|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
Blondi zrobisz zdjęcie w przebraniiu?
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 2 dni mi nie przyślą, a poza tym szkoda mi kasy na jeden wieczór wyszperam coś z szafy i też będzie dobrze jak efekt będzie fajny to wstawię fotki
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia kokarda wymiata
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, ja prpopnuje te kokardę
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- w sklepie z materiałami kupić z dwa metry i jest ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Jkabym sie poakzala tak TZ to chyba libido opadloby mu do konca zycia ![]()
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze chodziłam do dr osadowskiej na górki, ale potem przez pół poznania taka pokieraszowana muszę wracać
z chęcią zmieniłabym gabinet na coś bardziej lokalnego jesteście zadowlone z tego gabinetu?bo przydałby mi się mały remanent
|
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leżęęęęęęęę..... teraz obczailam linki, bo miałam klientów ale jaja... no kokarda daje radę... choć muszę powiedzieć, że coś takiego jednak mnie..... skutecznie zniechęca
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O właśnie - Blondi, zdjęcia (ja zrobiłam bollywódzką dymkę, więc nawet nie próbuj sie wymigać) Bejka - mama chodziła tylko do lekarza medycyny estetycznej, ale gabinet fajny, z zabiegów była bardzo zadowolona, nie chce zmieniać. Muszę zmykać... nie chce mi się
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-12-29 o 12:43 |
|
|
|
|
#2739 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.zuckermanpharmacy.com/pro...rl/723114.html na pudełku na żywo wygląda ładniej, ciekawe jak wyjdzie na wlosach.. a seboradin lotion, balsam czy szampon??? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w Poznaniu od 80 do 140zł w zależności od miejsca i tego czy w zabieg wliczony jest ampułka pielęgnacyjna "po"
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że po sylwestrze ![]() ja spotkałam się z rozstrzałem cenowym od 120 zł do 250 są różne rodzaje dermabrazji.. tzn chodzi mi o całość usługi (dermabrazja, ampułki, maski itd)o dymka to dobrze ujęła kurde, to u Ciebie taniej... duuużo taniej.. ja w zg najtańszą spotkałam za 120 zł
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio pękło mi jedno pod okiem nie wiem jak bardzo musiałabym dbać o skórę, żeby nie pękały![]() jak tylko uzbieram fundusze to wybiorę się do dr eris, bo ode mnie to faktycznie rzut beretem
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj ponownie zakupilam belisse
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zostaję jakoś tak do po Nowym Roku chwilę. Cytat:
Jestem w sumie na zadupiu ale przesiaduję w centrum . GD już wiem, gdzie jest, to może znajdę tę drogerię. Właśnie na mojej super mapie z Waszego doskonałego centrum informacji turystycznej odnalazłam Kołłątaja Bielany chyba nie są w centrum, bo ich nie mam na mapie Nie jestem tak do końca przekonana, czy mi się chce ich szukać, bo z domu (tego rodzinnego w Polsce) mam do Auchana rzut beretem dosłownie...Madzia - ale fajne albumiki Podoba mi się, że tak naturalnie i młodziutko wyglądasz - bardzo ładnie z resztą - zamiast cudować z jakimiś dziwactwami Smerfetka - Długie masz te włosy Ich "prostota" to natura, czy dobrowolnie je męczysz ?
|
||
|
|
|
#2745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo kasy mi pójdzie na wydatki włosowe, nisim mi się marzy kurde, co za los... znowu on mi się śnił! I to taki sen realny bo normalnie cierpiałam po rozstaniu z nim teraz cierpię podwójnie bo w snach i normalnie na jawie musze czekać cierpliwie aż to miniew ogóle to dziś przyjaciółka się do mnie odezwała, zaproponowała w Sylwesrta babski wieczór we 3 razem z jeszcze jedną przyjaciółką. Tylko one musza pogadać z mężami, no i żeby też ktoś zajał się ich synkami...eh... one mają rodziny ja nawet TŻ nie mam ale fajnie by było z tym Sylwkiem, przynajmniej nie spędze tej nocy samotnie... ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
ale co do długości to musze je skrócić ok 3cm bo końcówki pozostawiają wiele do życzenia...a zanim zaczęłam dbać o włosy to mi się puszyły i nie nadawały do rozpuszczania a teraz nie trzeba ich prostowac żeby wyglądać jak człowiek a paradoksalnie dostałam od siostry w prezencie dwie prostownice, w tym jedna kieszonkowa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nie raz rozstawałam się z facetami tuż przed świętami i sylwestrem, ale trzeba żyć dalej
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
ja będę paradować w warkoczu przez najbliższe dni
![]() ok idę się ubrać, zrobić sobie jedzenie do pracy i zmykam.. miłego dnia |
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Moje włosy już dawno nie widziały prostownicy...
Jeszcze suszarka - to czasem, czasem... Ale prostownica? Kupiłam kilka lat temu, użyłam kilka razy i leży nieużywana Mam naturalnie proste włosy i choć je lubię, to chętnie je kręcę na papilotach czasem Tak fajnie mi się twarz wtedy prezentuje
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetka dopiero teraz zobaczylam twoje wlosy
Nie wyobrazalam sobie, ze masz je az tak dlugie ![]() Ja chyba z was wszystkich mam najkrotsze (no oprocz kruszyny )
|
|
|
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bielany są na samym dole Wrc, ale jak masz Auchan normalnie to nie ma sensu tam jechać ![]() Patrzcie na to http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392136 witki opadają
|
|
#2751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie zmyłam z włosów maskę Joanny, a z czoła maskę z mikrodermabrazją Ziaja Pro ![]() Cytat:
Może skocze do pasmanterii po taką szeroką taśmę i też zacznę handel tylko kto mi zapozuje do zdjęcia? ![]() Cytat:
![]() zapomniałam powiedzieć wcześniej, że masz piękne włosy
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
Aniko u mnie ksiądz dojdzie gdzieś w lutym
ale nie ma mowy żebym uczestniczyła przy tym zaszczycie i słuchała jego smętów.Ostatnio na ogłoszeniech duszpasterskich (trzecie kazanie w ciągu mszy) mówi(zacytuję): "Coraz częściej się słyszy o końcu świata w 2012 roku, ja bym się nawet cieszył. Byłby koniec ludzkiej głupocie i brzydocie ludzkiej, rozpusty, takim czy innym związkom seksualnym" itp. itp Sorry,jestem wierząca ale księża doprowadzają mnie to szału ![]() Edit: Mona szkoda słów na takie osoby z tego wątku. Ta autorka na prawde nie wie czego chce...brak mi słow
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post47119723 link do wymiany Edytowane przez Aniaaa PlayMate Czas edycji: 2009-12-29 o 13:18 |
|
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie to był bardzo poważny związek.. był. Musze teraz myśleć o przyszłości a przeszłość zostawić tam gdzie jej miejsce, w tyle... ![]() Cytat:
szybko Wam urosną, zwłaszcza jeśli przestaniecie myślec o ich długościczasem sie spotyka dziewczyny co mają włosy do pasa... a tak zniszczone że do ucha możnaby spokojnie ściąć... no ale długie mają chyba jedyna ich "pielęgnacja" to szampon a i farbowanie![]() a nożyczek końcówki nie widziały od lat... dziękuję
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
my z tżetem nigdy nie przyjmujemy księdza
zawsze przed wrzucają karteczki z info do skrzynek na listy a potem chodzą ministranci i szukają chętnych na wizyty duszpastreskie
|
|
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to.... ja mam podobne podejście...
w kwestii aborcji jeszcze sie moge z nimi zgodzić, ale nie do końca, ja uważam że u nas prawo jeśli chodzi o aborcję jest ok, księża tu już się nie zgodza... ale wisi mi to
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zapuszczam moje małymi kroczkami, walcząc z wypadaniem, intensywnie pielęgnując i systematycznie podcinając ![]() Smerfetko, też chce zobaczyć Twoje wlosy chyba już zamieszczalaś je na forum
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ja zobaczę jaki ksiądz u mnie chodzi i najwyżej wyjdę z psem na dwór (zawsze wisi ogłoszenie, żeby zamykać zwierzęta na czas kolędy, a mój wyjątkowo nie lubi obcych trzeba go wyprowadzać na chwilę do sąsiadów, albo na dwór ). W tamtym roku musieliśmy się księdzu spowiadać z tego, jak często chodzimy do spowiedzi i nie omieszkał zapisać tego w tych aktach. ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Ciekawe co się dzieje z Miki już po Świętach, więc chyba tak długo nie świętuje... Mam nadzieję, że wszystko w porządku i niedługo wróci.
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
No tyle, ze nie dosc, ze mam krotkie to jeszcze te farbowane sa zniszczone
wiec juz kompletny dol!! Ale do tych nowych nie ma porownaniaW ogole to czemu te krociej postopniowane musza byc bardziej zniszczone od tych dluzszych Dluga droga przede mna ale przynajmniej szybko was nie opuszcze
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie 100 zł, ale bez żadnych ampułek, masek czy czegokolwiek innego. Cytat:
. Ksiądz zaczął nas chwalić, jacy to grzeczni byliśmy na rekolekcjach adwentowych i w ogóle jacy to cudowni jesteśmy, a potem powiedział, że po bierzmowaniu zabierze nas na wycieczkę na Jasną Górę z rodzicami . Potem zauważył płyty taty (rock głównie ) i bardzo go zainteresowały
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

w 2 dni mi nie przyślą, a poza tym szkoda mi kasy na jeden wieczór
jak efekt będzie fajny to wstawię fotki 
z chęcią zmieniłabym gabinet na coś bardziej lokalnego

teraz cierpię podwójnie bo w snach i normalnie na jawie
musze czekać cierpliwie aż to minie
)
witki opadają

już po Świętach, więc chyba tak długo nie świętuje... Mam nadzieję, że wszystko w porządku i niedługo wróci.