|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
elunka
chyba lepsze bedzie to zdjecie
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
kieruję i nic
a u nas się znajomi rozwodzą a dopiero co rok temu im sie pierwsze dziecko urodziło ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka, T'ai - fotki dodane
![]() Lusesita - Twoje zdjęcia też już są, bo znalazłam wcześniej na tym od pierścionków
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka jednak coś popisałaś
![]() Dotta ja tez nie umiem zrobić zdjęcia pierścionkowi: Kombinowałam rożne ustawienia,ale i tak wychodzi niewyraźny.Wrrr!!Aaaa jeszcze mam jeden smaczek z Kolędy ![]() ![]() Przyszedł do Nas Ksiądz,siedzieliśmy wszyscy i nagle przyszła moja Kicia,siadła na krześle i patrzy na Nas.Ksiądz zaczął się nią zachwycać,a mój Tata mu na to: " Aaaaa ona już ma 12 lat,to już bezpieczny seks uprawia".Mina Księdza-znów bezcenna. Dobrze,że to nie był ten sam
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
a mój pierścionek na blogu ucieka na lewo
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
mój pierścionek strasznie rozmazany wychodzi na fotach
|
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
no i kto narzeka teraz?
![]() nie narzekaj, napewno Ty wcześniej zrobisz super fote niż ja swój pierścionek ujrzę zanim ja go ujrzę to wy będziecie już mężatkami |
|
|
|
#4538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale Twój też mi się bardzo podoba Cytat:
A co do rozmiarów i zmniejszenia pierścionków - mój też mi lekko lata na palcu...a jak przymierzałam wydawał się idealny. Ale Grześ mnie pocieszył i powiedział że kiedyś przytyję
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-28 o 20:28 |
|||
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka nie w takim jak myslisz;p tzn nie w sensie romansiu i zdrady...(bo w tej sferze moja siostra jest baaaardzo...oziebla?), ale w takim ,ze kto inny zaczal ja doceniac i mowic komplementy.i z tym kims lepiej jej sie rozmawia niz w lasnym mezem
rzykre to, zwazywszy na fakt, ze najgorzej bylo jak sie maly urodzil.ech...szwagier moj jest naprawde spoko-zeby nie bylo ze jakis wyploch-tylko...no taka sytuacja np. sis sie ladnie ubrala i mowi:ladnie wygladam? a on:jestes prozna!proza zycia?rutyna? moze...tylko jak on czasem cos powie... a moja sis lubi komplementy i to bardzo...kto inny ja docenia, wysluch a po prostu.jasne, ze to smieszne, bo pewnie nawet gdyby byla z "tym kims" to pewnie po latach znow przyszlaby rutyna.oj wkurz amnie ona i mowie jej to czesto, sprowadzam ja na ziemie...i w sumie mi za to dziekuje, bo wtedy docenia to co ma (jej maz sprzata, zmywa, robi zakupy i zajmuje malym-zyc nie umierac, idealny maz;p)mam nadzieje, ze bedzie dobrze. ale z ta tesciowa....kolejny przyklad, ze to wcale na dobre nie wychodzi zwiazkowi! |
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja Was chyba nie nadrobię
![]() W pracy jutro ostatni dzień ![]() I wątek się zbliża do końca, więc może jakieś pomysły na tytuł, bo mnie się już wyczerpały ![]() Buziaki na dobranoc
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita, powiem Ci że troszke ją rozumiem. Wiadomo ze kobiety pragna komplementów a mąż widzi ją czasem pięknie ubraną a czasem bez makijażu, w "normalnych"ciuchach, zmęczoną życiem...i pewnie jej przykro ze ją ktoś inny docenia.
Ivonka, Micia już zapodała tytuł pozdrowionka
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
mój to w ogóle nie umie mówić komplementów - ale ja przywykłam
od zawsze jestem sceptyczna do komplementów innych osób - zawsze mi sie wydają nie szczere dlatego może nie brakuje mi tego ze strony Tż'ta. Czasem tylko sie go pytam jak wyglądam - ale to raczej w kwestii tego czy nie wyglądam np. jak wypłosz i mogę tak wyjść z domu |
|
|
|
#4543 |
|
Lena
|
ja swój zaręczynowy też zmniejszałam... ale
Sławek o tym nie wiedział....
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Niech myśli że idealnie trafił
![]()
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
a mój Tż to jest dopiero cwana bestia
prawi mi komplementy jak coś chce ewentualnie w sytuacji kiedy sam się do tego komplementu przyczynił
|
|
|
|
#4546 |
|
Lena
|
no właśnie.. niech sie cieszy że ma oko...
![]() ........ mój teżecik bardzo nieskory do komplementów.. zresztą ja nie nauczona ich przyjmować to i sie nie dopominam... bo ja zawsze jak ktoś rzuci jakiś komplement- ja spale buraka i na tym sie kończy ...
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
A ja może będę trochę bezczelna i nieskromna ale jak byłam mała to wszyscy (zwłaszcza obcy) się zachwycali moimi loczkami i mówili że wyglądam jak laleczka aż mi się czasem rzyg*ć chciało....
niektórzy moze myślą że jestem zapatrzona w siebie ale ja zawsze żartuje jak mówię ze wiem ze ładnie wyglądam....
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
Co innego jak facet mowi badz nie mowi komplementy i taka juz jego natura..a co innego jak potrafi byc romantyczny,a nagle mu sie odechciewa-i ja tez ja rozumiem...nie moge sobie takiej sytuacji wyobrazic, ze ja sie pytam Marcina jak wygladam a on do mnie ze jestem prozna lub egositka...i nic dziwnego, ze moja sis to boli.
skonczylam na dzis z pytaniem-9 stron cvzyli jestem w polowie rozdzialu jeszcz emam dwa dni na dokonczenie wiec powinnam zdazyc
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm a mój TŻ jest wylewny,często mnie komplementuje.Ale jak tak często to też w sumie niefajnie,bo ja to coraz mniej przecież doceniam.
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chyba sie zdenerowały że wizaż nie działa i pouciekały wszystkie
![]() Ja już dzisiaj mówię "Dobranoc"
|
#4551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widać, że się Świea i weekend skończył - dziewczyny w żywiole :P
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16092450]Dzień dobry .Kurczę kilka dni mnie nie było i już tyle nadrabiania . Rozpędziłyście się,nie ma coJa po świętach oczywiście pełna i zmęczona . Ale luzik .Do naszego ślubu pozostał [/QUOTE]1 miesiąc i 8 dni ![]() ale się cieszę Za każdym razem jak mówisz o ślubie, to ciesze się, jakby to był mój hihiCytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16093032]butterfly20 dzięki dobrze. Nudności gdzieś mi minęły już . Trochę mnie przymuli czasem jeszcze,ale nie aż tak jak było . No i fasolka ma się chyba dobrze . Niedługo ją zobaczę pierwszy raz na USG . I tak gdzieś w środku czuje,że to dziewuszka będzie .[/QUOTE]A chciałabyś córeczkę czy synka bardziej?? A mój w tym roku wyjątkowo nie |:P Jakoś mi się skurczył jeszcze Cytat:
uwazaj, żeby Cię nie porwał ![]() bardzo ładne Są z Ryłko?? kooleżanka ma podobne i mówi, że baaardzo wygodne Możesz wkleić fotkę całej kreacji ?? ![]() Do tego można się przyzwyczaić. ja mam takich sąsiadów, co chyba w drewniakach po mieszkaniu biegają po 23 :/ Cytat:
O tak, jenny jest w tym najlepsza
|
|
#4552 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej wróciłami juz obalam zimnego calsberga zakupy udane kupiłam sobie - koszule zółta 15 chyba ale co tam ;p - t-shirt -sukienke -2 pary leginsów ![]() chciałam Wam foty posłac ale cos z aparatem nie teges... moje plany : -wtorek- zakupy i dyzur ( nocka -porodówka) ![]() -sroda- odsypianie i pakowanie -czwartek wyjazd żywiec -pt- zywiec sob- zywiec niedz- zywiec i powrót... miciakicia- wizazystka nie jestem choc maluje.. ale duzo kosmetyków dostaje lub załatwiam... no przeciez zawsze czego potrzeba
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh dotta dukan hmmm
przed swietami skonczylam ale po noiwym roku znowu rozpoczynam chleba i ziemniakow do tej pory nie jem dzisiaj obzarlam sie w slodycze, bo mialam mega chcice na nie przez @ ale co tam zjadlam jeszcze pol zapiekanki i teraz zaluje bo wcale dobra nie byla hehehejutro Piotrus przyjdzie do mnie zaraz po pracy musze zachowywac sie jak przykladna narzeczona i mu obiadek zrobie a co niech sie chlopak cieszy
|
|
|
|
#4555 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale jakie buty byś miała fajne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
a i moje kochane cudeńko dla Jenny
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
Mi dzis dzień w pracy szybko zleciał, choć wcale nie chciało mi się tam siedzieć. Ale jeszcze tylko jutro i środa, a w czwartek mam wolne
jenny śuper ten Wasz wyjazd musiał byc. Zdjęcia- rewelka ![]() Wklejam ydjcie mojego pierścionka, robione na szybko moze kiedyś uda mi sie ładniejsze zrobic. Jutro planuje iśc na małe zakupy poświąteczne, W środę chyba nic nie robimy W czwartek idziemy na Sylwestra na naszą weselną sale dobra dziewuszki, uciekam spać
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pewnie większość z was śpi... a ja w pracy siedzę ![]() Zdezorganizowali mnie goście czekam jeszcze na 6 osób... nie wiem kiedy dojadą... Trzeba mi poodkurzać restaurację, no ale już cisza nocna w sumie... Wpieniam się tylko, bo nie jak przyjadą Ci goście to im muszę obiad odgrzać A jestem sama na hotelu (z personelu) no i trochę się boję... Chciałam uciec od kelnerowania, no ale widocznie się nie da![]() Przyznam się wam, że mam umowę do tego 31 grudnia i chyba dalej nie będę tu pracować. Sytuacja jest taka, że "stary" personel się zwalnia zaraz po Sylwestrze, w ogóle na styczeń rezerwacji nie ma itd. więc pewnie od lutego byłaby dopiero praca... Ale znajoma mamy poinformowała nas że tam gdzie pracuje jej córka, to też szukają na recepcję. Moja mama jest fryzjerką i jutro ma ona własnie do niej przyjść, to mama wzięła moje CV i ma jutro sie o wszystko dokładnie popytać... zobaczymy.. Kurde dużo młodych ludzi mamy na hotelu no i jest po ciszy nocnej a oni tak hałasują przy "piłkarzykach" a nie chcę wyść na wiedźmę i ich zje.... P.S. Czytam was na bieżąco, no ale nie daje rady odpisywać. (Bo czytam w wolnych chwilach, a ostatnio mam ich mało) ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- O lol.... ci młodzi przyszli po szklanki a ledwo na nogach się trzymają Narąbani jak kopaczki Musze w nocy uważać na siebie
|
|
|
|
#4559 |
|
Wtajemniczenie
|
cobra115- bidulko
jestem z Tobą.. ja sie personek zwalnia to napewno nie jest tam ok wiec jak odpali opcja z tą znajomą to zmykaj tam zaraz
|
|
#4560 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Też sobie dzisiaj ponadrabiam
ale rozczarowałyście mnie że nie ma nowego wątku jeszcze jutro wyjeżdzam nie będę na otwarciu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cięta riposta ![]() ![]() Cytat:
muszę się wybrać jutr po drodze ![]() bardzo ładne buty Cytat:
![]() Cytat:
oni nie maja strony www (pewnie dlatego jeszcze mieli miejsca wolne ) zdjęcia nam na mail babka wysłała... jak wrócę to pokaże swoje ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

a dopiero co rok temu im sie pierwsze dziecko urodziło

ale Twój też mi się bardzo podoba 

od zawsze jestem sceptyczna do komplementów innych osób - zawsze mi sie wydają nie szczere dlatego może nie brakuje mi tego ze strony Tż'ta. Czasem tylko sie go pytam jak wyglądam - ale to raczej w kwestii tego czy nie wyglądam np. jak wypłosz
Sławek o tym nie wiedział....
jeszcz emam dwa dni na dokonczenie wiec powinnam zdazyc

i czekam na Piotrka...
Perfect Housewife 
cięta riposta