Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 18:57   #4741
sheryl
szeryfcio

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez Julitkaa Pokaż wiadomość
I czy można za 1 i 2 termin zapłacić jednym rachunkiem?
Można. Ja też płacę za dwa terminy/paczki jednym przelewem.
Stary 2009-12-28, 19:00   #4742
12 Stonka
Zakorzenienie

GG do 12 Stonka

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16104299]konsultantki zamawiają u ciebie?[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Chiquita 150 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czyżbyście przy okazji świąt zapomniały o polskiej ortografii? Starajcie się pisać poprawnie, wasze błędy są rażące!
Oj, przepraszam. Dzisiaj mam taki zakręcony dzień, że wszystko mi się myli. Trzeba bardziej uważać. Wstyd mi i przepraszam raz jeszcze.

Moja koleżanka, która też jest konsultantką opowiadała mi, że kiedy dostaje paczkę z Avonu, to ma w niej pełno starych katalogów, które już nie są aktualne. Czy wam też tak wrzucają te katalogi do paczki? Mnie się osobiście nic takiego nie zdarzyło nigdy. Byłam zaskoczona bardzo.

andziat- ooo. Dziękuję bardzo za informację. Jestem mile zaskoczona. Świetnie, że dają takie prezenciki. Dam wypróbować koleżankom i mamie. ; ) Mam któryś z tych kremów i całkiem dobrze się sprawuje.

Edytowane przez 12 Stonka
Czas edycji: 2009-12-28 o 19:07
12 Stonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 19:02   #4743
Julitkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
W III terminie katalogu 17 za zamówienie na 50 zł można dostać krem na dzień/na noc moc nawilżenia miniwersja a za 150 zł dodatkowo jeszcze nową piankę do mycia twarzy
Ja dodatkowo jeszcze dostałam krem na noc Solutinos winter, a zamówienie miałam na 300zł.
Julitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 19:05   #4744
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dodatkowo jeszcze dostałam krem na noc Solutinos winter, a zamówienie miałam na 300zł.
Bo od 250zł były 3 prezenty: minikrem, pianka i krem na noc.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 19:05   #4745
Julitkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 12 Stonka Pokaż wiadomość

Moja koleżanka, która też jest konsultantką opowiadała mi, że kiedy dostaje paczkę z Avonu, to ma w niej pełno starych katalogów, które już nie są aktualne. Czy wam też tak wrzucają te katalogi do paczki? Mnie się osobiście nic takiego nie zdarzyło nigdy. Byłam zaskoczona bardzo.

Tak, to prawda zamówiłam raz przy zamówieniu z K16 katalogi 17 to przysłano mi jeszcze raz 20 katalogów 16 i 10 mini katalogów po CZESKU..
Stary 2009-12-28, 19:09   #4746
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już dawno nie dostałam starych katalogów - na szczęście

Co do K01 - póki co mam zamówienie na niecałe 100 zł. Mam nadzieję, że dobiję chociaż do 150

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-12-28 o 19:10
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 19:16   #4747
Julitkaa
Przyczajenie

Ja mam w K01 ok 120zł.. Kiepsko, nawet klientki które mają tę kartę mówią, że za drogo. Wiadomo wydatki przez te święta. Trudno.

A co myślicie o Superpodkręcającym tuszu do rzęs Black Diamond.
On rzeczywiście ma takie drobinki brokatu czy tylko tak lśni. Z koleżanką chciałybyśmy go kupić, ale ja się boję, że będę wtedy wyglądać jak choinka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 19:53   #4748
taka jedna
Zakorzenienie

Czy zegarek Marlon jest zegarkiem damskim czy męskim?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 19:56   #4749
Julitkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Raczej męski
Stary 2009-12-28, 20:26   #4750
mouka
Przyczajenie

Cytat:
ja dostaje "stare" katalogi tylko w paczkach z III terminu- szkoda ze nie daja przy I, bo byłyby jeszcze aktualne
mouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:27   #4751
aqqA
Rozeznanie

Melduję się po Świętach!
Witam nowe konsultantki, które dołączyły do Nas

Co do kat. 1. To na razie nie mam żadnych zamówień. Liczę, że coś drgnie przed 5.01, a jak nie to będę robić zamówienie na 2 termin bo wątpię żebym przez 1 dzień uzbierała chętnych na kosmetyki na uczelni. Ale się zobaczy

Postanowiłam, że w nowym roku postaram się zwiększyć liczbę klientek a co za tym idzie zamówienia. I uwaga!
Że z każdego katalogu zamówię dla siebie max. 2 rzeczy.
Oraz, że połowę zarobionych pieniążków będę odkładać (np. na nową komórkę, albo cyfrówkę - jeszcze nie postanowiłam :P ). To są moje postanowienia noworoczne związane z avonem i mam nadzieje, że dam rade ich dotrzymać!

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:34   #4752
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
męski

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Postanowiłam, że w nowym roku postaram się zwiększyć liczbę klientek a co za tym idzie zamówienia. I uwaga!
Oraz, że połowę zarobionych pieniążków będę odkładać (np. na nową komórkę, albo cyfrówkę - jeszcze nie postanowiłam :P ). To są moje postanowienia noworoczne związane z avonem i mam nadzieje, że dam rade ich dotrzymać!
to trzymam kciuki, bo wiem, że to bardzo trudne i czasami niemożliwe do zrealizowania ja też próbuję się ograniczać, ale i tak zamawiam sobie cienie z k 01
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:46   #4753
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Moich kłopotow a Avonem ciąg dalszy.Mialam na dzisiaj do odebrania paczkę w COK-u, zgodnie z zadeklarowanym terminem na strefie. Pojechalam po nią, a tu niespodzianka, paczki nie ma. Nie było transportu i koniec. Nikogo to nie obchodzi,że ludzi robi się w konia. Nawet w zwykłym ośrodku zdrowia jak nie ma lekarza, to dzwonią i odwolują wizyte, ale Avonowi nie wypada zadzwonić. Niech konsultantka jeździ po mieście, ponosi koszta, ich to nie rusza.

Mam dość Avonu. Kończę współpracę tego typu, tylko najpierw muszę odzyskać to co mi nieprawnie naliczyli. Nie będę pisać i dzwonić, bo to nic nie daje tylko za radą jednej z Was pogadam z OMS, niech ona to załatwia, skoro przez tyle lat zarabiała na mnie.Jak firmie nie zalezy na konsultantkach,które zamawiają na ponad 3000,00 to trudno.
Witam Was poświątecznie

Ankoro, Ty naprawde pecha masz w grudniu do tego Avonu, ciagle coś nie tak jak być powinno... Też by mi ręce opadły. Nie skomentuję tego dostadnie na forum, bo to i tak niewiele by wniosło do wątku, ale do Ciebie zaraz napiszę PW.

Składam dzis ostatnie zam. z 17 - ciekawe czy dostanę lusterko
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:48   #4754
mouka
Przyczajenie

Dziewczyny
wiecie już jakie będą Diamentowe Oferty w K02?
mouka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:02   #4755
mazia84
Raczkowanie

Cytat:

A co myślicie o Superpodkręcającym tuszu do rzęs Black Diamond.
On rzeczywiście ma takie drobinki brokatu czy tylko tak lśni. Z koleżanką chciałybyśmy go kupić, ale ja się boję, że będę wtedy wyglądać jak choinka
Ten tusz nie ma takich bardzo widocznych drobinek tylko delikatne i trzeba się bardzo dobrze przyjrzeć żeby je zobac\yć. Mi klientka zwróciła go zwróciła bo stwierdziła że na rzęsach jest szary a nie czarny i zbyt delikatny dla niej.
mazia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:07   #4756
avOniasta
Raczkowanie

cześć kobietki ) przyznać się, ile zjadłyście ciasta w święta?

Witam nowe konsultantki

Co do mojego zamówienia z kat 01 ,to jestem dzień C ,więc mam jeszcze sporo czasu na zebranie zamówień od klientek,ale puki co to mam już produktów za 200zł ,w tym parę rzeczy moich ( jak zwykle nie mogę się oprzeć ).. Wzięłam sobie eyeliner, używa go któraś z Was? Bo słyszałam, że lepsze są w pędzelku niż w pisaku..
Biorę jeszcze dwa zestawy z Hello Tomorrow ( torbę na zakupy + etui na kluczę i pojemnik z karteczkami + długopisy )
Napiszcie mi coś o tych produktach
jestem szalona..
co do postanowień noworocznych to sama muszę coś wymyślić..
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:20   #4757
malka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aga_tka_2 Pokaż wiadomość
Już od jakiegoś czasu mam chrapkę na wygładzającą szczotkę z naturalnym włosiem niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii na jej temat. Może któraś z Was ma/używa? Jeśli tak to proszę o jakieś informację na temat tej szczotki. Nadaje się do długich, gęstych i grubych włosów? Czy dać sobie spokój?
Pisałam o niej w tym wątku. Dla mnie niewypał straszny... Mam gęste, zdrowe włosy niefarbowane, od lat używam klasycznych szczotek z Avonu i bardzo je sobie chwalę. A po tej z nat włosiem - W ŻYCIU nie miałam tak naelektryzowanych włosów... Wkurzony Chopin - tak wygladam po jej użyciu
Stary 2009-12-28, 21:34   #4758
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ona jest niemal czarna
to jeśli nie jest całkiem czarna to jaki kolor przypomina?
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:35   #4759
slimaczek19
Raczkowanie

Mam pytanie do konsultantek z okręgów prognozujących - możecie coś powiedzieć o wodach damskiej i męskiej Aromadisiac? Teraz w kat 01 są w demo i nie wiem czy je brać w ciemno możecie je do jakiegoś innego zapachu porównać?

Dziękuję za wszelkie opinie
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 21:50   #4760
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
cześć kobietki ) przyznać się, ile zjadłyście ciasta w święta?

Witam nowe konsultantki

Co do mojego zamówienia z kat 01 ,to jestem dzień C ,więc mam jeszcze sporo czasu na zebranie zamówień od klientek,ale puki co to mam już produktów za 200zł ,w tym parę rzeczy moich ( jak zwykle nie mogę się oprzeć ).. Wzięłam sobie eyeliner, używa go któraś z Was? Bo słyszałam, że lepsze są w pędzelku niż w pisaku..
Biorę jeszcze dwa zestawy z Hello Tomorrow ( torbę na zakupy + etui na kluczę i pojemnik z karteczkami + długopisy )
Napiszcie mi coś o tych produktach
jestem szalona..
co do postanowień noworocznych to sama muszę coś wymyślić..
Etui mam i jest bardzo fajne, z tej serii mam też zamawianą niedawno torbę na laptop. Rzeczy są ładnie wykonane, materiał solidny, dobre zszycia, nie żadna tam kicha.
Co do eyeliner'ów masz na myśli trwałe? Jeśli chodzi o trwały tusz do kresek w pisaku to to jest jakaś masakra! Spójrz na KWC.
Stary 2009-12-28, 21:53   #4761
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do konsultantek z okręgów prognozujących - możecie coś powiedzieć o wodach damskiej i męskiej Aromadisiac? Teraz w kat 01 są w demo i nie wiem czy je brać w ciemno możecie je do jakiegoś innego zapachu porównać?

Dziękuję za wszelkie opinie
damska jest bardzo słodka,
chyba raczej nie można jej porównać do żadnej dotychczasowej wody z avonu parę razy już o niej dziewczyny pisały, wrzuć nazwę w wyszukiwarkę, powinno wyskoczyć parę postów

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-12-28 o 21:56
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 22:26   #4762
sylwunia9898
Raczkowanie

ja mam zamowienie na 500zł w tym na jakieś 80 dla siebie szaleje ostatnio wiecej wydaje niż zyskuje ale co mi tam mysle ze do 600 dobije zobaczymy
sylwunia9898 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 22:47   #4763
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anaa89 Pokaż wiadomość
to jeśli nie jest całkiem czarna to jaki kolor przypomina?
między grafitem a czernią...nie umiem dokładniej wyjaśnić

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

mam taki problem: należałam do okręgu 174 ale teraz mieszkam w Wielkopolsce (30 km od Konina) i zawsze wpisuję przy zamówieniu jednorazowa zmiana adresu, przez to zamawiam wg harmonogramu na zamówienia wg okręgu 174 czyli we wtorek lub środę a paczka przychodzi wg innego harmonogramu dostaw danego dla tego okręgu w którym teraz się znajduję czyli czwartek za tydz. Chciałabym należeć pod okręg właściwy dla mojego teraźniejszego adresu ale nawet nie wiem który to okręg a najbliższe COKi znajdują się w Poznaniu (ok 130 km) i Warszawa (ok 200 km) Może ktoś mi coś poradzić w tej sprawie?
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 22:57   #4764
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwunia9898 Pokaż wiadomość
ja mam zamowienie na 500zł w tym na jakieś 80 dla siebie szaleje ostatnio wiecej wydaje niż zyskuje ale co mi tam mysle ze do 600 dobije zobaczymy
Ja przed chwilą podliczyłam sobie - mam zamówienie tylko dla siebie aż za 214 zł i zero avonowych przyrzeczeń na przyszły rok, jak szaleć to szaleć

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:21   #4765
malka
Rozeznanie

Cytat:
między grafitem a czernią...nie umiem dokładniej wyjaśnić

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

mam taki problem: należałam do okręgu 174 ale teraz mieszkam w Wielkopolsce (30 km od Konina) i zawsze wpisuję przy zamówieniu jednorazowa zmiana adresu, przez to zamawiam wg harmonogramu na zamówienia wg okręgu 174 czyli we wtorek lub środę a paczka przychodzi wg innego harmonogramu dostaw danego dla tego okręgu w którym teraz się znajduję czyli czwartek za tydz. Chciałabym należeć pod okręg właściwy dla mojego teraźniejszego adresu ale nawet nie wiem który to okręg a najbliższe COKi znajdują się w Poznaniu (ok 130 km) i Warszawa (ok 200 km) Może ktoś mi coś poradzić w tej sprawie?

Zadzwoń do Warszawy 0228782828 i powiedz, ze chcesz na stałe zmienić adres dostawy, bo zmieniłaś miejsce zamieszkania. Szybciutko Ci to załatwią Pozdrawiam

Miałam podobną sytuację - zmieniałam zawsze adres podczas składania zam. przez net, aż któregoś dnia - powiedziałam dość. Wszelkie spotkania nawet tylko na kawe w moim okregu mnie omijały, bo bezsensem byłby dojazd 150 km. Wtedy dało sie to załatwić jednym faxem - poszłam na poczte i przefaxowałam zamówienie do Warszawy zaznaczając krzyżykiem zmiane adresu na stałe. I za kilka godzin byłam w nowym okręgu. Jak zadzwonisz - na pewno doradzą Ci jak szybko taką zmiane uskutecznić. Możliwe, że poproszą o skan dowodu, albo przeslanie formularza zmiany danych osobowych (dostepnego w strefie), zreszta jak zadzwonisz - na pewno wszystkiego się dowiesz

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Melduję się po Świętach!
Witam nowe konsultantki, które dołączyły do Nas

Co do kat. 1. To na razie nie mam żadnych zamówień. Liczę, że coś drgnie przed 5.01, a jak nie to będę robić zamówienie na 2 termin bo wątpię żebym przez 1 dzień uzbierała chętnych na kosmetyki na uczelni. Ale się zobaczy

Max. 2 rzeczy? Podziwiam Twoje postanowienie i 3mam za Ciebie kciuki W moim wypadku to absolutnie niemozliwe; w każdym katalogu kończy mi się i żel pod prysznic i mydło A to juz dwie rzeczy. I gdzie balsamy, kosmetyki do makijażu, zapachy, foot works, że o niekosmetycznych typu biżu czy torebki nie wspomnę ...
Ale co do postanowień związanych z Avonem - zastanawiam się mocno nad nową komórką z abonamentem. Abonament opłacałabym z pieniędzy zyskanych z karty Avon, bo to i tak dodatkowy bonus od Avonu. Gdybym nie miała karty, nie dastawalabym tych bonów, a ponieważ je dostaję... Hmmm, musze to przemyśleć

Edytowane przez malka
Czas edycji: 2009-12-28 o 23:08 Powód: DOPISANIE
Stary 2009-12-29, 01:10   #4766
Oja 84
Zadomowienie

Malka-dziękuję za pomoc

---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ----------

Macie dziewczyny może zeskanowane hello tomorrow i novą ty do kat 01, o2 i 03? bo katalogi i netto znalazlam
Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 05:50   #4767
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mouka Pokaż wiadomość
Dziewczyny
wiecie już jakie będą Diamentowe Oferty w K02?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16046147
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 07:49   #4768
anaa89
Raczkowanie

Cytat:
między grafitem a czernią...nie umiem dokładniej wyjaśnć
dziękuje za odpowiedz
anaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 08:17   #4769
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Cześć Dziewczyny ! Mam pytanko czy któraś z Was ma może torebkę Regina i mogłaby powiedzieć cos o niej czy jest fajna i czy nie ma nigdzie logo avon?A może ktoś mógłby wstawić foto? Z góry dzięki
Stary 2009-12-29, 09:10   #4770
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

dziewczynki jest już nowa strona avon.pl-na nowy katalog 1/2010, czekamy na pliki do pobrania oraz avon club
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości