Powiększanie piersi cz.3 - Strona 198 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 22:22   #5911
agnelka.pl
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Wlasnie sprawdzalam ceny Dermatixu, jestem w szoku , ok. 150 zl... no, ale coz, jak mus to mus

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

A co powiecie o Veradarmie, ktos moze uzywal ??
Stary 2009-12-28, 22:50   #5912
Lynettt
Przyczajenie

Witam.
przekopałam sie przez większość stron, ale nie znalazłam tego co mnie interesuje. Robię rozeznanie, bo przymierzam się do zabiegu, no i oczywiście szukam lekarza godnego polecenia z Wrocławia. Również interesują mnie gabinety, które kategorycznie omijać, bo jak czytałam z Waszych wypowiedzi, nie zawsze ten o którym głośno jest dobry. Będę wdzięczna za info
Lynettt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 01:30   #5913
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ,ale tu juz wrze .
Dzisiaj zerwalam plasterki i dalej nie wiem co mam robic , zostawic i nic nie ruszac dopoki strupki nie zejda, czy czyms juz musze smarowac ??? A jak nie to kiedy zaczac ???
Aaa, czy moge brac prysznic i to moczyc ???

P.S. Ja Sylucha w domu spedzam.
I ja dziś właśnie stripsy zciągnełam . Prysznic już mogę brać normalnie, po prysznicu pożądnie szwy wysuszyć i spirytusikiem przetrzeć, potem gazik jałowy (bez plasterka) i topik . Ja mam niczym nie natłuszczać-wręcz mam zakaz. Jeśli chodzi o maść na blizny to nie wcześniej niż po 8tyg - jak już gojenie szwów na odpowiednim etapie będzie, za wcześnie używana maść zrobi więcej szkody niż pożytku, zamiast wąskiej kreseczki szeroka szrama się zrobi . A czy będe miła maść w ogóle używać pani dr oceni na konsultacji.

Ps. I ja też w domku z moimi panienkami zostaję

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Wlasnie sprawdzalam ceny Dermatixu, jestem w szoku , ok. 150 zl... no, ale coz, jak mus to mus

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

??
Poszukam jutro i dam Ci adres apteki inernetowej (bo mam w drugim kompie), tam kosztował 75 zł plus przesyłka

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wawy i okolic, moze w styczniu zrobimy sobie jakies spotkanie przy kawie???
Jestem za też chcę na kawkę

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość

przycisk do papieru fajny pomysł
można też zrobić taki odstresowywacz hihi
hi hi zrobię przycisk do papieru-i to jeszcze w pracy . Powiem, że od TZ pod choinkę dostałam.

Leży póki co w szufladzie ze stanikami, sterylnie zapakowany . Jeśli mi uznają reklamację na oba będę musiała go oddać.

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
a moje "poprzednie" wczoraj kończylyby 10 miesięcy
Bo Ty to bystra dziewczyna jesteś

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Asia230707 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

mam pytanko jak dlugo musialyscie spac w biustonoszu i kiedy mozna zaczac spac na brzuchu, to zalezy od tego czy mnie np boli jak tak leze czy jest jakis okres przez ktory nie powinnam ich gniesc?
No nie mogę , niecały miesiąc po operacj i już się marzy spanie na brzuszku Co do biustonosza-to z róznymi zaleceniami się spotkałam. Z okrągłymi jest inaczej niż z anatomkami, rozmiar wkładek też ma znaczenie, umiejscowienie implantów i tempo tworzenia torebki łącznotkankowej. I powiem od siebie, że lepiej troszkę dłużej pospać w staniczku niż zbyt szybko przestać. Można uwierający stanik na sportowy zamienić lub na topik .
Tak na marginesie ja też z tych uzależnionych od spania w staniku jestem -przez ostatni rok 24h/dobę w staniku (i najbliższe pół roku przde mną). Jak mi się zdarzyło usnąć nez staniczka-to budziłam się i zakładałam ten mój sportowy do spania .Manuel się śmiał-co teraz jeszcze biegać będziemy.

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Lynettt Pokaż wiadomość
Witam.
przekopałam sie przez większość stron, ale nie znalazłam tego co mnie interesuje. Robię rozeznanie, bo przymierzam się do zabiegu, no i oczywiście szukam lekarza godnego polecenia z Wrocławia. Również interesują mnie gabinety, które kategorycznie omijać, bo jak czytałam z Waszych wypowiedzi, nie zawsze ten o którym głośno jest dobry. Będę wdzięczna za info
a masz juz kogoś na oku? Jaki efekt Ci się marzy?-są wśród nas dziewczyny, które robiły we Wrocławiu i zapewne podzielą się z Tobą swoimi odczuciami. Podzielą się - jak wrócą.
Napisz tylko czego oczkujesz, czego chcesz uniknąć, jaki masz stan wyjściowy i o jakim lekarzu myślisz.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 01:50   #5914
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Asia, przy obecnym stanie przodow spanie na brzuchu nie byloby dla mnie wygodne W sumie nie jest fajnie tak kolebac sie na tych ... kopcach A co do spania w stanikach, to mnie grozi traumatyczna przyszlosc dozgonnego spania w sportowym staniorze Tak przywyklam, ze chyba tylko jakis psychologiczny odwyk mi pomoze
pamiętam, że też kiedyś próbowałam na brzuszku spać.Tak jak piszesz -kolebanie się na kopcach . Trzeba poduszki w odpowiednich miejscach podkładać by poziomy wyrównać bo inaczej jak leżenie na piłkach.
Co do spania w staniku to tak jak pisałam-mogę Ci rękę podać albo razem z Tobą na odwyk się wybrać

---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ----------

Właśnie kolekcja Rosati oglądam - ale miniówki śmieszne A te modelki to w ogóle piersi nie mają nas powinni w te sukienki ubrać

---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ----------

LISTOPADOWA- hop hop żyjesz? Gdzie na Sylwka się wybierasz? Odsapnęłaś już troszkę?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 07:52   #5915
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lynettt Pokaż wiadomość
Witam.
Witam. Ja moge polecic dr.Jarlińskiego z Wroclawia, mialam u niego przeprowadzony zabieg powiekszania piersi, co prawda dopiero, chociaz jak dla mnie to juz... bo nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko minal za trzy dni minie miesiac od operecji, jak narazie nie mam zadnych zastrzezen a wrecz ciesze sie ze trafilam wlasnie do tego lekarza i wiem ze gdybym miala u siebie znowu cos poprawiac to poszlabym wlasnie do niego.Lekarz jak i jego caly personel super, jestem bardzo zadowolona. Dodam jeszcze ze bylam rowniez na konsultacji u dr.Niemkiewicza we Wrocławiu ale nie przekonal mnie do siebie tak jak moj doktorek i bardzo sie ciesze bo nie wiem czy bylabym teraz tak zodowolona jak jestem

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

[QUOTE=MyaDiva;16113687]I ja dziś właśnie stripsy zciągnełam . Prysznic już mogę brać normalnie, po prysznicu pożądnie szwy wysuszyć i spirytusikiem przetrzeć, potem gazik jałowy (bez plasterka) i topik . Ja mam niczym nie natłuszczać-wręcz mam zakaz. Jeśli chodzi o maść na blizny to nie wcześniej niż po 8tyg - jak już gojenie szwów na odpowiednim etapie będzie, za wcześnie używana maść zrobi więcej szkody niż pożytku, zamiast wąskiej kreseczki szeroka szrama się zrobi . A czy będe miła maść w ogóle używać pani dr oceni na konsultacji.

Ps. I ja też w domku z moimi panienkami zostaję

---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ----------

Poszukam jutro i dam Ci adres apteki inernetowej (bo mam w drugim kompie), tam kosztował 75 zł plus przesyłka

---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ----------

Jestem za też chcę na kawkę

---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ----------

hi hi zrobię przycisk do papieru-i to jeszcze w pracy . Powiem, że od TZ pod choinkę dostałam.

Leży póki co w szufladzie ze stanikami, sterylnie zapakowany . Jeśli mi uznają reklamację na oba będę musiała go oddać.

---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ----------

Bo Ty to bystra dziewczyna jesteś

---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

No nie mogę , niecały miesiąc po operacj i już się marzy spanie na brzuszku Co do biustonosza-to z róznymi zaleceniami się spotkałam. Z okrągłymi jest inaczej niż z anatomkami, rozmiar wkładek też ma znaczenie, umiejscowienie implantów i tempo tworzenia torebki łącznotkankowej. I powiem od siebie, że lepiej troszkę dłużej pospać w staniczku niż zbyt szybko przestać. Można uwierający stanik na sportowy zamienić lub na topik .
Tak na marginesie ja też z tych uzależnionych od spania w staniku jestem -przez ostatni rok 24h/dobę w staniku (i najbliższe pół roku przde mną). Jak mi się zdarzyło usnąć nez staniczka-to budziłam się i zakładałam ten mój sportowy do spania .Manuel się śmiał-co teraz jeszcze biegać będziemy.

---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ----------

kurcze... tak sobie mysle ze to spanie na brzuszku to i tak chyba za wygodne nie bedzie wiec pozostane przy spaniu na boku, lepsze to niz plecy Co do staniczkow to chyba rzeczywiscie na noc bede zakladala topik bo w tym staniku to dramat

Asia230707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 08:43   #5916
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cześć dziewczynki
Życzę milego dzionka. Mój zaczął się milutko, bo wlaśnie kurier przywiozl mi zamówione staniczki ... szkoda, ze w pracy nie mam jak poprzymierzać

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:19   #5917
Asia230707
Raczkowanie

juz nie moge doczekac sie lata w koncu jest co wlożyc w strój kocham moje cycuchy i musialam juz sprawdzic jak pieknie beda wygladac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 09:22   #5918
horo
Zakorzenienie

GG do horo

mimi,
czekamy na relację... co, ile, jak...

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
juz nie moge doczekac sie lata w koncu jest co wlożyc w strój kocham moje cycuchy i musialam juz sprawdzic jak pieknie beda wygladac
prześliczne ... wszystko... i cycuchy i staniczek

Stary 2009-12-29, 09:23   #5919
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Cześć dziewczynki
Życzę milego dzionka. Mój zaczął się milutko, bo wlaśnie kurier przywiozl mi zamówione staniczki ... szkoda, ze w pracy nie mam jak poprzymierzać
laska a jaki rozmiar zamawiasz?? i gdzie

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:28   #5920
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
laska a jaki rozmiar zamawiasz?? i gdzie
zamówilam oba mięciutkie na fiszbinach, bez usztywnień. Jeden Dalia - 65I - pol. a drugi Panache - 30 GG - bryt. (przysłali mi 28 HH, bo tamtego akurat nie bylo i mam zobaczyć czy nie jest za ciasny i mi wtedy wymienią)

Stary 2009-12-29, 09:29   #5921
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
mimi,

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

prześliczne ... wszystko... i cycuchy i staniczek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 09:32   #5922
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
zamówilam oba mięciutkie na fiszbinach, bez usztywnień. Jeden Dalia - 65I - pol. a drugi Panache - 30 GG - bryt. (przysłali mi 28 HH, bo tamtego akurat nie bylo i mam zobaczyć czy nie jest za ciasny i mi wtedy wymienią)
Horo, ja na Dalie niezle sie nacielam Nie wiem czy wiesz, ale Dalia chyba jako jedyna na rynku wciaz uzywa metalowych fiszbin Jesli ktos na klacie tak jak ja, ma skore i kosci, to po godzinie noszenia Dali czuje sie jak sredniowieczny patnik w metalowych dybach Absolutny dramat
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:35   #5923
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo, ja na Dalie niezle sie nacielam Nie wiem czy wiesz, ale Dalia chyba jako jedyna na rynku wciaz uzywa metalowych fiszbin Jesli ktos na klacie tak jak ja, ma skore i kosci, to po godzinie noszenia Dali czuje sie jak sredniowieczny patnik w metalowych dybach Absolutny dramat
Aniu,
rzeczywiście przy poprzednim męczylam sie ze 3 tygodnie ale... przywyklam ... teraz jak zakladam jakikolwiek inny stanik, to sprawdzam, czy aby na pewno go mam

Stary 2009-12-29, 09:40   #5924
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
ja moge tylko potwierdzic! Wygladaja pieknie!

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Aniu,
rzeczywiście przy poprzednim męczylam sie ze 3 tygodnie ale... przywyklam ... teraz jak zakladam jakikolwiek inny stanik, to sprawdzam, czy aby na pewno go mam
qrcze ... ja nie moge przywyknac Z Dalii mam dwa. Jeden 65F i ten ma grubszy material i jako tako troche w nim wytrzymuje. Nie mniej po zdjeciu na zebrach mam krwawe wrzyny Drugi - niby szerszy w obwodzie - 70E, ale cieniutki, koronkowy jest zupelnie nieuzyteczny Mam go na wypadek wielu grzechow i koniecznej, cielesnej pokuty
Stary 2009-12-29, 09:41   #5925
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Aniu,

Hej Horo! Dawno się nie słyszałyśmy.. Jak znamionka..? Moja kumpela wszytskie powycinała..i ma spokój..ale żadnego opalania!A nosisz juz fiszbinki? Ja tylko czasem..i powiem Ci,ze nie za bardzo mi w nich wygodnie
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:43   #5926
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
a mi się noszą znakomicie mimo chudej klaty i żeber na wierzchu
trzeba utrafić w model i rozmiar pewnie

Cytat:
Dziewczyny z Wawy i okolic, moze w styczniu zrobimy sobie jakies spotkanie przy kawie???
jestem zaaaaaaaaaaaaaa znaczy.. na kawę oczywiście..

ja nie używałam żadnych gazików, bo się przyklejały do strupa - nawet suchego, i potem usunąć go było niemiło, odmaczanie, odchodzenie razem ze strupkiem itd. dr nie zalecał, ja chciałam być mądrzejsza i sama sobie gaziki zaordynowałam i szybko je porzuciłam
dermatixu zaczęłam używać dopiero po 2 mies, z obawy że wcześniej zastosowana spowoduje rozmięknięcie blizny (co właśnie ma powodować) i w efekcie jej rozszerzenie się..
(kupowałam za stówkę na alle)
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:47   #5927
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
ślicznie klask i: i wszystkie plaże twoje

Stary 2009-12-29, 09:48   #5928
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
qrcze ... ja nie moge przywyknac Z Dalii mam dwa. Jeden 65F i ten ma grubszy material i jako tako troche w nim wytrzymuje. Nie mniej po zdjeciu na zebrach mam krwawe wrzyny Drugi - niby szerszy w obwodzie - 70E, ale cieniutki, koronkowy jest zupelnie nieuzyteczny Mam go na wypadek wielu grzechow i koniecznej, cielesnej pokuty
ja zaczynałam od godziny-dwóch dziennie, a potem... jakoś poszło ... teraz wytrzymuję w nim cały dzień

Stary 2009-12-29, 09:53   #5929
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
pieknie piekniegra tuluje ślicznych zderzaczków
Cytat:
mimi,
cóż dziewczynki jestem juz w domku .czuje sie w miare tylko córka mnie molestuje-pomaluj i pomaluj ze mna mamo
wcześniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chybaDostałam 400ccHP Mentor,wygladają na akuracik-nie za duze nie za małe

ana_ivy ja za kawka tez jestem jaknajbardziej za

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2009-12-29 o 09:56
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:59   #5930
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Hej Horo! Dawno się nie słyszałyśmy.. Jak znamionka..? Moja kumpela wszytskie powycinała..i ma spokój..ale żadnego opalania!A nosisz juz fiszbinki? Ja tylko czasem..i powiem Ci,ze nie za bardzo mi w nich wygodnie
hej słonko
jeszcze nie powycinalam... chcę, zeby jeszcze raz zostaly poddane dokladnym ogledzinom
A fiszbinki noszę czasem caly dzień (jak jestem w pracy), a czasem kilka godzin dziennie... noc oczywiście bez "odzienia"

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
wcześniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chybaDostałam 400ccHP Mentor,wygladają na akuracik-nie za duze nie za małe
w takim razie gratulacje
"nie za duże" ... przy Twojej wyjściowce + 400 cc, to masz pewnie wieeeeelki cyc

Stary 2009-12-29, 10:02   #5931
Asia230707
Raczkowanie

Dzieki Dziewczyny za mile slowka
Ja jestem za spotkaniem ale we Wroclawiu albo gdzies w okolicach

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

[QUOTE=mimi44;16116202]pieknie piekniegra tuluje ślicznych zderzaczków
cóż dziewczynki jestem juz w domku .czuje sie w miare tylko córka mnie molestuje-pomaluj i pomaluj ze mna mamo

400ccHP to juz dosyc duzy rozmiar, pewnie D/E ?

Stary 2009-12-29, 10:03   #5932
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Dzieki Dziewczyny za mile slowka
Ja jestem za spotkaniem ale we Wroclawiu albo gdzies w okolicach
miejsce moze być ... mieszkam niecale 200 km, a pracuję 100 km od Wroclawia

Stary 2009-12-29, 10:03   #5933
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
pieknie piekniegra tuluje ślicznych zderzaczków

ana_ivy ja za kawka tez jestem jaknajbardziej za
Gratulacja - 400 to już słuszny rozmiarek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 10:04   #5934
horo
Zakorzenienie

GG do horo

mimi,
a fotki gdzie??? szybciutko wstawiaj .... bo

Stary 2009-12-29, 10:07   #5935
Asia230707
Raczkowanie

Cytat:
miejsce moze być ... mieszkam niecale 200 km, a pracuję 100 km od Wroclawia
a ja mieszkam 100 km od Wroclawia takze jakies spotkanko w nowym roku obowiazkowe

Stary 2009-12-29, 10:13   #5936
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:

w takim razie gratulacje
"nie za duże" ... przy Twojej wyjściowce + 400 cc, to masz pewnie wieeeeelki cyc
Cytat:

400ccHP to juz dosyc duzy rozmiar, pewnie D/E ?
hehe no małe nie są,stanik dopasowali mi 70D i jest ciasnawy ciutke,a co bedzie po tym jak sie ułożą to sie okaze....
ide chyba kimnąć bo juz zdążyłam na szybko przeleciec odkurzaczem mieszkankowiem wiem,madra nie jestemale zareczam ze bez wysiłku wiekszego .....tylko sie prześlizgnełam
jak bede miała chwile natchnienia to wrzuce foteczki
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 10:20   #5937
anna_ivy
Zadomowienie

Dziewczyny, to jeszcze skrobnijcie czy bardziej pasuje Wam w tygodniu czy w weekend. Jesli weekend, to ja moge dopiero 23-24.01. Wczesniej niestety mam juz rozpisane sesje A w tygodniu to sie jakos dostosuje

Co do miejsca, to pewnie Zlote Tarasy, co? Kazdemu chyba dobrze komunikacyjnie, bo mozna i Metrem i pociagiem dojechac

A teraz znikam troche poprzerzucac sztangi na silowni Musze sie odstresowac przed kolejna wizyta w klinice z moja malutka sunia
Stary 2009-12-29, 10:23   #5938
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, to jeszcze skrobnijcie czy bardziej pasuje Wam w tygodniu czy w weekend. Jesli weekend, to ja moge dopiero 23-24.01. Wczesniej niestety mam juz rozpisane sesje A w tygodniu to sie jakos dostosuje
mi lepiej w tygodniu, ale nie wszystkie dni - więc jeśli z wyprzedzeniem coś zaczniecie planować, to się dogadamy
(odpada u mnie wtorek na pewno)

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-12-29 o 10:25
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 11:13   #5939
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Co tu duzo mowic...

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

[QUOTE=mimi44;16116202wcze śniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chybaDostałam 400ccHP Mentor,wygladają na akuracik-nie za duze nie za małe

[/QUOTE]
mimi44 gratuluje Jak masz je zamontowane ?? i oczywiscie prosimy o zdjecia
Stary 2009-12-29, 11:39   #5940
vikuska
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, mam sprawe a raczej chciałbym się doradzić.
Byłam na wizycie u Kolasińskiego i jestem załaman ;( przymierzała z Panią wkłdki i ona zaproponowała mi 325 a ja chiałam 375.... Powiedziała że w ostateczności może j doktor się zgodzi to może 350 ale to jest maximum....

Pod biustem mam 74cm i ztego co czytałam to są dziewzyny które mają podobnie i mają dużo większe wkładki. Pamitam że agnes u niego robiła i też coś wspominała że dr zalecił jej 325 ale uparła się n 350 i się w końcu zgodził a teaz się cieszy bo twierdzi że 325 byłyby za małe..

Nie wiem co mam robić bo w sumie byłam zdecydowanana te 375, mam się kłócić z dr czy przystać na jego propozycję?

Proszę dziewczyny o pomoc!!!
vikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości