany itp., ale wie ze nie powinien sie tak tlumaczyc. No ale dobrze, ze juz jest dobrze ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Nie masz powodu czuc sie nieatrakcyjna, przeciez on chcial to z toba zrobic, tylko nie wyszlo noo... Sam zreszta powiedzial, ze widzial, ze bardzo ci zalezalo, wiec pewnie to jemu glupio bylo, ze nie mogl cie zadowolic