|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
u nas cała grupa to spiewała...
look at my horse, my horse is amazing... lalala![]() tez słyszałam, ze niektorzy faceci tak maja :P u nas na szczescie jest wszystko super dobrego chłopa sobie wybrałam Cytat:
masz talent! a to studio, ktorego zdjecie masz po proawej stronie to gdzie ono sie znajduje?? przyjmujesz u siebie w domu, czy gdzies wynajmujesz lokal?? naprawde robisz piękne rzeczy na tych paznokciach! a ja, jak na zazdrosnice przystało, oprócz ogladania paznokci zachwycałam sie pierscionkami przepraszam, ze wklejam link, ale musiałam :P http://zdobienie-paznokcie-elana.blo...,ID395334478,n to Twoj zareczynowy, o ktorym mowiła carmi???? Piękny!! http://zdobienie-paznokcie-elana.blo...,ID390970205,n a tu mi sie podobaja i pazurki, i piercionek bo ja lubie taki klasyczny french![]() Cytat:
takie niskie botki czy saszki w ogole odpadaja, bo jeszcze gorzej w nich wygladam... wiec szukam z wysokimi cholewkami, a o takie szersze to naprawde ciezko mogłabys sie zorientowac czy są??? to poszłabym u siebie w poznaniu gdzies do ryłko i kupiła ![]() a ile macie rabatu pracowniczego??? Cytat:
( nie obrazisz sie, ze tak napisałam?? ), przeciez moglibyscie wziac slub w Polsce i wrocic do siebie... duzo par tak przecież robi![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=eyLuIY8IyO4 obejrzyjcie do konca ;-) ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Basiulek, czesc ![]() osz rety, czesc ![]() co z Ins????????????????????????
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Basiulek mój kochany
![]() a w ogóle wszystkie Baśki to fajne laski ![]() miałam jedną w liceum w klasie która uwielbiała mnie gryźć ![]() właśnie spakowałam sweter dla taty i miałam zamiar go iść wysłać ale leje i mi się nie chce na tą pogodę wychodzić dobra córunia pomyślała o tatusiu w czasie wczorajszego szaleństwa zakupowego
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Grape o właśnie a co tam jeszcze nakupiłaś wczoraj? Pochwal się
![]() Byłam na zakupach i kupiłam wielki kawał karczku i pierś z kurczaka, żeby tż nie gadał, że siara, że na zupkach chińskich będziemy jechać btw. a telefon nadal milczy... zresztą niech milczy, bo i tak pewnie bym go nie odebrała
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podobie mi się dlaczego więc miałabym się obrazić ![]() wiem że to byłoby rozwiązanie ale jak już pisałam nie ufam na tyle mojej mamie jeśli chodzi o "wykonanie moich próśb" że tak to napiszę mamy trochę inne gusta/wyobrażenie a ona ma dość trudny charakter i może być ciężko z wykonaniem moich "poleceń" ona po prostu zrobi po swojemu jeśli jej się coś nie spodoba z tego co ja bym chciała ![]() była już wojna o zespół bo ja chce kapele góralską a on stwierdziła że nie ma mowy bo jej będą całą noc :"jjjiiiiiiioooooo" (wiecie ten taki góralski przerywnik ) robić a ona tego nie zniesie
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee cześć
![]() Grape faktycznie wszystkie Baśki to fajne dziewczyny - mam kuzynkę Basię i jest super kobietą
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
crozee
Cytat:
![]() Pewnie Ci się to podobało
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jesli ona ma tak ciezki charakter, to nawet gdybys byłą w Polsce to byłoby trudno sie dogadac;-) a poniewaz to jest Twoj slub, to musi byc tak, jak Ty chcesz ![]() wiec moze poprosiłabys kogos innego, zeby koordynował wszystko?? siostre, przyjaciolke, kuzynke?? wiem, ze dla mamy to byłoby ciezkie, ale w twojej sytuacji to chyba byłoby rozsadne wyjscie, jesli ona taka nieustepliwa jest. wiadomo, ze byłoby Wam trudniej wszystko tak zorganizować 'z daleka', ale to nie znaczy ze nie jest niewykonalne;-) powinnas to rozpracowac na razie u siebie, rozplanować wszystko, a potem zabrac sie do działania przyjechac kiedys do Polski, pozałatwiać najważniejsze rzeczy- sale, orkiestre itd, a reszta jakos tez pojdzie![]() choc wydaje mi sie, ze gorzej to z Twoim Dawidem,m zeby go przekonac, niz z organizacja wesela zaocznie
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
przez to, że macie taki zboczone tematy, a ja zamiast czytania skanuję tekst to mi wyszło ze od
C I P U C H Y masz pierścionek... dzień dobry... ![]() Motylku trzymam kciuki w sylwka chyba(bo czesc chce się wykrecic) mamy przebierana impreze no więc kupiłam sobie spodniczke w ciuchu, ale superancką i z kabaretkowymi pończoszkami ewentualnie mogę się zrobić na piratkę, bo też fajną bluzkę dorwałam marynarską... - jestem bardzo zadowolona z zakupow
|
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
Mojego TŻ nie ma w domu, nadal się nie odzywa a jak zadzwoniłam to odrzucił moje połączenie
także mam już najczarniejsze myśli....
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dwie pary spodni H&M z prostymi nogawkami, które wyglądają jaj rurki
jedne granatowe jakby jeansowe a drugie ze śliskiego materiału, srebrne z lekkim połyskiem a w ONLY dwie bawełniane bluzeczki z długim rękawem i sweterko - tunike ![]() heh a ja to już buziaka nie dostałam no wiesz do pewnego czasu mi się podobało ale kiedy przylazła do mnie w środku lekcji fizyki z drugiego końca sali i uzarła tak że ślad miałam ok godz to przestało mi się podobać jej zresztą przestało się podobać po moim odwecie na historii kiedy to pocieniowałam jej troszkę włoski nie wierzyła że to zrobię no to się przekonała
|
|
#3371 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się już doczekać czwartku - zawsze można komuś lewatywkę zrobić Cytat:
straszny śpioszek Cytat:
2. a te drugie to mojej przyjaciółki pazurki i jej zaręczynowy Ulcia zawsze lubi klasycznego frencha ale wczoraj zaszalała i zrobiłyśmy piórka będą niebawem na blogu3. to "studio" to kącik mojego pokoju - robię tak z zamiłowania w domu znajomym więc nie mam swojego lokalu.... to tylko hobbysticznie ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło, to ciekawie na lekcjach miałyscie ![]() ![]() Uciekam na praktykę.. miłego dnia
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kłóciliście się lub coś się stało że tak myślisz?
|
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do mojego to sam wczoraj stwierdził że jemu to zupełnie obojętne jaka sala, jaki zespół i reszta i jemu by było na rękę nic nie załatwiać tylko przylecieć, ochajtać się i wrócić na wyspę bo oczywiście nie musiał by nic robić ale wie że u mnie nie ma takiej opcji ale jak sobie tak myślę że w zasadzie skoro jemu to wisi to dlaczego ja mam się tym przejmować? przecież skoro jemu nie zależy to mnie też przestanie i niech się dzieje co chce tylko niech mi później nie miałczy na weselu że mu wstyd albo że coś tam mu się nie podoba graputek - łoklaputek
|
|
|
#3376 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie... wczoraj napisał, że będzie przez chwilę zajęty i że odezwie się później. Potem pewnie poszedł na te impreze i dzwonił. Rano się już nie odezwał. Nie spał w domu. Odrzuca moje połączenia. więc nie wiem co mam myśleć.
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze..... może nadal odsypia i dlatego odrzuca?? no trochę dziwne ale to na pewno nie powód żeby zakładać jakieś złe rzeczy.... musi być zajęty lub śpi! poczekaj jeszcze napisze!!
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Frezyjka u mnie w Krakowie też słoneczko
To jak z tym spotkaniem? Jeszcze któraś jest chętna? |
|
|
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczorkiem się umówimy na herbatkę i ciastko w jakiejś kawiarence na rynku
|
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam Was za te smęty ale na prawdę się denerwuje. Dla mnie się tak nie robi ukochanej osobie, jeszcze w niedziele poważnie rozmawialiśmy i wszystko było ok... także nie rozumiem i boję się po prostu.
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u jakiegoś kumpla lub w domu! nie nakręcaj się bo będzie Ci źle ![]() i nie smęcisz tylko potrzebujesz wsparcia - to ludzkie po to jesteśmy ![]() rozmawialiście i wszystko jest OK. trzeba mu jakąś karę wymyślić jak już zadzwoni
|
|
|
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios to isę musi wyjaśnić i wyjaśni się, bądź cierpliwa
Będzie Cię przepraszał na kolanach ![]() Frezyjko mi najbardziej pasuje 4 lub 8, bo 5,6 i 7 mam zajęcia
|
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zbierać propozycję terminów bo chyba nikt nie chce sie z nami spotkać |
|
|
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
ja też się chętnie spotkam... 4 najlepiej...
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
ja na razie uciekam bo muszę skończyć drugą rękę
a powiem Wam że już obie są w szpice i pisze mi się bardzo dobrze i reszzta czynności tez luz ![]() buźka odezwe się za niedługo ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- ![]()
|
|
|
|
#3386 |
|
Zadomowienie
|
trzymam sie...
pewnie się wyjaśni, ale zwariuje zaraz od tych myśli...
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios znam to, ja to zawsze panikuję jak nie wiem co z Tż, ale ja to bardziej że coś się stało typu wypadek albo coś...ale Twojemu na pewno nic nie jest, znając życie gdzieś u kolegi śpi i koło 15-16 się odezwie
![]() A co do takich sytuacji to kiedyś właśnie Tż poszedł z kolegami na jakieś piwerko niby, okazało się że trochę zabalowali, a na następny dzień rano miał po mnie przyjechać i nie odbierał w ogóle połączeń:/ Ja już zdenerwowana, podejrzewam nie wiadomo co, a on sobie dzwoni koło 15 i mówi, że cały czas odsypiał no i była rozmowa poważna ech cały poemat mi wyszedł
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz po pracy na dzisiaj - standardowo na 4 rekrutacje jedna osoba nie przyszla - na szczescie ostatnia wiec skonczylam wczesniej
![]() ale jakis dziwny nastroj mam dzisiaj, jakos tak mi smutno i na niczym sie nie moge skupic.... i slucham sobie mojego gwiazdkowego prezentu "Odjazd" Renatki Przemyk i swietna ta plyta jest ...
|
|
#3389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam też koleżankę w liceum w klasie Basię i też była przesympatyczna Cytat:
oby było na to jakieś racjonalne wytłumaczenie, bo nie odbierać połaczeń to swoją drogą, ale odrzucać?Byłam w kuchni i jak wróciłam to miałam nieodebrane połączenie od tżta, cóż... jak mi przykro
|
||
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

dobrego chłopa sobie wybrałam
jeeeej
przepraszam, ze wklejam link, ale musiałam :P
no i tak sobie myślę, i patrzę, i szukam... i się napaliłam na buty z linni Ryłko Estima
takie niskie botki czy saszki w ogole odpadaja, bo jeszcze gorzej w nich wygladam... wiec szukam z wysokimi cholewkami, a o takie szersze to naprawde ciezko
( nie obrazisz sie, ze tak napisałam??

ale kiedy przylazła do mnie w środku lekcji fizyki z drugiego końca sali i uzarła tak że ślad miałam ok godz to przestało mi się podobać 
a kłóciliście się lub coś się stało że tak myślisz?