![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Re: Dax mi przysłał próbki /Lejka
Było. W Filipince. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaawno.. . Szminki Oriflame miniaturki i Avon CAŁE.
A w internetowym to się nie dziwię, że się płaci. Najlapiej znaleźć dobrą konsultantkę, ale to truuudne, wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Re: Dax mi przysłał próbki
Dziewczyny..... włłaśnie napisałam do Ziaji.. uwielbiam takie firmy, które wysyłają próbeczki [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon7.gif[/img] :. Ale powiedzcie mi tylko 1... czy od razu podajecie dom. adres? Czy czekacie na odpowiedz od nich?
Dzięki i miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Ja tam od razu adres podałam pod tekstem [img]icons/icon7.gif[/img] przynajmniej nie musieli się silić na odpowiedź i z Dermiki przysłali bez odp [img]icons/icon12.gif[/img]
a z Ziaji dalej nic [img]icons/icon9.gif[/img] no ale w końcu sobota...czekam do poniedzialku jak nie to ich będę męczyć aż odpowiedza [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ale teraz też w soboty chodzi poczta przecież...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
a ja nawet nie wiedziałam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rzabbocop
|
Niestety za próbki z avonu konsultanki muszą płacic [img]icons/icon9.gif[/img] Czasami tylko przyślą pakiet (5szt) jak coś nowego wchodzi.
Mam całą szufladę próbek i rozdaję klientkom i jak któraś chce jakiś inny kremik, to daję próbkę, zeby zobaczyła czy jej pasuje. Wolę, zeby nie zamówiła niż żeby była niezadowolona. Nawet nie wiedziałam, ze ziaja próbki rozdaje, a czaję się na kilka kremików. Zaraz też do nich napiszę. Może nie będa mnie uczulać i będę mogła w końcu używać czegoś innego niz avon [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Ja tam tylko powtarzam za moją konsultantką... Może dają jak zamawia się duuużo? Bo moja tyle zamawia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Do Lejki
Lejuś słonko możesz mi podać maila do dax cosmetics , bo niemoge nigdzie znaleźć [img]icons/icon9.gif[/img] z góry dzieki
buziaczki [img]icons/icon7.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Re: Do Lejki
Rany, ja mialam z ich strony... Teraz już nie pamietam, ale w mojej książce adreswoej zachowało się coś takiego:
katarzyna.naszewska@dax.c om.pl I to ona mi napisała, o adres pytanie itd... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Re: Do Lejki
Wejdź na ich stronę i na krpoke "kontakt", tam jest adres dax@dax.com.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Dax mi przysłał dziś próbki. Duuuuużo tego, zadowolona jestem [img]icons/icon20.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Re: Dax mi przysłał próbki :)
Ach, Babciu z Ciebie szczęściara ja wysłałam im emalje 2 tyg. temu i dzisiaj dostałam próbki:
1. Sekrety Urody: - krem przeciwzmarszczkowy 2 ml - krem półtłusty 2ml 2. Alga Q10 +Omega Plankton - wygładzający na dzień 2ml - 2sztuki - odżywczo -regenerujący na noc 2ml - 2sztuki Bleee tylko tyle, ale dobre i to. Z Ziaji i Oceanica mi nawet odpowiedzi nie przysłali.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
może po najeździe im się skończyły???
mi mieli wysłać po raz drugi - nawiasem mówiąc, pytalam o coś innego, a sami się zaoferowali - ale nie doszlo, pewnie rozkradli... Buuu... A z Oceanica mi odpisali... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
ze mnie to dopiero szczęściara [img]icons/icon10.gif[/img]
z Dermiki jakiś czas temu dostałam ok 20 próbek i ulotki z Daxa dostałam próbki w tamtym tygodniu: w saszetkach 2 ml: -Chińskie zioła na dzień i na noc -Cera wrażliwa na dzień i na noc -Sekrety urody krem półtłusty i przeciwzmarszczkowy -Re-lipid na dzień i na noc -Alga Q10 na dzień i na noc -Fitolift na dzień -fluid nawilżający oraz 2 małe tubki 25 ml: seria Minerały na dzień seria Retinol na dzień oraz: ulotki z Erisa tez dostałam z tym, że tylko 2 próbki (obie nie do mojej cery [img]icons/icon9.gif[/img] ) i ulotki o nowych seriach a dziś przyszlo z Ziaji, ale zawiodłam sie: 5 próbek: 2 - płyn go higieny intymnej żel do celluitu krem matujacy z serii Bio Balans krem przeciwzmarszczkowy oraz: duzy katalog produktów i ulotki o KAŻDEJ serii kilkoma słowami OBŁOWIŁAM się [img]icons/icon10.gif[/img] Mała Kasiu, nie martw sie, może jeszcze przyjdą bo ja też nie dostałam odpowiedzi od erisu, Ziaji, Dermiki a mam próbki [img]icons/1cmok.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Ja też dostałam z Daxa przesyłkę w zeszłym tyg, ale nie taką hojną jak opisywały inne dziewczyny.Dostałam kilka próbek w saszetkach (chyba 10) i dwie tubki kremu po 25 ml: minerały na dzień i retinol na dzień oraz 3 ulotki.Ale dobre i tyle [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wczoraj dostałam próbki z Ziaji, Daxa, Dermiki, Idei25 i Erisa. Z Idei niestety tylko 2 próbeczki z serii Citro Biotic, najwięcej przysłał Dax [img]icons/icon7.gif[/img]
Jeszcze wysłałam do Oceanica, ale na razie nie ma żadnej odpowiedzi, a mail z Kolastyny, niestety, ciągle wraca [img]icons/icon9.gif[/img] W ogóle dziewczyny na jaki adres wysyłałyście do Kolastyny?
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Re: Dax mi przysłał próbki :)/Ziaja
A ja mam blisko do firmowego Ziaji i mam ile i jakich chcę próbek! [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Re: Dax mi przysłał próbki -Dove seria jedwabista
Możecie skorzystać. mają 10.000 do rozdania serii jedwabiste
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Wtajemniczenie
|
Hej, jestem na tej stronce, ale nie widze reklamy Dove.
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Postaram się wkleic adres. Tylko chwila spokoju, bo się uczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
http://217.153.87.40/Dove/ Kurcze nie wiem czy działa, ale zaraz sprawdzę. Tak to jest z uczącymi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Tooooo działa. Ale bystry ze mnie zwierz. Ufff. A mało brakowała, a wyszłam bym na goło słowną idiotkę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
dzieki sliczne, zadziałało.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
a czy płacicie za przesyłkę czy próbki jak je dostaniecie??
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
witam
ja nie płaciłam ani razu a dostałam z każdej firmy do jakiej pisałam z prośbą o próbki. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Hehe, mi też przysłał. I to szybciej niż myślałam.
![]() ![]() ![]() Z Nivei przysłali maila z obietnicą próbek, a z Miraculum tylko maila, żebym napisała jakie kosmetyki mnie interesują, to mi napiszą gdzie je można dostać. Z innych firm nawet maili nie dostałam. ![]() Lejka: gdzie jest ten sklep firmowy Ziai w Wawie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.