|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...a#post14981397 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Raczkowanie
|
http://www.avon-forum.ru/4images/cat...php?cat_id=426 a na rosyjskim początek k04
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Rozeznanie
|
malka też mi się wydaje, że łatwo nie bedzie..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj chce złozyć zamówienie wstawią nową oferte specjalną?? troche im to wolno idzie ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Raczkowanie
|
Oferta specjalna już jest tylko trzeba najpierw wybrać składanie zamówienia z kat1 a potem klikasz na specjalna i masz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie fajne próbki załączyli do katalogu, są nowe szybko schnące lakiery do paznokci, kredka do oczu diamonds na oku modelki wygląda przepięknie, ciekawe czy w rzeczywistości taka będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Rozeznanie
|
a ja mam pyanie do konsultantek prognozujacych jak sprawuja sie nowe musy pod prysznic? mnie interesuje kokosowy.. juz mi sie wszystkie zele znudzily i wlasnie chcialam zakupic jakis inny fajny zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Przyczajenie
|
Wystawili mi FV NA I TERMIN KATALOG 01\2010
W BRAKACH: SZCZOTKA DO WLOSOW Z NATURALNYM WLOSIEM ZESTAW RYZ I SAKE DO TWARZY DELIKATNY PLYN DO KAPIELI DLA DZIECI KIDS. PLYN DO KAPIELI BIALA LILIA. KREM DO STOP WANILIA BRAZOWY CUKIER MUS TRUSKAWKOWY NATURALS PRZYCHODZI ALTERNATYWNY MUS NATURALS KOKOS W BRAKACH MINERALNA KREDKA DO OCZU ONYX PROD ZAKONCZONA. NORMALNIE SIE WKU...... BO TYLE BRAKOW CO JA MAM POWIEDZIEC KLIENTOM????? JAK ONI SIE NA TO NAPALILI??? KOLEJNY SZCZY HAMSTWA W AVONIE CHYBAZAKONCZE Z NIMI WSPOLPRACE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16118595]
![]() ![]() Ja tez mam na te rzeczy zamowienie. No bez jaj dopiero co pierwszy dzien zamawia a juz braki?!?!?! NAKRADLI PRZEZ SWIETA CZY JAK?!?!?!?! |
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Przyczajenie
|
To usun te rzeczy
![]() a ja zamowienie rozlozylam na 2 paczki i na drugiej fakturze w brakach mam dotleniajaca kuracja do skory glowy krem do warzy na zime na dzien avon solutions krem na zime na noc avon solutions pianka myjaca na zime as szampon ozywiajacy kolor wlosow farbowanych odrzywka do wlosow farbowanych srodziemnomorski krem do ciala z oliwka srodziemnomorska maseczka do twarzy z oliwka zel pod prysznic jagody goi balsam do ciala jagody goi maseczka do wlosow jagody goi maska do wlosow z oliwa oliwek masla do ciala z mineralami morza martwego woda perfumowana pur blanka woda aromidac ta nowa meska i damska :9 ;\ to drugie zamowienie mialam na 1500zl a przyjdzie tylko na 450.98zl ![]() dzownie do wawy oni musza mi to wyslac nie interesuje mnie to ze nie nadazaja produkowac niech lepiej pilnuja tych co kradna ![]() lekka przesada dziwnie w tej chwili do warszawy i zrobie awanture :\ |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy termin i tyle braków??!! Ja mam na razie zam. tylko na krem brązowy cukier, ale mam w zapasach to najwyżej oddam swój.
Wiesz co, to niemożliwe, żeby było tyle braków, pewnie zestawy masz rozbite na części i pod spodem każdy z osobna z ceną ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-12-29 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Przyczajenie
|
Nie zamawialam nic w zestawie
tylko ten ryz i sake ;\ a co jest w brakach pani mi czytala na infolini z mojej faktury ;\ a teraz linie zajete ;\ |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Raczkowanie
|
Bo pewnie jest wiecej takich zdenerwowanych ludzi. Ale to juz szczyt... jak tak mozna, jesli nie zdarzyli uzupełnic brakow po swietach to mogli przesunąć terminy zamowień a nie takie bagno robić.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Przyczajenie
|
Witam,
mam te same braki tylko nie zamawialam tych nowych perfum Aromidac i maseczki do wlosow jagody goi Reszte zamawialam i faktycznie sa braki ![]() Tez sie zdenerwowalam .. ale moi klienci to toleruja bo sa przezwyczajeni ze sa braki.. ![]() Teraz tylko czkac na doslanie a usunac paczki nie moge bo juz mam spakowana paczke 4 kartony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Przyczajenie
|
a linie caly czas zajete
i reklama o jakims tuszu do rzes leci ;\ |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16119453]a jak tak po zastanowieniu nie ufam nowym osobom na tym forum, może z tymi brakami nie będzie tak źle
![]() Jak bys nie zauwazyla grazynagubin jets od czerwca ![]() a ja od kilku dni i co w zwiazku z tym ? nie marnowala bym czasu klamiac zreszta zamow sobie te same kosmetyki i zobacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Przyczajenie
|
przepraszam nie zajrzalam dobrze w brakach jeszcze
Emulsja z bioaktywnym zlotem na noc Gleboko oczyszczajacy peeling clearskin profesjonal platki clearskin proffesjonal i krem clearskin profesjonal Mysle ze pomoglam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wierzę
![]() ![]() Produkt dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 1 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79061 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79012 Cena produktu – 10,5 zł Produkt: ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA Zestaw produktów dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 3 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących - 79079 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79020 Cena zestawu – 15,50 zł ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA SPA ŚRÓDZIEMNOMORSKI NAWILŻAJĄCY ŻEL DO CIAŁA KREM DO MYCIA TWARZY i DEMAKIJAŻU "WITALNOŚĆ NATURY" Zestaw produktów dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 5 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79087 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79046 Cena zestawu – 31,00 zł Skład zestawu: ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA SPA ŚRÓDZIEMNOMORSKI NAWILŻAJĄCY ŻEL DO CIAŁA KREM DO MYCIA TWARZY i DEMAKIJAŻU "WITALNOŚĆ NATURY" IN BLOOM BY RW BALSAM DO CIAŁA BŁYSZCZYK DO UST SWEET MAPLE Zestaw produktów dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 10 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79095 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79053 Cena zestawu – 35,00 zł Skład zestawu: ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA SPA ŚRÓDZIEMNOMORSKI NAWILŻAJĄCY ŻEL DO CIAŁA KREM DO MYCIA TWARZY i DEMAKIJAŻU "WITALNOŚĆ NATURY" IN BLOOM BY RW BALSAM DO CIAŁA BŁYSZCZYK DO UST SWEET MAPLE SSS KREM.OLEJ. DO CIAŁA DOTYK JEDWABIU NAT ODŻYWCZA MGIEŁKA MIGDAŁ I AWOKADO |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() oferta AVON CLUB ![]() Poniżej podajemy skład zestawów, które można zakupić w Katalogu 01/2010 (Trendsetter 03/2010) Produkt dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 1 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79061 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79012 Cena produktu – 10,5 zł Produkt: ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA Zestaw produktów dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 3 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących - 79079 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79020 Cena zestawu – 15,50 zł ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA SPA ŚRÓDZIEMNOMORSKI NAWILŻAJĄCY ŻEL DO CIAŁA KREM DO MYCIA TWARZY i DEMAKIJAŻU "WITALNOŚĆ NATURY" Zestaw produktów dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 5 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79087 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79046 Cena zestawu – 31,00 zł Skład zestawu: ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA SPA ŚRÓDZIEMNOMORSKI NAWILŻAJĄCY ŻEL DO CIAŁA KREM DO MYCIA TWARZY i DEMAKIJAŻU "WITALNOŚĆ NATURY" IN BLOOM BY RW BALSAM DO CIAŁA BŁYSZCZYK DO UST SWEET MAPLE Zestaw produktów dla Konsultantek, których wartość sprzedaży w katalogu wyniosła 10 000 zł Numer zestawu dla okręgów prognozujących – 79095 Numer zestawu dla pozostałych okręgów - 79053 Cena zestawu – 35,00 zł Skład zestawu: ANEW CLINICAL INTENSYWNA KURACJA ANTYCELLULITOWA SPA ŚRÓDZIEMNOMORSKI NAWILŻAJĄCY ŻEL DO CIAŁA KREM DO MYCIA TWARZY i DEMAKIJAŻU "WITALNOŚĆ NATURY" IN BLOOM BY RW BALSAM DO CIAŁA BŁYSZCZYK DO UST SWEET MAPLE SSS KREM.OLEJ. DO CIAŁA DOTYK JEDWABIU NAT ODŻYWCZA MGIEŁKA MIGDAŁ I AWOKADO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4796 |
Rozeznanie
|
Jestem w szoku jak czytam,że macie tyle produktów w brakach. Ja jutro składam zamówienie na pierwszy termin( i już się boję....)
#4797 |
Wtajemniczenie
|
Specjalna oferta na przesyłki kurierskie i Koszt Realizacji Małego Zamówienia
Brak Kosztu Realizacji Małego Zamówienia, oraz Przesyłka Kurierska w cenie 9, 90 zł dla zamówień elektronicznych, na co najmniej 150 zł* obowiązuje: - w III terminie katalogu 17, - w trakcie trwania katalogu 01/2010. Uwaga! Do zamówień kurierskich składanych tradycyjnymi kanałami (na formularzu uniwersalnym lub dyktowanych telefonicznie) nadal będzie doliczana opłata w wysokości 28zł. Do wartości zamówienia będą wliczały się wszystkie produkty doliczane do bazy opustu. *W katalogu 01/2010 z braku Kosztu Realizacji Małego Zamówienia i z opłaty 9, 90 za zamówienie na min. 150 zł, można skorzystać tylko raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#4799 |
Przyczajenie
|
Co Wam powiem dziewczyny to Wam powiem ale jestem w szooooku jak czytam o tych brakach, bede skladala zamowienie co prawda dopiero w przyszlym tyg. ale z tego co czytam to moze nie byc za kolorowo.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.