|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
TajemniczaPanna o jejQ jaa ? nie wierzeee mmhm dziękujeee ![]() Na karuzeli w tę miłośc się zakrecić . |
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
Czekam aż zrozumiesz dlaczego w graniu na czekanie mam ustawione FACET TO ŚWINIA..
To miłość ? to ona Cię tak zmieniła ? Nie mogę na Ciebie patrzeć.. ale nie ukrywam że czasem miło Cię usłyszeć... Zawsze miałeś tyle do powiedzenia.. dzisiaj spotkaliśmy sie przypadkiem w sklepie i zaniemówiłeś.. nawet nie wiesz jak byłam z siebie dumna ! Ona nigdy ci nie przejdzie co ? Blizny przypominają mi o miłości do Ciebie.. |
|
|
|
#1263 | |
|
xoxo
|
Cytat:
_______________ Spieszmy się kochać facetów - tak szybko przestają nas chcieć Słowa i gadanie nic nie kosztuje, dopiero czyny które idą za słowami, nadają im wartości. - A gdybym chciał Cie zabić ? - Nie szkodzi, ja i tak umieram. Znalazł mnie tam, gdzie nikt nie szukał, tam gdzie nie powinnam być... I o to właśnie chodzi z tymi mężczyznami - musisz mieć ciarki na plecach, kiedy On jest blisko, gdy na Ciebie patrzy i Cię dotyka. Jestem z Nim prawie 24h na dobę. I wciąż mi Go mało. Gdy nie wiesz co myśleć, nie myśl w ogóle. Po co na siłę utrudniać sobie rozplątywanie i tak zawiązanych w supeł myśli. Siedząc obok Ciebie napawam się myślą, że oddychamy tym samym powietrzem.
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy powinnam coś powiedzieć, naprawdę nie wiem. Wstyd się przyznać, ale tak mam... zawsze przy Tobie.
Chciałabym być pewna, że mnie nie zostawisz kiedy to się zacznie. Powiedziałabym, że Cię nie kocham... ale po co kur.wa kłamać? Toogether93 słooooońce ; - *. |
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
`nie, Ty nie wiesz, jak to jest, kiedy nic nie jest dobrze!
`zbyt często i zbyt długo czekałam już w moim życiu na ludzi lub zdarzenia, które się potem nigdy nie realizowały, albo realizowały się tak późno, że nie miało to już dla mnie żadnego znaczenia. 'i chciałam mu powiedzieć, że za to czekanie go nienawidzę. `jego słowa raniły moje serce. `od czekania dusza rdzewieje. `cierpienie zadaje pytania.
|
#1266 | |
|
Gość
|
Cytat:
)).. Znowu już normalnie odzywałeś się do mnie,
pisałeś sms, dzwoniłeś, chciałeś nawet się spotkać. Miałeś przyjechać w niedziele wieczorem, a później poprostu wyłączyłeś komórkę. Znowu nie piszesz, nie dzwonisz, ani nie odbierasz telegonu. Już nie mam siły walczyć o Ciebie bo nie wiem nawet po co i na co. Wciąż chciałabym być obok Ciebie przytulać się i zasypiać w Twoich ramionach, ale co z tego jak Ty miłość do mnie zamieniłeś na miłość do fety. |
|
|
|
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
'dłuższe lawirowanie wśród niedomówień nie miało racji bytu. Mogliśmy albo zostać parą, albo przestać się spotykać raz na zawsze, a decyzja należała wyłącznie do niego. Z mojej strony klamka zapadła już dawno, jeszcze zanim podjęłam świadomy wybór (...) Wiedziałam bowiem, że nic nigdy nie sprawi mi takiego bólu i nie przepełni mnie taką rozpaczą jak rozstanie z Nim. Nie mogłam samej sobie zrobić coś takiego' ZMIERZCH
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#1268 |
|
Konto usunięte
|
czasami tylko ramionami da się wyszeptać, ile dla siebie znaczymy. ściśniesz, wiele. wzruszysz, wcale.
są zasady. nie można kłaść łokci na stole. nie można przerywać innym. nie można mówić z pełnymi ustami. nie można kochać Ciebie. |
|
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
Toogether93- dzięki
![]() ________________ przecież wiesz dobrze, że on kocha ją. Przez pół sekundy miała nadzieje, że będzie jak dawniej. Jednak przez drugie pół, tą nadzieję straciła. Jak minął dzień? nie pytam i tak widzimy się rzadko. burdel w mej głowie jak w damskiej torebce. no stress- myślę tylko o sobie. żeby mogło tak pozostać. Je veux vivre chaque seconde comme si demain etait la fin du monde.. /Chcę przeżyć każdą sekundę tak, jakby jutro miał się skończyć świat./ los mejores amigos son como estrellas - no siempre las ves pero sabes q siempre estan ahi /najlepsi przyjaciele sa jak gwiazdy, nie zawsze je widzisz, ale wiesz ze zawsze tam sa./
|
#1270 |
|
Raczkowanie
|
moja dusza to mój mały kram
Byłbym sam, ale Ciebie znam Bo jestem wspaniałym łupem Możesz zjeść mnie z czerwonym ketchupem. Zjedz mnie jak duży miś Bo jestem ciacho. Człowiek ciacho, genetyczny cud
|
|
#1271 |
|
Wtajemniczenie
|
blondii69 -
----------------- mam focha na Boga. Powiedz jej, że ją uwielbiasz. Zawsze mów, że Ci zależy. Kiedy jest zmartwiona przytul ją mocno. Wyróżniaj ją wśród innych dziewczyn. Baw się jej włosami. Podnoś ją, gilgotając i siłując się. Mów jej dowcipy. Przynoś jej kwiatki tak po prostu. Trzymaj jej rękę.. po prostu trzymaj. Rzucaj jej kamyk w okno w nocy. Pozwól jej zasypiać w swoich ramionach. Pozwól jej się złościć na siebie. Powiedz jej, że pięknie wygląda. Kiedy jest smutna zostań przy Niej. Nawet jeśli nic nie mówi. Spójrz jej w oczy i się uśmiechnij. Całuj ją po szyi. Tańcz z nią nawet jeśli nie ma muzyki. Całuj ją podczas deszczu. A kiedy się w Niej zakochasz. Powiedz jej o tym. Tylko nie złam jej serca, Ona wie co to ból. już nigdy nie pozwolę ci się do mnie zbliżyć. już nigdy mnie nie pocałujesz. już nigdy mnie nie dotkniesz. już nigdy mnie nie okłamiesz. już nigdy mnie nie zobaczysz.. A ja.. Lubię spacerować oddzielnie. Lubię Cę spotykać niechcący.. dę do historii bo mi mówi, że ją zaniedbałam i że się stęskniła. tak więc poświęce jej jakąś godzinke, a co mi tam. więc na dobranoc, chciałabym Ci przypomnieć, że Cie kocham, mimo wszystko. niestety. |
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
-Przestań mu to robić
- Ja? Ale co? -Ranisz go tym, że milczysz -Ja go ranię? To On mi to robi -Co Ci robi? -No właśnie nic nie robi! Tak zdominował moje myśli, że każda kolejna o Nim doprowadza mnie do mdłości Nawet małymi kroczkami zrobisz w końcu wielki krok Adio, bona notte...
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
Z miłością jak z elektryką - nie trzeba wiedzieć jak działa, żeby Cię kopnęło
zabarwione zielenią urojenia. cukrowe kłamstwa krążące we krwi. Dopadła mnie grypa. ale uczuciowa. marzenia zamykam w pudełko, żeby się nie zepsuły. pieprzone jednostronne 'zawsze'. niektóre 'rzeczy' nie wracaja. i tylko ten stuk, ten stukot w glowie
|
|
#1274 |
|
Zadomowienie
|
As my life flashes before my eyes I'm wondering will I ever see another sunrise? So many won't get the chance to say goodbye But it's too late to pick up the value of my life [Skoro moje życie przelatuje mi przed oczami Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze świt? Za bardzo przyzwyczajona do mówienia 'żegnaj' Ale jest już za późno, by podnieść wartość mojego życia] fragment z cudnej piosenki (Rihanna "Russian Roulette")
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
mierzyła linijką, dokładnie, z każdej strony swoją Miłość. było jej dużo, całą Afrykę możnaby było nią wykarmić. śmiechem i miłością gardzę. w jej myślach pachniało wrzosem i szałwią, we włosach chowała muślinowe wspomnienia gdzieniegdzie poprzeszywane nićmi szaleństwa i nierozwagi.
|
#1276 |
|
Raczkowanie
|
*Rzeczywistość staje się coraz bardziej uciążliwa.
*Zmieniła się... Już nie ma na jej twarzy tego prawdziwego uśmiechu, za który wszyscy ją kochali. *Życie potrafi z dużym zapałem obdarzyć nas swoim wielkim, ironicznym uśmiechem. Daje najpierw dużo szczęścia, radości i miłości jako ogromny dar od losu. Nie uprzedza jednak wcześniej, że za te prezenty trzeba zapłacić bardzo wysoką cenę... To ten jeden, jedyny mały druczek, którego nikt z nas nie doczytał, otrzymawszy akt urodzenia.. *Mogąc być na Księżycu, chciałam wzlecieć wyżej i wyżej.. *Zamiast rozpocząć nowy rozdział życia, wolała rozniecać płomienie dawnego uczucia. *Some day I'll whisper these important words... _______________ Wielki ukłon dla Nowych - wiele z Was zaczęło w wielkim stylu ![]()
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moja bezmyślność Dzięki za poprawkę![]() ________ Mam ochotę odwrócić się i odejść. Ale zrobię Ci na złość. Bo szczęście już nie pamięta. I życie też zapomniało. iz książeczki: ` Nad bramą mojego serca napisałam "Dla miłości wstęp wzbroniony",ale miłość, która przechodziła obok, zaśmiała się i odpowiedziała "Ale ja i tak wejdę" .
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
Bo książę za szybko zapomniał, że miał kochać...
ja oczami pełnymi nadziei nadal patrzę na ten świat. te gwiazdy wpadły mi prosto w serce. __________________ `Nie przejmuj się. Gdybym mógł śnić,śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego.` |
|
|
|
#1279 |
|
Raczkowanie
|
jeść łyżeczką każdy kawałek Ciebie po trochu.!
mam misia. bardzo miłego misia. jakimś dziwnym trafem nadałam mu twoje imię. pytasz dlaczego? bo tak samo jak ty potrafi przytulić mnie całą do siebie i wtopić się we mnie jak rodzynek w czekoladę. masz serduszko jak truskawki, a cały jesteś jak czekolada. ha.! śmiało mogę nazwać cię moją ulubioną truskawkową czekoladą. |
|
|
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję ! ; * ___________________ ♥ Życie jest brutalne. Czekasz na Niego, aż wróci z bukietem kwiatów, podczas gdy On ma już nową laskę. ♥
|
|
#1281 |
|
Przyczajenie
|
rebellious, JednaNaMilion, agattee, keeendy, panna_miodowa, Plotkaraaa, hotiie, absurdalnie, dontlookdown, CookieCrisp, z innej bajki, dreams_x33, _Panna_Migotka_, amozefrytkidotego, Drift, Kamma1507, TiScatteroUnaFoto, Wreeednia, Siatkarka18, 12 Stonka, papergirl, ruda wiewiora, ciiri, 3martyna3, Kinderka13 - k00cham _________________ przecież sam dobrze wiesz, jak ja nie lubię zimna. argumentem zła jest tłum. spojrzał na mnie, najpierw zdziwiony, potem urażony. |
|
|
|
#1282 |
|
Przyczajenie
|
Boję się Twoich oczu
i boję się Twoich słów. Już nie chcę Twoich pieszczot i nie chcę gorzkich słów. (Maanam) Dlaczego nie mówisz nic? I patrzysz się na mnie tak niepoczytalnie... Pomyśl sobie o mnie czasem. Nikt nie chce kochać, wszyscy kochać boją się, a każdy chce być kochany. I gdy stoisz obok nie mówisz nic Wtulony w myśli gdzieś odpływasz Ty nie mówisz nic A ja słyszę jak mnie wzywasz. - E. Bartosiewicz
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
me9so3horny
pół miasta myśli o Niej, kiedy zasypia wieczorem i gdy budzi się co dzień. wspomnienia wracają wraz z miłością.
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć,
Ja chwycę cię mocniej i przytulę, weź mnie dotknij. Wierzchem swojej dłoni przejedź po moim policzku Na serio tysiąc słów, tysiąc gestów i pomysłów Jestem przy Tobie, bliskość, pomieszanie zmysłów...
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Przyjemny wątek, zaskakujący waszą kreatywnością
Mam nadzieję, że dorzucę coś nowego.Jesteś kobietą. Możesz zrobić cokolwiek. Kontynuuj milczenie, jeśli się zgadzasz. |
|
|
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
Zdradź mi tajemnicę twoich marzeń
Pusta obietnica, która znikła w oddali. Marzenia, których nie można cofnąć. ty i ja, odejdźmy razem , Poszukajmy nowych uczuć jeszcze dziś, chcę zaznać przyjemności nowego jutra Hej, znalazłam Cię , i ... nie ważne jak bardzo będę cierpieć Zawsze będę przy Tobie Już na zawsze . Ale jeśli ten ktoś zakocha się we mnie to wtedy będziemy musieli sie rozstać . Lecz mimo to chcę poznać tą osobę
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
*
Kiedy lubisz dziewczynę, w której jesteś zakochany to dodatkowa korzyść. Miłość uszczęśliwia najbardziej. Miłość jest najpotężniejszą ze wszystkich sił. Jest niewidzialna - nie można jej zobaczyć ani zmierzyć, chociaż jest tak wielka, że może odmienić Cię w jednej chwili i dać Ci więcej radości niż jakakolwiek rzecz materialna. Pod dotykiem miłości każdy staje się poetą. Jeśli chcesz wiedzieć, jak bardzo Cię kocham i jak bardzo mi na Tobie zależy, policz fale. *
|
|
#1288 |
|
dream big
|
*Kochasz kogoś tak, że chcesz wyssać z niego krew do ostatniej kropli.
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Wybrałam Cię, bo jesteś pozytywny. A tego mi teraz trzeba w moim pesymistycznym świecie.
A jej krew sączyła się jak szampan w sylwestrową noc... Blondii69 kochana ; - *.
|
#1290 |
|
Rozeznanie
|
moje postanowienia noworoczne, wszystkie związane z Tobą. nie tęsknić, nie myśleć, nie pragnąć, nie czuć..
.. ale póki nie przejrzę na oczy to możemy się przyjaźnić? było tak, jakby ogromna łąka wydzielała łagodny, odurzający narkotyk, zwany zapomnieniem. każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia.. przykro mi, że nie rozumiemy siebie. chciałabym przez judasze oczu twoich łagodnych spojrzeć kto tam, kto jest w środku..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

mmhm dziękujeee

)).. 

To moja bezmyślność