![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Susia Wymiata
Margot zdrowia
![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() Cholera. Dzisiaj kogoś zamorduję, jak boni dydy : sąsiad przekopał rów na mojej działce i spuścił całą wodę z roztopów od siebie na mój trawnik Świnia- co roku to robi ![]() a chłop osobisty pomylił daty odbioru śmieci i twierdził uparcie, że zabierać je będą 29tego. i poszedł do pracy. I oto siedzę sobie w piżamce i spożywam śniadanko i widzę, jak przed dom sąsiadów zajeżdża śmieciara ![]() noż kurza twoja połamana ... ![]() jeszcze nikt tak szybko nie wystawiał śmieci, jak ja to robiłam - a śmieci część w garażu, część w kotłowni, część w budynku gospodarczym ... ... i ja tak latałam w piżamce, ze śpiochami w oczach i włosami rozcapieżonymi każdy w inną stronę ![]() no i oczywiście nie zdążyłam wystawić zanim podjechali i oczywiście nie zabrali, bo nie było co zabrać i musiałam czatować na drodze w tej piżamce, żeby ich zatrzymać, jak będą wracać ![]() A Pan od Śmieci pyta : Co tak późno pani wystawia ? -Mąż nie wystawił, to muszę ja wyciągać - mu rzekłam, co go wielce uradowało. no i jak tu być dobrom i łagodnom żonom, no jak ? no nie da się po prostu ... trza lać, ni ma wyjścia, albo zupkę przesolić
#393 |
Zakorzenienie
|
Mami, musisz się napić teraz, cobyś nam nie zachorzała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mamo-powiedz mężowi,że z tego pośpiechu wyniosłaś coś co bardzo lubi
![]() ![]() a mnie chyba dziecko zaraziło...
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
rude jest piękne:)
|
Mamitto ,bo munz w domu to takie zuo czasami ,ja ostatnio kaze se wszystko na papiurku pisac w dwoch egzemplarzach coby nie bylo watpliwosci ,ze un powiedzial,tak i tak..... un ma zaniki pamieci i pozniej wciska mi kit co bylo inaczej ,albo nagrywac takiego i pozniej odtwarzac
![]() tera ,to Ty Mamitto nic nie mozesz robic bo musisz sie rozgrzewac coby nie zachorzac od tego biegania w pizamce ![]() wie,wiem ja sie smieje ale ,to mozna cholrey dostac i faktycznie ukatrupic takiego delikwenta samym spojrzeniem ![]()
#396 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tymeno - we mnie ze ztej złości krew tak kronży, ze już nie muszę pić ![]() i jeszcze dzwoni un i pyta, czy to wyniosłam, a czy tamto wyniosłam, a czy przepakowałam z jednego worka do drugiego ... no kiedyż miałam przepakowywać ? ... piżamka mi tylko z tego wszystkiego przemokła do samiuśkich kolan, bo śnieg mokry u nas pada ... Cytat:
Winterro - następnym razem tak zrobię, tylko się zastanawiam, czy wezmą samochód ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
ale tylko dlatego, że śmieci odjechały, bo jak bym nie zdążyła, to uuuch .... a tak naprawdę, to wiem, że un ma moralniaka i mu gupio, że tak namieszał. Poznaję to po głosie ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-12-28 o 09:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby fto jeszcze chciał to niech też mailem mnie rzuci, to wytyczne wyslę. Une som uniwersalne. Tylko godziny posiłów trzeba bedzie sobie samemu ustalic, bo one sa pode mnie ustawiane. Wszytsto zależy od tego kiedy wstajemy i kiedy kładziemy się spać. I z tym jedzeniem przed snem, to trzeba pamietac, że to nie ma byc do 18.00 tylko ostatni posiłek 2 godz. przed snem. Tzn. ostatni o 18.00 tylko wtedy, jak fto spac idzie o 20.00. Nie doczytałam wszystkiego, bo wychodzić muszem. Wieczorkiem nadrobię ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-12-28 o 11:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Piers do przodu
|
Margoto
![]() Mammito - uradośniłaś mi dziś dzień ![]() ![]() ![]()
#399 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
mnie obudził telefon od klientki, że już na mnie czeka w swoim nowym mieszkaniu (dość daleko, bo poza Warszawą)
godziny pomyliłam i do tego zaspałam po drodze zaczął padać śnieg i było mega ślisko spóźniłam się więc prawie 2 godziny świetny początek tygodnia ale teraz siedzę i się rozgrzewam gorącą kawą i chyba do domu pojadę leń mnie dopadł Margot, zdrowiej ![]() Mammo, mialaś zaprawę poranną ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-12-28 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Witam poświątecznie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o moje prywatne "sukcesy" w odchudzaniu to udało mi się jakiś czas temu zrzucić 9 kg w trzy miesiące. Dieta polegała na całkowitym wyeliminowaniu z jadłospisu słodyczy, soków, pieczywa (jadłam tylko w niewielkich ilościach ryżowo-kukurydziane deseczki), ziemniaków, makaronów, pierogów i innych mącznych rzeczy. Mięsa i ryby tylko gotowane na parze i pieczone, bez panierki. Zero majonezu, sosów, śmietany. Dużo warzyw, mało słodkich owoców (głównie świeże ananasy), trochę orzechów różnej maści i całe mnóstwo wody mineralnej. Niestety traktowałam tą dietę jako zło konieczne, a nie nowy, zdrowy styl życia i niestety szybko mi się znudziła. I zaraz jak zaczęłam "normalnie" jeść nadrobiłam to, co zrzuciłam. Cóż, klasyczny efekt jojo. ![]() ![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-12-28 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
niecnotliwa dziewica
|
Wpadłam podziękować za życzenia zdrowia
![]() ![]() Chudnąć nie zamierzam, sadło na zimę jest zdecydowanie potrzebne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Wszytkim
![]() Margotowi z ![]()
#405 |
Zakorzenienie
|
słuchajcie czy łatwo może dziecko ( no i dorosły) zarazić półpaścem?
kurcze, przed chwilka dzwoniła moja Mama i poinformowała mnie,że Babcia ma półpasiec. a pierwsze swięto Babcia spędziła z nami. martwie się o Skarba ide poczytać w necie....
#406 |
Zakorzenienie
|
![]() dziękuję za życzenia ![]() ![]() MamoB. ![]() Margot ![]() Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-12-28 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Rozeznanie
|
Witam Wszystkich Ciepło
![]() w szczególności zdrowia dla Winterowego synusia ![]() ![]() powróciła żem prawie do zdrowotności ![]() ale na wiliję to niestety tylko serek homo był ![]() ps. Kriss, testowałaś może "pannę w szpilkach", strasznie ciekawa jestem Twojej opinii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dużo zdrowia Wszystkim ![]() A co do diet różnych i chleba ![]() Pieczywa nie jem od ok. 2-3 lat a i wcześniej bardzo mało jadałam ![]() ![]() Właściwie efekty są widoczne najbardziej ok. 2-6 miesięcy od odstawienia pieczywa. Później to już jedynie (albo aż) brak uczucia balona w brzuchu ![]() ![]()
#409 |
Konto usunięte
|
Margot - zrowia
![]() Winter - dla twojego synka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziewczyny
![]() z małym lepiej,chyba mamusi sprzedał wirusa ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-12-28 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Winterro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
winterko
![]() Dysku jaki ładny avatar ![]() ![]()
#413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pędzę na all ![]() Encens flamboyant mam całe 100 ml ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
![]() Margot, Winterko ![]()
#415 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Margot, dla Ciebie też ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2009-12-28 o 15:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Jak tam u Was?
bo u mnie, to bida z nedzom dzien pierwszy diety - chodze o glodzie i chlodzie zjadlam dzsiaj twarozek i sucharka na sniadanko potem jablko garsc orzechow jablko dwie godziny temu zaczynilam sobie obiad - salate rukole, oliwki, pomidorki, ser z kozy, orzechy, polalam toto oliwa i jadalm, mielilam w paszczy jak krowsko wypilam juz 1,5l butle wody (pije tylko gazowana, niegazowana nie przeplynie mi przez gardlo, bleeeh) i jestem taka nieszczesliwa jak jasny gwint dzieciak sie ze mnie smieje, ze kiedy pozeram te obfitosci kulinarne to mine mam taka jakby mi matke kto mandolina zabil szczyl jeden podsmichujki sobie robi! takiego dzida wychodowalam na wlasnym, osobistym lonie wytrzymam jednakowoz - pokaze im! |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
![]() chuc mordu mnie toczy dzis juz wsciek taki ogarnal mnie byl kiedy to Syn Sznowny jak nic uposledzony, w jakze uroczym towarzystwie Matki Szanownej ruszyl uskuteczniac nasze zakupy Ojciec Szanowny, gatunek: nie moj, podgrupa rodzinna: wie najlepiej uznal, ze warto nas, dzieci w zyciu pogubione, kierowac w strone lepszych kabanosow ruszyl wiec z nami w amoku narad, gdzie moj glos pomijany nikl w ferowrze narad Tamtych Innych nabylam okulary sloneczne za rozkoszne 890 zl ( dodam, ze byly to zlote ostatnie ) Cala Wiedzaca Lepiej Rodzina ( nie moja, bo wniesiona ) potepia mnie teraz milczaco na Poczcie ( a jakze, Polskiej ) odstalam swoje, odrobiwszy awanture z kobieta w ciazy ( dodam, ze niewidocznej ) Ku radosci tumow, kiedy to pani ( niby z brzuchem, lecz jakby bez ) atakowala okienko pomimo zdychajacej kolejki mijajac kulawych emerytow wzdychajace rencistki i upoconych malzonkow zaprotestowalam glosno ( aplauzu nie dostalam ) Dowiedzialam sie, zem bezduszna i nie bylam pewnie w ciazy Sie pani dowiedziala, ze a jakze, w ciazy jestem, nawet od wczoraj. Tum sie rozweselil a rodzina zamilkla ![]() Siegam ja w domu po ostatnie Polskie piwo na Polskiej ziemi a tu bezalkoholowe Karmi w lodowce a Zywiec pod nadzorem klucza oby do jutra jak dozyjem, odlecim Pan z Wami i ze zdrowiem Waszym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Piers do przodu
|
Doroto -
![]() Winterro ![]() Tri - serek homo to ma dużo witaminy GE na porost włosów ![]() Weko - av wymiata ![]() ![]() Lapek kupiony - wielka radość w domu moim ![]() Kffiecie - chono do mnie - u mnie nic z % pod kluczem nie ma ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-12-28 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Rozeznanie
|
oooo, no to po tej ilości serków homo, którą byłam zjadłam od 7 grudnia (będąc wyłącznie na homo diecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.