|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
hej super masz ten kierunek aktualny, zawsze mi się to podobało Ale tobie życze powodzenia i na pewno dostaniesz się na stomatologię tylko ucz się! ( jak wszyscy tutaj )lecę
|
|
|
#662 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Studiuję prywatnie we Wrocławiu ![]() Stomatologia będzie jedynym kierunkiem Kosmetologia jest alternatywą- aczkolwiek jeśli dostanę się na stomę jakos spróbuje ja kiedyś dokończyć- kosmetologia to moje hobby studiuję hobbystycznie. Bardziej mnie ciagnie do dłubania w ząbkach Zreszta to długa historia i często przez innych niezrozumiała ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
Ty na co sie wybierasz ?![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Napisze może z czego korzystam i co mniej wiecej mam powtórzone- może sie komuś przyda ![]() CHEMIA- zbiory zadań Witowskiego i swoje notatki- czasami zerkam do repetytorium jakiegos, i oczywiscie arkusze, ale przelece je w kwietniu ![]() W tamtym roku przerobilam: Pazdre, operona zbiory zadan, arkusze maturalne, wsip- maturalnie, ze zdasz (wybrane dzialy poniewaz nie wsyztsko jest pokroju matury, mozna sie zdolowac czasami) BIOLOGIA- zrobilam genetyke, komorke- sklad i metabolizm, 1/3 fizjologi roslin i 1/4 zwierzat. zadania robie z: pwn matuta na 100%, arkusze (dopiero zaczynam je w zasadzie robic), mam zadania z kursu medicus, zamowilam ksiazke wydawnictwa mac, wsip- maturalnie ze zdasz i omega- zbior zadan matura 2010 poziom podst i rozszerz. Dodam, ze w tamtym roku bioli sie malo uczylam i nie robilam arkuszy prawie, tak sobie czytalam czasami- dlatego taki wynik. Swoje powtorki i nauke rozpoczelam od grudnia- lepiej pozno niz wcale Tak pozno, bo dopiero w grudniu zadecydowalam, ze poprawiam mature.Jak cos to piszcie, jezeli chodzi o chemie mam spore doswiadczenie w jej nauce ![]() A wy z czego korzystacie? Duzo sie uczycie dziennie i jak stoicie z materialem
|
|
#663 | ||
|
Zadomowienie
|
ah Ci faceci
![]() Cytat:
?bo ciekawi mnie czy ma znaczenie ile % tłuszczu ma to mleko i jak często powinno się to "poprzyciskać" ![]() wiem która to, ale nie znam jej ![]() mój TŻ grał u nich na półmetku.. może być fajnie ![]() Cytat:
![]() może po znajomości wybielisz mi ząbki czy coś ?
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-28 o 16:53 |
||
|
|
|
#664 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale muszę patrzec na rynek pracy takze ![]() remizy są fajne Cytat:
no właśnie bedę musiała troszkę wiecęj witaminek jeśc. to teraz ja przeczytałam i nie zrozumiałam jeśli czytam jakąś książkę to idę w jakieś spokojne miejsce, telefon wyłączam i staram się tak maaaaxymalnie skupic ![]() też się cieszę . a Ty na pewno się zdecydujesz wkrótce ![]() Cytat:
a żebyś wiedziała. gorzej niż my poszłyśmy z siostrą do ciotki , przez las. droga cała oblodzona i co chwilę leżałyśmy na ziemi ![]() ta ciocia nie dawno urodziła chłopczyka i taaaaki malutki , słodziutki jest aż bałam się go trzymac
|
|||
|
|
|
#665 |
|
♥
|
Beas bardzo Cię przepraszam , ale nie miałam czasu dzisiaj zeskanować , obiecuje , że zrobię to jutro . dzisiaj : siłownia, korki z chemii a teraz mam gości z Niemiec
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
A na avatarze to Ty??
|
#667 |
|
♥
|
|
|
|
|
#668 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to może być takie normalne mleko, ze sklepu ? Cytat:
Matura Companion, według mnie, to dobry wybór dla osób zdających ang R, szczególnie jeśli chodzi o ustną maturę. A te struktury leksykalno-gramatyczne sprawiły, że nie mam problemu z tymi zadaniami na maturze (na początku nie wiedziałam jak się za to zabrać ). Hmm, wydaje mi się, że każdy sam powinien znaleźć książki 'pod siebie'. Nie zajrzałam jeszcze do 'revise for matura' (mam po siostrze), ale to podobno dobre repet. Mam też Success upper-intermediate, ale tego na pewno nie ruszę. No i te wygrane książki (jakby któraś chciała adres strony z konkursami, to pw ja już wygrałam mnóstwo książek, płyt, kosmetyków, a nawet zestawy Activii, więc strona sprawdzona ), tylko nie wiem czy znajdę na nie czas.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]no cześccc ;* w ogole oświeciło mnie dzisiaj z kierunkiem studiów ![]() ![]() no i doszłam do wniosku że teraz bedę składała papiery na finanse i rachunkowosc lub coś w tym stylu. a po roku wezmę drugi kierunek , pedagogikę [/QUOTE]Ach, znam tę ulgę, gdy już wiesz co chcesz dalej ze sobą robić ![]() Cytat:
Moja siostra też poprawia chemię i biologię. Cały czas ją widzę z książkami . [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16101597] poszłyśmy z siostrą do ciotki , przez las. droga cała oblodzona i co chwilę leżałyśmy na ziemi ![]() ta ciocia nie dawno urodziła chłopczyka i taaaaki malutki , słodziutki jest aż bałam się go trzymac [/QUOTE]WOW !
|
|
#669 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I z tego co czytałam większość dziewczyn też z mlekiem nie kombinuje, niektóre używają kwaśnego mleka.O prosze, a jak to zrobiłaś ? :O [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16094793]no cześccc ;* maseczkę wypróbuję. ![]() w ogóle na dekolcie mi wyskoczyły jakieś brzydkie wypryski i nie mogę się ich pozbyc jeszcze nigdy nie miałam tak wiele ich . może brakuje mi jakiś witamin , organizm osłabiony ![]() [/QUOTE] Super.Cytat:
Tylko zostań tu z nami chociaż do matury! :PKosmetologia, fajna sprawa. U mnie też jest alternatywą za farmację, różnie to z maturą może być. Cytat:
Ja nie uczę się podręcznikowo jakoś specjalnie, zeszyt+kserówki z zadaniami z matur (o własnie, chyba miałam coś pokserować ). Nie robię tego regularnie a to chyba błąd ![]() Po roku kosmetologii na pewno będzie Ci łatwiej, wiesz już co i jak i jesteś obyta z materiałem ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie po dwóch użyciach wygładziła się skóra i mam zdecydowanie mniej takich suchych krostek na czole
|
|||||
|
|
|
#670 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a z tym mlekiem spróbuję póki co zrobiłam sobie na dekolt jakąś maseczkę , zobaczymy jutro czy coś pomogło, choc troszkę. |
|
|
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dzień dzisiejszy boję się tylko podejścia ludzi do tego i sytuacji z kosmetologami na rynku. toż to dla każdego kosmetyczka ![]() a to zupełnie inna bajka jest przecież. czy z biologii matura na 100% autorką jest Filipska? bo miałam sobie kupic, tylko właśnie nie wiem jakie wydawnictwo wydało jej książkę ja się przygotowuję z biologii z zeszytu z korków, z zadań maturalnych, które dostaje na korkach , za jakiś czas zacznę sobie robić arkusze (jak uda mi się wydrukowac...), czytam Hosera, czasem zajrzę do podręczników, no i vademecum operonu.a z chemii to zbiór zadań Pazdro, mam też Operon i musze kupić Omegę, bo tam są zadania pokroju maturalnego, nie ma tak jak w Pazdro i Operonie takich prostszych ![]() co zrobiłam? hm, z biologii fizjologię człowieka mam przerobioną, z chemii trochę mole, stężenia... i te pierwsze podstawowe działy ![]() a miałam uczyć się od listopada... w takim tempie to przygotuję się do matury za rok ![]() zawsze jest coś ciekawszego do roboty, bo nie powiem, że nie mam czasu na to. jakbym chciała, to bym miała, w końcu na co mi nauka historii czy geografii. Cytat:
![]() JA CHCĘ ADRES ! może w końcu coś wygram Cytat:
mam firefoxa, a tam jest adblock, który blokuje wszystkie reklamy ![]() no, znam ten wątek, ale jakoś mi się nigdy wierzyć nie chciało (niedowiarek... )---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- za to przypomniałam sobie o cytrynie z wodą - ma działanie rozjaśniające. chyba zastosuję na swoje ramiona, na twarz z resztą też
|
|||
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=blue_apple;16106547]jakbym studiowała kosmetologię, to pewnie też hobbystycznie
![]() na dzień dzisiejszy boję się tylko podejścia ludzi do tego i sytuacji z kosmetologami na rynku. toż to dla każdego kosmetyczka ![]() a to zupełnie inna bajka jest przecież. czy z biologii matura na 100% autorką jest Filipska? bo miałam sobie kupic, tylko właśnie nie wiem jakie wydawnictwo wydało jej książkę ja się przygotowuję z biologii z zeszytu z korków, z zadań maturalnych, które dostaje na korkach , za jakiś czas zacznę sobie robić arkusze (jak uda mi się wydrukowac...), czytam Hosera, czasem zajrzę do podręczników, no i vademecum operonu.a z chemii to zbiór zadań Pazdro, mam też Operon i musze kupić Omegę, bo tam są zadania pokroju maturalnego, nie ma tak jak w Pazdro i Operonie takich prostszych ![]() co zrobiłam? hm, z biologii fizjologię człowieka mam przerobioną, z chemii trochę mole, stężenia... i te pierwsze podstawowe działy ![]() a miałam uczyć się od listopada... w takim tempie to przygotuję się do matury za rok ![]() zawsze jest coś ciekawszego do roboty, bo nie powiem, że nie mam czasu na to. jakbym chciała, to bym miała, w końcu na co mi nauka historii czy geografii. QUOTE] Autorem jest Hanna Skrzypczak- matura na 100% repetytorium- wyd pwn Zamiast omege z chemi goraco polecam Ci Witowskiego- naprawde warto, wystarczy do matury go solidnie i ze zrozumieniem przerobic. 2 TOMY I OK 2200 zadań czysto maturalnych ![]() Cieszę sie, że mnie w koncu ktoś wie o co chodzi z ta kosmetologia Ambicja niestety nie pozwala na poprzestaniu na niej OWOCNEJ NAUKI ZYCZĘ
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam znowu plamy na ramionach
takie jasne.. nie wiem jak to się dzieje.. normalnie takie łaciate ręce mam ![]() nie wiem czym to załatwić. pojawiają się jak kończę odsłaniać ramiona. dermatolog kazała mi iść na solarę - było jeszcze gorzej ![]() nie pocytowało mi też chcę adres tej strony z konkursami
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Weronika112, też mogę prosić o ten adres? Będę konkuerncje robić ]
![]() Jabłuszko - ja się boję jakoś cytryny, że wiesz, uczulenie czy coś od tego kwasku
|
|
|
|
#676 |
|
Konto usunięte
|
no to na twarzy schnie mi mleko
![]() Marta z tą cytryną to prawda. próbowałam. rozjaśnia cere |
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś pytał gdzie na sylwestra się wybieram (Justyna?) - do Gdańska.
z tym mlekiem.. to gdzieś cztałam, że laska sobie zrobiła okład z kefiru.. i na następny dzień miała pełno ropnych pryszczy ![]() masakra. ale powiecie mi jak efekty z tym mlekiem to może też spróbuję
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Powysyłałam
Jakbyście miały jakieś pytania dot. strony to walić .Mam zdjęcie nagród wygranych tylko w styczniu tego roku. Byłam tak zadowolona, że aż fotę zrobiłam. To był pierwszy miesiąc mojej zabawy na tej stronie, teraz możecie sobie wyobrazić ile mam po 12 miesiącach )
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2009-12-28 o 20:45 |
|
|
|
#679 |
|
Zadomowienie
|
moim koleżankom robią się takie od wody.
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16107061]no to na twarzy schnie mi mleko
![]() Marta z tą cytryną to prawda. próbowałam. rozjaśnia cere Fajnie ściąga, nie? Aż nie do pomyślenia. Cytat:
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę
|
|
#682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm, z chemii to nie ja sama decydowałam co kupię, to chłopak, z którym mam korki mi kazał ale pójde do księgarni, rozejrzę się chcesz studiować coś bardziej prestiżowego ?i nawzajem ![]() Cytat:
? to mogą być właśnie przebarwienia od słońca ![]() idź Ty lepiej do innego dermatologa. ja mam takie coś ee... no powiedzmy że pod pachą tyle, że to się nie opala, zawsze jest białe.Cytat:
nie bój żaby cera jest po tym świetna [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16107061]no to na twarzy schnie mi mleko ![]() Marta z tą cytryną to prawda. próbowałam. rozjaśnia cere no, wiem wiem, że rozjaśnia nie wiem czemu przestałam to robić.a może trochę cytryny do mleka bym brała
|
|||
|
|
|
#683 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny pasuje czarny krawat do czarnej koszuli?
Mój chce się tak ubrać na studniówkę, ale nie jestem co do tego przekonana... |
|
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
Weronika112 dziękuję
![]() jasne. znaczy.. według mnie pasuje. podoba mi się takie 'połączenie'.
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nieudane zakupy.
Dosłownie nic nie znalazłam. Ale jutro jadę z siostrą jeszcze raz. łaaa to fajna będzie "dżampreza". ![]() podoba Ci się taki kaloryfer? Ja nie lubię tzn. strasznie nie podoba mi się jak kobieta ma taki kaloryfer. Ale plan masz ambitny. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16105841]ym mlekiem spróbuję póki co zrobiłam sobie na dekolt jakąś maseczkę , zobaczymy jutro czy coś pomogło, choc troszkę.[/QUOTE] no jestem ciekawa z tym mlekiem, zaraz przejrzę ten wątek. ![]() Cytat:
![]() no i znowu mnie głowa boli. Nie wiem co się dzieje. Jakieś choróbsko się szykuje. -.- ktoś pisał o repetytorium do angielskiego, takim niebieskim. Mam ten podr. i wcale nie jestem z niego zadowolona. ale mam leeniaa.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-12-28 o 20:59 |
|
|
|
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#687 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bo to zależy od organizmu. czytałam na tym wątku , że mogą wyskoczyc syfy ale to oznacza że cera się oczyszcza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#690 |
|
♥
|
podoba mi się , ale żeby takie coś osiągnąć trzeba duuużo pracować - niski Bf po za tym , niestety u kobiety ciężko o przyrost mięśni.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

( jak wszyscy tutaj
)

?

jeszcze nigdy nie miałam tak wiele ich
.