Michaelowa Nibylandia XX - w pałacu Nibylandzkich księżniczek - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 17:40   #3811
mysz672
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia XX - w pałacu Nibylandzkich księżniczek

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16102317]Ja się z Wami żegnam na razie, bo mi się bateria wyczerpuje od lapcia, a poza tym muszę się skupić na nauce

A Ty biedronko lub madie... przybywajcie...

Do wieczora

Nosz Anisia, i jak ja mam teraz sobie iść?! Nie ma mowy, czekam na kiśloka [/QUOTE]
łączmy siły

wiadomo, że ilość nauki jest wprost proporcjonalna do wydajności Nibylandek i produkcji postów :
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:40   #3812
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Hahaha, magia działa!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:41   #3813
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
nobody nie podniecać sie moją tapetką
Mysz Widzę Cię. Nareszcie
Stary 2009-12-28, 17:41   #3814
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ej slodki ten demotywator z diabełkiem
Stary 2009-12-28, 17:41   #3815
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
łączmy siły

wiadomo, że ilość nauki jest wprost proporcjonalna do wydajności Nibylandek i produkcji postów :
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16102370]Hahaha, magia działa! [/QUOTE]
No ba!
Stary 2009-12-28, 17:41   #3816
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Ciamon. Ja pierdacze, włóczę się po jakiś kieckach sylwestrowych i zaniedbałam królestwo.
Stary 2009-12-28, 17:42   #3817
021Karolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milla2408 Pokaż wiadomość
Mam pytanie::

czekamy na biedronę albo madie?? Bo nie wiem co robić, a nie rusze jak którejś nie będzie a ma być na kolażu
moze jeszcze troszki poczekajmy... choc korci niesamowicie zeby zobaczyc
021Karolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:42   #3818
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
ej slodki ten demotywator z diabełkiem
To samo powiedziałam, jak go zobaczyłam

Biedronko, wyślij Milli swoje zdjęcie do kolażu
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:43   #3819
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
Mysz Widzę Cię. Nareszcie

a to Ci się podoba???
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3790
Stary 2009-12-28, 17:43   #3820
agulinda01
Zakorzenienie

ooo Biedrona in da haaaałs
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:43   #3821
Ash882
Zadomowienie

GG do Ash882

Ten nosiolek i wogóle

Załącznik 2747243

"So someone put your hand out
I`m begging for your love..."
Ash882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:43   #3822
021Karolina
Raczkowanie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16102421]To samo powiedziałam, jak go zobaczyłam

Biedronko, wyślij Milli swoje zdjęcie do kolażu [/QUOTE]

i to biegusiem, bo caly dzien czekamy
Stary 2009-12-28, 17:44   #3823
mysz672
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16102421]to samo powiedziałam, jak go zobaczyłam

Biedronko, wyślij milli swoje zdjęcie do kolażu [/quote]
WŁAŚNIE, WYSYŁAJ, SZATANIE, BO POWIEM NIBYLANDKOM, ŻE ROZPROWADZASZ NIELEGALNIE WINO NA CZARNYM RYNKU
Stary 2009-12-28, 17:44   #3824
Milla2408
Zakorzenienie

biedronka, dobrze ze jestes
robie kolaz z majkolem
i wami
prosze wyslij mi swe zdjecie na milenka2408@wp.pl
bo zrobione tylko twojego zdjecia brakuje i nie ma jak skonczyc
How will I get through this storm?

Milla2408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:45   #3825
Pisarka
Zakorzenienie

GG do Pisarka

Jestem

Jak mogą spotkać się z nami twarzą
w twarz, dopóki mamy twarze?"
Pisarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:46   #3826
agulinda01
Zakorzenienie

jak mnie wkurza Klan ostatnio. Podpisali chyba jakąś umowę z Kroplą Beskidu i teraz w każdym odcinku coś o tym pieprzą. Dialog, który przed chwilą odbył się pomiędzy Krystyną a jej koleżanką:

- my w naszym wieku musimy pić wodę z wapniem
- o tak koniecznie

i obie walą z gwinta

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

ooo i Pisarka in da kastyl
Stary 2009-12-28, 17:46   #3827
Milla2408
Zakorzenienie

Jeżu jaka ja szczęśliwa, że Biedronka jest
bo już miałam robić bez niej i byłoby dziwnie.. taka luka

Stary 2009-12-28, 17:47   #3828
021Karolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulinda01 Pokaż wiadomość
jak mnie wkurza Klan ostatnio. Podpisali chyba jakąś umowę z Kroplą Beskidu i teraz w każdym odcinku coś o tym pieprzą. Dialog, który przed chwilą odbył się pomiędzy Krystyną a jej koleżanką:

- o tak koniecznie

i obie walą z gwinta

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

no i znow umarlam!
Stary 2009-12-28, 17:48   #3829
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Kupowała kiedyś któraś na raty coś w media markt?

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:48   #3830
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:

- o tak koniecznie

i obie walą z gwinta

zdarzało mi się czasem obejrzeć jakiś odc i jak przychodzi do reklamowania jakiegoś produktu to robią to tak sztucznie, że aż mi się ich żal robi. masakra. brrr
Stary 2009-12-28, 17:49   #3831
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

non-kislok

Michael nie dzwonił, a ona tez nie zostawiła zadnej kartki. Pare razy chwyciła za telefon by do niego zadzwonic, ale w ostateczności pasowala. – pojde na żywioł – pomyślała wrzucając do torby potrzebne stroje. Była nawet wyspana, po krótkiej nocy w ramionach MJ. Cudownie jest zasypiac u jego boku, a co dopiero budzic się. Rozmarzona wsiadła do samochodu i pojechala do studia. Będąc na miejscu, zadzwonił telefon – halo? – czesc mała! Tutaj Jo! – usłyszała znajomy glos przyjaciółki – hej kochana, co u ciebie? – spytala przyspieszajac kroku. – echh super, wlasnie wróciłam z Grecji, otworzyłam kolejny hotel, pomyślałam, że może chciałabyś to ze mną opić? – zaproponowała Jo. – aaaaaaaaaaaaaaaa! Super!!! – krzyknęła uradowana – musimy się koniecznie spotkać, kiedy masz czas?– spytała Mała – no np dzisiaj, bo jutro jade do Nowego Yorku popołudniowym lotem – kurcze bo mam prace do 18.00 może uda mi się wyrwać wcześniej – zaproponowała Mala jednoczesnie myśląc jak wykiwac MJ. - wiesz co Jo, przyjedz na 18.00 do MJJ studio, powołaj się na mnie to cie ochrona wpuści, tymczasem musze konczyc, bo jestem wlasnie w pracy i patrza mi się na rece – dodala, wyłapując mordercze spojrzenie MJ, którym odprowadzil ja do szatni. – dobra, powinnam trafic.. – jęknęła Jo, - wiesz co, wysle po ciebie samochod, jedz do siebie! Pa! – wyłączyła się. Asekuracyjnie zamknęła drzwi na klucz, by nikt nie wszedł. Już miala wychodzic, gdy ktos zapukał. Podeszla do drzwi i otworzyla je delikatnie – Michael! – podskoczyla ze strachu bo owionął ja swoim chlodnym spojrzeniem, patrzyl na nia z gory. – pewnie mi się oberwie, za to, ze się wymknęłam bez slowa – pomyślała – yyyy… jaaa… - zaczela dukac – spóźniłas się moja Pani.. – skwitował krzyżując rece na piersi – no co ty! – oburzyla się, - przeciez mówiłeś ze proby są od 14.00, a przyszlam przed czasem, jest dokladnie … 14.50.. – dokończyła zrezygnowanym glosem wbijając wzrok w zegarek. Michael popatrzyl wymownie – no wlasnie.. jest 14.50 – powtórzył. Kochal jej roztrzepanie, wiec mimo złości jaka w sobie miał, nie potrafil się na nia gniewac. Mala wyminela go, by udac się bez slowa na scene, lecz MJ zlapal ja za lokiec i pociągnął z powrotem do garderoby. Zamknął ja w żelaznym uscisku swoich ramion, wplątał dłon w jej rozpuszczone jeszcze wlosy i pochyliwszy się złożył na jej ustach delikatny pocałunek – mmm tęskniłem.. a za to, ze uciekłaś mi z lozka oberwiesz.. – rzekl tuz przy jej ustach niskim glosem. Mała zadrżała uśmiechając się zawadiacko – och.. cala się trzese – spojrzała na niego z pod rzes i zrobila najbardziej erotyczna rzecz jaka MJ mogl sobie wyobrazic. Ukąsiła go leciutko w dolna warge, po czym przeciągnęła jezykiem po niej i jednoczesnie pogłaskała jego krocze – wynagrodze ci to.. – rzucila mu wyzwanie i wysunęła się z jego objec. Michael odprowadzil ja wzrokiem poza drzwi i uśmiechnął się do siebie – co za kobieta! – pomyślał.. i poszedł za nia, dajac wszystkim znak do rozpoczęcia proby. Na scenie panowała istna musztra MJ wyciskał z wszystkich siódme poty, w życiu nie był taki zdenerwowany, nawet opiórkał tancerzy, ze nawet ochroniarze siedzący na sali postanowili siedzieć cicho. Mała tańcząc pomyliła dwa razy kroki, bo usilnie myślała o tym jak skontaktować się z Mattem i poprosić go by przywiózł tutaj Jo. – Stop Stop!! Jeszcze raz! Mała co ty robisz? – spytał podirytowany MJ – sorry, ale potrzebuje chwilę przerwy, od 2h non stop tańczymy, wiec tchu nie idzie złapać – odparła w podobnym tonie. Muzyka umilkła a na scenie dało się słyszeć tylko szybkie oddechy grupy tanecznej. – dobra 5 min przerwy!! – zarządził Michael sięgając po butelkę wody. – Matt?? – zawołała Mała schodząc ze sceny – pozwól na moment jeśli możesz. Matt podszedł do niej zdezorientowany – słucham Cie.. Mała złapala kawałek karteczki i długopis i naskrobała adres – jakbys mógł pojechać po moją przyjaciółke pod ten adres i przywieźć ją tutaj, ona na Ciebie czeka. – OK, spytam Michaela czy mogę się urwać? – jedz, ja to załatwię, nic się nie martw – rzekla szeptem, bo kątem oka przyuważyła jak MJ gumowe ucho nasłuchiwał ich dialogu. Matt poszedł, a ona złapała ręcznik i wytarła mokry od potu dekolt po czym podeszła do Michaela. – gdzie posłałaś mojego ochroniarza? – spytał siadając na schodku po czym utkwił wzrok w jej biuście przywołując obrazek jak ich dotykała namiętnie wczoraj na jego łóżku – poprosiłam go o przysługę, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko? – spytała – hmmm… - MJ uśmiechnął się – no to zalezy. Mała odwzajemniła uśmiech i puściła mu oczko. – tak tak, pamiętam o twojej obietnicy – palnął MJ zbijając ją z tropu – koniec przerwy!!!! – ryknął MJ i klaskaniem przywołał wszystkich na scenę.

Matt pojechał pod wskazany adres, sam nie wiedział dlaczego, ale pojechał z kierowcą Michaela i na dodatek limuzyną. Wpatrywał się w karteczkę, którą napisała mu Mała, procz adresu było tam jeszcze napisane „to moja ukochana bussineswoman J” Pewnie to przeważyło o doborze pojazdu, postanowił dostarczyć ją całą i zdrową i osobiście dopilnowac by było jej wygodnie jak na kobietę sukcesu przystało. Wybrał numer i zadzwonił do pani Jo – halo?? – odezwał się seksowny kobiecy głos? – Pani Jo?? – spytał Matt – panna Jo… - poprawiła go – ach tak, przepraszam, więc Panno Jo, samochód już czeka na panienkę. – dziękuje, już schodzę – odpowiedziala grzecznie i wyłączyła się. Matt wyszedł z samochodu i nałożywszy ciemne okulary poprawił kołnierzyk w koszuli. Biały materiał seksownie opinał mu sylwetkę i podkreślał jej walory. Ciemna skóra kontrastowała z bielą koszuli, a opiętę czarne jeansy nadawały mu niebywałego uroku. W pewnym momencie zauważył smukłą blondynkę w białej sukience do kolan, która majestatycznym krokiem szła w jego kierunku, wiatr rozwiewał jej włosy, a jej opalona skóra błyszczała w słoncu. Przez moment wypatrywała coś, ale w koncu jej wzrok przykuła stojąca przed budynkiem limuzyna. Widać było, że nie do konca jest pewna tego czy to właściwe auto więc Matt postanowił zadziałać – Panno Jo, proszę tutaj – zawołał i skinął na nią. – och przepraszam, nie spodziewałam się limo, nie wiedziałam, że moja przyjaciółka wozi się limuzyną – roześmiała się dzwięcznie na co Matt zareagował tym samym. Musiał przyznac, że miala piekny uśmiech. – zapraszam.. – rzekl, otwierając jej drzwi po czym sam ulokowal się na kanapie na przeciwko niej. Przez interkom dał znak kierowcy by ruszyl w kierunku studia. Jo zdjęła okulary i schowała je dyskretnie do torebki. Czar siedzącego na wprost mężczyzny dziwnie na nią działał. Onieśmielał ją. Siedział tak troche w luzackim stylu i obserwował ją. Musiała przerwać tę dziwną ciszę, bo czuła, że się rumieni. – może soku? – uprzedził ją Matt – poprosze.. – potwierdziła skinieniem. Matt podał jej szklankę zimnego soku i podając jej go dotknął palcami jej ręki i przyjemne mrowienie przebiegło mu po plecach. Jej reakcja upewniła go w tym, ze musiala poczuc podobnie, bo nerwowo się zaśmiała i poprawila idealnie lezaca sukienke na kolanach. Jo zanurzyla usta w zimnym plynie i zaczela ciagnac go za jezyk pytaniami, wiedziała ze nawiązanie madrej rozmowy to już polowa sukcesu. Miala wrazenie, ze zna go skadś, z telewizji? A może widziala go w Grecji? Już sama nie wiedziała, ale jego twarz była dosyc znajoma. – kogo pan ochrania? – spytała upijając łyk soku – Michaela Jacksona. – odparł spokojnym tonem Matt. Jo parsknęła na niego sokiem, brudząc mu koszule – chyba sobie pan zartuje! O mój Boze, przepraszam! – jęknęła Jo patrzac na jego koszule. – no taaa… moglem się spodziewac takiej reakcji, imie i nazwisko mojego szefa zawsze wzbudzalo sensacje i reakcje były rozne, ale takiej jeszcze nie miałem – skwitował z uśmiechem Matt. – ja nie wiedziałam.. – zaczela się tłumaczyć, nie wiele myśląc sięgnęła po recznik i zaczela ścierać a właściwie rozmazywac mu jeszcze bardziej plamy na koszuli. Kląc na swoja przyjaciółkę pod nosem intensywnie pocierala recznikiem po jego klatce piersiowej – no co za małpa, nic nie powiedziala.. jak ja palne jak się z nia spotkam to zobaczy – im wiecej psioczyla tym mocniej przykladała ten recznik do jego skóry, ze zaczęło go w tym miejscu palić. Chwycil ja za nadgarstki – hej hej, wystarczy!! Jo wlepila w niego wzrok i się rozpłynęła, była to najpiekniejsza para oczu jakie w zyciu widziala – ja… ja… - zaczela nieśmiało – jestes fanką MJ? – spytał – yyy… lubie jego muzykę, ale nie mam świra.. – zapewniala go – to pewnie wybaczysz swojej przyjaciółce, ze jest tancerka w jego grupie tanecznej i spedza z nim dnie i… wieczory?. Jo otworzyla usta z niedowierzaniem, ale spuściła wzrok i rzekla – nie, nie wiedziałam, pewnie dzisiaj by mi powiedziala. – coś tam kiedyś wspominała, że tanczy dla jakiejs gwiazdy Pop, ale nie zdradzała szczegółow, teraz ja rozumiem dlaczego. Wprawdzie MJ ją jarał jak uśmiechał się do niej z plakatów czy jak widziala go w teledyskach, to jednak to co czula będąc blisko Matta przekraczało jej pojecie o bliskosci. Zazwyczaj kontrolowala się będąc w pobliżu mężczyzn, którzy jej się podobali, uwodziła ich i ewentualnie porzucała. Męskość bijaca z sylwetki Matta spowodowała, ze zmiękły jej kolana. Trzymał ja za nadgarstki i wlepił wzrok w jej usta, mimochodem je zwilżyła jezykiem. Matt odwrócił wzrok, by nie działać impulsywnie. Jo zrozumiała ten gest i zmieniła temat. Prowadzili konwersacje w tym dziwnym uscisku i żadna ze stron nie próbowała tego zmienic. Nagle Jo oprzytomniała – Matko, co ja robie.. – rzucila pod nosem. Matt się zdezorientował, puścił Jo i chwyciwszy jak lalke pod pachy posadzil obok siebie na kanapie. Zdziwiona kobieta usiadła i nie ruszyła się. Dopiero teraz zaczela rozglądać się po wnętrzu limuzyny. Wygladało w niej jak w luksusowym apartamencie. Samochód zatrzymał się, Matt pomogl jej wysiąść i zaprowadzil na widownie, gdzie trwaly proby. Akurat ćwiczyli „Dangerous”. Matt nakazał jej być cicho i oparł się o barierke oddzielającą widownie od sceny. Stanęła obok Matta i obserwowała to co dzialo się na scenie. Jego udo dotykało jej, a przyjemne ciepło rozlewało się po ciele. Dojrzała swoją przyjaciółke, której nie poznała, gdyż ubrana w garnitur i schowana za kapeluszem była trudna do wyłowienia jej z tłumu. Michael poruszał się seksownie na scenie. Uśmiechnęła się delikatnie, bo miała wrażenie, że MJ patrzy w jej kierunku. – OK. stop! Wyszlo swietnie! Koniec na dzisiaj! – zarządził MJ a towarzystwo rozpłynęło się po scenie. Mała ruszyła w stronę Jo, bo wypatrzyła ją własnie, lecz MJ złapał ją za rękę – chwilunia.. – szepnał.. – kim jest tak seksowna kobieta obok Matta? – zagaił. Mała posłała mu mordercze spojrzenie – to moja przyjaciolka – wycedziła przez zęby. – hmmm, poznaj mnie z nia.. – zaproponowal z diabelskim uśmiechem – po moim trupie! – wypaliła i zgrabnie zeszkoczyla ze sceny. Wkurzył ja niesamowicie, lecz otwarte ramiona przyjaciółki pozwoliły zapomniec o tym, by utrzec mu nosa. On jeszcze nie wiedział, ze cała Nibylandia do niej zawita niebawem i zamierza zorganizowac duzą imprezę. Będzie musiala go jakos podejść bo zamierzala skorzystac z Neverlandu, tylko nie wymyśliła jeszcze co zrobic by trzymac go z daleka od swoich przyjaciółek. Czula się zagrozona, zwłaszcza ze doskonale wiedziała ile wdzięku mają jej koleżanki, a MJ rasowy facet, leciał na ładne babki, czego Jo była przykładem. – Jo!!!! – powitała ja z uśmiechem Mała – witaj Kochana! – odpowiedziala z uśmiechem Jo. – lece się przebrac i zaraz do ciebie przyjde, matt pilnuj jej i trzymaj MJ z daleka! – zazartowała Mała i wycofując się w tył nie patrzyła pod nogi i nadepła wspomnianego na stopę – ałaaaa! – zawył MJ niczym wilkołak w thrillerze, po czym uśmiechnął się zabójczo i wyciągnął dłon w kierunku Jo. Małej o mały włos oczy z orbit nie wyleciały, więc pobiegła do szatni przebrac się szybko i modliła się by Matt niczego nie spierniczył.

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

cdn

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:51   #3832
Milla2408
Zakorzenienie

Biedronko, mam twoje zdjęcie
musimy za to wypić

i wkońcu mogę skończyć to co zaczęłam

aaa i Biedrona jest sliczna!!!!!!!!!

Stary 2009-12-28, 17:53   #3833
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
ooo Biedrona in da haaaałs
Cytat:
biedronka, dobrze ze jestes
robie kolaz z majkolem
i wami
prosze wyslij mi swe zdjecie na milenka2408@wp.pl
bo zrobione tylko twojego zdjecia brakuje i nie ma jak skonczyc
O god! Mogłam nie przychodzić. Już ślę.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Jeżu jaka ja szczęśliwa, że Biedronka jest
bo już miałam robić bez niej i byłoby dziwnie.. taka luka
Koooocham Cię!
Cytat:
Biedronko, mam twoje zdjęcie
musimy za to wypić

i wkońcu mogę skończyć to co zaczęłam

aaa i Biedrona jest sliczna!!!!!!!!!
Taaa, skąd mosz.
Ciekawe co tam wymyśliłaś.
Stary 2009-12-28, 17:53   #3834
agulinda01
Zakorzenienie

wiecie co jest masakrą - mój doktorek jest mega podobny do T. Raczka

oo widzę jakiegoś non- kiśloka to czytamy
Stary 2009-12-28, 17:55   #3835
mysz672
Zakorzenienie

uuu, Anisia, będzie kolejny miłosny wątek
Stary 2009-12-28, 17:55   #3836
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Anisia świetnie sie to czyta kiedy cd?

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:57   #3837
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
non-kislok

cdn

Zakisielowałam świeżo umyte biurko, dzięki.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
wiecie co jest masakrą - mój doktorek jest mega podobny do T. Raczka

oo widzę jakiegoś non- kiśloka to czytamy
O nie. Może to on.
Stary 2009-12-28, 17:59   #3838
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Anisia rządzisz

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

macie http://i746.photobucket.com/albums/x...arkbeall_3.gif do dopełnienia kiśla
Stary 2009-12-28, 17:59   #3839
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

uroczyscie oglaszam, ze watek z Jo zaczety, i teraz mysle nad impreza i nibylandkami, ktore wlasnie siedza w samolocie i leca do Neverlandu, party sie odbedzie jeszcze przed koncertem, wiec bedzie sie dzialo

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:59   #3840
mysz672
Zakorzenienie

kurdeeee, widział ktoś moją tapetę, którą mam na fonie???

dzięki, mam focha.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości