Michaelowa Nibylandia XX - w pałacu Nibylandzkich księżniczek - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 17:59   #3841
021Karolina
Raczkowanie

Dot.: Michaelowa Nibylandia XX - w pałacu Nibylandzkich księżniczek

anisia
mozna sie rozmarzyc....
021Karolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:00   #3842
Pisarka
Zakorzenienie

GG do Pisarka

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
non-kislok

Michael nie dzwonił, a ona tez nie zostawiła zadnej kartki. Pare razy chwyciła za telefon by do niego zadzwonic, ale w ostateczności pasowala. – pojde na żywioł – pomyślała wrzucając do torby potrzebne stroje. Była nawet wyspana, po krótkiej nocy w ramionach MJ. Cudownie jest zasypiac u jego boku, a co dopiero budzic się. Rozmarzona wsiadła do samochodu i pojechala do studia. Będąc na miejscu, zadzwonił telefon – halo? – czesc mała! Tutaj Jo! – usłyszała znajomy glos przyjaciółki – hej kochana, co u ciebie? – spytala przyspieszajac kroku. – echh super, wlasnie wróciłam z Grecji, otworzyłam kolejny hotel, pomyślałam, że może chciałabyś to ze mną opić? – zaproponowała Jo. – aaaaaaaaaaaaaaaa! Super!!! – krzyknęła uradowana – musimy się koniecznie spotkać, kiedy masz czas?– spytała Mała – no np dzisiaj, bo jutro jade do Nowego Yorku popołudniowym lotem – kurcze bo mam prace do 18.00 może uda mi się wyrwać wcześniej – zaproponowała Mala jednoczesnie myśląc jak wykiwac MJ. - wiesz co Jo, przyjedz na 18.00 do MJJ studio, powołaj się na mnie to cie ochrona wpuści, tymczasem musze konczyc, bo jestem wlasnie w pracy i patrza mi się na rece – dodala, wyłapując mordercze spojrzenie MJ, którym odprowadzil ja do szatni. – dobra, powinnam trafic.. – jęknęła Jo, - wiesz co, wysle po ciebie samochod, jedz do siebie! Pa! – wyłączyła się. Asekuracyjnie zamknęła drzwi na klucz, by nikt nie wszedł. Już miala wychodzic, gdy ktos zapukał. Podeszla do drzwi i otworzyla je delikatnie – Michael! – podskoczyla ze strachu bo owionął ja swoim chlodnym spojrzeniem, patrzyl na nia z gory. – pewnie mi się oberwie, za to, ze się wymknęłam bez slowa – pomyślała – yyyy… jaaa… - zaczela dukac – spóźniłas się moja Pani.. – skwitował krzyżując rece na piersi – no co ty! – oburzyla się, - przeciez mówiłeś ze proby są od 14.00, a przyszlam przed czasem, jest dokladnie … 14.50.. – dokończyła zrezygnowanym glosem wbijając wzrok w zegarek. Michael popatrzyl wymownie – no wlasnie.. jest 14.50 – powtórzył. Kochal jej roztrzepanie, wiec mimo złości jaka w sobie miał, nie potrafil się na nia gniewac. Mala wyminela go, by udac się bez slowa na scene, lecz MJ zlapal ja za lokiec i pociągnął z powrotem do garderoby. Zamknął ja w żelaznym uscisku swoich ramion, wplątał dłon w jej rozpuszczone jeszcze wlosy i pochyliwszy się złożył na jej ustach delikatny pocałunek – mmm tęskniłem.. a za to, ze uciekłaś mi z lozka oberwiesz.. – rzekl tuz przy jej ustach niskim glosem. Mała zadrżała uśmiechając się zawadiacko – och.. cala się trzese – spojrzała na niego z pod rzes i zrobila najbardziej erotyczna rzecz jaka MJ mogl sobie wyobrazic. Ukąsiła go leciutko w dolna warge, po czym przeciągnęła jezykiem po niej i jednoczesnie pogłaskała jego krocze – wynagrodze ci to.. – rzucila mu wyzwanie i wysunęła się z jego objec. Michael odprowadzil ja wzrokiem poza drzwi i uśmiechnął się do siebie – co za kobieta! – pomyślał.. i poszedł za nia, dajac wszystkim znak do rozpoczęcia proby. Na scenie panowała istna musztra MJ wyciskał z wszystkich siódme poty, w życiu nie był taki zdenerwowany, nawet opiórkał tancerzy, ze nawet ochroniarze siedzący na sali postanowili siedzieć cicho. Mała tańcząc pomyliła dwa razy kroki, bo usilnie myślała o tym jak skontaktować się z Mattem i poprosić go by przywiózł tutaj Jo. – Stop Stop!! Jeszcze raz! Mała co ty robisz? – spytał podirytowany MJ – sorry, ale potrzebuje chwilę przerwy, od 2h non stop tańczymy, wiec tchu nie idzie złapać – odparła w podobnym tonie. Muzyka umilkła a na scenie dało się słyszeć tylko szybkie oddechy grupy tanecznej. – dobra 5 min przerwy!! – zarządził Michael sięgając po butelkę wody. – Matt?? – zawołała Mała schodząc ze sceny – pozwól na moment jeśli możesz. Matt podszedł do niej zdezorientowany – słucham Cie.. Mała złapala kawałek karteczki i długopis i naskrobała adres – jakbys mógł pojechać po moją przyjaciółke pod ten adres i przywieźć ją tutaj, ona na Ciebie czeka. – OK, spytam Michaela czy mogę się urwać? – jedz, ja to załatwię, nic się nie martw – rzekla szeptem, bo kątem oka przyuważyła jak MJ gumowe ucho nasłuchiwał ich dialogu. Matt poszedł, a ona złapała ręcznik i wytarła mokry od potu dekolt po czym podeszła do Michaela. – gdzie posłałaś mojego ochroniarza? – spytał siadając na schodku po czym utkwił wzrok w jej biuście przywołując obrazek jak ich dotykała namiętnie wczoraj na jego łóżku – poprosiłam go o przysługę, mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko? – spytała – hmmm… - MJ uśmiechnął się – no to zalezy. Mała odwzajemniła uśmiech i puściła mu oczko. – tak tak, pamiętam o twojej obietnicy – palnął MJ zbijając ją z tropu – koniec przerwy!!!! – ryknął MJ i klaskaniem przywołał wszystkich na scenę.

Matt pojechał pod wskazany adres, sam nie wiedział dlaczego, ale pojechał z kierowcą Michaela i na dodatek limuzyną. Wpatrywał się w karteczkę, którą napisała mu Mała, procz adresu było tam jeszcze napisane „to moja ukochana bussineswoman J” Pewnie to przeważyło o doborze pojazdu, postanowił dostarczyć ją całą i zdrową i osobiście dopilnowac by było jej wygodnie jak na kobietę sukcesu przystało. Wybrał numer i zadzwonił do pani Jo – halo?? – odezwał się seksowny kobiecy głos? – Pani Jo?? – spytał Matt – panna Jo… - poprawiła go – ach tak, przepraszam, więc Panno Jo, samochód już czeka na panienkę. – dziękuje, już schodzę – odpowiedziala grzecznie i wyłączyła się. Matt wyszedł z samochodu i nałożywszy ciemne okulary poprawił kołnierzyk w koszuli. Biały materiał seksownie opinał mu sylwetkę i podkreślał jej walory. Ciemna skóra kontrastowała z bielą koszuli, a opiętę czarne jeansy nadawały mu niebywałego uroku. W pewnym momencie zauważył smukłą blondynkę w białej sukience do kolan, która majestatycznym krokiem szła w jego kierunku, wiatr rozwiewał jej włosy, a jej opalona skóra błyszczała w słoncu. Przez moment wypatrywała coś, ale w koncu jej wzrok przykuła stojąca przed budynkiem limuzyna. Widać było, że nie do konca jest pewna tego czy to właściwe auto więc Matt postanowił zadziałać – Panno Jo, proszę tutaj – zawołał i skinął na nią. – och przepraszam, nie spodziewałam się limo, nie wiedziałam, że moja przyjaciółka wozi się limuzyną – roześmiała się dzwięcznie na co Matt zareagował tym samym. Musiał przyznac, że miala piekny uśmiech. – zapraszam.. – rzekl, otwierając jej drzwi po czym sam ulokowal się na kanapie na przeciwko niej. Przez interkom dał znak kierowcy by ruszyl w kierunku studia. Jo zdjęła okulary i schowała je dyskretnie do torebki. Czar siedzącego na wprost mężczyzny dziwnie na nią działał. Onieśmielał ją. Siedział tak troche w luzackim stylu i obserwował ją. Musiała przerwać tę dziwną ciszę, bo czuła, że się rumieni. – może soku? – uprzedził ją Matt – poprosze.. – potwierdziła skinieniem. Matt podał jej szklankę zimnego soku i podając jej go dotknął palcami jej ręki i przyjemne mrowienie przebiegło mu po plecach. Jej reakcja upewniła go w tym, ze musiala poczuc podobnie, bo nerwowo się zaśmiała i poprawila idealnie lezaca sukienke na kolanach. Jo zanurzyla usta w zimnym plynie i zaczela ciagnac go za jezyk pytaniami, wiedziała ze nawiązanie madrej rozmowy to już polowa sukcesu. Miala wrazenie, ze zna go skadś, z telewizji? A może widziala go w Grecji? Już sama nie wiedziała, ale jego twarz była dosyc znajoma. – kogo pan ochrania? – spytała upijając łyk soku – Michaela Jacksona. – odparł spokojnym tonem Matt. Jo parsknęła na niego sokiem, brudząc mu koszule – chyba sobie pan zartuje! O mój Boze, przepraszam! – jęknęła Jo patrzac na jego koszule. – no taaa… moglem się spodziewac takiej reakcji, imie i nazwisko mojego szefa zawsze wzbudzalo sensacje i reakcje były rozne, ale takiej jeszcze nie miałem – skwitował z uśmiechem Matt. – ja nie wiedziałam.. – zaczela się tłumaczyć, nie wiele myśląc sięgnęła po recznik i zaczela ścierać a właściwie rozmazywac mu jeszcze bardziej plamy na koszuli. Kląc na swoja przyjaciółkę pod nosem intensywnie pocierala recznikiem po jego klatce piersiowej – no co za małpa, nic nie powiedziala.. jak ja palne jak się z nia spotkam to zobaczy – im wiecej psioczyla tym mocniej przykladała ten recznik do jego skóry, ze zaczęło go w tym miejscu palić. Chwycil ja za nadgarstki – hej hej, wystarczy!! Jo wlepila w niego wzrok i się rozpłynęła, była to najpiekniejsza para oczu jakie w zyciu widziala – ja… ja… - zaczela nieśmiało – jestes fanką MJ? – spytał – yyy… lubie jego muzykę, ale nie mam świra.. – zapewniala go – to pewnie wybaczysz swojej przyjaciółce, ze jest tancerka w jego grupie tanecznej i spedza z nim dnie i… wieczory?. Jo otworzyla usta z niedowierzaniem, ale spuściła wzrok i rzekla – nie, nie wiedziałam, pewnie dzisiaj by mi powiedziala. – coś tam kiedyś wspominała, że tanczy dla jakiejs gwiazdy Pop, ale nie zdradzała szczegółow, teraz ja rozumiem dlaczego. Wprawdzie MJ ją jarał jak uśmiechał się do niej z plakatów czy jak widziala go w teledyskach, to jednak to co czula będąc blisko Matta przekraczało jej pojecie o bliskosci. Zazwyczaj kontrolowala się będąc w pobliżu mężczyzn, którzy jej się podobali, uwodziła ich i ewentualnie porzucała. Męskość bijaca z sylwetki Matta spowodowała, ze zmiękły jej kolana. Trzymał ja za nadgarstki i wlepił wzrok w jej usta, mimochodem je zwilżyła jezykiem. Matt odwrócił wzrok, by nie działać impulsywnie. Jo zrozumiała ten gest i zmieniła temat. Prowadzili konwersacje w tym dziwnym uscisku i żadna ze stron nie próbowała tego zmienic. Nagle Jo oprzytomniała – Matko, co ja robie.. – rzucila pod nosem. Matt się zdezorientował, puścił Jo i chwyciwszy jak lalke pod pachy posadzil obok siebie na kanapie. Zdziwiona kobieta usiadła i nie ruszyła się. Dopiero teraz zaczela rozglądać się po wnętrzu limuzyny. Wygladało w niej jak w luksusowym apartamencie. Samochód zatrzymał się, Matt pomogl jej wysiąść i zaprowadzil na widownie, gdzie trwaly proby. Akurat ćwiczyli „Dangerous”. Matt nakazał jej być cicho i oparł się o barierke oddzielającą widownie od sceny. Stanęła obok Matta i obserwowała to co dzialo się na scenie. Jego udo dotykało jej, a przyjemne ciepło rozlewało się po ciele. Dojrzała swoją przyjaciółke, której nie poznała, gdyż ubrana w garnitur i schowana za kapeluszem była trudna do wyłowienia jej z tłumu. Michael poruszał się seksownie na scenie. Uśmiechnęła się delikatnie, bo miała wrażenie, że MJ patrzy w jej kierunku. – OK. stop! Wyszlo swietnie! Koniec na dzisiaj! – zarządził MJ a towarzystwo rozpłynęło się po scenie. Mała ruszyła w stronę Jo, bo wypatrzyła ją własnie, lecz MJ złapał ją za rękę – chwilunia.. – szepnał.. – kim jest tak seksowna kobieta obok Matta? – zagaił. Mała posłała mu mordercze spojrzenie – to moja przyjaciolka – wycedziła przez zęby. – hmmm, poznaj mnie z nia.. – zaproponowal z diabelskim uśmiechem – po moim trupie! – wypaliła i zgrabnie zeszkoczyla ze sceny. Wkurzył ja niesamowicie, lecz otwarte ramiona przyjaciółki pozwoliły zapomniec o tym, by utrzec mu nosa. On jeszcze nie wiedział, ze cała Nibylandia do niej zawita niebawem i zamierza zorganizowac duzą imprezę. Będzie musiala go jakos podejść bo zamierzala skorzystac z Neverlandu, tylko nie wymyśliła jeszcze co zrobic by trzymac go z daleka od swoich przyjaciółek. Czula się zagrozona, zwłaszcza ze doskonale wiedziała ile wdzięku mają jej koleżanki, a MJ rasowy facet, leciał na ładne babki, czego Jo była przykładem. – Jo!!!! – powitała ja z uśmiechem Mała – witaj Kochana! – odpowiedziala z uśmiechem Jo. – lece się przebrac i zaraz do ciebie przyjde, matt pilnuj jej i trzymaj MJ z daleka! – zazartowała Mała i wycofując się w tył nie patrzyła pod nogi i nadepła wspomnianego na stopę – ałaaaa! – zawył MJ niczym wilkołak w thrillerze, po czym uśmiechnął się zabójczo i wyciągnął dłon w kierunku Jo. Małej o mały włos oczy z orbit nie wyleciały, więc pobiegła do szatni przebrac się szybko i modliła się by Matt niczego nie spierniczył.

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

cdn
To ja tradycyjnie:
1)
2) - Tym razem zwizualizowałam sobie coś innego...

Anisiu kochana, widzę, że baaardzo się rozwijasz Cudnie

I love your story!

Jak mogą spotkać się z nami twarzą
w twarz, dopóki mamy twarze?"
Pisarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:01   #3843
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
uuu, Anisia, będzie kolejny miłosny wątek
no musze troche urozmaicic by nie wialo nuda, Mala powinna czuc sie ciutke zagrozona
Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Anisia świetnie sie to czyta kiedy cd?
jak napisze
Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
Anisia rządzisz

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

macie http://i746.photobucket.com/albums/x...arkbeall_3.gif do dopełnienia kiśla
Lu........ ty cyferze

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:02   #3844
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Jeeeeerrry, Anisia... Serio czuję się jakbym to ja siedziała w tej limuzynie, marzy mi się takie cuś
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:02   #3845
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Mysza ja widziałam

Anisia nie zapomnij o Marianku I loj ju

to mówiłam ja Lucyfera
Stary 2009-12-28, 18:03   #3846
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
no musze troche urozmaicic by nie wialo nuda, Mala powinna czuc sie ciutke zagrozona

jak napisze

Lu........ ty cyferze
a Mała w rzeczywistości była zagrożona?
jak reagowała?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Mysza ja widziałam

to mówiłam ja Lucyfera
niom takiej reakcji się spodziewałam
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:03   #3847
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

coz takiego?

Jak sie chcecie kochane nazywac??
Jo to Asia

a reszta?

It is what it is

Stary 2009-12-28, 18:03   #3848
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Asia nawet pasuje to do Ciebie, znaczy tak sobie Ciebie wyobrażam nie to, żebym wzmożenie o Tobie myślała
Stary 2009-12-28, 18:04   #3849
Konto usunięte

Cytat:
kurdeeee, widział ktoś moją tapetę, którą mam na fonie???

dzięki, mam focha.
Ja widziałam, jest piękna
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:04   #3850
Ash882
Zadomowienie

GG do Ash882

Cytat:
non-kislok

Uwielbiam czytaĆ Twoje kiśloki

"So someone put your hand out
I`m begging for your love..."
Ash882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:04   #3851
mysz672
Zakorzenienie

dobra, lecem baj
Stary 2009-12-28, 18:04   #3852
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16102953]Jeeeeerrry, Anisia... Serio czuję się jakbym to ja siedziała w tej limuzynie, marzy mi się takie cuś [/QUOTE]
bo siedzialas?

It is what it is

Stary 2009-12-28, 18:04   #3853
agulinda01
Zakorzenienie

dobrze Anisia, że masz wolne to dokładnie przemyslisz rozwój wydarzeń
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:05   #3854
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

ja mogę być Lola buahahah sorry nie zwracajcie na mnie uwagi
Stary 2009-12-28, 18:05   #3855
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
coz takiego?

Jo to Asia

a reszta?
Diana
Lisa
bądź
Tatiana
Stary 2009-12-28, 18:05   #3856
Milla2408
Zakorzenienie

oh najgorsze za mną
teraz to jakoś dowyglądać i niedługo kolaż gotowy
How will I get through this storm?

Milla2408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:05   #3857
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Mysza ja widziałam

to mówiłam ja Lucyfera
Marian jest dla ciebie

It is what it is

Stary 2009-12-28, 18:05   #3858
mysz672
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16103000]Ja widziałam, jest piękna [/QUOTE]

dobra odpowiedź
Stary 2009-12-28, 18:06   #3859
Pisarka
Zakorzenienie

GG do Pisarka

Cytat:

Stary 2009-12-28, 18:06   #3860
agulinda01
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, lecem baj
lece i ja
do zobaczenia za 15 stron
agulinda01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:06   #3861
Konto usunięte

Cytat:
Asia nawet pasuje to do Ciebie, znaczy tak sobie Ciebie wyobrażam nie to, żebym wzmożenie o Tobie myślała

No nie wiem, czy pasuje, nigdy nie wywoływałam wśród facetów wzmożonego pożądania, więc to opowiadanie spełnia moje marzenia
Stary 2009-12-28, 18:06   #3862
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
coz takiego?

Jo to Asia

a reszta?
O god! Kolejna Asia.

No to ja już nie chce być Asia, ja chcę być.. Julia. Jak u Williama.
Stary 2009-12-28, 18:07   #3863
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Ash882 Pokaż wiadomość
Uwielbiam czytaĆ Twoje kiśloki
ciesze sie

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Diana
Lisa
bądź
Tatiana
Mysz inne baby mam w wyobrazni a winnam miec ciebie

It is what it is

Stary 2009-12-28, 18:07   #3864
biedronka91
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;16103067]
No nie wiem, czy pasuje, nigdy nie wywoływałam wśród facetów wzmożonego pożądania, więc to opowiadanie spełnia moje marzenia [/QUOTE]
Stary 2009-12-28, 18:08   #3865
Pisarka
Zakorzenienie

GG do Pisarka

Cytat:
coz takiego?

Jo to Asia

a reszta?
Będę szalenie oryginalna - Anne

Stary 2009-12-28, 18:08   #3866
021Karolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milla2408 Pokaż wiadomość
oh najgorsze za mną
teraz to jakoś dowyglądać i niedługo kolaż gotowy
czekamy
021Karolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:08   #3867
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
a Mała w rzeczywistości była zagrożona?
jak reagowała?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

niom takiej reakcji się spodziewałam
MJ troche ja wkurzy, ale ona sie pokapuje i tez mu da nauczke, troszke pobladza ale potem jak sie spotkaja to bedzie goraco

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2009-12-28 o 18:10
Stary 2009-12-28, 18:09   #3868
Milla2408
Zakorzenienie

Skończyłam!

Stary 2009-12-28, 18:09   #3869
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
nawet testy na fejsbuku już mnie nie kochają bo mi się wynik nie pokazuje
A kij z testami na fejsbuku Ja Cię kocham toć
Cytat:
Napisane przez Ash882 Pokaż wiadomość
Ten nosiolek i wogóle

Załącznik 2747243
I zębusie

Cytat:
Marian jest dla ciebie
A kto bedzie dla mnie
Ide czytać non-kisloka
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:10   #3870
Milla2408
Zakorzenienie

jak wam się nie będzie podobać to nie bijta

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości