|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Można. Ja też płacę za dwa terminy/paczki jednym przelewem.
#4742 | |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16104299]konsultantki zamawiają u ciebie
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja koleżanka, która też jest konsultantką opowiadała mi, że kiedy dostaje paczkę z Avonu, to ma w niej pełno starych katalogów, które już nie są aktualne. Czy wam też tak wrzucają te katalogi do paczki? ![]() andziat- ooo. Dziękuję bardzo za informację. Jestem mile zaskoczona. ![]()
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-12-28 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak, to prawda zamówiłam raz przy zamówieniu z K16 katalogi 17 to przysłano mi jeszcze raz 20 katalogów 16 i 10 mini katalogów po CZESKU.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do K01 - póki co mam zamówienie na niecałe 100 zł. Mam nadzieję, że dobiję chociaż do 150 ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-28 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Przyczajenie
|
Ja mam w K01 ok 120zł.. Kiepsko, nawet klientki które mają tę kartę mówią, że za drogo. Wiadomo wydatki przez te święta. Trudno.
A co myślicie o Superpodkręcającym tuszu do rzęs Black Diamond. On rzeczywiście ma takie drobinki brokatu czy tylko tak lśni. Z koleżanką chciałybyśmy go kupić, ale ja się boję, że będę wtedy wyglądać jak choinka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Czy zegarek Marlon jest zegarkiem damskim czy męskim?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Rozeznanie
|
Melduję się po Świętach!
Witam nowe konsultantki, które dołączyły do Nas ![]() Co do kat. 1. To na razie nie mam żadnych zamówień. Liczę, że coś drgnie przed 5.01, a jak nie to będę robić zamówienie na 2 termin bo wątpię żebym przez 1 dzień uzbierała chętnych na kosmetyki na uczelni. Ale się zobaczy ![]() Postanowiłam, że w nowym roku postaram się zwiększyć liczbę klientek a co za tym idzie zamówienia. I uwaga! Że z każdego katalogu zamówię dla siebie max. 2 rzeczy ![]() Oraz, że połowę zarobionych pieniążków będę odkładać (np. na nową komórkę, albo cyfrówkę - jeszcze nie postanowiłam :P ). To są moje postanowienia noworoczne związane z avonem i mam nadzieje, że dam rade ich dotrzymać! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
męski
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ankoro, Ty naprawde pecha masz w grudniu do tego Avonu, ciagle coś nie tak jak być powinno... Też by mi ręce opadły. Nie skomentuję tego dostadnie na forum, bo to i tak niewiele by wniosło do wątku, ale do Ciebie zaraz napiszę PW. Składam dzis ostatnie zam. z 17 - ciekawe czy dostanę lusterko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny
![]() wiecie już jakie będą Diamentowe Oferty w K02? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Ten tusz nie ma takich bardzo widocznych drobinek tylko delikatne i trzeba się bardzo dobrze przyjrzeć żeby je zobac\yć. Mi klientka zwróciła go zwróciła bo stwierdziła że na rzęsach jest szary a nie czarny i zbyt delikatny dla niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Raczkowanie
|
cześć kobietki
![]() ![]() Witam nowe konsultantki ![]() Co do mojego zamówienia z kat 01 ,to jestem dzień C ,więc mam jeszcze sporo czasu na zebranie zamówień od klientek,ale puki co to mam już produktów za 200zł ,w tym parę rzeczy moich ( jak zwykle nie mogę się oprzeć ![]() ![]() Biorę jeszcze dwa zestawy z Hello Tomorrow ( torbę na zakupy + etui na kluczę i pojemnik z karteczkami + długopisy ) Napiszcie mi coś o tych produktach ![]() jestem szalona.. ![]() co do postanowień noworocznych to sama muszę coś wymyślić.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do konsultantek z okręgów prognozujących - możecie coś powiedzieć o wodach damskiej i męskiej Aromadisiac? Teraz w kat 01 są w demo i nie wiem czy je brać w ciemno
![]() Dziękuję za wszelkie opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do eyeliner'ów masz na myśli trwałe? Jeśli chodzi o trwały tusz do kresek w pisaku to to jest jakaś masakra! Spójrz na KWC. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba raczej nie można jej porównać do żadnej dotychczasowej wody z avonu ![]() ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-28 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Raczkowanie
|
ja mam zamowienie na 500zł w tym na jakieś 80 dla siebie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
między grafitem a czernią...nie umiem dokładniej wyjaśnić
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- mam taki problem: należałam do okręgu 174 ale teraz mieszkam w Wielkopolsce (30 km od Konina) i zawsze wpisuję przy zamówieniu jednorazowa zmiana adresu, przez to zamawiam wg harmonogramu na zamówienia wg okręgu 174 czyli we wtorek lub środę a paczka przychodzi wg innego harmonogramu dostaw danego dla tego okręgu w którym teraz się znajduję czyli czwartek za tydz. Chciałabym należeć pod okręg właściwy dla mojego teraźniejszego adresu ale nawet nie wiem który to okręg a najbliższe COKi znajdują się w Poznaniu (ok 130 km) i Warszawa (ok 200 km) Może ktoś mi coś poradzić w tej sprawie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4765 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwoń do Warszawy 0228782828 i powiedz, ze chcesz na stałe zmienić adres dostawy, bo zmieniłaś miejsce zamieszkania. Szybciutko Ci to załatwią ![]() Miałam podobną sytuację - zmieniałam zawsze adres podczas składania zam. przez net, aż któregoś dnia - powiedziałam dość. Wszelkie spotkania nawet tylko na kawe w moim okregu mnie omijały, bo bezsensem byłby dojazd 150 km. Wtedy dało sie to załatwić jednym faxem - poszłam na poczte i przefaxowałam zamówienie do Warszawy zaznaczając krzyżykiem zmiane adresu na stałe. I za kilka godzin byłam w nowym okręgu. Jak zadzwonisz - na pewno doradzą Ci jak szybko taką zmiane uskutecznić. Możliwe, że poproszą o skan dowodu, albo przeslanie formularza zmiany danych osobowych (dostepnego w strefie), zreszta jak zadzwonisz - na pewno wszystkiego się dowiesz ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale co do postanowień związanych z Avonem - zastanawiam się mocno nad nową komórką z abonamentem. Abonament opłacałabym z pieniędzy zyskanych z karty Avon, bo to i tak dodatkowy bonus od Avonu. Gdybym nie miała karty, nie dastawalabym tych bonów, a ponieważ je dostaję... Hmmm, musze to przemyśleć ![]() Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-12-28 o 23:08 Powód: DOPISANIE |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Malka-dziękuję za pomoc
![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Macie dziewczyny może zeskanowane hello tomorrow i novą ty do kat 01, o2 i 03? bo katalogi i netto znalazlam |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny ! Mam pytanko czy któraś z Was ma może torebkę Regina i mogłaby powiedzieć cos o niej czy jest fajna i czy nie ma nigdzie logo avon?A może ktoś mógłby wstawić foto? Z góry dzięki
#4770 |
Konto usunięte
|
dziewczynki jest już nowa strona avon.pl-na nowy katalog 1/2010, czekamy na pliki do pobrania oraz avon club
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.