|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz.
Cytat:
![]()
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko byleby się nie uczyć, czyli to co Maturzyścia robią przed świętami cz.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Ooo znalazłam
![]() ale już dzisiaj nic nie zrobię idę do wyrka bo jutro o 5 pobudka i do Warszawy ![]()
#4534 |
Zakorzenienie
|
Ehś, ehś, dałabym linka, ale akurat bawiłam się w modelinie
![]() Ulepiłam biedronę do telefonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
maszyna, nie człowiek
|
Jednak jestem. Nie mam tak mocnej glowy zeby sie uczyc
![]()
#4536 |
Zakorzenienie
|
ja wyszłam z pracy o 21, byłam dziś 2h na ochodzie, zdechnąć można
![]() kupilam sobie ampułki Radicalu dziś i szampon babydream, postanowiłam wziąć się w garść, ogarnąć się i wyglądać jak człowiek od tego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
maszyna, nie człowiek
|
#4538 |
Zakorzenienie
|
To dokładnie tak jak ja.
![]() Ale w sumie dopiero od stycznia mam nie marnować czasu. ![]()
#4539 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie nie wiem, po co brałam ze sobą analizę, skoro nie ma w moich planach jej nauki
![]() ![]() Ale tak na poważnie, to ja nawet nie mam kiedy się uczyć ![]() ![]() A potem jest poniedziałek, gdzie wiem, że pojadę sprawdzić warszawskie wyprzedaże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
mi jak zwykle spać się nie chce. Zaraz sobie zapuszczę 'Imię Róży'
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 |
Zakorzenienie
|
Nicru Nicru, mam dla CIebie wiersz Tuwima
![]() J. Tuwim, Matematyka Kościele powszechny! Ucieczko przed mroczącym moje zmysły biesem! Jedyna prawdy opoko, O, celne z wieczności Oko, Patrzące na mnie bezkresem! Liczbo zbawicielko! Wyniknij! Stań się! Wskaż mi! Nieubłaganym WZOREM Ujmij, przemianuj, ujarzmij! Oto kwadrat. I nic prócz prostego kwadratu. W uwięzi czterech linii zamknięta sprawa jedyna. O, matematyko cierpka! Dałaś ty radę światu! Zadrwiłaś z Boga i Czarta, o, heretyczko okrutna! Kwadrat w chaos się wcina, I piękniejszego nie ma poematu! Oto skończoność, wiedza, ostateczność, Dumna jedyność radosnego Prawa, Że czterema liniami stworzyłem konieczność. Nic się tutaj nie dzieje. Trwa powzięta Sprawa. Chrystusie! Gdybyś nie miał tej krwi gorejącej, Co w niebo Cię porwała, by prawdę objawić, Gdybyś dzień dłużej dumał, surowy, milczący, Musiałbyś z linii prostych figurę ustawić I nie męczyć nas krzyżem - ale cyrklem zbawić.
#4543 |
maszyna, nie człowiek
|
xD
asz słuf MJE brakuo
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 ![]() Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-12-28 o 22:03 Powód: kardynalny blont gramatyczny |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
Aaa! Przyjaciółka mi obiecała, że przyjedzie do mnie na urodziny, jeśli odprawię je pod koniec stycznia i jeśli będzie to impreza Kubusia Puchatka.
Swoją drogą możecie mi powiedzieć co jest takiego śmiesznego w np. 'sałatka owocowo- serowa Kłapouchego' albo 'serowe motylki Kangurzycy'? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Pani Buka
|
uoo, miło było całkiem na spotkaniu klasowym
![]() ![]() Anlejka, mi tam by się podobało takie menu ![]() NicRu, matematyczko moja, przejrzyj nowy katalog Ori na stronie bo zamówienia zbieram ![]() a to ogłoszenie... ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2009-12-28 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4546 |
BAN stały
|
powiem wam jeszcze czesc w starym wątku
![]() świeta świeta i po świetach... chociaż moje skonczyły sie dopiero teraz ![]() a teraz mowie wam łandie dobranoc i obiecuje gotowosc do nadrobienia cześciowego spamu jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Kasiencja, a wiesz, że chyba coś stworzę z tego?
![]() Teraz wpadam napisać branoc, bo mi się taaak ziewa. Łaziłam godzinę po parku, oglądałam żubry i inne, wojnę na śnieżki przetrwałam, to może zasnę szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
mi też jakoś odziwo się zachciało spać, więc muszę z tego szybciutko skorzystać
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry,
Spałam tylko 4 godziny, gdyz zostałam brutalnie zbudzona do pilnowania siostrzeńca. ![]() mam farme ![]() Edytowane przez muchahahaha Czas edycji: 2009-12-29 o 07:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
ja śmigam na solarium i kupić jakiś podkład i potem do pracy posiedze długo, jutro moze sobie wolne zrobię, a w czwartek na pewno
nie mam co ubrać na sylwka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Słucha może któraś z was Bjork? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Pani Buka
|
dzień dobry!
![]() Ball, niestety nie... ua, chyba muszę się zacząć pakować skoro po południu mnie nie ma a jutro rano już wybywam ![]()
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
![]() Pisała do mnie Tiny że jej net padł i dopiero będzie miała po Nowym Roku. Kazała Was uściskać i przekazać najlepsze życzenia na 2010 ![]() A ja muszę tutaj napisać, co mam dzisiaj zrobić bo inaczej tego nie zrobię ![]() ![]() ![]() - odkurzyć - ogarnąć biurko - podlać kwiatki - przeczytać 2 ostatnie wykłady z Ekonomii - zrobić zadania z popytu/podaży, elastyczności i kosztów ![]() no ![]() edit: czerwone zrobione teraz najgorsze :/ ![]() Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-12-29 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam kurczaki pecha
![]() Wysyłam ostatnio sporo CV gdzie śię tylko da bo muszę jak najszybciej zmienić prace! I wczoraj wysłałam do jednej kawiarni jako kelnerka. Dzis dostałam odpowiedz żeby wypełnić formularz i odesłać. Ale się ucieszyłam kurcze praca w kawiarni super! No ale coś mnie tchnęło i przed wysłaniem wpisałam nazwe kawiarni do wujka google i dokopałam się takich rzeczy że szok ![]() ![]() Podobno każą podpisywać jakieć papiery że jak np nie przyjde raz do pracy to mam płacic 10 tys zł ![]() Ogolnie kary sięgają nawet 50 tys ![]() I była właśnie nagłośniona sprawa jednej dziewczyny której kazali płacic i teraz się z nimi sądzi. No i już po mojej pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
ja sie bawie z moim Kacperkiem klockami, az mnie paluchy bolą
![]() jak Szwagier wroci, to ide do lekarza, dowiedziec sie czy bylam na zoltaczke szczepiona, jesli tak to musze zarejestrowac sie do gina i umowic na ta operacje ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Vinka wlasnie Ci chyba szopy z farmy przegonilam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego wy np macie się w sąsiedztwie a ja nie mam żadnej co?
![]() jest mi smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Zakorzenienie
|
oo dzięki
![]() a ja Ci wysłałam zaproszenie żebyś była moją sąsiadką ![]() Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-12-29 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam, nie wiem co zrobilam, ze weszlam na farme Vinki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- hmm, jak je zaakceptowac ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- oo mam Cię już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.