|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Zużyłam właśnie piankę do ciała i serum Eveline - bilans grudniowy już pozytywny
Zmieniam listy
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16075139]W serii Rebuild Ziai
to muszę zakupić coś z tej serii. Ja tradycyjnie na dworze. W tym roku będą t chyba Katowice bo w Krakowie jakaś chała. ![]() Postaram się dziś cyknąć fotkę.
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzyłam szampon oczyszczający Avonu
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam
Za to jest genialna w działaniu, więc jeśli lubisz anyż to na pewno będziesz zadowolna. Ja polecam szczególnie masełko do biustu nie mogę, bo mam niesprawny aparat ![]() ale wkleję Wam link do podobnego, tylko mój ładniejszy oczywiście http://nixon.czest.pl/zdjecia/duze/sx/sx1311a.jpg mój ma te frędzelki do samego dołu i jest w srebrnych, a nie złtych cekinkach |
|
|
|
#2646 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Pobiłam chyba nawet Hosenkę w lakierach!
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam tylko 42 +odżywki(6)
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zużycia nadal idą do przodu - tak jak pisałam, pochwale się w ostatni dzień grudnia, ile zużyłam przez te kilka dni Dziękuję za trzymanie kciuków Moje zobojętnienie było chwilowe (tak jakoś działają na mnie święta co roku - zamiast mieć dobry nastrój, to dopada mnie jakis dół i przygnębienie) Ja to jednak powinnam się leczyć ![]() A po mojej pracy chyba idziemy obczaić wyprzedaże - może upoluję coś ciekawego, np. dzinsy, których nienawidzę kupować a musze, bo te co mam i w których najczęściej chodze spadają mi z pupy i wyglądam w nich jak w worku
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-28 o 14:52 |
|
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
Ale w moje tez sie wliczaja odzywki! Sama masz tyle samo a mnie ganisz...
![]() :mur :
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny szalejecie z tymi lakierami ja mam może z 10 z czego używam 2
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, melduję kolejne zużycia:
1. deo perfumowane Lirycal spray 2. odżywka Schauma proste, lśniace włosy 200 ml - bardzo byłam zadowolona z niej 3. maseczka z zieloną glinką Ziaja Nuno 4 PUDER W KOMPAKCIE MAYBELINE Jestem dumna szczególnie z pudru
|
#2652 | |
|
Konto usunięte
|
TYLKO?!
![]() Cytat:
![]() Daj znać, czy już wszędzie są wyprzedaże i jak duże - wybieramy się z TŻ-tem na mały shopping, co rzadko nam się zdarza
|
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, to wątek odwykowy, a nie bicie rekordów ![]() Kupiłam dzisiaj mleczko do demakijażu oczu Perfecty, bo Avonowego starczy już tylko na kilka dni Dopisuję w licznik. W sumie mogłam zaczekać do stycznia, bo zwiększyło mi to grudniowe zakupy, ale po Nowym Roku będą remanenty itp. i może nie być czasu na zakupy. Niechcący kupiłam także kolejny stanik Miało być po wypłacie, ale cóż... Hosenko, również się cieszę, że to zachwianie w uczuciach tylko chwilowe było
|
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16100961]Tak myślałam z tym zobojętnieniem
[/quote]Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16100961]Daj znać, czy już wszędzie są wyprzedaże i jak duże - wybieramy się z TŻ-tem na mały shopping, co rzadko nam się zdarza [/QUOTE]W Reserved jest -50%, w Housie nie wiem ile Tak ogólnie to zniżki od -30%. W środę ciąg dalszy, bo dziś już nie miałam siły.Kupiłam dzinsy Takie jak chciałam - rozszerzane, bez żadnych "ozdób" - w Housie, przecenione z 120 zł na 50 zł Takie zakupy to ja rozumiem. Podobała mi się jeszcze fioletowa spódniczka na lato (za 30 zł) ale nawet XS była jakaś duża (nadmienię, że eleganckie spodnie S były ciut za małe a bluzeczki XS były za duże - ja nie wiem co to za rozmiarówkę mają , - ale ja taka chudzina nie jestem I z kolejnych dobrych wieści - TŻ jutro kupuje samochód (sprzedał swój poprzedni, sprzedał firmowy i zostały mu nogi
|
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
a ja musze sie Wam pochwalic kochaniutkie
w tym miesiacu ani 1 kosmetyku dla siebie nie kupilam
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie niestety lipa ... Ale niedług , nowy miesiąc i co więcej - nowy rok więc wszystko przede mną Póki co obiecuję zero zakupów do końca roku
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Hosenka super że Ci się odmieniło
ciuciola i edyta bezpiecznej podróży i miłego pobytu w Polsce ![]() sama przejdę się po wyprzedażach bo nadal szukam spodni ![]() przydałaby się jeszcze jakaś nowa piżamka i stanik na dodatek ogromnie mnie kuszą wyprzedaże w YR ale nic teraz z kosmetyków nie potrzebuję i muszę trzymać się z daleka od ich sklepuw święta opuściłam troszkę pielęgnację, muszę to nadrobić bo dostałam mega wysypu na szczęście spędzam go wśród przyjaciół i nie muszę wyglądać nieskazitelnie no ale zawsze chce się dobrze wyglądać ![]() zużyłam tylko glinkę żółtą, za to zamówiłam na ☠☠☠☠☠☠☠:
![]() btw używała któraś z Was peelingu Lubex? Bo muszę sobie jakiś kupić i zastanawiam się miedzy nim (cena ciut odstrasza) a peelingiem YR roślinnym chyba że któraś zna lepszy peeling do cery mieszanej wrażliwej bardzo zanieczyszczonej ze skłonnością do trądziku![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- princess gratki ![]() Cytat:
![]() w ogóle to muszę Cię pochwalić za podpis dobry pomysł na to abyś nie kupiła kuleczek
|
|
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() W YR mają wyprzedaże? ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Dzisiejsza wizyta w Rossmannie zakończona zgodnie z planem. ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- I kupiłam jeszcze rozcieńczalnik do lakierów w Inglocie. Zobaczymy co to za cudo.
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() YR u mnie nie ma, a poza tym niezbyt lubię ich kosmetyki Cytat:
Mam nadzieję, że uda się ten sposób
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola- milutko,że pamiętasz
, u mnie na zadupiu w Białymstoku pada śnieg jak szalony non stop także miej się na baczności,ale pamietaj zadupie zawsze będzie zadupiem, a reszta Polski to jak inny świat![]() Kaya- baty za lakiery ![]() ...a seria Ziaji różana bosko pachnie, kiedys pewnie się skuszę, i to tylko tyle wiem na ten temat ![]() Laseczki, generalnie nie ciągnie mnie do zakupu szamponów- mojej zmory...chyba mam jakis kryzys aha a tak poza tym skończyłam 28 lat 15 grudnia niedługo będę 30tką a nadal w kartonach kosmetyków siedzę
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
A co to za wyprzedaze? Cały asortyment czy tylko cześć?
Cytat:
Daj koniecznie znać jak się spisuje ta Ziaja różana. Tez mnie korciła ta promocja w Rossmanie ale jakoś się oparłam, bo na KWC jeszcze mało opinii a poza tym troszkę odstrasza mnie ze to kosmetyk od 30 roku życia a ja jeszcze tyle nie mam Ja mam podobną cerę do twojej i używam St Ives peeling z drobinkami z pestek moreli. bardzo dobrze oczyszcza, fajnie peelinguje. Jestem bardzo zadowolona z niego.
|
|
#2662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Płyn micelarny nie pachnie wcale a krem pachnie "kremem" czyli jakoś tak zwyczajnie.
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatka- dziękuję
a tak poza tym uważam,że czasami mama mnie podjudza do grzechów kosmetycznych, ja nie mogę z Nią chodzić po drogeriach a nie daj Boże perfumeriach stwierdziłyśmy same przed sobą,ze już nic nam nie trzeba, a potajemnie dalej w półki pchamy "skarby"kosmetyczne:hahah a:jesteśmy tym samym typkiem i znakiem zodiaku , chociaż nie wiem czy na to można zwalić winę za zbieractwo kosmetykówa przyznam,że wpadłam w nowy nałóg- wyprzedaże, ba nawet szmatexy-dzięki koleżance,ale Ona to w ogóle zbzikowała kompletnie ![]() i mam hopla na punkcie Feng Shui-wyrzucania rzeczy niepotrzebnych-ale tak miałam zawsze, i nie zagracania się- też miałam od dawna
|
|
|
|
#2664 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje planowych zakupów ![]() Cytat:
Uda się uda trzymam kciuki Cytat:
ee tam każdy wiek na nałóg jest dobry Cytat:
) obniżka od 30-50%dziękuję, wezmę go pod uwagę ![]() od teściów w ramach części prezentu (bo dostałam kasę) zamówiłam sobie zapach dancing lady z oriflame ( na wyprzedaży noworocznej dla konsultantek za 22,90 ) więc problem psikadełka zakończony |
||||
|
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak sprawowała się maseczka nuno?? Cytat:
u mnie nie nie przybyło nic nie ubyło może do końca roku jeszcze coś poleci a jak nie to będzie sporo na początku stycznia
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obok morelowego St. Yvesa lubię Daxa z minerałami i krzemiomką (do kupienia w biedronce jako peeling be beauty taniej |
||
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przygarniecie kolejną na odwyku?
![]() Już tonę w prawie w tych kosmetykach, a ciągle kupuje nowe.. |
|
|
|
#2670 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [/QUOTE] Właśnie dlatego napisałam sama mam z tym problem. Ale już jestem zaspokojona lakierowo.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A jak pachnie Dancing Lady, bo jestem bardzo ciekawa tego zapachu, czytałam, że ma w składzie czekoladę Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

to muszę zakupić coś z tej serii. 
W tym roku będą t chyba Katowice bo w Krakowie jakaś chała. 

Za to jest genialna w działaniu, więc jeśli lubisz anyż to na pewno będziesz zadowolna. Ja polecam szczególnie masełko do biustu

Moje zobojętnienie było chwilowe (tak jakoś działają na mnie święta co roku - zamiast mieć dobry nastrój, to dopada mnie jakis dół i przygnębienie) 

(nadmienię, że eleganckie spodnie S były ciut za małe a bluzeczki XS były za duże - ja nie wiem co to za rozmiarówkę mają
, - ale ja taka chudzina nie jestem 

na szczęście spędzam go wśród przyjaciół i nie muszę wyglądać nieskazitelnie no ale zawsze chce się dobrze wyglądać 
dobry pomysł na to abyś nie kupiła kuleczek
także miej się na baczności,ale pamietaj zadupie zawsze będzie zadupiem, a reszta Polski to jak inny świat
) obniżka od 30-50%